Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Autoflowering Odrůdy » Autoflower odrůdy a jak na ně , zkušenosti , rady , tipy a triky ZDE !!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 13 14 15 16 17 »
Autor
Téma 
WIRKLICH
Stálý Člen

Karma uživatele WIRKLICH - 54% PěstitelskáKarma uživatele WIRKLICH - 54% PěstitelskáKarma uživatele WIRKLICH - 54% PěstitelskáKarma uživatele WIRKLICH - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 225

no nevím no, tady na G to někdo štípal (od SweetSeeds) a měl na tom 30 na kusu... prej se musí štípat co nejdřív, tak uvidíme no... ten můj, kterej jsem tedy neměl zaštipovat má mít až 80cm....

[edit: po necelých 2 dnech stagnace vyrazily výrůstky a jede si to směle dál jakoby nic]

Naposledy upravil WIRKLICH 03-07-2012 v 11:41 AM

Old Post 01-07-2012 v 15:06 PM
WIRKLICH je offline   Profil uživatele WIRKLICH   Find more posts by WIRKLICH   Foto galerie člena WIRKLICH   Click here to Send WIRKLICH a Private Message   Add WIRKLICH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
homerus
Stálý Člen

Karma uživatele homerus - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 226

zdravim
prosimvas potrebuju neco na nafouknuti palic a procisteni. doporucite mi nekdo ceco?
psal jsem do hnojeni a nikdo mi zatim neodpovel.
dik moc

Old Post 04-07-2012 v 17:52 PM
homerus je offline   Profil uživatele homerus   Find more posts by homerus   Foto galerie člena homerus   Click here to Send homerus a Private Message   Add homerus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WIRKLICH
Stálý Člen

Karma uživatele WIRKLICH - 54% PěstitelskáKarma uživatele WIRKLICH - 54% PěstitelskáKarma uživatele WIRKLICH - 54% PěstitelskáKarma uživatele WIRKLICH - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 227

nafouknutí palic ? myslíš silnější lampu ? ))
a propláchnout to můžeš průplachem za nějakej ten peníz a nebo odstátou vodou... minimálně tak 14 dní před schozením ale, aby to mělo účinek... já to proplách asi 9x a stejně jsem to tam cejtil... AF no... prý to moc propláchnout nejde a nemá se to ani moc hnojit

Old Post 09-07-2012 v 12:16 PM
WIRKLICH je offline   Profil uživatele WIRKLICH   Find more posts by WIRKLICH   Foto galerie člena WIRKLICH   Click here to Send WIRKLICH a Private Message   Add WIRKLICH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 228

nemate nekdo skusenost s power skunk od kannabia...na obalu od semen je napsano automatico.Je to kolem 30 dnu a ani blizna.NL rovnez nasazene palicati uz davno...svitim 18/6.

Old Post 09-07-2012 v 19:02 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WIRKLICH
Stálý Člen

Příspěvek č. 229

je jedno kolik svítíš když je to automat...
mu sviť třeba 12/12 - abys měl lepší pocit

Old Post 09-07-2012 v 22:09 PM
Host
Host

Příspěvek č. 230

citace:
Původní příspěvek od Herodes
nemate nekdo skusenost s power skunk od kannabia...na obalu od semen je napsano automatico.Je to kolem 30 dnu a ani blizna.NL rovnez nasazene palicati uz davno...svitim 18/6.

svítíš dobře 18/6 je tak nějak ideál ,já bych se nebál že se opozdí naopak každá genetika potřebuje to svoje a co kytka to originál ,uvidíš budeš nakonec spokojen .
Ono mnohdy co je psáno na obalu se musí brát někdy s rezervou (mě se to málokdy trefilo do psaného sběru od semene)

Old Post 10-07-2012 v 04:49 AM
Host
Host

Příspěvek č. 231

citace:
Původní příspěvek od homerus
zdravim
prosimvas potrebuju neco na nafouknuti palic a procisteni. doporucite mi nekdo ceco?
psal jsem do hnojeni a nikdo mi zatim neodpovel.
dik moc

K nafouknutí palic se používají bostery nebo stimulátory květu ,mno u rychlené genetiky(automatky) bych volil něco BIO ať není nutný proplach vodou protože tam nestíháš dobře propláchnout a pak to hulíš (fuj),doporučit je to těžko zrovna u těchto věcí je to na vyzkoušení už jen pro to že to leze do peněz a nemusí být požadovaný efekt navíc automatka se dá ovlivnit jen obtížně i když dá.
U mě dobře funguje TOPMAX (mohu si ho dovolit) a od prvotního nakvítání ho dávám v každé zálivce(3ml a pak 5ml na litr vody)
Raději zasaď do kvalitní hlíny (kompost nebo předhnojený substrát) a dej tomu sluníčko a výsledek se dostaví a jestli ti stojí nějaký gram navíc za tu hnojku tak prosím směle do toho.

Old Post 10-07-2012 v 04:56 AM
homerus
Stálý Člen

Karma uživatele homerus - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 232

dik moc
mam to v cernozemi roste dobre.ten TOPMAX zkusim.
dik zdarec

Old Post 10-07-2012 v 14:44 PM
homerus je offline   Profil uživatele homerus   Find more posts by homerus   Foto galerie člena homerus   Click here to Send homerus a Private Message   Add homerus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 233

citace:
Původní příspěvek od WIRKLICH
je jedno kolik svítíš když je to automat...
mu sviť třeba 12/12 - abys měl lepší pocit

to je mi jasný že je to jedno.jenom sháním skušenosti a nebo odpověd:"bud v pohodě taky sem jel power skunka a začal kvitnout až kolem 30 dnu .Hele tohle trejd kde ho týpek jel na balkoně.Je to ten samej vzorek.Jen mi nesedí datumy.Všimněte si datumy fotek nasazení a kdy začala kvitnout.Má vůbec někdo skušenost že af nasazovala květy tak dlouho?

https://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=3

Old Post 10-07-2012 v 18:51 PM
WIRKLICH
Stálý Člen

Příspěvek č. 234

jo, já viděl automat 2-3 měs v růstu, velkej jak člověk

citace:
Původní příspěvek od Herodes

to je mi jasný že je to jedno.jenom sháním skušenosti a nebo odpověd:"bud v pohodě taky sem jel power skunka a začal kvitnout až kolem 30 dnu .Hele tohle trejd kde ho týpek jel na balkoně.Je to ten samej vzorek.Jen mi nesedí datumy.Všimněte si datumy fotek nasazení a kdy začala kvitnout.Má vůbec někdo skušenost že af nasazovala květy tak dlouho?

https://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=3

Naposledy upravil WIRKLICH 31-07-2012 v 08:33 AM

Old Post 10-07-2012 v 20:42 PM
Host
Host

Příspěvek č. 235

§

Naposledy upravil 02-10-2012 v 13:44 PM

Old Post 04-08-2012 v 12:00 PM
Jumanji8
Nový Člen

Karma uživatele Jumanji8 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 236

chlapi mám AF cheese od Dinafemu měsíc 26. den v růstu, už vylezly i pestíky, svítím 400W 18/6 ... mám začít pomalu snižovat na 12/12 nebo to mám nechat tak jak to je?

Taky se chci zeptat co dělat s těmi velkými listy přes pulku květináče .. jestli odpadnou sami nebo to mám nějak uštípat ... díky ...

tady moje téma kdyžtak: https://grower.cz/forum/showthread....&threadid=66118

Old Post 07-11-2012 v 13:44 PM
Jumanji8 je offline   Profil uživatele Jumanji8   Find more posts by Jumanji8   Foto galerie člena Jumanji8   Click here to Send Jumanji8 a Private Message   Add Jumanji8 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 237

Jumanji8 nechat tak jak to je az do konce.

Old Post 07-11-2012 v 13:52 PM
Jumanji8
Nový Člen

Karma uživatele Jumanji8 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 238

mě se ale zdá, že rostou jen když na ně nesvítím .. to je strašně deprimující ...

Old Post 07-11-2012 v 14:06 PM
Jumanji8 je offline   Profil uživatele Jumanji8   Find more posts by Jumanji8   Foto galerie člena Jumanji8   Click here to Send Jumanji8 a Private Message   Add Jumanji8 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 239

Jumanji8 za tmy roste a za svetla prijma ziviny.
(je samokvetouci, tedy nepotrebuje pro kveteni zmenu svetelne periody
použiti lampy po dobu 18 hodin denne zajisti optimalni rust a neobvykle hojnou urodu).

Old Post 07-11-2012 v 15:33 PM
mumuk
Stálý Člen

Karma uživatele mumuk - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 240

Samo že to roste ,ve tmě ale ,živiny přijma v režimu 20 . 4. ale i tak v 18.-6 jen ve 20. 4.budou lepši vynosově ale i v chuti a učinku

Old Post 07-11-2012 v 16:20 PM
mumuk je offline   Profil uživatele mumuk   Find more posts by mumuk   Foto galerie člena mumuk   Click here to Send mumuk a Private Message   Add mumuk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:02 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 13 14 15 16 17 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás