Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jsem tu četl diskusi na téma květ. boostry a celkově hnojiva -poměr/cena a mistři a dočet jsem se k tomu ,že vyhazovat za to vyhazovat prachy je blbost."kytka se bude chovat dle prostředí a genů"... Takže hnojky Jungle in da box a max. nějaký kořenák nebo enzymy a stačí .....
dost lidí tu Jidb jede a pochvalujou si to, ono v těch Gshopech..musej taky hledet na zisk imho a když ti doporučej Plagron se vsema tema doplnkama,tak na tom trhnou víc než na 3 lahvích Jidb,tim samozřejmě neřikám,že je Plagron špatnej..
Právě že mám jen ten Alga bloom 500ml a zatím se holkám taky daří. Ale chci jim něco dokrmit aby byl výsledek ještě lepší. Ale zase to nechci posrat... koupím asi to PK a kašlu na to.. uvidím jak to dopadne. Dal jsem si předsevzetí, že udělám biologický hulčo aby bylo dobrý. Příští kolo ale zkusím ten Jidb a uvidím jak to bude vypadat. Jinak v pátek asi další fotky.
Tak dneska proběhla večerní photo session mé posádky.
Co se týče holek tak dneska jsem ořezal pár listů aby šlo více světla na spodnější vrcholky.
Jinak dneska trochu fail s hnojením. Nemohl jsem najít stříkačku na hnojivo tak jsem si vzal nějakou odměrku od máti z kuchyně. Nalil jsem si 12 a teď CHYBA nebyly to ml. Byla to nejaka podobna odměrka s cizíma jednotkama. Jenže jsem to zjistil až mě na to upozornila máti když ju našla v dřezu. Tak ve finále jsem na 3l vody dal 14ml hnojiva. Mohlo by to kytkám ublížit?
Ještě k fotkám.. doporučuju opět plnou velikost, je pak krásně vidět cukr
Dneska kdy sjem po probuzení byl zkouknout holčičky tak sem si všiml pár listů na kterých začíná něco jako plíseň nebo něco.. nevím co to je a v knížce od Mr. Josého Jak pěstovat "indoor" sem se moc nedočet. Jediný co mě podle ní napadá je Phytophtora infestans (plíseň bramborová). Přikládám foto, prosím pomoc jak to řešit a co to je... Na poslední fotce je vidět zdravej list. Takže vzhledem k tomu že to není na všech listech bych řekl že to není chyba zálivky nebo teploty ale nějaká choroba.
Co se týče hnojení a zálivky tak každá rostlinka dostává 750ml vody s hnojivem 1:250 (12ml na 3l= 4ml na litr vody, cože je podle návodu) Teplota v boxu okolo 25° vlhkost max 30% a to po zálivce (cca hodinu a pak méně jak 20% (pod 20% mi měřák neměří). Tak prosím poraďte!!!
EC metr bohužel nemám :/ Zkusím snížit dávku hnojiva z 12 na 9ml a uvidím. Další možnost co mě napadá je zalít bez hnojiva. Co si myslíte že by byla lepší varianta?
Já osobně bych to prolil čistou vodou bez hnojek a od příští zálivky bych jim dal míň hnojek a pak postupně navyšoval.. A na příští jízdu doporučuji PH a EC metr...
Původní příspěvek od Taurus95 Chtělo by to aby prodávali vlhkoměry, který můžou zapnout nebo vypnout odtah (nebo ho spis regulovat pac s vyplym odtahem by to na květu moc smrdělo.
Dneska, což je 38 den květu sem spozoroval první oranžovějící blizny. Problém s listy se ustálil na poškozených listech a dále se nešíří. Foto na které jsou všechny slečny je cca 3 dny staré.