Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
přispěvěk č 8 ,druhá fotka...to je pěstovaný pod 2x 250W??? to ta lahvička se vejde do dlaně,ne? nevěřím ani náhodou!až postneš fotku kytek pod svítícíma lampama a nějakým poměrem tak se veřejně omluvím ale zatím to pořád vypadá na ctrl C a ctrl V
to Moje: nebuď tak paranoidní člověče, nechci Ti brát iluze, ale tohle je real 2x250w
budiž... pro tvoji radost uploaduju foto všech pohromadě... ale nečekám, že tě to přesvědčí
mimochopdem, nevim jestli vědomě nebo ne, to je jedno, ale velice Ti děkuju, protože větší poklonu jsem si nemohl ani přát. Myslim to vážně. taky sem z pod dvou 250tek nečekal tohle, ale jak je vidět jde to...
na fotce je trochu vidět jak ty kytky ty bambule vůbec neunesly... musel sem je podpírat.
kolega bezdechu velmi dobře odhadl, že šlo trochu o vertikál (ale opravdu jenom lehce), pokud chcete, domyslete si doprostřed (kde je trochu místo) osvětlení viz příspěvek 15 a vybojku trochu ještě dolu, 15 stupnu max.... krásně je to prosvítilo až dolu... myslim, že si to lze celkem reálně představit... a ještě je tam pomocí těch provázků úhledně vyrovnejte aby to na všechny krásně svítilo (tady na té fotce jsou už trochu zpřeházený a spoustu palic leží někde dole nadně boxu) ...a do toho Vám z boku praží druhá 250 přes coltube.
všechny fotky jsou z posledního dne kdy už lampička nějakejch tak 20 hodin nesvítila, a novější
nejsem paranoidní ,muhehehe.Jen mě prosímtě postni fotku cca z 55dne květu a kde budou vidět svítící lampy a pod ní ty kytky co ti vysej už palicema dolů.
Jinak samosebou poklona za tento pěst ti opravdu náleží pod je to tak jak píšeš.
Původní příspěvek od Moje škoda...nemusí to být zrovna toto kolo které prezentuješ,jakékoukoli jinou rundu s těma světlama a tím super výnosem.
Hele dá se pod 2x250w takový šišky,, já mu to docela žeru... asi má dobrou vodu zrovinka měl dobrý teploty vhkost, kušenosti... nevim no
volverindoorgrowing ZDE 400w/aero
Euphoria 1 zde......1,253g/kWh zklizeno
White Russian zde......1,085g/kWh zklizeno
White widow zde.....1,114g/kWh zklizeno
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Woodoo x Chronik zde zklizeno
Sensi Skunk zde zklizeno