Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Omlouvám se, že sem se tak opozdil s reportem kolik tedy vlastně bylo atd, ale teď to napravím. Nějak sem neměl čas zkrz školu... .
Tipovačku vyhrál DMG se svým tipem 186g.. Ze všech 4 kytek bylo 188g s tím, že jsem něco vzal dříve ještě před sklizní (cca 6g), ale to se nepočítá. Každopádně všem děkuji za tipy a hlavně bych chtěl poděkovat všem, co mi zde ne groweru pomohli když jsem to potřeboval.
Palice byly velmi kompaktní, krásně orosené s příjemně oranžovým nádechem díky četnosti blizen.
Vůně ovocná velmi příjemná, jakoby ananasovo pomerančová, velmi výrazná. Měl jsem v kapse v krabičce cca 2g paličku a po příchodu do třídy se asi za 20 vteřin po mém usazení (sedím v zadní lavici) ozvala spolužačka z naprosto přední lavice že smrdím jako kráva!
Kouř má velmi ovocnou vůni a chuť, která dlouho setrvává na jazyku. Účinky má naprosto zničující! Po jednom 5g jointu s kamarádem na půl jsme pociťovali stavy totálního cirkusu v hlavě, nepřeberný tok myšlenek a nápadů, pořád sme chtěli neustále něco dělat a měli sme neustálý záchvaty smíchu. Takže i přes to, že je to indika tak od křížení se sativou získala to dobré! Úžasné jasné hluboké high! Vysoká spokojenost
Jako první pěst se mi to dle mého názoru poměrně povedlo a motivovalo mě to k dalšímu progresu. Pěstování je bezva!
Původní příspěvek od Taurus95 Tak tedy pánové, možná i dámy.
Kouř má velmi ovocnou vůni a chuť, která dlouho setrvává na jazyku. Účinky má naprosto zničující! Po jednom 5g jointu s kamarádem na půl jsme pociťovali stavy totálního cirkusu v hlavě, nepřeberný tok myšlenek a nápadů, pořád sme chtěli neustále něco dělat a měli sme neustálý záchvaty smíchu. Takže i přes to, že je to indika tak od křížení se sativou získala to dobré! Úžasné jasné hluboké high! Vysoká spokojenost
Jako první pěst se mi to dle mého názoru poměrně povedlo a motivovalo mě to k dalšímu progresu. Pěstování je bezva!
po 5ti gramovym brku bys měl mít cirkus v hlavě z každýho modelu