Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hoj chlapci a chlapi, dnes jsme dvanáctej den na růstu, výška 32 cm. Zítra přepínám na květ + měním sodu na květ a jedeme 600W.
Teplota den - max 27, noc 23 - 24st. Vlhkost 48% se zapnutým odtahem, v noci bez něj 95%
PH 5.8 - 5.9, EC 0.9
Hnojky Canna A + B coco + kapka fish mix od Bio Bizzu. V druhé almaře holky baští starej dobrej B´Cuzz - coco.
Náhodou někdo nemá hnojící tabulku na cannu A + B? Kujůůůůůů.
Dnes jsem navštívil mistra Bárta, daroval mi starší, přesto stále vitální matku Super Skunk + řízek Super Silver Haze z kterýho si s jeho svolením můžu udělat matičku než si vyselektuju něco svýho při dlouhých zimních večerech. Na tenhle modýlek nějak nemůžu zapomenou, měl jsem sice o něco nižší výnos ale sere pes ! Totální zmašťovadlo a kytka bez jediné chyby. Bárte, moc ti děkuju, jsi fakt kádr.
Jo, konečně v pondělí nastupuju do nové práce takže sbohem ty starej, zapařenej kokote (bývalej šéf) a přeju aby tě brzo sežrala rakovina :-)
Hoj lidi, tak jsem je přepnul až dnes, čekal jsem na dva trošku zbržděný jedince (uprostřed) ale už se konečně rozjeli, tak snad brzy doženou zbytek.
Na fotkách je vidět že půlka kytek je zaštípnutá a půlka jede bez záštipu, je to jen pokus pro roky příští :-)
Zítra trošku oholím spodky a budeme čekat na první paličky :-)
Ve čtvrtek musím služebně na dva dny do Prague, tak jsem nasranej na celej svět že je musím opustit, jsou to moje další děti.
Hoši, ty vole ta úleva ! Mám to na všech Super skuncích ve skříni 400W, to by mě mrdlo. Zkusil jsem jeden ten váček pinzetou utrhnout a uvnitř nic není ale lekl jsem se jak prase !
Díky kluci moc ! Až pojedete přes moravu, stavte se na slivovicu.
Původní příspěvek od ganja-steve
dik za pozvani
nektery modely to takhle delaj...
Buď v klidu,jak píšou kluci,jsou to samičí květový pupeny,dělal mi tohle Pot Of Gold nebo i muj Power Plant,některý genetiky to dělaj,často jen některý phena..
Tak dnes mi konečně přišlo cfl, bohužel nefunkční, takže zítra reklamace a tahanice, jsem nasranej na celou zeměkouli, to už je druhej growshop kde bych si nekoupil ani klíčenku.
tam jak se ptas na samec/samice by to ctelo lepsi foto vic z blizka na vrsek vetvicky. ale kdyz se podivas tak uvidis jestli tam vycuhujou pestiky nebo se tam delaj malinky kulicky a to cos myslel ze je hermac tak neni ale bacha uz se mi stalo ze v par vaccih bylo trosku pylu ale v cely sklizni byly 4 semika a vspod. peace
Původní příspěvek od doxenon Tohle je nějaká novější verze, je to lepší i na zapojení protože to už nemá ten pojebanej kábl.
Fotky budou večer.
Nerekl bych ze se ejdna o novy model. Vyrobce, presnejci dovozce, nic takovyho na svem webu nema, svorkovnice misto kabelaze je krok zpet, ale pro vyrobce levnejsi. Dal ta svorkovnice snizuje elektricky kriti IP. Uplnej ina barva, jiny vystupy kabelu, jediny co tam je stejnyho je samolepka s logem Lumatek. Takovych kopii muzu z čajny dovezt kolik chci s tim ze mam fakt nizkou cenu, skoro zadnou zaruku a pokud se to bude srat, tak si tady znicim jmeno. Neco podobnyho dovazel Hydroponic (RIP) a temer vsechny sly do reklamace ...
Co se tyka growu tak drzim palec a budu dal sledovat, vypada to ze dobre.
Pravdu máš určitě v tom že čínský je už skoro všechno, nebo aspoň nějaká součástka v každým značkovým zboží. Beru to tak, že na tenhle předřadník mám záruku jako na jakoukoliv jinou elektroniku. Předřadník fachá jak má, tak zatím vše v pohodě.
Minulej týden jsem obdržel z jednoho nejmenovanýho grow shopu nefunkční cfl výbojku, ještě tentýž den jsem ji vyreklamoval, majiteli jsem poslal mejl o co se jedná a že zboží zasílám zpět, ještě večer mi volal, omlouval se a hned druhej den jsem měl novou doma (ta nefunkční ještě byla na cestě k němu) takže tohle bylo opravdu fér jednání, ne všichni obchodníci se takhle chovají.
Beru všechno tohle jako spotřební zboží a když mi předřadník vydrží třeba jen týden přes dva roky, budu spokojen :-)
Jj jasny, z pohledu zakaznika vse ok. Ale z pohledu tech ostatnich je tohle desny zlo. Pokud bych stavel auta podobny Skodovkam a lepil na ne loga Skoda, tak me tady zavrou vic jak za vrazdu. Ale v čajne jde kopirovat vse, dokonce čajnan kopiruje čajnana jen aby to poslal nekam do sveta a vydelal na tom
Ale nemeni to nic na tom, ze to je proste spatnee, aaano ? Pokud jsou dobry a stejne kvalitni prosadi se tady taky a nebudou potrebovat logo jinyho originalu. Takze drzim palec at vydrzi. At nedopadnes jako ja s Hydroponicem, nez mi vyresili reklamaci tak sli brucet a mam smolika