Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 58 59 60 61 62 »

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
w33d
Stálý Člen

Karma uživatele w33d - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 945

ja neviem kam sa s tým ponáhľate ja idem tak začiatkom/v polke mája /5 času dosť si myslím

SORRY BUT DNB AND HIGH IS MY LIFE
https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=961790
Out 2011 Durban poison First !
Adrenaline SVK Grow

Old Post 20-03-2012 v 18:51 PM
w33d je offline   Profil uživatele w33d   Find more posts by w33d   Foto galerie člena w33d   Click here to Send w33d a Private Message   Add w33d to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sw3ap
Stálý Člen

Karma uživatele sw3ap - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 946

No jo,nedočkavost

Old Post 20-03-2012 v 18:55 PM
sw3ap je offline   Profil uživatele sw3ap   Find more posts by sw3ap   Foto galerie člena sw3ap   Click here to Send sw3ap a Private Message   Add sw3ap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 947

citace:
Původní příspěvek od Jay-jay

taktak, po 3 zmrzlých plus minus 5 dní, v závislosti na aktuální předpovědi.

na 1. máje se sice fain zpívá, ale je to brzy

Třeba semena bych se nebál dát na prvního Máje ven, rovnou do hlíny bez nějakýho nakličování, ale řezy radši dýl, po těch zmrzlejch.
Kdysi se nám to oprcalo a z větší části schnilo taxme to schnilý na podzim rozsekaly a zaoraly a na jaře, koncem Dubna, tam byl krásnej kobereček ozimů.

Old Post 20-03-2012 v 19:28 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SakulVonRamlak
Nový Člen

Karma uživatele SakulVonRamlak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 948

Ja uz som prvy early skunk generacie f2, dal von tak cca dva dni dozadu...prezila aj prizemne mraziky...teplomer ukazoval -1 a na trave namraza...ale fesakovi sa dari, dokonca vyrastol....cakam na letny cas a zacinam na ostro...

Old Post 21-03-2012 v 23:44 PM
SakulVonRamlak je offline   Profil uživatele SakulVonRamlak   Find more posts by SakulVonRamlak   Foto galerie člena SakulVonRamlak   Click here to Send SakulVonRamlak a Private Message   Add SakulVonRamlak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 949

nazdar ja toho roku idem out tiez prvy krat takze sadit sa bude na stromoch :P samozrejme v rychlej ceste chronic a ntf automati planujem koncom 3 mesiaca zaciatko 4 mesiaca v oblasti prijemnych 20 stupne cez den v noci 10 nech to rastie a ad sa dari vsem

Old Post 22-03-2012 v 07:00 AM
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 950

kytky pudou ven koncem května (předpěstováno doma ) a Aoutomaty pudou ven začátkem května (rovnou ze semen)

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 25-03-2012 v 10:28 AM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thuglife
Stálý Člen

Karma uživatele thuglife - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 951

Nazdar..potreboval by som poradit .. čo poviete oplatí sa mi viac power plant od dutch passion alebo Early skunk,, popripade poradte mi čo by ste mi odporučovali .. ide mi o to aby to v čas vyrastlo , aby to šlapalo a aby aj urody bolo vela !! kedze zijem tam kde neni moc nejake extra pekne pocasie tak aj co by trochu tej nizsiej teplote odolalo peace!!

Old Post 26-03-2012 v 13:43 PM
thuglife je offline   Profil uživatele thuglife   Find more posts by thuglife   Foto galerie člena thuglife   Click here to Send thuglife a Private Message   Add thuglife to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 952

za sebe mohu doporučit Critical + kytka dokvetla začátkem října , a bylo na ní pul kyla suchého.......... a síla perfektní.....

a nebo pak klasiky typu " Shaman , Durban Poison , Frisian Dew........

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 26-03-2012 v 18:13 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ak2249
Stálý Člen

Karma uživatele ak2249 - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 953

klidně to dej ven už ted ;-)

Old Post 27-03-2012 v 13:13 PM
ak2249 je offline   Profil uživatele ak2249   Find more posts by ak2249   Foto galerie člena ak2249   Click here to Send ak2249 a Private Message   Add ak2249 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Příspěvek č. 954

ted ven ? no to si se zbláznil .........

Old Post 27-03-2012 v 13:22 PM
MaaaYaaa
Stálý Člen

Karma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 955

áááá..začal mi kvést řízek ..VEN JEŠTĚ NE

Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne..
MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..

Old Post 27-03-2012 v 17:44 PM
MaaaYaaa je offline   Profil uživatele MaaaYaaa   Find more posts by MaaaYaaa   Foto galerie člena MaaaYaaa   Click here to Send MaaaYaaa a Private Message   Add MaaaYaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 956

citace:
Původní příspěvek od MaaaYaaa
áááá..začal mi kvést řízek ..VEN JEŠTĚ NE

Ty se máš, to bych přesně potřeboval (určuju pohlaví)
to ak2249: teď ven a za tejden si můžeš sklidit mražený kytky.

Old Post 27-03-2012 v 17:49 PM
ak2249
Stálý Člen

Karma uživatele ak2249 - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 957

:-D máš samokvěty :-D přec poznáš pohlaví,nebo si to nech za oknem když se toho bojíš

Old Post 27-03-2012 v 21:32 PM
ak2249 je offline   Profil uživatele ak2249   Find more posts by ak2249   Foto galerie člena ak2249   Click here to Send ak2249 a Private Message   Add ak2249 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 958

citace:
Původní příspěvek od ak2249
:-D máš samokvěty :-D přec poznáš pohlaví,nebo si to nech za oknem když se toho bojíš

Mám CFL a svítim 18/6 udělal jsem řezy a ty mám na okně abych určil pohlaví, navíc jseš tady dost dlouho a tvrdíš že teď dát ven, vždyť bude ještě mrznout a možná i sněžit, minulej rok sněžilo v Květnu.
Dávat teď ven je nesmysl.

Old Post 27-03-2012 v 21:57 PM
Pio
Stálý Člen

Karma uživatele Pio - 88% PěstitelskáKarma uživatele Pio - 88% Pěstitelská

Kdy začít? Příspěvek č. 959

Ahoj, procházel jsem si forum a usoudil jsem, že pro každý kraj je to individuální, tak bych se chtěl zeptat, jak to asi je u mě. Bydlím kousek od Prahy, takže Středočeský kraj -> pahorkatiny.
Vybral jsem is odrůdu Chronic, pěstovat to budu outdoor, předpokládanou indoor dobu kvetení to má 56-63 dní. Nemám na předpěstování vůbec nic, prostě dám semínka do květináče a potom je přesadím.
Ohledně místa, které se nachází v lese.. Fotky sem ještě dám, ale myslím, že je dost dobře kryto a se světlem by také neměl být problém.

Prosím o názor, děkuji, Pio.

Old Post 28-03-2012 v 12:07 PM
Pio je offline   Profil uživatele Pio   Find more posts by Pio   Foto galerie člena Pio   Click here to Send Pio a Private Message   Add Pio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Re: Kdy začít? Příspěvek č. 960

citace:
Původní příspěvek od Pio
Ahoj, procházel jsem si forum a usoudil jsem, že pro každý kraj je to individuální, tak bych se chtěl zeptat, jak to asi je u mě. Bydlím kousek od Prahy, takže Středočeský kraj -> pahorkatiny.
Vybral jsem is odrůdu Chronic, pěstovat to budu outdoor, předpokládanou indoor dobu kvetení to má 56-63 dní. Nemám na předpěstování vůbec nic, prostě dám semínka do květináče a potom je přesadím.
Ohledně místa, které se nachází v lese.. Fotky sem ještě dám, ale myslím, že je dost dobře kryto a se světlem by také neměl být problém.

Prosím o názor, děkuji, Pio.

Vzhledem k Tvé poloze bych začal nejlépe 15.4.2012 a teď pozor, v 17:35! Pokud to propásneš tak další termín máš až 25.4.2012 v 9:15.

Dělám si srandu, není kam spěchat.. klidně dej kytky ven až začátkem června. To jestli je dáš v dubnu, nebo v květnu nemá vliv na to zda Ti stihne venku dozrát.. za to odpovídaj geny a vhodné podzimní počasí..

Počti tohle vlákno https://grower.cz/forum/showthread....&threadid=55186 pokud nenajdeš odpověď tak Tvúj dotaz patří na konec toho vlákna.. netřeba zakládat nové..

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Old Post 28-03-2012 v 12:14 PM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 58 59 60 61 62 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás