Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hydro rajský jsem dostal ocutnat v zimě na žižkově a bylo chutnější než ty co se normál prodávaj ale mam dojem že by tam mněly radši jiný kytky než takhle drahý tomaty
no já si jedu tulipány - moc krásnou odrůdu. Zatim sou za oknem a plánuju na ně koupit dvě zářivky aqua-glo (maj hodně moc zajímavý spektrum...) Jinak až si je vychytám, tak pudu do orchideí...
2 deno: k tem orchidejim..mas nejaky info jak pestovat,atd..? Na groweru jsem nic nenasel a do tohohle bych sel .. kdyztak zalozime www.orchidey.grower.cz
2 ooPs : hele zatim nic... Momentálně zkoušim vymámit život z těch cibulek tulipánů, ale moc mi to nejde...
Jak vyjedou, tak na nich chci zkusit ty zářifky - když to pod nima poroste good, tak hned nasadim ty orchi... a to bude asi na webík a minimálně thread tady...
Každopádně je to dlouhodobá věc.. orchi ti kvetou třeba po 5ti letech pěstění.. nebo třeba taky po 20ceti....
Smallholder: Ja by som dal semienko naklicit do rockwoolu a sup ho do hydra.
Pod lampajznou mam chilli papricku,presunul som ju z okna a je dost dlha tak sa obcas o lampu priskvrci ale inac sa jej dari dobre a uz ma aj nejake plody.
5-20 let je dost. Ale kdyby to bylo tech pet, rikal jsem si, ze by mi orchideje mohly vydelat na skrin. Huleni mi svedomi prodavat nedovoli a provoz skrine je precejen dost drahej.. takze kdyby tam nekde stranou rostly dve orchideje... . Jinak mozna ze by se temhle rajcatum a podobnejm vecem lip darilo v matkarne pod FLORA-GLO zarifkama.. precejen sodik je lepsi na kvet.. a jestli se nepletu, tak to co zerem u rajcat kvety nejsou..
flora-glo - koukal sem na spektrum... jako 450nm - to je super na růst, ale kolem 660nm (květ, plod) tam skoro nic nemá... možná by se hodila v kombinaci s tou aqua-glo nebo sun-glo
možná sun-glo rulez.... - to spektrum je fakt dobrý...
Tak jsem procet ty stranky, co sem hodil hYp3r a ten manik tam pise ze prvni orchidej koupil pred peti lety, pak je prehled a jen u jedny ma ze mu zatim nevykvetla. A taky budu muset opravit svoji predstavu o vynosnosti pestovani orchideji.. skrin tim asi neuzivim, jsou to v podstate bezny pokojovy rostliny.. pestovany pro okrasu. Melsem predstavu o orchidejich trochu zdeformovanou jednim filmem
[edit]
taky me napada, ze by ty potvory, kdyz nechtej tak dlouho kvyst, mozna sly ke kvetu vhodnym spektrem dokopat....
[/edit]
Já měl pod zářivkama třešňový papriky, ale pak sem je dal do skleníku a voni byly ouplně jiný, než ty co jely normál-byly o hodně menší, ale Xkrát víc. Jo a měl sem tam mátu a meduňku a jednou sem dokonce zkusil i to hrozné konopí=>no znáte to néé ta rostlina s cípatýma listama-no ta co už zabila spustu lidí, ale naštěstí jí zakázali
Já neo¨pěstuju ve skříni, ale pod světlem ve skleníku tak od ledna několik tisíc kousků třeba muškátů a takovou tu havěť co má vaše mamka za oknem v truhlíku (pokud tam nemá hulení :-) ) Jako orchideje nedoporučuju, rajčata ty jsou docela v klidu až na ty příspěvky začít od semínka jsou docela zajímavý, musel bych se o tom rozepsat o trochu víc, protože se to řízkuje, zaštipuje, odlisťuje, vyvazuje... Nejednoduší by bylo koupit sazeničky a oklpeat zeminu a narvat do RW a používá se hlavně drip ve velkopěstírnách, ale šlo by i pasivný hydroponie
Spíš by mě zajímal takovej banánovník, koka, kokos, aktinidie
Tak já měl v grow roomu kopr a hrášek, v lednu jsem sklízel hrách a byl to docela úlet. Připadal jsem si jako Marushka, která v lednu sehnala jahody a přitom ani napotkala měsíčky :-)
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....