Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar,
Tak teď jsem z toho hovno chytrej, tak co to bylo, nebo je? Je to plíseň?
Tak z fotek a studování FAQu a kde čeho, jsem na to snad kápnul? Přísp. 189.
Jinak ještě bojuješ?
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
ahoj,, Hopik44.no reknu to takhle jeste svitim ale v hlave uz jsem to vzdal, kazdym dnem zhasnu.. nevim ale vzduchem to neni ta kytka kterou sem tam vcera dal a dal do ni 3 kameny se vzduchem dneska uz je uplne na hadry uschla.. takze asi to opravdu nakonec bude pythium.....jeste tam chci nacpat na pokus tohle http://www.bakterie-enzymy.cz/polyversum-5g/d-72074/..a chci jen sledovat co to bude delat.. ...... trosku mi blika hlavou zase kokos ale kdyz ja sem tolik chtel mit hydro,, jenze jeste jednou se mi stane neco cokloliv jineho,, a muzu se na to vykaslat uplne... nemam ani hotove rezivo,, proste hruza.. prosviceno ranec a ted misto pekne palicky moc oskliva popelnice....
MUZETE MI NEKDO NAPSAT PROSIM CO TAM PRESNE DAT ABY TO ZATOCILO S PLISNI POKUD TAM JE ? CEMU NEVADI HNOJIVO A ZIJE TO VE VODE ??? CHCI TO JEN VYSKOUSET NEZ TO VYHAZU ...DEKUJU....
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
..no tohle sypu do kazdyho NFT , kokosu bubleru a no problem , jestli to neni vzduchem tak je to proste masakr plisen , sory jestli sem se spletl ale ja to tak vidim...........
ne to je bez omluvy to se vubec neomlouvej,,, ono to vypada jako hodne veci,, plisen bych taky hadal ze vsho nejmene,,, proste jsem to prehnojil, do toho malo vzduchu,,a plisen uz je ta posledni kapka,, ale porad jsem tam daval peroxid denne,, vse je pekne ciste zadne skvrny na vode,, ani spina,, proste nechapu ja sam,,,, ta biomagick, je pekne darha na to abych to tam nalil a pak to vyhodil,,
Původní příspěvek od starosta sem uplnej blbec na hledani,,,, prosim prosim nevi nekdo kde tohle sezenu ??????????? tady v cr ?? DEKUJUUUU.....................http://www.technaflora.com/indexProduct.php?ID=107
to by byla pecka,, ale cetl jsem to a o plisni tam neni ani slovo ze by to bylo jako prevence,, myslis ze je to to same ze bych to mel koupit a davat to tam?? jsi moudrejsi,, tak se radeji ptam,, aby me to pak zase nesplesnivelo,,dekuju
neco jsem si o tom zjistil,,ale jeste me zajima ,, co jsem nezjistil,, a to jestli to ma cenu tam davat kdyz uz plisen je,, protoze to vsechno je neco jako prevence,, porad to same ale nikde nic na zabiti jiz vznikleho skudce,, tak nevim,,
neco jsem si o tom zjistil,,ale jeste me zajima ,, co jsem nezjistil,, a to jestli to ma cenu tam davat kdyz uz plisen je,, protoze to vsechno je neco jako prevence,, porad to same ale nikde nic na zabiti jiz vznikleho skudce,, tak nevim,,
Aero rizkovnice alespon male pozitivum pratele trosku radosti v tom vsem smutku,, rizky jsou perfektni jak jsem si predstavoval krasne chlupate byle koreny a to uz za pouhych 5 dnu,,,tak tohle uz mam konecne vychtane,,, mam pripravenejch 5 matek tak jsem zvedav,,, ojj