Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 1x Autoblueberry SHC 150w/ biobizz
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Host
Host

1x Autoblueberry SHC 150w/ biobizz Příspěvek č. 1

Zdravím.

Chci se vám pochlubit se svým prvním pokusem.

Box má 50x50x110
Chlazení 1x 120 pc ventilátor odtah, pasivní přítah
Květinku ofukuji pouze 2 ma pc ventilátory.
Zalévám vodou s upraveným ph (ze začátku trošku problémy)

Hnojiva Biobizz Topmax, grow, bloom...
Půda hydro domácí směs

Old Post 03-04-2012 v 20:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 2

A aktuální foto z 3.4

Kolik by jste dali tomu jestě dní květu? Jak je to to auto tak v tom mám zmatek.

Naposledy upravil 03-04-2012 v 21:12 PM

Old Post 03-04-2012 v 20:24 PM
Kusher
Nový Člen

Karma uživatele Kusher - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Určitě bych tomu dal ještě čas ... kolik svítíš ? Na automaty se na květu prej dá/má svítit až 18 hodin denně -> větší plody .... viděl bych to tak na 1-3 tejdny , nejel jsem zatim automaty pod lampou.

Old Post 03-04-2012 v 23:19 PM
Kusher je offline   Profil uživatele Kusher   Find more posts by Kusher   Foto galerie člena Kusher   Click here to Send Kusher a Private Message   Add Kusher to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 4

Svítím 20/4 celou dobu. Dobře, budu ještě do příštího úterý hnojit a pak přejdu na prolívání vodou a nechám to tak dlouho dokud to nebude ok .

Budu upgradovat box, ale nevím jaké pužít rozměry. Chtěl bych ho asi 60x40. Nebo bude lepší čtvercová strana 50x50?

Old Post 04-04-2012 v 14:11 PM
Host
Host

Příspěvek č. 5

Dobrý večer,

Posílám další update. Už tomu dám jenom týden a pak to půjde pod kosu

Old Post 10-04-2012 v 20:06 PM
Host
Host

Příspěvek č. 6

Milí groweři, mám tu update z 17.4.

Kolik tomu ještě dáváte do konce? Listí opadalo samo, nezaštipoval jsem ani jsem nic nestříhal.

Old Post 17-04-2012 v 19:30 PM
mliko
Stálý Člen

Karma uživatele mliko - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

ještě bych tomu tak dva tři dny nechal.. trichomy se zabarvují, ale ještě to není ideál podle mě...

Old Post 17-04-2012 v 23:12 PM
mliko je offline   Profil uživatele mliko   Find more posts by mliko   Foto galerie člena mliko   Click here to Send mliko a Private Message   Add mliko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 8

Taky jsem si myslel že to ještě není zralé, co jsem viděl fotky na netu, tak tam ti tichomy byly uplné hnědé jako zde: http://www.thcfarmer.com/forums/gal...avday73_19_.JPG
Ale říká se že později sklizené bývá stuned a to bych nechtěl.

Old Post 18-04-2012 v 13:00 PM
stara_baterka
Stálý Člen

Karma uživatele stara_baterka - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Myslim ze si tu pletete trichromy a blizny....trichromy jdou videt jenom pod lupou nebo mikroskopem a u tech se to pozna takhle:
https://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=298271

Old Post 18-04-2012 v 16:05 PM
stara_baterka je offline   Profil uživatele stara_baterka   Find more posts by stara_baterka   Foto galerie člena stara_baterka   Click here to Send stara_baterka a Private Message   Add stara_baterka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 10

Aha, mám doma lupu se zvětšením 7x, bude to stačit? Já to nechám ještě čtvrtek pátek a v pátek v noci bych vypnul eletriku aby to dostalo sobotu tmu a v neděli ráno bych to sklidil, co vy nato?

Old Post 18-04-2012 v 19:41 PM
stara_baterka
Stálý Člen

Karma uživatele stara_baterka - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Na trichromy to chce aspon 30x...Nejakou klenotnickou lupu, nebo i nejaky obycejny detsky mikroskop

Old Post 18-04-2012 v 21:00 PM
stara_baterka je offline   Profil uživatele stara_baterka   Find more posts by stara_baterka   Foto galerie člena stara_baterka   Click here to Send stara_baterka a Private Message   Add stara_baterka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fiste
Stálý Člen

Karma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

http://alfila.cz/Chromova-lupa,30x-...-AKCE,1657.html

Podkrovní 400W GROW z homemade fem. semen
3x400W potřetí - coco-drip + Bubble hash
3x400W podruhé - coco-drip
3x400W poprvé - bubbler

Out 13 Outomat 13

Drogy jako součást společnosti

Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)

Old Post 18-04-2012 v 21:58 PM
fiste je offline   Profil uživatele fiste   Find more posts by fiste   Foto galerie člena fiste   Click here to Send fiste a Private Message   Add fiste to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
el_castillo
Stálý Člen

Karma uživatele el_castillo - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Cus, hele nechvátej na ní, podle fotek nemá este skoro žádný chlupy seschlý. Já bych jí vzal až to bude aspon 50/50 bílý chlupy s hnedejma. Podle trichomů se řídit je ošemetný u odrůdy kterou jedes poprvý. Třeba u indik a hybridů by to melo bejt tak jak ti poslal obrázek baterka, ale u sativ se to brát vážně moc nedá, tim nechci říct že co jedes je sativa.
Jak je ta kytka stará a kolik dní přibližně udává seedbanka? Vyfot tu horní raketu a nakou tu spodnejsí při normálnim světle at je to líp videt...EC

temny hvozd

Old Post 18-04-2012 v 22:54 PM
el_castillo je offline   Profil uživatele el_castillo   Find more posts by el_castillo   Foto galerie člena el_castillo   Click here to Send el_castillo a Private Message   Add el_castillo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 14

Tady přidávám něco co se mi povedlo nafotit.

Old Post 19-04-2012 v 12:16 PM
Host
Host

Příspěvek č. 15

Nejdou mi sem nahrát fotky, které jsem vyfotil v mikroskopu
Jinak EC metr nemám, je i nějaký jiný způsob jak jej zjistit?

Naposledy upravil 20-04-2012 v 19:51 PM

Old Post 19-04-2012 v 13:11 PM
Host
Host

Příspěvek č. 16

Zdravím,

v úterý vypnu osvětlení a ve středu ji sklidím. Dám sem ještě úterní fotky. Palice se mi teď začaly hodně cukrovat.

Odtud jsem kupoval semínka: http://www.megagrowshop.cz/www-mega...s-Autoflowering

Semínko vyklíčilo 27.1, 1.3 se začaly objevovat první známky květu. Dnes je to cca 52 dní, banka uvádí sklizeń cca 70 dní od zasazení.

Old Post 21-04-2012 v 08:25 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:25 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás