Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 400w,sklizeň za úplňku,MAZAR,CHRONIC.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Host
Host

400w,sklizeň za úplňku,MAZAR,CHRONIC. Příspěvek č. 1

Ahoj všichni.

Rozhodl jsem se pro další pěst.Chtěl bych sklidit úrodu,jestli se ovšem něco neposere,při úplňku kolem 6 května.Aby to vyšlo tak kytky nechám růst jen pár dní. 1.3. přepínám na květ.

Dnes jsem dovezl řezany a hodil je pod lampu.První den použiju 200wCFL.Nasadil jsem holky do květináčů o velikosti 6,5L .Hlínu jsem použil na pelargonie od firmy agro.

Skříň je Dark Street 120/120/200.

Světlo Sunmaster HPS Dual spectrum 400w.

Ofuk 1x klipsňák.(pojede nonstop)
Odtah do komínu 280m3 za hodinu (pojede nonstop)

A to nejduležitější osazenstvo
8x CHronic
9x Mazar
od člena tady z groweru.

Old Post 18-02-2012 v 21:05 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Ahoj. Už len to, že v to veríš, môže priniesť dobrú úrodu. Chronic a Mazar vhodná voľba, vynikajúca genetika, obzvlášť, keď nechceš zastrihávať.

Marihuana je dar.

Old Post 18-02-2012 v 21:21 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 3

Dnes jsem tam šoupl 400W. Ať to trochu povyroste.Mám na to 10 dní,tak jsem jim to nastavil na 20/4.Uvidíme co to udělá.
A k tomu jestli věřím na úplněk,tak to jo.Protože Mazar sklizený při úplňku to je MEGASÍLA.

Old Post 19-02-2012 v 12:38 PM
Host
Host

Příspěvek č. 4

Měl bych na nějakého odborníka dotaz.Mám kytky hnojit když je půda předhnojena na 6 týdnů.

Old Post 21-02-2012 v 20:51 PM
chily
Stálý Člen

Karma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

citace:
Původní příspěvek od mmaall
Měl bych na nějakého odborníka dotaz.Mám kytky hnojit když je půda předhnojena na 6 týdnů.

Cau, odbornik nejsem, ale hnojim je az tak 10-14 dni od zasazeni a zacinam minimalni davkou (kdyz na lahvicce pisou napr. 5ml/l dam treba jenom 1ml/l a pak postupne zvysuju, co 2 zalivky), aby si trosku zvykly... Pokud je na kytce videt, ze uz se chytla a je videt, ze roste muzes ji prihnojit...
Podle fotek bych ty tvoje jeste nehnojil a nechal jim jeste chvilku jenom vodu, enzymy a korenak, pokud pouzivas...

Old Post 21-02-2012 v 21:18 PM
chily je offline   Profil uživatele chily   Find more posts by chily   Foto galerie člena chily   Click here to Send chily a Private Message   Add chily to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 6

Dnes je to tyden,co jsem je dovezl.OK

Old Post 26-02-2012 v 10:51 AM
Host
Host

Příspěvek č. 7

Hotovo dnes mají kytky před sebou první dlouhou noc.Přepnuto na 12/12 a za nejakých 69 dní kosa a sušení.Jestli se to ovšem neposer...
Nasadil jsem nejaké hnojky použiju teď od General Hydroponics GHE Tripack 1L Flora Grow,Bloom,Micro MV.Kytky jsou vcelku malé,ale ještě to tak 14 dní poroste tak to bude akorát.

Old Post 29-02-2012 v 19:24 PM
Host
Host

Příspěvek č. 8

Dnes je to 8 dní na 12/12 a krásně to roste.Zatím bez problémů.Hnojil jsem jen 1x.Ale od příští zálivky jim dám zabrat.Přikládám nejaké foto ale foceno za světla tak je to trochu žluté.

Old Post 08-03-2012 v 18:52 PM
Host
Host

Příspěvek č. 9

14 den na 12/12

Old Post 14-03-2012 v 20:09 PM
Host
Host

Příspěvek č. 10

21 dní na květu.Nějaké připomínky,dotazy ať tu nepíšu jen tak.

Old Post 21-03-2012 v 15:46 PM
Host
Host

Příspěvek č. 11

Zduř lidi co to čtou.
Dnes je to 31 dní na 12/12,potřeboval bych je nechat ještě dalších 38 dní.Co myslíte 69 dní na květu není to moc? .

Old Post 31-03-2012 v 06:33 AM
Brdaaak_01
Stálý Člen

Karma uživatele Brdaaak_01 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Brdaaak_01 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Brdaaak_01 - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

no nejspíš z toho budeš mít pořádný gaučovo-relaxační modely sleduj pryskyřici ... takovej přezrálej chronik je celkem dobrej na spaní

MŮj První Indoor - sklizeno

Můj outdoorek 2009 aneb poprvé DURBAN POISON

druhé kolo - sklizeno

třetí runda

Old Post 31-03-2012 v 08:36 AM
Brdaaak_01 je offline   Profil uživatele Brdaaak_01   Find more posts by Brdaaak_01   Foto galerie člena Brdaaak_01   Click here to Send Brdaaak_01 a Private Message   Add Brdaaak_01 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Karma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

čau, no někomu to vyhovuje . Matkař co jsem si od něj bral chronica tak řikal že ho sklízí normálně s ostatníma v 65-70.dni.neřekl bych že je to moc, když v bance udávaj max 63 dní. A podle pěstebních podmínek se může kvetení zpomalit, že se to může sklízet v 75 dni a bude to zralý ideálne, uvidíš co bude za měsíc :-) a máš pěkně vyplněnej prostor :-)

Old Post 31-03-2012 v 11:05 AM
IcanLearnUgRow je offline   Profil uživatele IcanLearnUgRow   Find more posts by IcanLearnUgRow   Foto galerie člena IcanLearnUgRow   Click here to Send IcanLearnUgRow a Private Message   Add IcanLearnUgRow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 14

Dnes jsem se pokusil o makro.Ale nic moc foceno za světla.

Old Post 01-04-2012 v 17:25 PM
Host
Host

Příspěvek č. 15

Dnes 41 den kvetení.Vše vypadá ok.Kytky hnojím jen 1x za týden.

Old Post 10-04-2012 v 17:59 PM
Host
Host

Příspěvek č. 16

Zdravíčko 46 den na 12/12.Listy už začínají žloutnout,už se blíží finiš.Ještě 23 dní a suším.Díky všem za K+.

Old Post 16-04-2012 v 17:57 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás