Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 36 37 38 39 40
Autor
Téma 
ribo
Stálý Člen

Karma uživatele ribo - 27% PěstitelskáKarma uživatele ribo - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 593

citace:
Původní příspěvek od ralf23
Me uz par tydnu furt otravuje jeden sasek co prodava.....Uz me to zacina docela vadit,kdyz sklizim tak dam kamaradum vzdycky neco na couda zadara...ale fakt nechapu lidi co sockujou a pak to jeste prodavaji....poradte co by mohlo na tohle pomoct...

ralfíku, jednoducho ho pošli do pí*e. Keď to sockuje na predávanie, tak by som mu ešte pridal aj nejakú tú facku na spamätanie sa.

A k téme: socky samozrejme moc neobľubujem a našťastie ich moc nestretávam. Keď už niekto prisockuje očividne kvôli húleniu, tak mu dám najavo, že s tým nesúhlasím. Inak nemám problém vyhulovať kamarátov, ale len tých čo viem, že mi "podajú pomocnú ruku", keď to budem potrebovať.

Old Post 19-12-2011 v 14:44 PM
ribo je offline   Profil uživatele ribo   Find more posts by ribo   Foto galerie člena ribo   Click here to Send ribo a Private Message   Add ribo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ralf23
Stálý Člen

Karma uživatele ralf23 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 594

no ja mu jeste nic nedal furt ho posilam do haje ze nic nemam ale zda se ze uz mu to docvaklo.......

1.pokus 400w big bud xxl v posledni dobe ctu tolik o tom ze koureni skodi,ze jsem se nakonec rozhodl prestat cist

Old Post 20-12-2011 v 15:22 PM
ralf23 je offline   Profil uživatele ralf23   Find more posts by ralf23   Foto galerie člena ralf23   Click here to Send ralf23 a Private Message   Add ralf23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Karma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 595

Na neznámé přisrávače reaguju tak že tím že kdyby jsem mu podal jointa tek bych se dopouštěl trestného činu: Nedovolená distribuce a jiné nakládání z omamnými a psychotropními látkami tak sorry.

Old Post 28-12-2011 v 19:50 PM
High je offline   Profil uživatele High   Find more posts by High   Foto galerie člena High   Click here to Send High a Private Message   Add High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maraas
Nový Člen

Karma uživatele Maraas - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 596

Socky jsou zlo!! tohle téma je pravdivé a souhlasím se spostou názorů ale některé mi přijdou stupidni.. A co týče toho že tu neustále narážíte na neplnoleté je to d.m..c. Myslím že ne zrovna každej začal až po 18 ... Souhlasím stím že spousta lidí to vidí třeba in nebo se cítí drsně ale uvědomte si že i spousta mladistvích to nevidí jnm takhle.. Je to o jedinci a jeho životním přístupu.. a věřte nebo ne vím o čem mluvím...

Rest and peace

Old Post 02-01-2012 v 09:46 AM
Maraas je offline   Profil uživatele Maraas   Find more posts by Maraas   Foto galerie člena Maraas   Click here to Send Maraas a Private Message   Add Maraas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 597

citace:
Původní příspěvek od High
Na neznámé přisrávače reaguju tak že tím že kdyby jsem mu podal jointa tek bych se dopouštěl trestného činu: Nedovolená distribuce a jiné nakládání z omamnými a psychotropními látkami tak sorry.

takže vlastne posilas jen znamym neni to stejne..?

Old Post 02-01-2012 v 23:17 PM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mishelou
Stálý Člen

Karma uživatele Mishelou - 9% PěstitelskáKarma uživatele Mishelou - 9% PěstitelskáKarma uživatele Mishelou - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 598

Včera mě pěkně vytočilo... sedíme u kámoše ještě s jedním, brka se motají, ale krmím to jenom já ze svého, pak dostali nápad že pojedem někam na vzduch - OK, beru jen mobil a jedem. Poodjeli jsme 20m a kámoš povídá - jsem nevzal to hulení, takže otočka. Samozřejmě donesl to moje, oni si svoje přece nebudou plýtvat. Co následovalo pak, se ani nebudu zmiňovat. Ale, mám jistý pochyb o tom že se ještě sejdeme.
Jsou to sice malé věci, ale na těch já si zakládám.

Jo a ještě něco: tohle jsou ty chvíle, kdy uvažuju že se kolem toho hulení přestanu motat, nikdy jindy.

Snoop Dogg Feat. Everlast & Willie Nelson - My Medicine

Španělsko2007(fotoreport)

"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin

Old Post 10-03-2012 v 07:40 AM
Mishelou je offline   Profil uživatele Mishelou   Find more posts by Mishelou   Foto galerie člena Mishelou   Click here to Send Mishelou a Private Message   Add Mishelou to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apartman
Goofer

Karma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 599

citace:
[i]Jo a ještě něco: tohle jsou ty chvíle, kdy uvažuju že se kolem toho hulení přestanu motat, nikdy jindy.

Hmm-taky pozoruju, že dost lidí zabředlo ve svém stereotypu, jsou "vychcaný jak mraky" a hlavně myslí jen na sebe-to si taky pak říkám, že to je zbytečně trávený čas v takové společnosti...

Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.

Old Post 10-03-2012 v 09:43 AM
Apartman je offline   Profil uživatele Apartman   Find more posts by Apartman   Foto galerie člena Apartman   Click here to Send Apartman a Private Message   Add Apartman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apartman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benjichaouat
Stálý Člen

Karma uživatele benjichaouat - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 600

citace:
Původní příspěvek od Apartman

Hmm-taky pozoruju, že dost lidí zabředlo ve svém stereotypu, jsou "vychcaný jak mraky" a hlavně myslí jen na sebe-to si taky pak říkám, že to je zbytečně trávený čas v takové společnosti...

A proč jim neřeknete, že máte tento pocit? Já mám pocit stejnej ,ale je mi to jedno, říkám si, že je to jejich máčka a je to pro mě takovej strašák. Asi by se patřilo to těmto lidem v dobrém říct a i když jim to netrkne, tak si aspon v mem pripade daji pozor, ale jsem asi dost mekej.

Brutalne me vcera rozesmal kamos, uz dost starej chlapik, kterej pred lety hraval karban po hospodach a schazel se s kumpanama a jednou hral u sebe s kamosem oko jen tak pro srandu a rekli si, ze zkusi hrat o imaginarni prachy, ze zvedavosti, jak by to dopadlo. byli totalne nasrot. A druhej den ten kamos prisel a vybalil na nej, ze mu dluzi 30 papiru. On se v prvni chvili zasmal, protoze to povazoval za srandu, ale borec to myslel totalne vazne a dodnes s nim nemluvi a a jeste mu to pekne polepil a vsude rozhlasoval, jaka je to svine. to je narez jak krava.

Old Post 10-03-2012 v 09:57 AM
benjichaouat je offline   Profil uživatele benjichaouat   Find more posts by benjichaouat   Foto galerie člena benjichaouat   Click here to Send benjichaouat a Private Message   Add benjichaouat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 601

Přesně tohle znám, jak něco mám tak vždycky se najde kotel lidí co by si dali taky, a když jednou za uherák nemám nic tak nikdo nikde, jinak s kámošema problém nemám ), ze základky sem šel s jedním kámošem na gympl a tam to rozjíždíme furt, poslední sklizeň padla za 7 dní, ve dvou ale i více se to líp táhne , pokud to sou fakt kámoši a znáte se sníma déle.. ale co s těma druhejma... to nevím

Old Post 07-07-2012 v 12:34 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SmallDudeZombie
Stálý Člen

Karma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 602

kamošum dam dyz mam, a na ostatni seru ...

2005; 1.st IN. 150w; Mazar, mendocino madness, U-Scrog ;
2008; Balcón. 1GWS ;
Ovlivnuje charakter pěstitele vysledný produkt a účinky cannabisu ? ;
2009; Hashberry, Honeybee, Purpurea ;

Legalizace.cz
Prožitek akutní intoxikace kanabis

мы в неба, в неба, в неба в небаaaa !!!

Old Post 08-07-2012 v 10:52 AM
SmallDudeZombie je offline   Profil uživatele SmallDudeZombie   Find more posts by SmallDudeZombie   Foto galerie člena SmallDudeZombie   Click here to Send SmallDudeZombie a Private Message   Add SmallDudeZombie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 603

Hehe.

Nedávno jsem seděl na zahrádce pře místní hospodou a bavil se s kámošem ze základky. V dáli sem zahlédl plíživý krok (představte si vlezlého drzého člověka který dělá dlouhé táhlé pohyby) jak se blíží k nám. Oznámil sem stolu ať si schovají přenosky a stopy zla, protože se mi zdálo, že je to jeden místní urychlovač částic. Nenápadně sem to schoval a už byl u stolu se svou klasickou otázkou místo pozdravu: "Nemáš něco na prda??!!" .
Řekl sem že nemám a on se zakletím šel dovnitř obrat někoho jiného.
Ke konci večera se objevil zmrzlinář a já sem si vzal jednoho kouska přímo před urychlovačem. Okamžitě byl u mě a říká "Tak už máš, nabíjej!". Řekl sem že jdu spát a už nechci hulit
V sekundě se na mě sesypala sprška nadávek ve smyslu :"Ty jsi pěkný hajzl, člověk tě celý rok živí a ty se mu takhle odvďečíš !"..

Bylo to nepříjemné, protože kolem byla velká skupina bab a všechny na mě čuměly jak na hitlera.

Aspoň sem se dobře zasmál, protože mě zhulil tak 5x za poslední rok což se nedá srovnat z jeho stovkama žebrání. To že takový člověk tahá až mu lezou oči z důlku snad ani nemusím zmiňovat

Už sem ho potkal. Teď už dělá že mě nevidí. Luxusní stav O:-)

Toš dobře to čistí !

Chuckovy --- Stromy 2010 Low Killer ---

Old Post 08-07-2012 v 13:00 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 604

citace:
Původní příspěvek od SmallDudeZombie
kamošum dam dyz mam, a na ostatni seru ...

Hmm tohle funguje do té doby než si člověk uvědomí že je to jenom jednostranná cesta a kámoši spolíhají že právě Já budu ten co donese ochutnat a vzorek a vůbec pak nastupuje ten pocit že kamarádi už jen čekají co bude.
Pak zjistíte že od nich vidíte jen na brčko ale sami rozdáte zavařovačky.
Vzniká nová odnož - kamarádící se socky.

Old Post 08-07-2012 v 13:48 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
travodlak
člen

Karma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 605

přesně tak...řikam jim sklizňový kámoši...ukážou se vždycky po sklizni...nejlépe v 11 večer a začnou pískat pod oknem...2 roky za sebou sem jim na jaře nabízel klony zdarma(aby mi zas ty kurvy nehledaly pole)...řekli: "já na to nebudu mít čas"a pak je vidíš den co den od rána do večera zevlit v parku a somrovat cíga...hulení od každýho kdo projde a ještě řikat něco o kurvách když jim nic nedáš...na takovýhle "kamarády" už z vysoka seru...a už se tu dlouho nikdo z nich neukázal

cheche...je to asi tejden zpátky...někoho sem vezl autem na nějakou akci...přijedem tam...no tyvole kolem auta najednou kruh asi 10 lidí...nikdo nic neřiká a všichni na mě čumí...bylo hned jasný o co de...řikám: "nic nemám...jedu na otočku"na to mi řekli jestli bych nezajel že se složej aspoň na benzín..a jak to dopadlo?po hulení se jen zaprášilo...kurvy nedaly ani potáhnout... ty vole a to blbý kilo na benzín sem taky do dneška nedostal...že prej nejsou prachy...ale řikaj ti to až když je dohuleno a na chlast lístku přibejvá jedna čárka za druhou(na to přece peníze bejt musej...jinak bude nuda) a to nealko pivo sem si nakonec taky musel objednat a zaplatit sám...

srát na tyhle socky...to fakt nemá s kamarádama nic společnýho...když neni co hulit tak sem první na seznamu...a když něco potřebuješ?to ti nikdo nezvedne ani telefon...

jo ještě jedna historka z předloňska...už někdy v červenci(období těžkého růstu a hnojení) mi někdo sklidil jedno pole....svoje kytky sem pak viděl pohozený u hospody...nakonec se profláklo kdo to byl...žádná trestná výprava se nekonala...ale co se nestalo...cca za měsíc přišel jeden z tý bandy až ke mě domu a ještě se mě drze ptá jestli něco nemám...civole...si nedovedete představit ten vztek co do mě vjel

Naposledy upravil travodlak 27-07-2012 v 07:08 AM

Old Post 27-07-2012 v 06:45 AM
travodlak je offline   Profil uživatele travodlak   Find more posts by travodlak   Foto galerie člena travodlak   Click here to Send travodlak a Private Message   Add travodlak to your buddy list     Navštiv homepage uživatele travodlak! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fugazz
Nový Člen

Karma uživatele Fugazz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 606

Celkem koukám co tu píšete :O Já nevím, možná mám jenom štěstí na lidi, ale s kámošema jsme to nikdy moc neřešili spíš to probíhalo systémem: Já dám brko, ty zaplatíš benál,on koupí žravku a na druhém výletu výpalovém se to obrátilo... Ale taky mně moc krát snědí spoluobčané somrovali o cigára ))

Old Post 27-07-2012 v 08:31 AM
Fugazz je offline   Profil uživatele Fugazz   Find more posts by Fugazz   Foto galerie člena Fugazz   Click here to Send Fugazz a Private Message   Add Fugazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SMART
Stálý Člen

Karma uživatele SMART - 81% PěstitelskáKarma uživatele SMART - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 607

Fugazz: nic ve zlym ale asi málo hulíš x) když se pohybuješ v kruhu lidí cuo hulej, nějaký z nich sou "socky" a nějaký ti normální kamarádi tak se mi zdá že se i ztěch pohodovejch lidí časem stanou zmrdi který na špeka maji, ale radši řeknou že nic a chtěj zhulit..s takovýhlema lidma je to těžký, když to jsou sobci(nejspíš to z nich dělá to hulení, já jsem nikdy takovej problém neměl..s takovejhlema lidma vyjebat..a že jich sou kolem nás mraky x)

Teleportaiton could change everything..

Welcome in the wonderland.

OuTdOoR 2011.(OB,SH,WW,FD,CJ,no name))

2nd don´t boring growing by SMART 2012 - Pamir gold + Frisian dew

3rd don´t boring growing by SMART 2013 - FD, PG, Passion

cannabinoid garden by SMART 2014

Old Post 27-07-2012 v 13:36 PM
SMART je offline   Profil uživatele SMART   Find more posts by SMART   Foto galerie člena SMART   Click here to Send SMART a Private Message   Add SMART to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koloušek
Stálý Člen

Karma uživatele Koloušek - 93% PěstitelskáKarma uživatele Koloušek - 93% PěstitelskáKarma uživatele Koloušek - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 608

Smart: Nic ve zlym ale asi moc hulíš:-) Taky jsem neměl nikdy problémy se sockama. Hulim jen s kámošema, který znám a se sockama se seznamovat nemusim, a podle historek co tu čtu jsem za to rád...
Nevím, ze socky podle mýho nic dobrýho nekouká, maximálně že tě někdy napráská když zjistí že pěstíš a nedáš mu na brk, takže tak..:-)

Tým, že človek sleduje svoj osobný záujem, obhajuje záujem spoločnosti účinnejšie, ako keby sa o to v skutočnosti usiloval. Nikdy som nevidel, že by vzišlo veľa dobrého od ľudí, ktorí sú oddaní činnostiam zameraným na verejné blaho…
Velmi zajímavý dokument> Zajatci bíleho boha

Můj první indoor, pro radost, 400W

Old Post 28-07-2012 v 12:12 PM
Koloušek je offline   Profil uživatele Koloušek   Find more posts by Koloušek   Foto galerie člena Koloušek   Click here to Send Koloušek a Private Message   Add Koloušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 36 37 38 39 40  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás