Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no nevím no, tady na G to někdo štípal (od SweetSeeds) a měl na tom 30 na kusu... prej se musí štípat co nejdřív, tak uvidíme no... ten můj, kterej jsem tedy neměl zaštipovat má mít až 80cm....
[edit: po necelých 2 dnech stagnace vyrazily výrůstky a jede si to směle dál jakoby nic]
nafouknutí palic ? myslíš silnější lampu ? ))
a propláchnout to můžeš průplachem za nějakej ten peníz a nebo odstátou vodou... minimálně tak 14 dní před schozením ale, aby to mělo účinek... já to proplách asi 9x a stejně jsem to tam cejtil... AF no... prý to moc propláchnout nejde a nemá se to ani moc hnojit
nemate nekdo skusenost s power skunk od kannabia...na obalu od semen je napsano automatico.Je to kolem 30 dnu a ani blizna.NL rovnez nasazene palicati uz davno...svitim 18/6.
Původní příspěvek od Herodes nemate nekdo skusenost s power skunk od kannabia...na obalu od semen je napsano automatico.Je to kolem 30 dnu a ani blizna.NL rovnez nasazene palicati uz davno...svitim 18/6.
svítíš dobře 18/6 je tak nějak ideál ,já bych se nebál že se opozdí naopak každá genetika potřebuje to svoje a co kytka to originál ,uvidíš budeš nakonec spokojen .
Ono mnohdy co je psáno na obalu se musí brát někdy s rezervou (mě se to málokdy trefilo do psaného sběru od semene)
Původní příspěvek od homerus zdravim
prosimvas potrebuju neco na nafouknuti palic a procisteni. doporucite mi nekdo ceco?
psal jsem do hnojeni a nikdo mi zatim neodpovel.
dik moc
K nafouknutí palic se používají bostery nebo stimulátory květu ,mno u rychlené genetiky(automatky) bych volil něco BIO ať není nutný proplach vodou protože tam nestíháš dobře propláchnout a pak to hulíš (fuj),doporučit je to těžko zrovna u těchto věcí je to na vyzkoušení už jen pro to že to leze do peněz a nemusí být požadovaný efekt navíc automatka se dá ovlivnit jen obtížně i když dá.
U mě dobře funguje TOPMAX (mohu si ho dovolit) a od prvotního nakvítání ho dávám v každé zálivce(3ml a pak 5ml na litr vody)
Raději zasaď do kvalitní hlíny (kompost nebo předhnojený substrát) a dej tomu sluníčko a výsledek se dostaví a jestli ti stojí nějaký gram navíc za tu hnojku tak prosím směle do toho.
Původní příspěvek od WIRKLICH je jedno kolik svítíš když je to automat... mu sviť třeba 12/12 - abys měl lepší pocit
to je mi jasný že je to jedno.jenom sháním skušenosti a nebo odpověd:"bud v pohodě taky sem jel power skunka a začal kvitnout až kolem 30 dnu .Hele tohle trejd kde ho týpek jel na balkoně.Je to ten samej vzorek.Jen mi nesedí datumy.Všimněte si datumy fotek nasazení a kdy začala kvitnout.Má vůbec někdo skušenost že af nasazovala květy tak dlouho?
jo, já viděl automat 2-3 měs v růstu, velkej jak člověk
citace:
Původní příspěvek od Herodes
to je mi jasný že je to jedno.jenom sháním skušenosti a nebo odpověd:"bud v pohodě taky sem jel power skunka a začal kvitnout až kolem 30 dnu .Hele tohle trejd kde ho týpek jel na balkoně.Je to ten samej vzorek.Jen mi nesedí datumy.Všimněte si datumy fotek nasazení a kdy začala kvitnout.Má vůbec někdo skušenost že af nasazovala květy tak dlouho?
chlapi mám AF cheese od Dinafemu měsíc 26. den v růstu, už vylezly i pestíky, svítím 400W 18/6 ... mám začít pomalu snižovat na 12/12 nebo to mám nechat tak jak to je?
Taky se chci zeptat co dělat s těmi velkými listy přes pulku květináče .. jestli odpadnou sami nebo to mám nějak uštípat ... díky ...
Jumanji8 za tmy roste a za svetla prijma ziviny.
(je samokvetouci, tedy nepotrebuje pro kveteni zmenu svetelne periody
použiti lampy po dobu 18 hodin denne zajisti optimalni rust a neobvykle hojnou urodu).