Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Pár fotek z konce nového začátku.. :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Cool Hand Lucke
Stálý Člen

Karma uživatele Cool Hand Lucke - 90% PěstitelskáKarma uživatele Cool Hand Lucke - 90% Pěstitelská

želva Příspěvek č. 17

želva si sklizeň užívala...

Old Post 09-02-2012 v 17:50 PM
Cool Hand Lucke je offline   Profil uživatele Cool Hand Lucke   Find more posts by Cool Hand Lucke   Foto galerie člena Cool Hand Lucke   Click here to Send Cool Hand Lucke a Private Message   Add Cool Hand Lucke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cool Hand Lucke
Stálý Člen

Karma uživatele Cool Hand Lucke - 90% PěstitelskáKarma uživatele Cool Hand Lucke - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

na fotce bubblegum

Old Post 09-02-2012 v 17:55 PM
Cool Hand Lucke je offline   Profil uživatele Cool Hand Lucke   Find more posts by Cool Hand Lucke   Foto galerie člena Cool Hand Lucke   Click here to Send Cool Hand Lucke a Private Message   Add Cool Hand Lucke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cool Hand Lucke
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

z leva...
C99
C99
NL

takže to je prozatim vše, až bude lepší foťák postnu sem pořádný makro.

klidně pište dotazy,
a díky za karmu a názory.

Old Post 09-02-2012 v 17:57 PM
Iwannagethigh
Stálý Člen

Karma uživatele Iwannagethigh - 93% PěstitelskáKarma uživatele Iwannagethigh - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

CHL pěkný to máš Svítil jsem na ty tvoje řezy 250W a hle...

Old Post 09-02-2012 v 19:54 PM
Iwannagethigh je offline   Profil uživatele Iwannagethigh   Find more posts by Iwannagethigh   Foto galerie člena Iwannagethigh   Click here to Send Iwannagethigh a Private Message   Add Iwannagethigh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Iwannagethigh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

přispěvěk č 8 ,druhá fotka...to je pěstovaný pod 2x 250W??? to ta lahvička se vejde do dlaně,ne? nevěřím ani náhodou!až postneš fotku kytek pod svítícíma lampama a nějakým poměrem tak se veřejně omluvím ale zatím to pořád vypadá na ctrl C a ctrl V

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 10-02-2012 v 09:06 AM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cool Hand Lucke
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

to Moje: nebuď tak paranoidní člověče, nechci Ti brát iluze, ale tohle je real 2x250w
budiž... pro tvoji radost uploaduju foto všech pohromadě... ale nečekám, že tě to přesvědčí

mimochopdem, nevim jestli vědomě nebo ne, to je jedno, ale velice Ti děkuju, protože větší poklonu jsem si nemohl ani přát. Myslim to vážně. taky sem z pod dvou 250tek nečekal tohle, ale jak je vidět jde to...

na fotce je trochu vidět jak ty kytky ty bambule vůbec neunesly... musel sem je podpírat.
kolega bezdechu velmi dobře odhadl, že šlo trochu o vertikál (ale opravdu jenom lehce), pokud chcete, domyslete si doprostřed (kde je trochu místo) osvětlení viz příspěvek 15 a vybojku trochu ještě dolu, 15 stupnu max.... krásně je to prosvítilo až dolu... myslim, že si to lze celkem reálně představit... a ještě je tam pomocí těch provázků úhledně vyrovnejte aby to na všechny krásně svítilo (tady na té fotce jsou už trochu zpřeházený a spoustu palic leží někde dole nadně boxu) ...a do toho Vám z boku praží druhá 250 přes coltube.

všechny fotky jsou z posledního dne kdy už lampička nějakejch tak 20 hodin nesvítila, a novější

Old Post 10-02-2012 v 14:11 PM
Moje
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

nejsem paranoidní ,muhehehe.Jen mě prosímtě postni fotku cca z 55dne květu a kde budou vidět svítící lampy a pod ní ty kytky co ti vysej už palicema dolů.
Jinak samosebou poklona za tento pěst ti opravdu náleží pod je to tak jak píšeš.

Old Post 11-02-2012 v 09:59 AM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cool Hand Lucke
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

starší fotky nemám... Na obrazku vidíte +-400

Old Post 12-02-2012 v 15:35 PM
Moje
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

škoda...nemusí to být zrovna toto kolo které prezentuješ,jakékoukoli jinou rundu s těma světlama a tím super výnosem.

Old Post 14-02-2012 v 17:02 PM
volver

Karma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

citace:
Původní příspěvek od Moje
škoda...nemusí to být zrovna toto kolo které prezentuješ,jakékoukoli jinou rundu s těma světlama a tím super výnosem.

Hele dá se pod 2x250w takový šišky,, já mu to docela žeru... asi má dobrou vodu zrovinka měl dobrý teploty vhkost, kušenosti... nevim no

volver indoor growing ZDE
400w/aero
Euphoria 1 zde ......1,253g/kWh zklizeno
White Russian zde ......1,085g/kWh zklizeno
White widow zde .....1,114g/kWh zklizeno
Euphoria 2 zde JEDE

250w/soil
Woodoo x Chronik zde zklizeno
Sensi Skunk zde zklizeno

Old Post 14-02-2012 v 17:13 PM
volver je offline   Profil uživatele volver   Find more posts by volver   Foto galerie člena volver   Click here to Send volver a Private Message   Add volver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krasus
Stálý Člen

Karma uživatele krasus - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

jako neznamena ze kdyz je palice jak loket tak bude vazit stejne jak jina palice jak loket

Old Post 26-02-2012 v 12:11 PM
krasus je offline   Profil uživatele krasus   Find more posts by krasus   Foto galerie člena krasus   Click here to Send krasus a Private Message   Add krasus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sunsee
Nový Člen

Karma uživatele Sunsee - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Moje: jak píšeš v příspěvku č.11 -nechaápu co nevěříš,že to nejde pod 2*250w ,nechápu,příspěvky,jako by se tady o něco soutěžilo

Cool Hanh Lucke : moc pěkné výpěstky :-)

joint´s

Old Post 10-03-2012 v 15:06 PM
Sunsee je offline   Profil uživatele Sunsee   Find more posts by Sunsee   Foto galerie člena Sunsee   Click here to Send Sunsee a Private Message   Add Sunsee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:16 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás