Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar..potreboval by som poradit .. čo poviete oplatí sa mi viac power plant od dutch passion alebo Early skunk,, popripade poradte mi čo by ste mi odporučovali .. ide mi o to aby to v čas vyrastlo , aby to šlapalo a aby aj urody bolo vela !! kedze zijem tam kde neni moc nejake extra pekne pocasie tak aj co by trochu tej nizsiej teplote odolalo peace!!
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Původní příspěvek od ak2249 :-D máš samokvěty :-D přec poznáš pohlaví,nebo si to nech za oknem když se toho bojíš
Mám CFL a svítim 18/6 udělal jsem řezy a ty mám na okně abych určil pohlaví, navíc jseš tady dost dlouho a tvrdíš že teď dát ven, vždyť bude ještě mrznout a možná i sněžit, minulej rok sněžilo v Květnu.
Dávat teď ven je nesmysl.
Ahoj, procházel jsem si forum a usoudil jsem, že pro každý kraj je to individuální, tak bych se chtěl zeptat, jak to asi je u mě. Bydlím kousek od Prahy, takže Středočeský kraj -> pahorkatiny.
Vybral jsem is odrůdu Chronic, pěstovat to budu outdoor, předpokládanou indoor dobu kvetení to má 56-63 dní. Nemám na předpěstování vůbec nic, prostě dám semínka do květináče a potom je přesadím.
Ohledně místa, které se nachází v lese.. Fotky sem ještě dám, ale myslím, že je dost dobře kryto a se světlem by také neměl být problém.
Původní příspěvek od Pio Ahoj, procházel jsem si forum a usoudil jsem, že pro každý kraj je to individuální, tak bych se chtěl zeptat, jak to asi je u mě. Bydlím kousek od Prahy, takže Středočeský kraj -> pahorkatiny.
Vybral jsem is odrůdu Chronic, pěstovat to budu outdoor, předpokládanou indoor dobu kvetení to má 56-63 dní. Nemám na předpěstování vůbec nic, prostě dám semínka do květináče a potom je přesadím.
Ohledně místa, které se nachází v lese.. Fotky sem ještě dám, ale myslím, že je dost dobře kryto a se světlem by také neměl být problém.
Prosím o názor, děkuji, Pio.
Vzhledem k Tvé poloze bych začal nejlépe 15.4.2012 a teď pozor, v 17:35! Pokud to propásneš tak další termín máš až 25.4.2012 v 9:15.
Dělám si srandu, není kam spěchat.. klidně dej kytky ven až začátkem června. To jestli je dáš v dubnu, nebo v květnu nemá vliv na to zda Ti stihne venku dozrát.. za to odpovídaj geny a vhodné podzimní počasí..
Chcel by som sa spytat kedy zasadit tieto semena http://semena-marihuany.cz/cs/semen...light-5-ks.html idem pestovat prvy krat tak prosim o radu .
Možem to spravit tak že v polke aprila ju doma predpestujem a v maji ju zasadim von či to už je neskoro ? Dik
Původní příspěvek od Pio Ahoj, procházel jsem si forum a usoudil jsem, že pro každý kraj je to individuální, tak bych se chtěl zeptat, jak to asi je u mě. Bydlím kousek od Prahy, takže Středočeský kraj -> pahorkatiny.
Prosím o názor, děkuji, Pio.
Některý kraj je teplejší,jiný chladnější..
Nicméně v zeměpisné šířce jsou mezi českými kraji rozdíly tak zanedbatelné,že v délce dne rozdíly nejsou.. Pokud máš předpěstováno ze semen nebo budeš dávat ven šnicle,tak ne dřív než v půlce května,jinak ti to nakvete..Pokud jedeš rovnou ven jen naklíčený semena,tak můžeš o měsíc dřív (nechtěné nakvétání nezačne dřív než po měsíci,kdy pohlavně dozraje..)
zdavim chtel bych se zeptat na to gdy zasadit AMS a Kalaschnikov od Green House Seeds a jestli jsou v hodne i na ven a popřipadě i zkušenosti předem dik za odpovjed.
Původní příspěvek od ak2249 no comment, mám to venku už 14dní...jen tak na ukázku :-D a to že sklidím mražené kytky k tomu se ani vyjadřovat nebudu,jsem tu 8let a VÍM CO DĚLÁM MAMLASE,jediné co teď můžeš,.....tak závidět
Není co závidět, nebo myslíš že je záviděníhodný to že ti kytka povyroste za tejden o půl centimetru, taky je na těch tvejch kytkách vidět jaxi to maximálně užívaj, uplně to z nich sálá!
Jo a jo, jsem mamlas, jsem natolik mamlas že dám kytky ven až v půlce Května.
Stisknutím tlačítka prohlašuješ, že jsi dovršil věku 18-ti let. Tento server je určen pouze pro dospělé!
Pokud kdykoliv zjistíme přítomnost nedospělého uživatele, jeho kompletní účet s příspěvky bude nekompromisně odstraněn.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Takze automazarky to v klidu prezili...teda akorat jeden vypada, trosku jinak...chybi mu jeden klicni listek...a bocni dva ma nejak mensi...nevim jesli je to nejaka mutace, nebo je to nasledkem mrazu....Btw... ostatni dva sou v klidu...Snad to rozdejcha...mohli by ste mi popsat jak vypada omrzla weed...?...ja se s tim jeste nesetkal...diky...peace...
Původní příspěvek od SakulVonRamlak Takze automazarky to v klidu prezili...teda akorat jeden vypada, trosku jinak...chybi mu jeden klicni listek...a bocni dva ma nejak mensi...nevim jesli je to nejaka mutace, nebo je to nasledkem mrazu....Btw... ostatni dva sou v klidu...Snad to rozdejcha...mohli by ste mi popsat jak vypada omrzla weed...?...ja se s tim jeste nesetkal...diky...peace...
Normálně ti jakoby vybělaj listy, pak zhnědnou.
Ještě nejásej, tohle nebyly poslední mrazy, už příští tejden maj začít další.
Už o víkendu dávám klíčit automatky na 'OUT (ty ve skleníku jedou jako z živé vody no nádhera) doufám že stihnu 2x a na klasiku se chystám z kraje května. :-)
Dávám ven předpěstované kytky cca 10 května,to už je světla tolik,že nehrozí,že to začne nakvétat..
Kdo dá teď ven řezy nebo pohlavně už zralý kytky ze semen,nakvete to a ta budoucí podzimní nádhera se dost znehodnotí tim,jak se to pak vrátí na růst a pak to druhý nakvetení trvá hoodně dlouho a už nestihnou dokvést...
Na předpěstu mám zatím jen Power Plant a K2,ale netrpělivě očekávám semena od místních členů,Purpureu a Passion1xG13xMTF, fofrem vyklíčit a na předpěst mám ještě měsíc,to by mělo bejt akurát..
Původní příspěvek od Mirex
Normálně ti jakoby vybělaj listy, pak zhnědnou.
Ještě nejásej, tohle nebyly poslední mrazy, už příští tejden maj začít další.
Mno ja myslim že tak špatný to nebude...koukal sem dneska na dalsi tyden...slunce tam moc neni...ale noční všechno nad 5... Ty Automazary sou stejne jediné...s dalšíma počkám asi až do května....
Automaty by som chcel sadit niekedy na zaciatku maja, ale klony kludne aj v strede jula, cim mensie budu vo finale, tym mensia sanca ze sa z nich bude radovat niekto iny...
Mno ja myslim že tak špatný to nebude...koukal sem dneska na dalsi tyden...slunce tam moc neni...ale noční všechno nad 5... Ty Automazary sou stejne jediné...s dalšíma počkám asi až do května....
No, jsi to uspěchal
Tady už je půl stupně nad nulou-zase.
Chystam se ven zasadit predklicene seminka uz jsou cca 10cm ... Chci si jeste zasadit řízky do skleníku ale minuly rok jsem je tam dal cca v teto chvili a kytky byly tak velke ze se vto skleniku endalo ani chodit a uz jsem je musel ohybat .. Kdy myslite ze je idealni doba to hoit do skleniku tak, aby ztoho nebyly 3metrove kytky co se plazi uz po skle ?????
Nazdar lidi, myslíte, že už mám dát klíčit?
Žiju ve Středočeském kraji (pahorkatiny), jedu outdoor, bez skleníku, les...
Nechci to tam dát to brzo, nebo moc pozdě, nejsem si jistý, jestli už pro to jsou podmínky, co myslíte?
idem robit outdoor pestovanie,myslite ze sa oplati predpestovať indoor pod lampou alebo to mam po vykličeni rovno hodiť do zeme vonka pripravenej..cez leto hlasili 25 stupnov a cez noc 5 tak si myslim ze pohoda..cez vykend uz budem mat vykličene..dakujem za rady