Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od ralf23 Me uz par tydnu furt otravuje jeden sasek co prodava.....Uz me to zacina docela vadit,kdyz sklizim tak dam kamaradum vzdycky neco na couda zadara...ale fakt nechapu lidi co sockujou a pak to jeste prodavaji....poradte co by mohlo na tohle pomoct...
ralfíku, jednoducho ho pošli do pí*e. Keď to sockuje na predávanie, tak by som mu ešte pridal aj nejakú tú facku na spamätanie sa.
A k téme: socky samozrejme moc neobľubujem a našťastie ich moc nestretávam. Keď už niekto prisockuje očividne kvôli húleniu, tak mu dám najavo, že s tým nesúhlasím. Inak nemám problém vyhulovať kamarátov, ale len tých čo viem, že mi "podajú pomocnú ruku", keď to budem potrebovať.
Na neznámé přisrávače reaguju tak že tím že kdyby jsem mu podal jointa tek bych se dopouštěl trestného činu: Nedovolená distribuce a jiné nakládání z omamnými a psychotropními látkami tak sorry.
Socky jsou zlo!! tohle téma je pravdivé a souhlasím se spostou názorů ale některé mi přijdou stupidni.. A co týče toho že tu neustále narážíte na neplnoleté je to d.m..c. Myslím že ne zrovna každej začal až po 18 ... Souhlasím stím že spousta lidí to vidí třeba in nebo se cítí drsně ale uvědomte si že i spousta mladistvích to nevidí jnm takhle.. Je to o jedinci a jeho životním přístupu.. a věřte nebo ne vím o čem mluvím...
Původní příspěvek od High Na neznámé přisrávače reaguju tak že tím že kdyby jsem mu podal jointa tek bych se dopouštěl trestného činu: Nedovolená distribuce a jiné nakládání z omamnými a psychotropními látkami tak sorry.
takže vlastne posilas jen znamym neni to stejne..?
Včera mě pěkně vytočilo... sedíme u kámoše ještě s jedním, brka se motají, ale krmím to jenom já ze svého, pak dostali nápad že pojedem někam na vzduch - OK, beru jen mobil a jedem. Poodjeli jsme 20m a kámoš povídá - jsem nevzal to hulení, takže otočka. Samozřejmě donesl to moje, oni si svoje přece nebudou plýtvat. Co následovalo pak, se ani nebudu zmiňovat. Ale, mám jistý pochyb o tom že se ještě sejdeme.
Jsou to sice malé věci, ale na těch já si zakládám.
Jo a ještě něco: tohle jsou ty chvíle, kdy uvažuju že se kolem toho hulení přestanu motat, nikdy jindy.
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin
[i]Jo a ještě něco: tohle jsou ty chvíle, kdy uvažuju že se kolem toho hulení přestanu motat, nikdy jindy.
Hmm-taky pozoruju, že dost lidí zabředlo ve svém stereotypu, jsou "vychcaný jak mraky" a hlavně myslí jen na sebe-to si taky pak říkám, že to je zbytečně trávený čas v takové společnosti...
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Hmm-taky pozoruju, že dost lidí zabředlo ve svém stereotypu, jsou "vychcaný jak mraky" a hlavně myslí jen na sebe-to si taky pak říkám, že to je zbytečně trávený čas v takové společnosti...
A proč jim neřeknete, že máte tento pocit? Já mám pocit stejnej ,ale je mi to jedno, říkám si, že je to jejich máčka a je to pro mě takovej strašák. Asi by se patřilo to těmto lidem v dobrém říct a i když jim to netrkne, tak si aspon v mem pripade daji pozor, ale jsem asi dost mekej.
Brutalne me vcera rozesmal kamos, uz dost starej chlapik, kterej pred lety hraval karban po hospodach a schazel se s kumpanama a jednou hral u sebe s kamosem oko jen tak pro srandu a rekli si, ze zkusi hrat o imaginarni prachy, ze zvedavosti, jak by to dopadlo. byli totalne nasrot. A druhej den ten kamos prisel a vybalil na nej, ze mu dluzi 30 papiru. On se v prvni chvili zasmal, protoze to povazoval za srandu, ale borec to myslel totalne vazne a dodnes s nim nemluvi a a jeste mu to pekne polepil a vsude rozhlasoval, jaka je to svine. to je narez jak krava.
Přesně tohle znám, jak něco mám tak vždycky se najde kotel lidí co by si dali taky, a když jednou za uherák nemám nic tak nikdo nikde, jinak s kámošema problém nemám ), ze základky sem šel s jedním kámošem na gympl a tam to rozjíždíme furt, poslední sklizeň padla za 7 dní, ve dvou ale i více se to líp táhne , pokud to sou fakt kámoši a znáte se sníma déle.. ale co s těma druhejma... to nevím
Nedávno jsem seděl na zahrádce pře místní hospodou a bavil se s kámošem ze základky. V dáli sem zahlédl plíživý krok (představte si vlezlého drzého člověka který dělá dlouhé táhlé pohyby) jak se blíží k nám. Oznámil sem stolu ať si schovají přenosky a stopy zla, protože se mi zdálo, že je to jeden místní urychlovač částic. Nenápadně sem to schoval a už byl u stolu se svou klasickou otázkou místo pozdravu: "Nemáš něco na prda??!!" .
Řekl sem že nemám a on se zakletím šel dovnitř obrat někoho jiného.
Ke konci večera se objevil zmrzlinář a já sem si vzal jednoho kouska přímo před urychlovačem. Okamžitě byl u mě a říká "Tak už máš, nabíjej!". Řekl sem že jdu spát a už nechci hulit
V sekundě se na mě sesypala sprška nadávek ve smyslu :"Ty jsi pěkný hajzl, člověk tě celý rok živí a ty se mu takhle odvďečíš !"..
Bylo to nepříjemné, protože kolem byla velká skupina bab a všechny na mě čuměly jak na hitlera.
Aspoň sem se dobře zasmál, protože mě zhulil tak 5x za poslední rok což se nedá srovnat z jeho stovkama žebrání. To že takový člověk tahá až mu lezou oči z důlku snad ani nemusím zmiňovat
Už sem ho potkal. Teď už dělá že mě nevidí. Luxusní stav O:-)
Původní příspěvek od SmallDudeZombie kamošum dam dyz mam, a na ostatni seru ...
Hmm tohle funguje do té doby než si člověk uvědomí že je to jenom jednostranná cesta a kámoši spolíhají že právě Já budu ten co donese ochutnat a vzorek a vůbec pak nastupuje ten pocit že kamarádi už jen čekají co bude.
Pak zjistíte že od nich vidíte jen na brčko ale sami rozdáte zavařovačky.
Vzniká nová odnož - kamarádící se socky.
přesně tak...řikam jim sklizňový kámoši...ukážou se vždycky po sklizni...nejlépe v 11 večer a začnou pískat pod oknem...2 roky za sebou sem jim na jaře nabízel klony zdarma(aby mi zas ty kurvy nehledaly pole)...řekli: "já na to nebudu mít čas"a pak je vidíš den co den od rána do večera zevlit v parku a somrovat cíga...hulení od každýho kdo projde a ještě řikat něco o kurvách když jim nic nedáš...na takovýhle "kamarády" už z vysoka seru...a už se tu dlouho nikdo z nich neukázal
cheche...je to asi tejden zpátky...někoho sem vezl autem na nějakou akci...přijedem tam...no tyvole kolem auta najednou kruh asi 10 lidí...nikdo nic neřiká a všichni na mě čumí...bylo hned jasný o co de...řikám: "nic nemám...jedu na otočku"na to mi řekli jestli bych nezajel že se složej aspoň na benzín..a jak to dopadlo?po hulení se jen zaprášilo...kurvy nedaly ani potáhnout... ty vole a to blbý kilo na benzín sem taky do dneška nedostal...že prej nejsou prachy...ale řikaj ti to až když je dohuleno a na chlast lístku přibejvá jedna čárka za druhou(na to přece peníze bejt musej...jinak bude nuda) a to nealko pivo sem si nakonec taky musel objednat a zaplatit sám...
srát na tyhle socky...to fakt nemá s kamarádama nic společnýho...když neni co hulit tak sem první na seznamu...a když něco potřebuješ?to ti nikdo nezvedne ani telefon...
jo ještě jedna historka z předloňska...už někdy v červenci(období těžkého růstu a hnojení) mi někdo sklidil jedno pole....svoje kytky sem pak viděl pohozený u hospody...nakonec se profláklo kdo to byl...žádná trestná výprava se nekonala...ale co se nestalo...cca za měsíc přišel jeden z tý bandy až ke mě domu a ještě se mě drze ptá jestli něco nemám...civole...si nedovedete představit ten vztek co do mě vjel
Celkem koukám co tu píšete :O Já nevím, možná mám jenom štěstí na lidi, ale s kámošema jsme to nikdy moc neřešili spíš to probíhalo systémem: Já dám brko, ty zaplatíš benál,on koupí žravku a na druhém výletu výpalovém se to obrátilo... Ale taky mně moc krát snědí spoluobčané somrovali o cigára ))
Fugazz: nic ve zlym ale asi málo hulíš x) když se pohybuješ v kruhu lidí cuo hulej, nějaký z nich sou "socky" a nějaký ti normální kamarádi tak se mi zdá že se i ztěch pohodovejch lidí časem stanou zmrdi který na špeka maji, ale radši řeknou že nic a chtěj zhulit..s takovýhlema lidma je to těžký, když to jsou sobci(nejspíš to z nich dělá to hulení, já jsem nikdy takovej problém neměl..s takovejhlema lidma vyjebat..a že jich sou kolem nás mraky x)
Smart: Nic ve zlym ale asi moc hulíš:-) Taky jsem neměl nikdy problémy se sockama. Hulim jen s kámošema, který znám a se sockama se seznamovat nemusim, a podle historek co tu čtu jsem za to rád...
Nevím, ze socky podle mýho nic dobrýho nekouká, maximálně že tě někdy napráská když zjistí že pěstíš a nedáš mu na brk, takže tak..:-)
Tým, že človek sleduje svoj osobný záujem, obhajuje záujem spoločnosti účinnejšie, ako keby sa o to v skutočnosti usiloval. Nikdy som nevidel, že by vzišlo veľa dobrého od ľudí, ktorí sú oddaní činnostiam zameraným na verejné blaho… Velmi zajímavý dokument> Zajatci bíleho boha