Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » uložení bez zápachu?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
High
Rumová víla

Karma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od ganja-steve
jak psal kolega vys, kinder vajicko by mohlo bejt dobry. nebo stara dobra filmovka s gumovym vickem.
nerad rejpu ale to kinder vajíčko které se prodává dneska je spojené resp.je tam toková škvíra takže docela propouští ten smrad.avšak ty starý to byly perfektní krabičky.

Old Post 29-10-2012 v 17:59 PM
High je offline   Profil uživatele High   Find more posts by High   Foto galerie člena High   Click here to Send High a Private Message   Add High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Orsek
Stálý Člen

Karma uživatele Orsek - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Pokud to máš do práce, tak určitě ta filmovka jak se tu už někdo zmiňoval(malá, nenápadná a hlavně není do ní vidět) a pokud by to i přes to bylo cítit tak obsah hodit ještě do sáčku a je to.

Old Post 29-10-2012 v 18:07 PM
Orsek je offline   Profil uživatele Orsek   Find more posts by Orsek   Foto galerie člena Orsek   Click here to Send Orsek a Private Message   Add Orsek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
anymoney
Nový Člen

Karma uživatele anymoney - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

jako máte pravdu lidičky filmovka by byla paráda, si pamatuju dřív ji měl každý... Nejhorší je, že ji asi už nikde doma nenajdu. A kupovat si filmek kvůli tomu asi nebudu. Ikdyž kdo ví :-D.

Když už jsme u toho dává se stále k filmku? Asi ano že? Nebo tam dávají něco jiného?

Any smoke

Old Post 29-10-2012 v 18:37 PM
anymoney je offline   Profil uživatele anymoney   Find more posts by anymoney   Foto galerie člena anymoney   Click here to Send anymoney a Private Message   Add anymoney to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

http://www.growshop.cz/katalog/seznam/150745-tightvac/ ted bude cannafest tak to tam urcite sezenes s nejakou slevou

ten termohrnek je dobrej napad ale mam ho doma a nejde poradne utesnit... to takova mala termoska to uz by stalo za zkousku

Old Post 29-10-2012 v 18:55 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Karma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od anymoney
jako máte pravdu lidičky filmovka by byla paráda, si pamatuju dřív ji měl každý... Nejhorší je, že ji asi už nikde doma nenajdu. A kupovat si filmek kvůli tomu asi nebudu. Ikdyž kdo ví :-D.

Když už jsme u toho dává se stále k filmku? Asi ano že? Nebo tam dávají něco jiného?
WTF???proč si nezajdeš do kodaku(photoshop) a tam ti jich daj třeba 10.Stačí když slušně poprosíš.

Old Post 29-10-2012 v 19:04 PM
High je offline   Profil uživatele High   Find more posts by High   Foto galerie člena High   Click here to Send High a Private Message   Add High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Ano, mikrozavařovačky - dá se kouipt třeba sada 4 marmeládek apod. - používám už řadu let. Nejen že nepustí nic ven, ale ani dovnitř a navíc udrží vlhkost materiálu, což je fajn.

Old Post 30-10-2012 v 18:11 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snippers
Stálý Člen

Karma uživatele snippers - 44% PěstitelskáKarma uživatele snippers - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

sklenička od kaviáru za cca 20,-kč firma Nowaco velmi těsná záležitost,ale je to sklo,takže celkem vysoká hmotnost
http://www.akcniceny.cz/detail/nowa...capelin-812587/

Až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 31-10-2012 v 06:50 AM
snippers je offline   Profil uživatele snippers   Find more posts by snippers   Foto galerie člena snippers   Click here to Send snippers a Private Message   Add snippers to your buddy list     Navštiv homepage uživatele snippers! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
anymoney
Nový Člen

Karma uživatele anymoney - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

citace:
Původní příspěvek od Lori
http://www.growshop.cz/katalog/seznam/150745-tightvac/ ted bude cannafest tak to tam urcite sezenes s nejakou slevou

ten termohrnek je dobrej napad ale mam ho doma a nejde poradne utesnit... to takova mala termoska to uz by stalo za zkousku

Díky moc, to je to co jsem hledal :-) Byl jsem na Canafestu a našel jsem je tam a mrtě levný tak sem nakoupil malé, velké. Funguje parádně.

Díky díky

Any smoke

Old Post 13-11-2012 v 16:01 PM
anymoney je offline   Profil uživatele anymoney   Find more posts by anymoney   Foto galerie člena anymoney   Click here to Send anymoney a Private Message   Add anymoney to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaaaYaaa
Stálý Člen

Karma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Nevíte někdo kde sehnat ty 2,5L tightvacy za rozumnou cenu? Na cannafestu mi je nabízeli za 200, stejně jako ty 5L.. ale už mi tam došly fiance než jsem k nim došel, tak jsem ostrouhal :/

Teď se po nich (nebo něčem podobnym) marně shánim jinde než za plnou cenu na jahodě..

Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne..
MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..

Old Post 14-11-2012 v 20:03 PM
MaaaYaaa je offline   Profil uživatele MaaaYaaa   Find more posts by MaaaYaaa   Foto galerie člena MaaaYaaa   Click here to Send MaaaYaaa a Private Message   Add MaaaYaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:39 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás