Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chcel by som sa spytat kedy zasadit tieto semena http://semena-marihuany.cz/cs/semen...light-5-ks.html idem pestovat prvy krat tak prosim o radu .
Možem to spravit tak že v polke aprila ju doma predpestujem a v maji ju zasadim von či to už je neskoro ? Dik
Původní příspěvek od Pio Ahoj, procházel jsem si forum a usoudil jsem, že pro každý kraj je to individuální, tak bych se chtěl zeptat, jak to asi je u mě. Bydlím kousek od Prahy, takže Středočeský kraj -> pahorkatiny.
Vybral jsem is odrůdu Chronic, pěstovat to budu outdoor, předpokládanou indoor dobu kvetení to má 56-63 dní. Nemám na předpěstování vůbec nic, prostě dám semínka do květináče a potom je přesadím.
Ohledně místa, které se nachází v lese.. Fotky sem ještě dám, ale myslím, že je dost dobře kryto a se světlem by také neměl být problém.
Prosím o názor, děkuji, Pio.
Některý kraj je teplejší,jiný chladnější..
Nicméně v zeměpisné šířce jsou mezi českými kraji rozdíly tak zanedbatelné,že v délce dne rozdíly nejsou.. Pokud máš předpěstováno ze semen nebo budeš dávat ven šnicle,tak ne dřív než v půlce května,jinak ti to nakvete..Pokud jedeš rovnou ven jen naklíčený semena,tak můžeš o měsíc dřív (nechtěné nakvétání nezačne dřív než po měsíci,kdy pohlavně dozraje..)
zdavim chtel bych se zeptat na to gdy zasadit AMS a Kalaschnikov od Green House Seeds a jestli jsou v hodne i na ven a popřipadě i zkušenosti předem dik za odpovjed.
Původní příspěvek od ak2249 no comment, mám to venku už 14dní...jen tak na ukázku :-D a to že sklidím mražené kytky k tomu se ani vyjadřovat nebudu,jsem tu 8let a VÍM CO DĚLÁM MAMLASE,jediné co teď můžeš,.....tak závidět
Není co závidět, nebo myslíš že je záviděníhodný to že ti kytka povyroste za tejden o půl centimetru, taky je na těch tvejch kytkách vidět jaxi to maximálně užívaj, uplně to z nich sálá!
Jo a jo, jsem mamlas, jsem natolik mamlas že dám kytky ven až v půlce Května.
Stisknutím tlačítka prohlašuješ, že jsi dovršil věku 18-ti let. Tento server je určen pouze pro dospělé!
Pokud kdykoliv zjistíme přítomnost nedospělého uživatele, jeho kompletní účet s příspěvky bude nekompromisně odstraněn.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná