Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V česku padají teplotní rekordy tak jsem šel zalít svoje kytičky. Zalil jsem je Plagronem a tekutými slepičáky.
Pole 1
Na tomto políčku už zůstal pouze Holland. Je to samice už jsou vidět blizny ale nic moc. Je dost ve stínu a je to znát.
Pole 2 - Haze x Skunk 1
Tak s týhle kytky mam největší radost. Už má krásné paličky snad všude. Krásně rozvětvená z ní asi sklidim nejvíce. Okolo jsem to trochu vyplel od otravnejch kopřiv a některé větve jsem trochu poohýbal ale by měli všechny paličky dostatek světla.
Foto:
1. Hollands Hope pole 1
2. Haze x Skunk
3. Haze x Skunk květ
4. Haze x Skunk květ
Pole 2 - Haze x Skunk 2
Narozdíl od své sestry není tak rozvětvená ale už alespoň začla pořádně kvést. Větve jsem také poohýbal a také jsem ji zalil.
Pole 2 - Hollands Hope
Ty hollandi mě štvou ani jeden moc nekvete ale co se dá dělat budu je must sklidit později. Tenhle je na tom trochu lépe ale furt nic moc.
Foto:
1. Haze x Skunk 2
2. Haze x Skunk 2 květ
3. Hollands Hope
Pole 3
Tak tohle políčko je opravdu sklamání. Ze tří kytek se nakonec vyklubali dva samci a osud třetího není jistý. Vytrhal jsem Haze x Skunk a druhého samce MojeMalickost mix, což je škoda. Zůstal tam pouze Hollands Hope ale zatím nekvete. Zalil jsem ho také mixem tekutých slepičinců a Plagronu.
Dnes jsem byl u kytek s pravidelnou dávkou hnojení a opět jsem byl mile překvapen. Oba dva Hollandy začly kvést. Hnojeno Plagron Alga-bloom dle doporučeného dávkování.
Foto:
1. Haze x Skunk 1
2. Haze x Skunk 1
3. Haze x Skunk 2
4. Hollands Hope pole 2
5. Hollands Hope pole 1
Na poli 3 zůstal pouze Hollands Hope a už také začíná kvést. Dutch Passion mě překvapil protože všechny tři naklíčené semínka byly holky. Na dalším poli je Haze x Skunk, který už asi měsíc kvete. Zalito Plagronem.
Foto:
1. Hollands Hope
2. Hollands Hope
3. Haze x Skunk
4. Haze x Skunk
5. Haze x Skunk
Tady to krásně valej oba Haze x Skunky. U toto prvního už plánuju tento týden sklizeň minimálně vrchních palic. Ten druhej na tom není tak dobře sklidím později.
Foto:
1. celkový pohled
2. Haze x Skunk připravený na sklizeň
3. Palice
4. Druhý Haze x Skunk
5. Palice
Tak ve středu (19.9.) sklizen Haze x Skunk z pole 2. Nechal jsem tam jen pár spodních paliček, který ještě snad dojedou. Je toho víc než jsem čekal, bohužel se oběvila i plíseň. Jsem zvědav jak dojednou ostatní, hlavně Hollandi.
Tak dnes sklizena druhá část Haze x Skunku. Myslel jsem že se z těch stříhání malejch paliček zblázním. No druhou kytku vidim tak za 14 dní a Hollanda možná až listopad. Na prvním poli ještě déle. Hnojeno každý týden Plagron Alga-bloom 4,5 ml/l. Kytky před sklizní 14denní flush. Foceno mobilem, přístě vezmu foták.
Po delší době opět přidávám nové fotky, které jsem dnes ráno nafotil. Navštívil jsem pole 2 kde rostou Haze x Skunk a Hollands Hope.
Haze x Skunk
Druhá kytka tohoto modelu přišla na řadu až dnes. Oproti její kolegyni která byla zkosena už před měsícem tahle měla víc velkých palic což mě překvapilo. Voněla i lépe a vypadá že výnos bude větší.
Hollands Hope
Tak k týhle kytce není co dodat. Je krásně fialová prostě radost koukat. Plíseň žádná což je taky super. No ale vypadá to ještě tak na dva nebo tři týdny.
Hollands Hope pole 1
Tak tahle kytka má tak těžké palice že to větve sotva unesou. Musel jsem ji trochu podepřít a uvázat. No vypadá to také tak na tři týdny, hlavně podle počasí.
Pole 3 a 4
Ve čtvrtek jsem se po hodně dlouhé době vydal na tyto políčka. Mám to docela z ruky tak tam nejsem často. Ale byl jsem bohužel sklamán. Haze x Skunk celý zplesnivěl, zachránil jsem asi 10%. Je pravda že to je dost vlhký flek ale tohle jsem nečekal. Holland nakonec vypadá zajímavě originální genetika se nezapře. Ten pude pod kosu co nevidět.
Sníh...
Tak a je to tady. Přišel sníh a sním i konec pěstu. Po dotazu zde na foru jsem se rozhodl sklidit kytky které jsou venku. Jelikož u nás se sněhu jak s*aček byla to fuška. Tma, sníh, zima prostě zábava. Kytky byli pěkně zasněžený ale větve se nezlomili. Musel jsem nakonec sklidit vše jelikož by nebyl problém vystopovat pole po stopách. Již to všechno vysí tak doufám že se nám plíseň vyhne.
Foto:
1. Hollands Hope pole 1
2. Hollands Hope pole 2