Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Čtvrtý kolo, nová skříň 600W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
doxenon
Stálý Člen

Karma uživatele doxenon - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Hoj chlapci a chlapi, dnes jsme dvanáctej den na růstu, výška 32 cm. Zítra přepínám na květ + měním sodu na květ a jedeme 600W.
Teplota den - max 27, noc 23 - 24st. Vlhkost 48% se zapnutým odtahem, v noci bez něj 95%
PH 5.8 - 5.9, EC 0.9

Hnojky Canna A + B coco + kapka fish mix od Bio Bizzu. V druhé almaře holky baští starej dobrej B´Cuzz - coco.

Náhodou někdo nemá hnojící tabulku na cannu A + B? Kujůůůůůů.

Dnes jsem navštívil mistra Bárta, daroval mi starší, přesto stále vitální matku Super Skunk + řízek Super Silver Haze z kterýho si s jeho svolením můžu udělat matičku než si vyselektuju něco svýho při dlouhých zimních večerech. Na tenhle modýlek nějak nemůžu zapomenou, měl jsem sice o něco nižší výnos ale sere pes ! Totální zmašťovadlo a kytka bez jediné chyby. Bárte, moc ti děkuju, jsi fakt kádr.
Jo, konečně v pondělí nastupuju do nové práce takže sbohem ty starej, zapařenej kokote (bývalej šéf) a přeju aby tě brzo sežrala rakovina :-)

Po trávě se nešlape, po trávě se směje !!!
#1 - 8x Super Skunk (400W),
#2 - Jack Herer + Ultimate (400W),
#3 - 9x Super Silver Haze (400W),
#4 - 8x Power Skunk + 8x Super Skunk (600W),

Old Post 29-08-2012 v 19:00 PM
doxenon je offline   Profil uživatele doxenon   Find more posts by doxenon   Foto galerie člena doxenon   Click here to Send doxenon a Private Message   Add doxenon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomas2pet
Stálý Člen

Karma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

http://www.canna-cz.com/growguide

Old Post 29-08-2012 v 19:16 PM
tomas2pet je offline   Profil uživatele tomas2pet   Find more posts by tomas2pet   Foto galerie člena tomas2pet   Click here to Send tomas2pet a Private Message   Add tomas2pet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
doxenon
Stálý Člen

Příspěvek č. 51

Díky moc kámo.

Old Post 29-08-2012 v 19:17 PM
doxenon je offline   Profil uživatele doxenon   Find more posts by doxenon   Foto galerie člena doxenon   Click here to Send doxenon a Private Message   Add doxenon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
doxenon
Stálý Člen

Příspěvek č. 52

Hoj lidi, tak jsem je přepnul až dnes, čekal jsem na dva trošku zbržděný jedince (uprostřed) ale už se konečně rozjeli, tak snad brzy doženou zbytek.
Na fotkách je vidět že půlka kytek je zaštípnutá a půlka jede bez záštipu, je to jen pokus pro roky příští :-)
Zítra trošku oholím spodky a budeme čekat na první paličky :-)
Ve čtvrtek musím služebně na dva dny do Prague, tak jsem nasranej na celej svět že je musím opustit, jsou to moje další děti.

Old Post 02-09-2012 v 18:30 PM
doxenon
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

Čau lidi, je to co si myslím? Tedy hermáč?

Old Post 04-09-2012 v 12:14 PM
ganja-steve
Stálý Člen

Karma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

myslim si,ze ne..normal samice podle me)

400w California Indica

Outdoor 2012

Old Post 04-09-2012 v 12:18 PM
ganja-steve je offline   Profil uživatele ganja-steve   Find more posts by ganja-steve   Foto galerie člena ganja-steve   Click here to Send ganja-steve a Private Message   Add ganja-steve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
biobizzman
Stálý Člen

Karma uživatele biobizzman - 96% PěstitelskáKarma uživatele biobizzman - 96% PěstitelskáKarma uživatele biobizzman - 96% PěstitelskáKarma uživatele biobizzman - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

nn neni, zrovna jich mam 15 v boxu takže mužeš být klidnej

Old Post 04-09-2012 v 12:22 PM
biobizzman je offline   Profil uživatele biobizzman   Find more posts by biobizzman   Foto galerie člena biobizzman   Click here to Send biobizzman a Private Message   Add biobizzman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
doxenon
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

Hoši, ty vole ta úleva ! Mám to na všech Super skuncích ve skříni 400W, to by mě mrdlo. Zkusil jsem jeden ten váček pinzetou utrhnout a uvnitř nic není ale lekl jsem se jak prase !
Díky kluci moc ! Až pojedete přes moravu, stavte se na slivovicu.

Old Post 04-09-2012 v 12:28 PM
ganja-steve
Stálý Člen

Karma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

citace:
Původní příspěvek od doxenon

Díky kluci moc ! Až pojedete přes moravu, stavte se na slivovicu.

dik za pozvani
nektery modely to takhle delaj...

400w California Indica

Outdoor 2012

Old Post 04-09-2012 v 12:40 PM
ganja-steve je offline   Profil uživatele ganja-steve   Find more posts by ganja-steve   Foto galerie člena ganja-steve   Click here to Send ganja-steve a Private Message   Add ganja-steve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

citace:
Původní příspěvek od ganja-steve

dik za pozvani
nektery modely to takhle delaj...

Buď v klidu,jak píšou kluci,jsou to samičí květový pupeny,dělal mi tohle Pot Of Gold nebo i muj Power Plant,některý genetiky to dělaj,často jen některý phena..

Old Post 04-09-2012 v 14:05 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
doxenon
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

Tak dnes mi konečně přišlo cfl, bohužel nefunkční, takže zítra reklamace a tahanice, jsem nasranej na celou zeměkouli, to už je druhej growshop kde bych si nekoupil ani klíčenku.

Old Post 04-09-2012 v 20:18 PM
Astronaut
Stálý Člen

Karma uživatele Astronaut - 85% PěstitelskáKarma uživatele Astronaut - 85% PěstitelskáKarma uživatele Astronaut - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

tam jak se ptas na samec/samice by to ctelo lepsi foto vic z blizka na vrsek vetvicky. ale kdyz se podivas tak uvidis jestli tam vycuhujou pestiky nebo se tam delaj malinky kulicky a to cos myslel ze je hermac tak neni ale bacha uz se mi stalo ze v par vaccih bylo trosku pylu ale v cely sklizni byly 4 semika a vspod. peace

Old Post 05-09-2012 v 08:11 AM
Astronaut je offline   Profil uživatele Astronaut   Find more posts by Astronaut   Foto galerie člena Astronaut   Click here to Send Astronaut a Private Message   Add Astronaut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
doxenon
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

Zdar, dnes 9 dní od přepnutí 12/12, hnojeno canna coco A + B, zatím bezproblémová a pohodová jízda :-)

Old Post 09-09-2012 v 06:31 AM
madmarty
Nový Člen

Karma uživatele madmarty - 74% PěstitelskáKarma uživatele madmarty - 74% Pěstitelská

Lumatek vs. smejdy z čajny Příspěvek č. 62

citace:
Původní příspěvek od doxenon
Tohle je nějaká novější verze, je to lepší i na zapojení protože to už nemá ten pojebanej kábl.
Fotky budou večer.

Nerekl bych ze se ejdna o novy model. Vyrobce, presnejci dovozce, nic takovyho na svem webu nema, svorkovnice misto kabelaze je krok zpet, ale pro vyrobce levnejsi. Dal ta svorkovnice snizuje elektricky kriti IP. Uplnej ina barva, jiny vystupy kabelu, jediny co tam je stejnyho je samolepka s logem Lumatek. Takovych kopii muzu z čajny dovezt kolik chci s tim ze mam fakt nizkou cenu, skoro zadnou zaruku a pokud se to bude srat, tak si tady znicim jmeno. Neco podobnyho dovazel Hydroponic (RIP) a temer vsechny sly do reklamace ...

Co se tyka growu tak drzim palec a budu dal sledovat, vypada to ze dobre.

Kdo umi ten huli, kdo nehuli ten cumi ;-)

Old Post 09-09-2012 v 15:19 PM
madmarty je offline   Profil uživatele madmarty   Find more posts by madmarty   Foto galerie člena madmarty   Click here to Send madmarty a Private Message   Add madmarty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
doxenon
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

Pravdu máš určitě v tom že čínský je už skoro všechno, nebo aspoň nějaká součástka v každým značkovým zboží. Beru to tak, že na tenhle předřadník mám záruku jako na jakoukoliv jinou elektroniku. Předřadník fachá jak má, tak zatím vše v pohodě.
Minulej týden jsem obdržel z jednoho nejmenovanýho grow shopu nefunkční cfl výbojku, ještě tentýž den jsem ji vyreklamoval, majiteli jsem poslal mejl o co se jedná a že zboží zasílám zpět, ještě večer mi volal, omlouval se a hned druhej den jsem měl novou doma (ta nefunkční ještě byla na cestě k němu) takže tohle bylo opravdu fér jednání, ne všichni obchodníci se takhle chovají.
Beru všechno tohle jako spotřební zboží a když mi předřadník vydrží třeba jen týden přes dva roky, budu spokojen :-)

Old Post 09-09-2012 v 17:14 PM
madmarty
Nový Člen

Karma uživatele madmarty - 74% PěstitelskáKarma uživatele madmarty - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Jj jasny, z pohledu zakaznika vse ok. Ale z pohledu tech ostatnich je tohle desny zlo. Pokud bych stavel auta podobny Skodovkam a lepil na ne loga Skoda, tak me tady zavrou vic jak za vrazdu. Ale v čajne jde kopirovat vse, dokonce čajnan kopiruje čajnana jen aby to poslal nekam do sveta a vydelal na tom

Ale nemeni to nic na tom, ze to je proste spatnee, aaano ? Pokud jsou dobry a stejne kvalitni prosadi se tady taky a nebudou potrebovat logo jinyho originalu. Takze drzim palec at vydrzi. At nedopadnes jako ja s Hydroponicem, nez mi vyresili reklamaci tak sli brucet a mam smolika

Kdo umi ten huli, kdo nehuli ten cumi ;-)

Old Post 10-09-2012 v 00:09 AM
madmarty je offline   Profil uživatele madmarty   Find more posts by madmarty   Foto galerie člena madmarty   Click here to Send madmarty a Private Message   Add madmarty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:48 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás