Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tohle neni inzeratek, jen ted, kdyz se nedaj menit veci v zahradnickem bazaru, zde pisu pocet zakorenenych rizku, at me nebombarduje mega lidi o rizky, kdyz uz zadne nejsu. jen tu ukazuju, jak vypadaj moje maminy a rizky, bo si pro ne kolikrat jezdi groweri z pekne dalky, tak at vi, pro co si jedou:-)
odpo ci k veceru hodim nejake ty fotecky ze zacatku kvetu, jedu ju ted s shitem a rusakem, prepnul sem je, idiot, po 14 dnech kvuli shitum, aby trochec porostli, a osudova chyba a masakr, fsechny amnezky maj od 1 metru do 1.5 metru na koncy 3 tydne kvetu, rusak neni ani polovicni a shiti, ani nemluvim:-) dva tydny po prepnuti amnezka roste fakt masakrooozne, kvest zacina pomalu az ten treti tyden, ale krasa! fotky tu supnu k veceru, ted nema cas:-(
to že to napíšou v growshopu z toho najednou neudělá amnesia HAZE
tu prodává jen Soma..
citace z toho linku:
Lots of this shops offer this strain as "Amnesia Haze", but the original Hy-Pro packaging is only labelled as "Amnesia"!
Jasný, to už pak chápu.. V GS nakecaj cokoliv, aby se něčeho zbavili. Momentálně je prý nejlepší genetika na světě JXD monster Mě to teda zatim nikde netvrdili, ale slyšel jsem.. Přijde tam nováček a potřebuje poradit - dozví se tohle. No já než si tam koupím cokoliv, tak projíždím 14 dní net a hledám, jinak to totiž nejde..
Jen jsem si toho všimnul, nevěřim všemu co řikaj v televizi (v growshopu)