Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 250w PHILIPS sodík+ TT125/Paradise seeds Wappa
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 81

186g

Old Post 06-05-2013 v 20:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zdenda89
Stálý Člen

Karma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

218g ;-) vypadá to opravdu dobře ;-)

Můj out volume 1

Můj out volume 2

Můj out volume 3

Selekce OG Kush DINAFEM
600W OG, GWS, SSH, FLO

Old Post 09-05-2013 v 13:40 PM
Zdenda89 je offline   Profil uživatele Zdenda89   Find more posts by Zdenda89   Foto galerie člena Zdenda89   Click here to Send Zdenda89 a Private Message   Add Zdenda89 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taurus95
Stálý Člen

Karma uživatele Taurus95 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Taurus95 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Taurus95 - 94% Pěstitelská

Dosušeno Příspěvek č. 83

Tak tedy pánové, možná i dámy.

Omlouvám se, že sem se tak opozdil s reportem kolik tedy vlastně bylo atd, ale teď to napravím. Nějak sem neměl čas zkrz školu... .

Tipovačku vyhrál DMG se svým tipem 186g.. Ze všech 4 kytek bylo 188g s tím, že jsem něco vzal dříve ještě před sklizní (cca 6g), ale to se nepočítá. Každopádně všem děkuji za tipy a hlavně bych chtěl poděkovat všem, co mi zde ne groweru pomohli když jsem to potřeboval.

Palice byly velmi kompaktní, krásně orosené s příjemně oranžovým nádechem díky četnosti blizen.
Vůně ovocná velmi příjemná, jakoby ananasovo pomerančová, velmi výrazná. Měl jsem v kapse v krabičce cca 2g paličku a po příchodu do třídy se asi za 20 vteřin po mém usazení (sedím v zadní lavici) ozvala spolužačka z naprosto přední lavice že smrdím jako kráva!

Kouř má velmi ovocnou vůni a chuť, která dlouho setrvává na jazyku. Účinky má naprosto zničující! Po jednom 5g jointu s kamarádem na půl jsme pociťovali stavy totálního cirkusu v hlavě, nepřeberný tok myšlenek a nápadů, pořád sme chtěli neustále něco dělat a měli sme neustálý záchvaty smíchu. Takže i přes to, že je to indika tak od křížení se sativou získala to dobré! Úžasné jasné hluboké high! Vysoká spokojenost

Jako první pěst se mi to dle mého názoru poměrně povedlo a motivovalo mě to k dalšímu progresu. Pěstování je bezva!

Old Post 12-05-2013 v 21:12 PM
Taurus95 je offline   Profil uživatele Taurus95   Find more posts by Taurus95   Foto galerie člena Taurus95   Click here to Send Taurus95 a Private Message   Add Taurus95 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taurus95
Stálý Člen

Karma uživatele Taurus95 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Taurus95 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Taurus95 - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

Dalších pár fotek

Old Post 12-05-2013 v 21:21 PM
Taurus95 je offline   Profil uživatele Taurus95   Find more posts by Taurus95   Foto galerie člena Taurus95   Click here to Send Taurus95 a Private Message   Add Taurus95 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Re: Dosušeno Příspěvek č. 85

citace:
Původní příspěvek od Taurus95
Tak tedy pánové, možná i dámy.

Kouř má velmi ovocnou vůni a chuť, která dlouho setrvává na jazyku. Účinky má naprosto zničující! Po jednom 5g jointu s kamarádem na půl jsme pociťovali stavy totálního cirkusu v hlavě, nepřeberný tok myšlenek a nápadů, pořád sme chtěli neustále něco dělat a měli sme neustálý záchvaty smíchu. Takže i přes to, že je to indika tak od křížení se sativou získala to dobré! Úžasné jasné hluboké high! Vysoká spokojenost

Jako první pěst se mi to dle mého názoru poměrně povedlo a motivovalo mě to k dalšímu progresu. Pěstování je bezva!

po 5ti gramovym brku bys měl mít cirkus v hlavě z každýho modelu

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 13-05-2013 v 06:17 AM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Karma uživatele Jamés - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

¨...to jo,to jsi točil do nekonečných papírků těch 5g??

1.Dokumentovaný OUTProjekt PorodniceProjekt porodnice next level OUTSweet Tooth + Magnum AF- OUT1. a 2. IN Gavita Tropf Blumat White RhinoMoje skromné chilliDutch Passion seeds..Candy Kush + Buddha auto OUT3.IN AK-47 Canna Coco 600WSkromný OUTMoje 1. Selekce
Moje 1.Selekce.. pokračování OUT
Jamés still strong! OUTMasožravé rostliny Moje 2. selekceMohanRam - BlackJack - GSC S1xCK - GG#4xCK OUT2020

Old Post 13-05-2013 v 07:04 AM
Jamés je offline   Profil uživatele Jamés   Find more posts by Jamés   Foto galerie člena Jamés   Click here to Send Jamés a Private Message   Add Jamés to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taurus95
Stálý Člen

Příspěvek č. 87

jj z nekonečňáků a vypadá to že sem se zamiloval a pojedu jí znovu páč kamoš mi dá asi semena zadara... Nový
Jako dávalo to luxusně!

Old Post 21-05-2013 v 22:11 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás