Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
I já se zúčastním. Nemohu se dočkat. Kamarád byl nedávno ve Vídni a doporučil mi jet raději v pátek nebo v sobotu... Protože jak známe čecháčky a bude někde něco grááátis bude to rozebrané během chviličky.... mějte se ať to roste.. :-)
Nebo když to vezmete z druhého pohledu, v neděli se budou snažit zbavit všeho co zbylo. A náš národ...když vidíte lidi, co obchází každý stánek a berou si zdarma úplně, ale úplně vše...něco i opakovaně, je mi to trochu líto.
Původní příspěvek od krast Nebo když to vezmete z druhého pohledu, v neděli se budou snažit zbavit všeho co zbylo. A náš národ...když vidíte lidi, co obchází každý stánek a berou si zdarma úplně, ale úplně vše...něco i opakovaně, je mi to trochu líto.
Jo,jo,letos beru krosničku,abych to vůbec odnes a půjdu 2X
Jo a Neděle byla loni slabá.Všechno rozebraný už v sobotu večer.
No a abych to trochu odlehčil,tak jedu tam protože jsem uživatel a přítel cannabisu a ve veletržním paláci se mi líbí.Každopádně i stromovka je fajn na špacír.
Sobota to jistí.
EDIT:
Hlavní je,že se vůbec něco takovýho může uskutečnit.
Cannabiz attack!
Zdar
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.
Hej tak jestli vyjdou ty přednášky, tak by to bylo super. Já už je poslední rok uháním, aby sestříhali a dali do pléna alespoň ty přednášky z minulého roku.
Čau, mám tady jen upozornění pro ty, kdo se chystaj zejtra. Nevim přesně v kolik, ale večer je v Tesla aréně, hned vedle výstaviště konzert Dana Pandy. Tak si dávejte bacha!
Nevim jak je to podchycený, ale rozhodně bych se v okolí pohyboval ve větší skupině a já osobně bych si vzal trochu té obranné výbavy
V novinách psali, že náfštěvníci konzertu maj přicházet radši dřív - kolem 18:00, v pátek se Cannafest zavírá v 19:00... Tak na sebe dávejte pozor!!
AHoj všem
Tak právě jsem se vrátil z letošního CANNAFESTU v Praze... a řeknu vám BOMBA.
Pro mě nejpovedenější stánek SENSI SEEDS koupil jsem si 2 indoorky a pokračoval o kousek dál. a jako cukrová barva barvy zelené bo konopivko... no luxus.... a nej byl stán s odvětráváním kam se dalo sednout zavřít se a vyhulit speka..... bez nejakeho zapachu.. (Vůně) moc se mi to líbilo. A ty kočky... např Policajtky,nebo ty farmářky... atd.... kdo byl ví očem mluvím... :-D
ale ty lidi jak brali vše co kde leželo..... Jsme Čehůni máme to v krvi...
i já odnesl 2 tašky bláznivejch věcí.....
Byl jsem včera a ohodnotil,bych to pozitívně i když mi přišlo ,že tam byla celkem tláča v některejch úsecích.Škoda,že neotevřeli celý to jedno křídlo,který bylo zase otevřený jen zčásti.
Akce se očekávaně zvrhla na degustaci konopnýho píva a vzorků ze zahrádky.Tak za sebe můžu říct Konopivo je chuťově dost dobrý vařený z příměsí konopných květů.Ze 3 druhů točenýho o kterých vím bylo nejlepší.V závěsu byl U-turn za ním Nová Paka.Pro českýho pivaře teda šok co se ceny týká,ale nelituju.
Přišlo mi to co asi každýmu kdo čekal příděl papírku a hnojiv,že to tak nabitý nebylo jako loni.
Odnesl jsem si přesto nějaké ty nové modeli v podobě semínek a i nějaké vychytávky a slevový kupóny.Takže spokojenost.
Viva la Cheese ! Thank you very much Dinafem.
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.
Letos teda nic moc...
V podstě nuda, jeden velkej growshop, nic víc! Bez vzorků hnojek atd. jako loni.
Potkal jsem tam pár známejch, dal brko a braníka, koupil si vkusný triko od DNA za 250, což mi příjde fér, daroval jsem semena pro důchodce a zase mazal pryč!
Kdybych měl platit vstup a táhnout se přes půl republiky, tak bych byl docela nasranej!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Bohužel minulej rok jsem se zůčastnitnit nemohl a o to víc jsem se těšil na lestošek. S kámošem jsem tam naběhl v sobotu v 11:08 k pokladnám kde už byla fronta jak sviň. Po pár minutkách čekaní jsme se odebrali do haly. A už tam bylo lidí jak sraček. samozřejmě jsem čech, takže kde jsem viděl frontu, už jsem tam stál, ačkoliv jsem třeba ani nevěděl oč jde.
Jak již bylo zmíněno, konopné pivko bylo výborný, a ta zelena cukrová vata taky chutnala xD.
Jiank domu jsem si přitáhl asi tak 8kg važící tašku plnou letáčku prospektů, katalogů, hadrů, papírků, samolepek, zapalovačů, atd. a hlavně hnojiv. Nevim jak minulej rok, ale letos jsem si odnesl bloombastic (2x) pak něco oh General Hydroponic. Ty mě zásobovali 5 hnojivy a ještě jsem si tam s jedním cápkem pokceal krásně anglicky . Pak jsem ještě vyfásl cosi od Dutch pro, na co tam byla mega tlačenice (ve 14:00) a já si tam šel zrovna pro konopný pivko a cápek mi dal igelitku .
Samozřejmě jsem nakoupil seeds, což byl jeden z hlavních důvodů mé navštěvy.
Bohužel mě zklamal Plagron, který tam dávl jenom nějaky plakátky. Ale nic neprodával.
Prostě mega akce a už se těšim zase na příští rok xD