Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No je to pěkný, konečně mám další minikonkurenci. Já sem použil místo alobalu normální kancelářskej papír a vylepil sem to s nim. Nevim, jestli je to lepsí než alobal, ale alobal hodně lidí nedoporučuje. Nejlepší by bylo natřít ten karton na bílo latexovou barvou, ale bejt tebou bych to neřešil a nechal tam ten alobal, když to máš už hotový (alobal sem taky zavrhnul protože s lepenim je strašný sr**í).
Jinak nevim, co bych vytknul... Jen měj kytky co nejblíž světlu, ať nejsou vytáhlý nitě a občas změř pH hlíny ať nedopadneš jako já.
Kačer,máš to celkom fajn,dá sa aj tak,len jednu vec:
Kytičky potrebujú výmenu vzduchu aj keď majú tmu,proste nonstop.Vetráčky nie sú len na chladenie lámp,takže porieš to,aby si mohol mať vetranie stále.Tak by sa pod tým dalo čosi vypestiť
Bez výmeny vzduchu budú asi v dosť veľkom strese a ďalšia vec sú plesne,ktoré hrozia pri nedostatočnom vetraní.
A vylepšiť?Čím viac svetla,tým lepšie a možno silnejší ventilátor na ofuk,aby neboli moc slabé a nelámali sa pod váhou palíc
S tím větráním máte asi pravdu.....porídím ještě jeden časovej spínač a větrák bude vyplej jen od 22:00 do 1:00 aby se dalo usnout. nebo ještě lepší nápad odvést někam věrák a utišit ho....
No jó sodík by byl super... ale zatím nejsou finance... budu pěstovat outdoor takže tu bednu mam spíš abych měl něco málo na jaro a abych se nenudil..... tuhle kytku dojedu na úsporkách a pak se uvidí
Tak jsem nainstaloval pod světla sklo.. ....abych mohl dávat kytky hned pod zářivky..... a nebylo jim horko Je ta kytka nízko abych jí mohl vyfotit jinak je výš
ale stejne radsi kdyz uz ne sodik (kterej je nutnosti na kvet) tak aspon nakou zarivku at to trosku roste...pod usporkama z toho nic moc mit nebudes..je to skoda reseni
Nakonec jsem se rozhodl pro předělání celé lampy.... a změnit i zářivky z dosavadních 2x20 na 2x23 (2x1500Lum) větráček jsem umístil pod sklo takže fouká zároveň na kytku......
zároveň mi dorazili semena takže vysadím afghán a ten no name nechám co se s toho vyvrbí. V případě baby nařízkuju když bude chlap nechám si pyl.
jo no proto jsem měnil tu lampu a předělával.... jak tam nebylo to sklo a větrák tak u kytky bylo minimálně 31 stupňů... .. ale teď už to snad bude dobrý
Píšeš tam že nemáš moc money na sodík dám ti typ TESLA SHCP 110W dostupnej sodík a náklady? 0,-Kč +DPH těch 110W na květ si myslim že je do tohodle boxíku sluníčko akorát....
No jaká je DPH u ceny 0Kč? Myslim, že ten kdo nemá našetřený peníze na indoor by měl jet zatim jen out. Když omezí chlastání a jiný zbytečný výdaje, tak si časem na indoor našetří a bude to lepší, než když ho bude teď šidit...