Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od ganja-steve jak psal kolega vys, kinder vajicko by mohlo bejt dobry. nebo stara dobra filmovka s gumovym vickem.
nerad rejpu ale to kinder vajíčko které se prodává dneska je spojené resp.je tam toková škvíra takže docela propouští ten smrad.avšak ty starý to byly perfektní krabičky.
Pokud to máš do práce, tak určitě ta filmovka jak se tu už někdo zmiňoval(malá, nenápadná a hlavně není do ní vidět) a pokud by to i přes to bylo cítit tak obsah hodit ještě do sáčku a je to.
jako máte pravdu lidičky filmovka by byla paráda, si pamatuju dřív ji měl každý... Nejhorší je, že ji asi už nikde doma nenajdu. A kupovat si filmek kvůli tomu asi nebudu. Ikdyž kdo ví :-D.
Když už jsme u toho dává se stále k filmku? Asi ano že? Nebo tam dávají něco jiného?
Původní příspěvek od anymoney jako máte pravdu lidičky filmovka by byla paráda, si pamatuju dřív ji měl každý... Nejhorší je, že ji asi už nikde doma nenajdu. A kupovat si filmek kvůli tomu asi nebudu. Ikdyž kdo ví :-D.
Když už jsme u toho dává se stále k filmku? Asi ano že? Nebo tam dávají něco jiného?
WTF???proč si nezajdeš do kodaku(photoshop) a tam ti jich daj třeba 10.Stačí když slušně poprosíš.
Ano, mikrozavařovačky - dá se kouipt třeba sada 4 marmeládek apod. - používám už řadu let. Nejen že nepustí nic ven, ale ani dovnitř a navíc udrží vlhkost materiálu, což je fajn.
Nevíte někdo kde sehnat ty 2,5L tightvacy za rozumnou cenu? Na cannafestu mi je nabízeli za 200, stejně jako ty 5L.. ale už mi tam došly fiance než jsem k nim došel, tak jsem ostrouhal :/
Teď se po nich (nebo něčem podobnym) marně shánim jinde než za plnou cenu na jahodě..
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..