Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Male shrnuti cyklu 18/6: *Rust: 28 dni *Vyska pred prepnutim: 24-29 cm *6x zalivka: 1.-10. den rustu - [Hesi Super Vit+Hesi Root Complex+Hesi Power Zyme] s pH 6,1-6,3 *8X zalivka: 13.-28. den rustu - [Hesi Super Vit+Hesi Root Complex+Hesi Power Zyme+Plagron Alga Grow] s pH 6,1-6,3
Na fotkach 2. den od prepnuti, probehl proplach... Do kazdeho kvetinace slo 1,5l zalivky (super vit+enzymy) s pH 6,1. Ven vytekla voda s pH 5,6. Na pytlu od grow-mixu pisou, ze substrat ma pH 5,5-6,5. Divne, ze se to drzi na te spodni hranici.
Zdar, 8. den od prepnuti, podruhe prostrihane spodky. Holky uz hazi maly naznak nakvetu a uz to pomalu zacne. Vymenil jsem MH za HPS a uz prihnojuju na kvet.
Vypada to, ze se pak hecnu a zkusim do jedne pulky lit Bloombastic a do druhe pulky Green Sensation. Stejna genetika, celkem dost kytek, mohlo by to hodit nejaky vysledek/rozdil. Pokud bude rozdil videt, tak vyherce experimentu pujde proti obycejnemu PK 13/14 od Hesi.
Cus 12. den od prepnuti, holky maji 40-43 cm, prepinal jsem okolo 30ti cm, uz pomalu prestavaji rust do vysky, takze pocitam, ze konecna vyska bude nekde okolo 45 cm, mozna zbytecne moc na 250W, ale nic strasneho. Z 5ti ml hnojiv co jim liju na litr uz dostavaji 4ml kvetove a 1ml rustove slozky. Bude to tak asi do doby, nez zacnu pridavat kvetovy stimulator, pak grow slozku vysadim...
Vymenil jsem hobby s odtahem za homemade vlastovku (tes s odtahem), od pohledu to vypada, ze plocha je lip osvicena... Kdyz jsem s timhle stinidlem jel naposledy, kytky pod lampou byly po case zlute a popalene, nevim jestli to tehdy bylo stinidlem, spatnym hnojenim nebo zasolenim. Hnoje uz mam celkem pod kontrolou, tak se uvidi
Jinak pochvala pro Hesi Bloom Complex, pekne to samo upravi pH na 6,3 - parada.
Ted me tak napadlo, pocitate delku kvetu od prepnuti nebo od nakveteni? Vsiml jsem si, ze kazdy to bere jinak. Spis asi od nakveteni, co?
Čus!
Máš to pěkný, počítám dobu květu od přepnutí, když přepneš tak to tak deset dní trvá než se ukážou chlupy, blizny, ale těch 10 dní už je v tom, navíc Mazara mám a vim že za 60 dní je hotovej, alespoň to pheno co mám.
20. den od prepnuti, holky celkem prerostly, nastesti jsou pekne srovnane, tak to neni tak strasne, ale klidne by mohly mit i o 15 cisel min... MH vybojku jsem tam mel nechat minimalne jeste tyden, mel jsem strach, ze to poroste malo do vysky a chuja Dostal jsem spatne info okolo vytahovani po prepnuti (ne ze bych se chtel vymlouvat )... Uvazuju, ze jeste prostriham spodky (mozna bych mela), uvidim, jak se mi bude chtit. Hnojim 6ml/l (1ml grow + 5ml bloom) s pH 6,4... Dneska probehla zalivka, az to proschne zrobim proplach, a pak zacnu s kvetovym stimulatorem (pul kytek GS, pul kytek Bloombastic).
Teploty noc: stalych 19° Teploty den: 25-29° (podle toho, jestli nezapomenu otevrit vetracku) Vyska pred prepnutim: 24-29 cm Aktualni vyska: 50-55 cm Zalivka: 300ml/kvetinac co 2. den pH zalivky: 6,1-6,4
Caute, 24. den od prepnuti proplach - 1,5l/kvetinac, zalivka (super vit + enzymy) s pH 6,2... Vyteklo pH 5,8.. Az to vyschne, tak dalsi zalivka uz s kvetovym stimulatorem.
No, nam tu jeste mensi problem se zloutnutim, ale nevypada to, ze by zloutly kvuli diamantove folii na stinidle.. Co na to rikate? Delaji to i listy, ktere nejsou primo pod vybojkou a jsou lehce schovane pod ostatnima. Nedostatek neceho to asi taky nebude, protoze konecky listu jsou lehce spalene. Je to prehnojeni? Nemam cim merit EC, takze nevim no, ale misto 5ml/l hnojiv, co tam mam lit, liju uz 3. zalivku 6ml/l (1ml grow+5ml bloom), takze nejakych 6 dni dostavaly tech 6ml/l. pH je dobre (6,2-6,5), teploty taky (25-29°), vlhkost 25-45%, lampa +-22cm nad vrskama. Co myslite? Prehnojene?
Původní příspěvek od Mirex Proplachuješ občas jen vodou? Můžeš mít zasolenej substrát, tak ať to kvete
Cau, vetsinou proplachuju co 14 dni a vic 1,5l na kvetinac.. Posledni prolach byl pred 22 dnama. Spis to asi zacnu delat tak, ze dam 3 zalivky s hnojema a 4. jenom voda+enzymy, ktera bude trosku hojnejsi (0,5l na kvetinac). S tim proplachem co 14 dni je to u me spatne, nechce se mi, oddaluju to, a pak to tak asi dopada... Stejne je divne, ze to mam zasolene, kdyz liju enzymy do kazde zalivky... Treba kamos, ktery hnoji Cannou vubec neproplachuje a na kytkach ani znamka zasoleni.
Cau, vetsinou proplachuju co 14 dni a vic 1,5l na kvetinac.. Posledni prolach byl pred 22 dnama. Spis to asi zacnu delat tak, ze dam 3 zalivky s hnojema a 4. jenom voda+enzymy, ktera bude trosku hojnejsi (0,5l na kvetinac). S tim proplachem co 14 dni je to u me spatne, nechce se mi, oddaluju to, a pak to tak asi dopada... Stejne je divne, ze to mam zasolene, kdyz liju enzymy do kazde zalivky... Treba kamos, ktery hnoji Cannou vubec neproplachuje a na kytkach ani znamka zasoleni.
Ty hnojiš Plagronem ne? Pokud si pamatuju dobře tak Plagronem se hnojí jednou tejdně ne?
Hnojim mámy Plagronem a vždycky jednou tejdně jim dám a pak tak třikrát čtyřikrát (záleží jak to vyjde) jenom vodu a mámy jsou furt pěkně zelený.
Původní příspěvek od Mirex
Ty hnojiš Plagronem ne? Pokud si pamatuju dobře tak Plagronem se hnojí jednou tejdně ne?
Hnojim mámy Plagronem a vždycky jednou tejdně jim dám a pak tak třikrát čtyřikrát (záleží jak to vyjde) jenom vodu a mámy jsou furt pěkně zelený.
No, minule kola jsem jel Plagron, ted uz mi zbyla akorat rustovka, kvetovou slozku mam od Hesi... Budu se muset s tim hnojenim trosku klidnit a zacnu to delat jak jsem psal vys: 3 zalivky s hnojivama (cca 300ml/kvetinac) a 4. zalivku jenom voda+enzymy (500ml/kvetinac)...
Na fotkach 34. den od prepnuti, zalivka na 2x 2l - 300ml/kvetinac:
enzymy+bloom+green sensation (4ml+8ml+2ml) -> pH 6,39 bez upravy,
enzymy+bloom+bloombastic (4ml+8ml+2ml) -> pH 6,56 bez upravy -> 1 kapka kyseliny f. -> pH 6,41
Spalene listy jsem ostrihal a budu doufat, ze se to zloutnuti uklidni. Pristi zalivky budou stylem 2x - 3x zalivka (300ml/kvetinac) s hnojkama, 1x vydatnejsi zalivka (600ml/kvetinac) voda+enzymy. Mezi kazdym zalitim samozrejme cekacka na vyschnuti substratu...
Sisky jsou paradne osypane pryskyrici a voni to jak svina, uz se tesim na to pokourenicko
ty vole, nevíš zda musí být sonoflexa přiškrcená jen za vnitřní hadice, nebo přes vnější chytit obě stahovákem, nebo obě zvláště, nějak mi profukuje vnější hadicí???