Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 5x Orange Bud DP 400W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
Kiddnaped
Stálý Člen

Karma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

citace:
Původní příspěvek od spill it
zapinam rucne to me pobavilo..chlape 130 kc za analogovy spinacky neni zas tak moc abys na tom mel setrit. pestu zdar vysmech to neni jenom me to pobavilo

No já je mám ale nedám je tam už je mám připravené v boxu a na 14 dní to nemá už cenu ale co už jsem si zvykl .. výkyvy +- 5 minut.. jen jednou to bylo o 30 minut.. ale to už je jedno

Old Post 05-07-2013 v 20:56 PM
Kiddnaped je offline   Profil uživatele Kiddnaped   Find more posts by Kiddnaped   Foto galerie člena Kiddnaped   Click here to Send Kiddnaped a Private Message   Add Kiddnaped to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Murph
Stálý Člen

Karma uživatele Murph - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Já přemýšlím,jestli taky nebudu spínat ručně,protože někdo tady psal že takovéhle levné spínače odcházejí a spínají lampu,kdy se jim zachce.Takže celkem stres pro kytky a nechci aby se mi to vrátilo zpět na růst.Mám spínač za asi za 400Kč,myslíte,že vydrží alespon to jedno kolo?

Old Post 05-07-2013 v 21:06 PM
Murph je offline   Profil uživatele Murph   Find more posts by Murph   Foto galerie člena Murph   Click here to Send Murph a Private Message   Add Murph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Karma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

citace:
Původní příspěvek od Murph
Já přemýšlím,jestli taky nebudu spínat ručně,protože někdo tady psal že takovéhle levné spínače odcházejí a spínají lampu,kdy se jim zachce.Takže celkem stres pro kytky a nechci aby se mi to vrátilo zpět na růst.Mám spínač za asi za 400Kč,myslíte,že vydrží alespon to jedno kolo?

za 400kč ? to je jasný... i ty za 120 ty denní se vyjebou tak za 5 měsíců možná i déle když to máš nový.. a za 400 to máš tak na 5 kol ale já to měl ručne proste jsem to chtel delat kdyz jdu do prace zapnu kdyz z prace vypnu aspon je i uvidim a tad.. nevim

Old Post 05-07-2013 v 21:49 PM
Kiddnaped je offline   Profil uživatele Kiddnaped   Find more posts by Kiddnaped   Foto galerie člena Kiddnaped   Click here to Send Kiddnaped a Private Message   Add Kiddnaped to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Ahoj, kupte si digitální Solid, Solight atd. Mám ho několik let, zpožďují se o pár min. za půl roku, spínají bez problémů i 600W. Analogů jsem měl 5 a žádné 100% nefungovaly nikdy.
Když pohledáte, seženete je skoro za stejnou cenu jako ty analogy..

OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Old Post 06-07-2013 v 06:02 AM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
greenlight
Stálý Člen

Karma uživatele greenlight - 96% PěstitelskáKarma uživatele greenlight - 96% PěstitelskáKarma uživatele greenlight - 96% PěstitelskáKarma uživatele greenlight - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

hele k tomu listí s tím kolik jsi tam nasekal chyb se jen těžko bude hledat problém , díval bych se hlavně na kompletní olistění rostliny než na vrchy, pokud máš 30cm lampu nad vrcholkama s těma stupněma co píšeš přesvícený to bejt nemůže ,ale potom píšeš že se to skoro lampy dotýkalo tak v tom bych ten problém viděl a nebo mě napadlo jak se ti to přeplo znovu na růst tak k tomu to potřebuje taky dusík kterej v květovích hnojkách nemáš a proto tam může chybět a listí nedoživený žloutnout . s tím proplachem bych ještě chvilku počkal o nějakej den se ti květ určitě protáhne ze stresu kdyžtak pošli lepší fotku na které jsou vidět zabarvení chloupků . Jinak ti přeju ať už to dojedeš a další kolo bez chyb.

Old Post 06-07-2013 v 08:06 AM
greenlight je offline   Profil uživatele greenlight   Find more posts by greenlight   Foto galerie člena greenlight   Click here to Send greenlight a Private Message   Add greenlight to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

citace:
Původní příspěvek od greenlight
hele k tomu listí s tím kolik jsi tam nasekal chyb se jen těžko bude hledat problém , díval bych se hlavně na kompletní olistění rostliny než na vrchy, pokud máš 30cm lampu nad vrcholkama s těma stupněma co píšeš přesvícený to bejt nemůže ,ale potom píšeš že se to skoro lampy dotýkalo tak v tom bych ten problém viděl a nebo mě napadlo jak se ti to přeplo znovu na růst tak k tomu to potřebuje taky dusík kterej v květovích hnojkách nemáš a proto tam může chybět a listí nedoživený žloutnout . s tím proplachem bych ještě chvilku počkal o nějakej den se ti květ určitě protáhne ze stresu kdyžtak pošli lepší fotku na které jsou vidět zabarvení chloupků . Jinak ti přeju ať už to dojedeš a další kolo bez chyb.

Děkuji ty spodni palice jsou už ze 3/4 naoranžovělé a vrchní nic. vyfotím zítra ale nevim jestli denní světlo bez blesku nebo tak mám shit foták sice 6 Mpx ale nema to macro.. postnu to sem ať se lépe orientujeme všem díky za rady tak zítra :-)

Old Post 06-07-2013 v 17:12 PM
Kiddnaped
Stálý Člen

Update Příspěvek č. 55

Ahoj všichni dodávám fotky jak byly vyrostly díky stresu :/ jak jsem sliboval

Old Post 07-07-2013 v 18:20 PM
Kiddnaped
Stálý Člen

Update+ Příspěvek č. 56

Tak přidávám fotky po ošmikání těch výhonků, který by ,,kradly,, energii lepším kouskům v dozrátí.. + se mi povedly chytit klony: sice ze stresových kytiček, ale myslím si že porostou a něco z nich dostanu
jinak Teplota den 28 noc 22 vlhkost: 60 den 65 noc hnojky stále AH 1,2,3 + Enyzmes + Power zyme
Snad se z toho vzpamatujou
poslední foto byl ten nejhorší problém... již odstraněn, ale stejně bych chtěl vědět čím to bylo.. :-)

Old Post 07-07-2013 v 18:26 PM
Kiddnaped
Stálý Člen

Update+ Příspěvek č. 57

Tak přidávám fotky po ošmikání těch výhonků, který by ,,kradly,, energii lepším kouskům v dozrátí.. + se mi povedly chytit klony: sice ze stresových kytiček, ale myslím si že porostou a něco z nich dostanu
jinak Teplota den 28 noc 22 vlhkost: 60 den 65 noc hnojky stále AH 1,2,3 + Enyzmes + Power zyme
Snad se z toho vzpamatujou
poslední foto byl ten nejhorší problém... již odstraněn, ale stejně bych chtěl vědět čím to bylo.. :-)

1fotky budou před
2 fotky budou po + poslední foto byl ten nejhorší problém... již odstraněn, ale stejně bych chtěl vědět čím to bylo.. :-)

Old Post 07-07-2013 v 18:27 PM
Kiddnaped
Stálý Člen

Update++ Příspěvek č. 58

Po...

Old Post 07-07-2013 v 18:28 PM
greenlight
Stálý Člen

Karma uživatele greenlight - 96% PěstitelskáKarma uživatele greenlight - 96% PěstitelskáKarma uživatele greenlight - 96% PěstitelskáKarma uživatele greenlight - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

hele dej tam spínačky a uvidíš že ty výrostky už nikdy nebudeš mít mám obyč a nikdy žádnej problém ,,,ty klony cos udělal zahoď na klonech se prostě nešetří !!! klon s vystresovaných nakvetlích kytek by byl jen další průser v příštím kole a to ty podle mě už nechceš hnojky bych už vysadil v tomhle případě bych ti možná i doporučil ripen kdybys měl možnost kytce bys dal silnej impulz aby začala dozrávat taky už má na čase .

Old Post 08-07-2013 v 08:39 AM
greenlight je offline   Profil uživatele greenlight   Find more posts by greenlight   Foto galerie člena greenlight   Click here to Send greenlight a Private Message   Add greenlight to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Praseone
Stálý Člen

Karma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

K tem spinacum, mam za 100 korun, uz skoro rok asi 5 spinacu a zatim se mi posral jenom jeden, ostatni jedou

Old Post 08-07-2013 v 12:35 PM
Praseone je offline   Profil uživatele Praseone   Find more posts by Praseone   Foto galerie člena Praseone   Click here to Send Praseone a Private Message   Add Praseone to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Praseone! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

citace:
Původní příspěvek od greenlight
hele dej tam spínačky a uvidíš že ty výrostky už nikdy nebudeš mít mám obyč a nikdy žádnej problém ,,,ty klony cos udělal zahoď na klonech se prostě nešetří !!! klon s vystresovaných nakvetlích kytek by byl jen další průser v příštím kole a to ty podle mě už nechceš hnojky bych už vysadil v tomhle případě bych ti možná i doporučil ripen kdybys měl možnost kytce bys dal silnej impulz aby začala dozrávat taky už má na čase .

Díky moc za radu :-) odebral jsem je před asi 10 dni možná více.. to jsem ještě problémy neměl. :-) ale díky.. ripen nemám.. :/ kolik stojí ?

Old Post 08-07-2013 v 17:11 PM
Kiddnaped
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

citace:
Původní příspěvek od Kiddnaped

Díky moc za radu :-) odebral jsem je před asi 10 dni možná více.. to jsem ještě problémy neměl. :-) ale díky.. ripen nemám.. :/ kolik stojí ?

Mám spínačky hned 3.. ,ale už jsem línej na těch pár dní to předělat.. mám to napevno na vypínač světla a přidělávat tam koncovku už nebudu.. ale BOX už mám hotovej jen čekám na diamantovku :-)

Old Post 08-07-2013 v 17:12 PM
Kiddnaped
Stálý Člen

Items.. :P Příspěvek č. 63

Právě mi došla nová 200w úsporka na růst na 2.kolo v mým novým boxu tak snad poslouží dobře :P ( na krabici je RED na Květ ale mám ji obráceně otočenou je tam ukázka i květovky na té krabici jinak tohle má 6400K, a novou fotku fotit už nebudu všiml jsem si toho až tady )
Jo a k druhé fotce bych chtěl dodat že takovéto květníčky na hydro sháním ( cca 14 mám totiž jen 2 ) Vysoký jsou 10 cm a široký 12 ( kulatý, dodávám )

Old Post 08-07-2013 v 18:33 PM
Kiddnaped
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

Tak tohle je jedna ze 3 kytí je to ta jednostonková.. spodky si myslím že jsou ready na flush.. ( viz obr 1 ) Toppovky by tam mohly zůstat ještě tak nevím ( viz obr 2 )
Tamty Ostatní 2 to jest ta 7 TOPOVKA + 2 topovka má naoranžovělý pouze spodky a to úplně minimálně.. a topy VůBEC! ... :/ poradtě..

Old Post 09-07-2013 v 17:18 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:13 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás