Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rozhodl jsem se pro další pěst.Chtěl bych sklidit úrodu,jestli se ovšem něco neposere,při úplňku kolem 6 května.Aby to vyšlo tak kytky nechám růst jen pár dní. 1.3. přepínám na květ.
Dnes jsem dovezl řezany a hodil je pod lampu.První den použiju 200wCFL.Nasadil jsem holky do květináčů o velikosti 6,5L .Hlínu jsem použil na pelargonie od firmy agro.
Skříň je Dark Street 120/120/200.
Světlo Sunmaster HPS Dual spectrum 400w.
Ofuk 1x klipsňák.(pojede nonstop)
Odtah do komínu 280m3 za hodinu (pojede nonstop)
A to nejduležitější osazenstvo
8x CHronic
9x Mazar
od člena tady z groweru.
Dnes jsem tam šoupl 400W. Ať to trochu povyroste.Mám na to 10 dní,tak jsem jim to nastavil na 20/4.Uvidíme co to udělá.
A k tomu jestli věřím na úplněk,tak to jo.Protože Mazar sklizený při úplňku to je MEGASÍLA.
Původní příspěvek od mmaall Měl bych na nějakého odborníka dotaz.Mám kytky hnojit když je půda předhnojena na 6 týdnů.
Cau, odbornik nejsem, ale hnojim je az tak 10-14 dni od zasazeni a zacinam minimalni davkou (kdyz na lahvicce pisou napr. 5ml/l dam treba jenom 1ml/l a pak postupne zvysuju, co 2 zalivky), aby si trosku zvykly... Pokud je na kytce videt, ze uz se chytla a je videt, ze roste muzes ji prihnojit...
Podle fotek bych ty tvoje jeste nehnojil a nechal jim jeste chvilku jenom vodu, enzymy a korenak, pokud pouzivas...
Hotovo dnes mají kytky před sebou první dlouhou noc.Přepnuto na 12/12 a za nejakých 69 dní kosa a sušení.Jestli se to ovšem neposer...
Nasadil jsem nejaké hnojky použiju teď od General Hydroponics GHE Tripack 1L Flora Grow,Bloom,Micro MV.Kytky jsou vcelku malé,ale ještě to tak 14 dní poroste tak to bude akorát.
Dnes je to 8 dní na 12/12 a krásně to roste.Zatím bez problémů.Hnojil jsem jen 1x.Ale od příští zálivky jim dám zabrat.Přikládám nejaké foto ale foceno za světla tak je to trochu žluté.
čau, no někomu to vyhovuje . Matkař co jsem si od něj bral chronica tak řikal že ho sklízí normálně s ostatníma v 65-70.dni.neřekl bych že je to moc, když v bance udávaj max 63 dní. A podle pěstebních podmínek se může kvetení zpomalit, že se to může sklízet v 75 dni a bude to zralý ideálne, uvidíš co bude za měsíc :-) a máš pěkně vyplněnej prostor :-)