Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 250w PHILIPS sodík+ TT125/Paradise seeds Wappa
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
shefin
Stálý Člen

Karma uživatele shefin - 96% PěstitelskáKarma uživatele shefin - 96% PěstitelskáKarma uživatele shefin - 96% PěstitelskáKarma uživatele shefin - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

jsem tu četl diskusi na téma květ. boostry a celkově hnojiva -poměr/cena a mistři a dočet jsem se k tomu ,že vyhazovat za to vyhazovat prachy je blbost."kytka se bude chovat dle prostředí a genů"... Takže hnojky Jungle in da box a max. nějaký kořenák nebo enzymy a stačí .....

Old Post 19-03-2013 v 19:57 PM
shefin je offline   Profil uživatele shefin   Find more posts by shefin   Foto galerie člena shefin   Click here to Send shefin a Private Message   Add shefin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taurus95
Stálý Člen

Karma uživatele Taurus95 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Taurus95 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Taurus95 - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Takže pro příští kolo doporučuješ spíš než plagron tak Jungle in da box? V growshopu me od nich odradil na plagron.. puvodne jsem chtel Jidb. .

Old Post 20-03-2013 v 01:38 AM
Taurus95 je offline   Profil uživatele Taurus95   Find more posts by Taurus95   Foto galerie člena Taurus95   Click here to Send Taurus95 a Private Message   Add Taurus95 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yabasta
Stálý Člen

Karma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

jedu poprve a jedu Jidb,nemohu srovnavat. ale holky vypadaji dobre.

Old Post 20-03-2013 v 07:39 AM
yabasta je offline   Profil uživatele yabasta   Find more posts by yabasta   Foto galerie člena yabasta   Click here to Send yabasta a Private Message   Add yabasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

dost lidí tu Jidb jede a pochvalujou si to, ono v těch Gshopech..musej taky hledet na zisk imho a když ti doporučej Plagron se vsema tema doplnkama,tak na tom trhnou víc než na 3 lahvích Jidb,tim samozřejmě neřikám,že je Plagron špatnej..

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 20-03-2013 v 08:14 AM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taurus95
Stálý Člen

Karma uživatele Taurus95 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Taurus95 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Taurus95 - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Právě že mám jen ten Alga bloom 500ml a zatím se holkám taky daří. Ale chci jim něco dokrmit aby byl výsledek ještě lepší. Ale zase to nechci posrat... koupím asi to PK a kašlu na to.. uvidím jak to dopadne. Dal jsem si předsevzetí, že udělám biologický hulčo aby bylo dobrý. Příští kolo ale zkusím ten Jidb a uvidím jak to bude vypadat. Jinak v pátek asi další fotky.

Old Post 20-03-2013 v 22:46 PM
Taurus95 je offline   Profil uživatele Taurus95   Find more posts by Taurus95   Foto galerie člena Taurus95   Click here to Send Taurus95 a Private Message   Add Taurus95 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taurus95
Stálý Člen

Obecné celkem 48den, 24den 12/12 Příspěvek č. 54

Tak dneska proběhla večerní photo session mé posádky.
Co se týče holek tak dneska jsem ořezal pár listů aby šlo více světla na spodnější vrcholky.

Jinak dneska trochu fail s hnojením. Nemohl jsem najít stříkačku na hnojivo tak jsem si vzal nějakou odměrku od máti z kuchyně. Nalil jsem si 12 a teď CHYBA nebyly to ml. Byla to nejaka podobna odměrka s cizíma jednotkama. Jenže jsem to zjistil až mě na to upozornila máti když ju našla v dřezu. Tak ve finále jsem na 3l vody dal 14ml hnojiva. Mohlo by to kytkám ublížit?

Ještě k fotkám.. doporučuju opět plnou velikost, je pak krásně vidět cukr

Naposledy upravil Taurus95 26-03-2013 v 10:18 AM

Old Post 24-03-2013 v 17:40 PM
Taurus95
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

dodatek k fotkám

Old Post 24-03-2013 v 17:41 PM
Taurus95
Stálý Člen

Upozornění !!!PROBLÉM!!!- PROSÍM POMOC! Příspěvek č. 56

Dneska kdy sjem po probuzení byl zkouknout holčičky tak sem si všiml pár listů na kterých začíná něco jako plíseň nebo něco.. nevím co to je a v knížce od Mr. Josého Jak pěstovat "indoor" sem se moc nedočet. Jediný co mě podle ní napadá je Phytophtora infestans (plíseň bramborová). Přikládám foto, prosím pomoc jak to řešit a co to je... Na poslední fotce je vidět zdravej list. Takže vzhledem k tomu že to není na všech listech bych řekl že to není chyba zálivky nebo teploty ale nějaká choroba.

Co se týče hnojení a zálivky tak každá rostlinka dostává 750ml vody s hnojivem 1:250 (12ml na 3l= 4ml na litr vody, cože je podle návodu) Teplota v boxu okolo 25° vlhkost max 30% a to po zálivce (cca hodinu a pak méně jak 20% (pod 20% mi měřák neměří). Tak prosím poraďte!!!

Naposledy upravil Taurus95 01-04-2013 v 11:54 AM

Old Post 01-04-2013 v 11:43 AM
Host
Host

Příspěvek č. 57

Cuš,myslím si,že se projevilo to přehnojení z 24.3. 2013.. Chtělo by to zjistis EC výtoku... Jinak to máš pěkný chlape..

Old Post 01-04-2013 v 12:41 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taurus95
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

EC metr bohužel nemám :/ Zkusím snížit dávku hnojiva z 12 na 9ml a uvidím. Další možnost co mě napadá je zalít bez hnojiva. Co si myslíte že by byla lepší varianta?

Old Post 01-04-2013 v 13:12 PM
Host
Host

Příspěvek č. 59

Já osobně bych to prolil čistou vodou bez hnojek a od příští zálivky bych jim dal míň hnojek a pak postupně navyšoval.. A na příští jízdu doporučuji PH a EC metr...

Old Post 01-04-2013 v 14:07 PM
doxenon
Stálý Člen

Karma uživatele doxenon - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Taky bych řekl že jsi to přepískl s hnojema, podívej jak je máš strašně tmavě zelený, proplach voda + enzymy a uvidíš. EC kup, výhodná invenstice.

Po trávě se nešlape, po trávě se směje !!!
#1 - 8x Super Skunk (400W),
#2 - Jack Herer + Ultimate (400W),
#3 - 9x Super Silver Haze (400W),
#4 - 8x Power Skunk + 8x Super Skunk (600W),

Old Post 01-04-2013 v 14:21 PM
doxenon je offline   Profil uživatele doxenon   Find more posts by doxenon   Foto galerie člena doxenon   Click here to Send doxenon a Private Message   Add doxenon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SOMBruno
Stálý Člen

Karma uživatele SOMBruno - 15% PěstitelskáKarma uživatele SOMBruno - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

citace:
Původní příspěvek od Taurus95
Chtělo by to aby prodávali vlhkoměry, který můžou zapnout nebo vypnout odtah (nebo ho spis regulovat pac s vyplym odtahem by to na květu moc smrdělo.

http://www.growmania.cz/gse-regulat...sti-p-1366.html Môže byť ??

Old Post 01-04-2013 v 17:15 PM
SOMBruno je offline   Profil uživatele SOMBruno   Find more posts by SOMBruno   Foto galerie člena SOMBruno   Click here to Send SOMBruno a Private Message   Add SOMBruno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taurus95
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

Tak dnes prolito vodou, co nejdřív seženu enzymy. Asi hned zítra od kámoše. Díky za rychlý rady a odpovědi

Old Post 01-04-2013 v 20:05 PM
Taurus95
Stálý Člen

První oranžovějící blizny :) Příspěvek č. 63

Dneska, což je 38 den květu sem spozoroval první oranžovějící blizny. Problém s listy se ustálil na poškozených listech a dále se nešíří. Foto na které jsou všechny slečny je cca 3 dny staré.

Naposledy upravil Taurus95 08-04-2013 v 21:05 PM

Old Post 07-04-2013 v 20:08 PM
Host
Host

Příspěvek č. 64

Čus,vypadá to fakt nádherně,gratulace..

Old Post 07-04-2013 v 21:29 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:59 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás