Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím,
rozhodl jsem se zdokumentovat můj letošní out. Tentokrát budu pěstit více kytek než loni tak budu rád za vaše názory i nápady. Kytky jsou předpěstovány doma. Vysazeny jsou především ve křoví, ve kterém jsou kytičky celkem dobře schovány.
Teď už k samotnému pěstu..
Modely
Hollands Hope
Haze x Skunk
Mango x Skunk
White Widow
Early Skunk
MojeMalickost mix
Foto:
1. celkový pohled
2. Haze x Skunk, má nějaké okousané listy asi housenky budu muset něčím stříknout
3. Hollands Hope, moc rychle neroste snad ostatní dožene
4. Haze x Skunk, asi největší kytka
Všechny kytky jsou venku třetím týdnem, na toto pole přidám asi ještě jednu...
Pole 3
Dnes jsem navštívíl třetí políčko. Není na tak slunečném místě jako pole 2 ale uvidíme. Kytky jsou venku tuším třetím týdnem. Pohnojeno kopřivama.
Foto:
1 . HH asi uschl ale zase se rozjíždí
2. Haze x Skunk největší na políčku
3. Ožranej list
4. Haze x Skunk
Co stěma listama? Není to tak rozsáhlé ale mam tu i u kytky na druhym poli. Stříknout něčim nebo nechat? Díky
Pole 2
Na tomto fleku jsem měl problém s okousanými listy. Od minula se to ještě horšilo tak jsem to postříkal Fast M. Kytky to celkem valej. Také zalito kopřivami.
Foto:
1. Haze x Skunk asi největší kytka
2. Haze x Skunk
3. HH taky pěkně jede
4. dnes vysazneý Early Skunk
5. celkový pohled
Pole 2
Tak tady to roste nejvíc. Super flek a díky poměrně častým dešťům kytky rostou jako o závod. Bohužel jsem je musel zastřihnout aby zůstaly maskovány. Dále jsem je trochu poohýbal. Až bude čas rád bych to dokončil a trošku to kolem osekal. Co se týče problému s listy řek bych že to bude už v pohodě. Bohužel asi slunce sežahlo Early Skunka.
Foto:
1. Haze x Skunk
2. kmen
3. Haze x Skunk
4. Hollands Hope
5. celkový pohled
Tak dneska jsem si konečně našel čas a šel jsem mrknout na moje kytičky i s foťákem. Všechny kytky dostaly druhou várku Plagronu Alga-bloom. Kytky zalejvám jenom hnojivem každý týden jelikož pravidelně prší tak není třeba. Cestou jsem mrkl po houbách a domů jsem nepřišel s prázdnou
Pole 1
Foto:
1. Houby
2. Hollands Hope v plné kráse
3. Hollands Hope
4. Hollands Hope vzhůru k oblakům
5. White Widow a jeho gule
Tady mě potěšil také Hollands Hope, který se celkem vzpamatoval (viz. příspěvek 4). Haze x Skunk si udžuje náskok nad ostatními. Z MojeMalickost mix se udělalo pěkný koště ale uvidíme, každopádně semena který jsem nevysadil nechám na příští rok.
Dneska jsem si konečně našel čas a kouk jsem na kytičky. Rovnou jsem vytrhal i ty samce. Haze x Skunk pořád krásně kvete ale hollandi zatím bohužel nic. Teď nás ale snad čeká pár slunečných dnů tak uvidíme. Přidávám pár fotek z mobilu.
Foto:
1. HH pole 1
2. kvetoucí Haze x Skunk pole 2
3. Haze x Skunk pole 3