Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Pestujete taky neco jinyho?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
olda
Stálý Člen

Karma uživatele olda - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

hydro rajský jsem dostal ocutnat v zimě na žižkově a bylo chutnější než ty co se normál prodávaj ale mam dojem že by tam mněly radši jiný kytky než takhle drahý tomaty

Old Post 22-09-2003 v 18:44 PM
olda je offline   Profil uživatele olda   Find more posts by olda   Foto galerie člena olda   Click here to Send olda a Private Message   Add olda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
deno
grower handyman

Karma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

no já si jedu tulipány - moc krásnou odrůdu. Zatim sou za oknem a plánuju na ně koupit dvě zářivky aqua-glo (maj hodně moc zajímavý spektrum...) Jinak až si je vychytám, tak pudu do orchideí...

thc?

Old Post 23-09-2003 v 07:22 AM
deno je offline   Profil uživatele deno   Find more posts by deno   Foto galerie člena deno   Click here to Send deno a Private Message   Add deno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ooPs
Stálý Člen

Karma uživatele ooPs - 77% PěstitelskáKarma uživatele ooPs - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

2 deno: k tem orchidejim..mas nejaky info jak pestovat,atd..? Na groweru jsem nic nenasel a do tohohle bych sel .. kdyztak zalozime www.orchidey.grower.cz

Old Post 23-09-2003 v 11:22 AM
ooPs je offline   Profil uživatele ooPs   Find more posts by ooPs   Foto galerie člena ooPs   Click here to Send ooPs a Private Message   Add ooPs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
deno
grower handyman

Karma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

2 ooPs : hele zatim nic... Momentálně zkoušim vymámit život z těch cibulek tulipánů, ale moc mi to nejde...
Jak vyjedou, tak na nich chci zkusit ty zářifky - když to pod nima poroste good, tak hned nasadim ty orchi... a to bude asi na webík a minimálně thread tady...
Každopádně je to dlouhodobá věc.. orchi ti kvetou třeba po 5ti letech pěstění.. nebo třeba taky po 20ceti....

thc?

Old Post 23-09-2003 v 11:30 AM
deno je offline   Profil uživatele deno   Find more posts by deno   Foto galerie člena deno   Click here to Send deno a Private Message   Add deno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Karma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

2 deno > nad orchidejema uvazuju taky... Zkusim najit nejaky info...

http://mujweb.atlas.cz/zabava/ppmt/..._pestovani.html

"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."

------------------------------------------------
<<Pestovani pod LED osvetlenim - hYp3r>>
<<Cannagenetics>>
<<Konopny "oriskovy" liker>>

Old Post 23-09-2003 v 12:21 PM
hYp3r je offline   Profil uživatele hYp3r   Find more posts by hYp3r   Foto galerie člena hYp3r   Click here to Send hYp3r a Private Message   Add hYp3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hYp3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pakor
Herreromil

Karma uživatele pakor - 69% PěstitelskáKarma uživatele pakor - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Smallholder: Ja by som dal semienko naklicit do rockwoolu a sup ho do hydra.
Pod lampajznou mam chilli papricku,presunul som ju z okna a je dost dlha tak sa obcas o lampu priskvrci ale inac sa jej dari dobre a uz ma aj nejake plody.

Pakorova 70W záhradka

Dva chatové bubblery

Naposledy upravil pakor 23-09-2003 v 13:03 PM

Old Post 23-09-2003 v 12:58 PM
pakor je offline   Profil uživatele pakor   Find more posts by pakor   Foto galerie člena pakor   Click here to Send pakor a Private Message   Add pakor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ooPs
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

5-20 let je dost. Ale kdyby to bylo tech pet, rikal jsem si, ze by mi orchideje mohly vydelat na skrin. Huleni mi svedomi prodavat nedovoli a provoz skrine je precejen dost drahej.. takze kdyby tam nekde stranou rostly dve orchideje... . Jinak mozna ze by se temhle rajcatum a podobnejm vecem lip darilo v matkarne pod FLORA-GLO zarifkama.. precejen sodik je lepsi na kvet.. a jestli se nepletu, tak to co zerem u rajcat kvety nejsou..

Old Post 24-09-2003 v 08:46 AM
ooPs je offline   Profil uživatele ooPs   Find more posts by ooPs   Foto galerie člena ooPs   Click here to Send ooPs a Private Message   Add ooPs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
deno
grower handyman

Příspěvek č. 8

flora-glo - koukal sem na spektrum... jako 450nm - to je super na růst, ale kolem 660nm (květ, plod) tam skoro nic nemá... možná by se hodila v kombinaci s tou aqua-glo nebo sun-glo

možná sun-glo rulez.... - to spektrum je fakt dobrý...

thc?

Old Post 24-09-2003 v 09:01 AM
ooPs
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Tak jsem procet ty stranky, co sem hodil hYp3r a ten manik tam pise ze prvni orchidej koupil pred peti lety, pak je prehled a jen u jedny ma ze mu zatim nevykvetla. A taky budu muset opravit svoji predstavu o vynosnosti pestovani orchideji.. skrin tim asi neuzivim, jsou to v podstate bezny pokojovy rostliny.. pestovany pro okrasu. Melsem predstavu o orchidejich trochu zdeformovanou jednim filmem

[edit]
taky me napada, ze by ty potvory, kdyz nechtej tak dlouho kvyst, mozna sly ke kvetu vhodnym spektrem dokopat....
[/edit]

Naposledy upravil ooPs 24-09-2003 v 09:13 AM

Old Post 24-09-2003 v 09:07 AM
deno
grower handyman

Příspěvek č. 10

no k tomu je asi nedokopeš... je to furt ta samá genetika. Když budesh mít řízek z orchi, tak no problem, ale od semínka si holt člověk počká....

thc?

Old Post 24-09-2003 v 09:14 AM
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Já měl pod zářivkama třešňový papriky, ale pak sem je dal do skleníku a voni byly ouplně jiný, než ty co jely normál-byly o hodně menší, ale Xkrát víc. Jo a měl sem tam mátu a meduňku a jednou sem dokonce zkusil i to hrozné konopí=>no znáte to néé ta rostlina s cípatýma listama-no ta co už zabila spustu lidí, ale naštěstí jí zakázali

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 24-09-2003 v 09:26 AM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Karma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

2 Kvetak > tak ty jsi me pobavil... :c)

"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."

<<Pestovani pod LED osvetlenim - hYp3r>>
<<Cannagenetics>>
<<Konopny "oriskovy" liker>>

Old Post 24-09-2003 v 11:13 AM
hYp3r je offline   Profil uživatele hYp3r   Find more posts by hYp3r   Foto galerie člena hYp3r   Click here to Send hYp3r a Private Message   Add hYp3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hYp3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Serpico
Nový Člen

Karma uživatele Serpico - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Já neo¨pěstuju ve skříni, ale pod světlem ve skleníku tak od ledna několik tisíc kousků třeba muškátů a takovou tu havěť co má vaše mamka za oknem v truhlíku (pokud tam nemá hulení :-) ) Jako orchideje nedoporučuju, rajčata ty jsou docela v klidu až na ty příspěvky začít od semínka jsou docela zajímavý, musel bych se o tom rozepsat o trochu víc, protože se to řízkuje, zaštipuje, odlisťuje, vyvazuje... Nejednoduší by bylo koupit sazeničky a oklpeat zeminu a narvat do RW a používá se hlavně drip ve velkopěstírnách, ale šlo by i pasivný hydroponie

Spíš by mě zajímal takovej banánovník, koka, kokos, aktinidie

a nebo brambory :-)

Old Post 24-09-2003 v 12:09 PM
Serpico je offline   Profil uživatele Serpico   Find more posts by Serpico   Foto galerie člena Serpico   Click here to Send Serpico a Private Message   Add Serpico to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Serpico! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ooPs
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

2 Realist: Hydro jahody? To by byl MAZEC. Miluju jahudky.. ... myslis ze by to rostlo i pod 150W?

Old Post 25-09-2003 v 08:20 AM
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Papriky tam rostli-pod 150W...

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 25-09-2003 v 08:39 AM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Tak já měl v grow roomu kopr a hrášek, v lednu jsem sklízel hrách a byl to docela úlet. Připadal jsem si jako Marushka, která v lednu sehnala jahody a přitom ani napotkala měsíčky :-)

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 26-09-2003 v 08:11 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás