Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se po několika chybách dočkal růstu. Nejdřív jsem ji dal moc pod lampu ,takže prvni patro uschlo a na to jsem ji ještě měl nějakou dobu přelitou tak nerostla Teď mi narostla za 2 dny to co za předešlé 3 týdny a doufám že bude pokračovat stejným tempem
co je na tom mrzaku peknyho?listy to ma jak lopuchy.nemas to prehnojeny?nebo spatny PH.a taky jsi to moh zastipnout metodou FIM a ne uvalit celej vrsek.tet je to jak dvojky vidle.hele ja mam tet za oknem dve rostliny,jsou celej den v šeru za žaluziema a vypadaji lip
Kačer: co to máš sa těma listama že je máš na koncích spálený???
cocoNut: To se ti tak líbí že dáváš K+??? na to že tam je 2x23W bi to měbo bejt hesčí...
hehe na 1. pokus s usporkama to mas pekny, nechces tam pridat jeste jednu nebo 2 usporky - mohlo by z toho byt neco zajimaveho, a mista tam mas dost . . .
Původní příspěvek od Ganja Tuner co je na tom mrzaku peknyho?listy to ma jak lopuchy.nemas to prehnojeny?nebo spatny PH.a taky jsi to moh zastipnout metodou FIM a ne uvalit celej vrsek.tet je to jak dvojky vidle.hele ja mam tet za oknem dve rostliny,jsou celej den v šeru za žaluziema a vypadaji lip
Původní příspěvek od Paryba Kačer: co to máš sa těma listama že je máš na koncích spálený???
cocoNut: To se ti tak líbí že dáváš K+??? na to že tam je 2x23W bi to měbo bejt hesčí...
Tak jsem se nakonec odhodlal a začínám osazovat sodíkem. Zvolil jsem OSRAM 70w t-son. Zatím sice vlastním jenom výbojku ale v nejbližších dnech by měl přibýt zbytek.