Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taktak, po 3 zmrzlých plus minus 5 dní, v závislosti na aktuální předpovědi.
na 1. máje se sice fain zpívá, ale je to brzy
Třeba semena bych se nebál dát na prvního Máje ven, rovnou do hlíny bez nějakýho nakličování, ale řezy radši dýl, po těch zmrzlejch.
Kdysi se nám to oprcalo a z větší části schnilo taxme to schnilý na podzim rozsekaly a zaoraly a na jaře, koncem Dubna, tam byl krásnej kobereček ozimů.
Ja uz som prvy early skunk generacie f2, dal von tak cca dva dni dozadu...prezila aj prizemne mraziky...teplomer ukazoval -1 a na trave namraza...ale fesakovi sa dari, dokonca vyrastol....cakam na letny cas a zacinam na ostro...
nazdar ja toho roku idem out tiez prvy krat takze sadit sa bude na stromoch :P samozrejme v rychlej ceste chronic a ntf automati planujem koncom 3 mesiaca zaciatko 4 mesiaca v oblasti prijemnych 20 stupne cez den v noci 10 nech to rastie a ad sa dari vsem
Nazdar..potreboval by som poradit .. čo poviete oplatí sa mi viac power plant od dutch passion alebo Early skunk,, popripade poradte mi čo by ste mi odporučovali .. ide mi o to aby to v čas vyrastlo , aby to šlapalo a aby aj urody bolo vela !! kedze zijem tam kde neni moc nejake extra pekne pocasie tak aj co by trochu tej nizsiej teplote odolalo peace!!
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Původní příspěvek od ak2249 :-D máš samokvěty :-D přec poznáš pohlaví,nebo si to nech za oknem když se toho bojíš
Mám CFL a svítim 18/6 udělal jsem řezy a ty mám na okně abych určil pohlaví, navíc jseš tady dost dlouho a tvrdíš že teď dát ven, vždyť bude ještě mrznout a možná i sněžit, minulej rok sněžilo v Květnu.
Dávat teď ven je nesmysl.
Ahoj, procházel jsem si forum a usoudil jsem, že pro každý kraj je to individuální, tak bych se chtěl zeptat, jak to asi je u mě. Bydlím kousek od Prahy, takže Středočeský kraj -> pahorkatiny.
Vybral jsem is odrůdu Chronic, pěstovat to budu outdoor, předpokládanou indoor dobu kvetení to má 56-63 dní. Nemám na předpěstování vůbec nic, prostě dám semínka do květináče a potom je přesadím.
Ohledně místa, které se nachází v lese.. Fotky sem ještě dám, ale myslím, že je dost dobře kryto a se světlem by také neměl být problém.
Původní příspěvek od Pio Ahoj, procházel jsem si forum a usoudil jsem, že pro každý kraj je to individuální, tak bych se chtěl zeptat, jak to asi je u mě. Bydlím kousek od Prahy, takže Středočeský kraj -> pahorkatiny.
Vybral jsem is odrůdu Chronic, pěstovat to budu outdoor, předpokládanou indoor dobu kvetení to má 56-63 dní. Nemám na předpěstování vůbec nic, prostě dám semínka do květináče a potom je přesadím.
Ohledně místa, které se nachází v lese.. Fotky sem ještě dám, ale myslím, že je dost dobře kryto a se světlem by také neměl být problém.
Prosím o názor, děkuji, Pio.
Vzhledem k Tvé poloze bych začal nejlépe 15.4.2012 a teď pozor, v 17:35! Pokud to propásneš tak další termín máš až 25.4.2012 v 9:15.
Dělám si srandu, není kam spěchat.. klidně dej kytky ven až začátkem června. To jestli je dáš v dubnu, nebo v květnu nemá vliv na to zda Ti stihne venku dozrát.. za to odpovídaj geny a vhodné podzimní počasí..