Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Hydroponie » Keramzit,Hydroton,Spina,Problemy s Ph....MINULOSTI...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 13 14 15 16
Keramzit, hydroton, Spina, Problemy s Ph. ... minulostí ...
Keramzit, hydroton, Spina, Problemy s Ph. ... minulostí ...
co na to rikate???
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Hopík44
Stálý Člen

Karma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 225

Zdar,
Tak teď jsem z toho hovno chytrej, tak co to bylo, nebo je? Je to plíseň?
Tak z fotek a studování FAQu a kde čeho, jsem na to snad kápnul? Přísp. 189.
Jinak ještě bojuješ?

Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se

Old Post 08-03-2013 v 22:13 PM
Hopík44 je offline   Profil uživatele Hopík44   Find more posts by Hopík44   Foto galerie člena Hopík44   Click here to Send Hopík44 a Private Message   Add Hopík44 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
starosta
Stálý Člen

Karma uživatele starosta - 87% PěstitelskáKarma uživatele starosta - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 226

ahoj,, Hopik44.no reknu to takhle jeste svitim ale v hlave uz jsem to vzdal, kazdym dnem zhasnu.. nevim ale vzduchem to neni ta kytka kterou sem tam vcera dal a dal do ni 3 kameny se vzduchem dneska uz je uplne na hadry uschla.. takze asi to opravdu nakonec bude pythium.....jeste tam chci nacpat na pokus tohle http://www.bakterie-enzymy.cz/polyversum-5g/d-72074/..a chci jen sledovat co to bude delat.. ...... trosku mi blika hlavou zase kokos ale kdyz ja sem tolik chtel mit hydro,, jenze jeste jednou se mi stane neco cokloliv jineho,, a muzu se na to vykaslat uplne... nemam ani hotove rezivo,, proste hruza.. prosviceno ranec a ted misto pekne palicky moc oskliva popelnice....

Old Post 09-03-2013 v 01:24 AM
starosta je offline   Profil uživatele starosta   Find more posts by starosta   Foto galerie člena starosta   Click here to Send starosta a Private Message   Add starosta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
starosta
Stálý Člen

Karma uživatele starosta - 87% PěstitelskáKarma uživatele starosta - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 227

MUZETE MI NEKDO NAPSAT PROSIM CO TAM PRESNE DAT ABY TO ZATOCILO S PLISNI POKUD TAM JE ? CEMU NEVADI HNOJIVO A ZIJE TO VE VODE ??? CHCI TO JEN VYSKOUSET NEZ TO VYHAZU ...DEKUJU....

Old Post 09-03-2013 v 01:26 AM
starosta je offline   Profil uživatele starosta   Find more posts by starosta   Foto galerie člena starosta   Click here to Send starosta a Private Message   Add starosta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 228

http://www.bakterie-enzymy.cz/files...m-letacek_1.pdf

Old Post 09-03-2013 v 01:40 AM
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 229

http://www.klecka.cz/growshop/Hnoji...Magix-10-g.html

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 09-03-2013 v 01:45 AM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 230

citace:
Původní příspěvek od WAMParjan
http://www.klecka.cz/growshop/Hnoji...Magix-10-g.html

..no tohle sypu do kazdyho NFT , kokosu bubleru a no problem , jestli to neni vzduchem tak je to proste masakr plisen , sory jestli sem se spletl ale ja to tak vidim...........

Old Post 09-03-2013 v 03:10 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 231

ne to je bez omluvy to se vubec neomlouvej,,, ono to vypada jako hodne veci,, plisen bych taky hadal ze vsho nejmene,,, proste jsem to prehnojil, do toho malo vzduchu,,a plisen uz je ta posledni kapka,, ale porad jsem tam daval peroxid denne,, vse je pekne ciste zadne skvrny na vode,, ani spina,, proste nechapu ja sam,,,, ta biomagick, je pekne darha na to abych to tam nalil a pak to vyhodil,,

Old Post 09-03-2013 v 03:55 AM
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 232

sem uplnej blbec na hledani,,,, prosim prosim nevi nekdo kde tohle sezenu ??????????? tady v cr ?? DEKUJUUUU.....................http://www.technaflora.com/indexProduct.php?ID=107

Old Post 09-03-2013 v 06:44 AM
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 233

tak koukam asi nikdo nic ze ??? pisou o tom zajimave veci ale nikde jsem to nenasel,, tak to me stve

Old Post 09-03-2013 v 23:16 PM
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 234

citace:
Původní příspěvek od starosta
sem uplnej blbec na hledani,,,, prosim prosim nevi nekdo kde tohle sezenu ??????????? tady v cr ?? DEKUJUUUU.....................http://www.technaflora.com/indexProduct.php?ID=107

https://grower.cz/forum/showthread....0522#post990522

to je jako tohle , http://www.klecka.cz/growshop/Hnoji...Thrive_4_l.html , prave mi to doslo

Old Post 10-03-2013 v 03:24 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 235

to by byla pecka,, ale cetl jsem to a o plisni tam neni ani slovo ze by to bylo jako prevence,, myslis ze je to to same ze bych to mel koupit a davat to tam?? jsi moudrejsi,, tak se radeji ptam,, aby me to pak zase nesplesnivelo,,dekuju

Old Post 10-03-2013 v 05:41 AM
Salatos
Stálý Člen

Karma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 236

čau hele já mám skušenosti s previcurem preventivně ho dávám do nft a v cocosu s tím zalívám řezy po přesazení a spokojenost koukni na něj

Old Post 10-03-2013 v 08:18 AM
Salatos je offline   Profil uživatele Salatos   Find more posts by Salatos   Foto galerie člena Salatos   Click here to Send Salatos a Private Message   Add Salatos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 237

ahoj dekuju muzes prosim poslat odkaz.... mrknu diky

Old Post 10-03-2013 v 08:23 AM
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 238

neco jsem si o tom zjistil,,ale jeste me zajima ,, co jsem nezjistil,, a to jestli to ma cenu tam davat kdyz uz plisen je,, protoze to vsechno je neco jako prevence,, porad to same ale nikde nic na zabiti jiz vznikleho skudce,, tak nevim,,

Old Post 10-03-2013 v 08:46 AM
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 239

neco jsem si o tom zjistil,,ale jeste me zajima ,, co jsem nezjistil,, a to jestli to ma cenu tam davat kdyz uz plisen je,, protoze to vsechno je neco jako prevence,, porad to same ale nikde nic na zabiti jiz vznikleho skudce,, tak nevim,,

Old Post 10-03-2013 v 21:49 PM
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 240

Aero rizkovnice alespon male pozitivum pratele trosku radosti v tom vsem smutku,, rizky jsou perfektni jak jsem si predstavoval krasne chlupate byle koreny a to uz za pouhych 5 dnu,,,tak tohle uz mam konecne vychtane,,, mam pripravenejch 5 matek tak jsem zvedav,,, ojj

Old Post 10-03-2013 v 21:54 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:49 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 13 14 15 16  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás