Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Box má 50x50x110
Chlazení 1x 120 pc ventilátor odtah, pasivní přítah
Květinku ofukuji pouze 2 ma pc ventilátory.
Zalévám vodou s upraveným ph (ze začátku trošku problémy)
Hnojiva Biobizz Topmax, grow, bloom...
Půda hydro domácí směs
Určitě bych tomu dal ještě čas ... kolik svítíš ? Na automaty se na květu prej dá/má svítit až 18 hodin denně -> větší plody .... viděl bych to tak na 1-3 tejdny , nejel jsem zatim automaty pod lampou.
Taky jsem si myslel že to ještě není zralé, co jsem viděl fotky na netu, tak tam ti tichomy byly uplné hnědé jako zde: http://www.thcfarmer.com/forums/gal...avday73_19_.JPG
Ale říká se že později sklizené bývá stuned a to bych nechtěl.
Aha, mám doma lupu se zvětšením 7x, bude to stačit? Já to nechám ještě čtvrtek pátek a v pátek v noci bych vypnul eletriku aby to dostalo sobotu tmu a v neděli ráno bych to sklidil, co vy nato?
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Cus, hele nechvátej na ní, podle fotek nemá este skoro žádný chlupy seschlý. Já bych jí vzal až to bude aspon 50/50 bílý chlupy s hnedejma. Podle trichomů se řídit je ošemetný u odrůdy kterou jedes poprvý. Třeba u indik a hybridů by to melo bejt tak jak ti poslal obrázek baterka, ale u sativ se to brát vážně moc nedá, tim nechci říct že co jedes je sativa.
Jak je ta kytka stará a kolik dní přibližně udává seedbanka? Vyfot tu horní raketu a nakou tu spodnejsí při normálnim světle at je to líp videt...EC