Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Souhlasím s Piperem, já loni nechal naklíčit na začátku května a kytky jsem měl přibližně od 1.8 do 3m. Letos to udělám stejně.
Rostliny jsou vědomé bytosti Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“
no tak ale ja som akoze za kazdu blbost xD ... podla mna to tu rastlinku maximalne psychicky vycerpa ...takze v maji uz mozno budete mat celkom slusny naskok nad ostatnymi ale podla mna ta rastlinka nezacne rast rychlejsie...vkuse bude rast pomalicky ako cez zimu ...takze v konecnom stadiu ta predbehnem ...ale inak toto je len moj skromny nazor ktory nemusi byt totozny so skutocnostou...a dufam ze si to nenahate pre seba a fakt sem /alebo dakde inde / hodite foto aby som videl ako sa tym oskorencom dari...drzim palce :
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
Ne ne, pleteš se pročti pořádně forko a zjistíš, že kytky budou doopravdy větší.... třeba taková pětiletá matka...sice nevím jak to dělaj, ale de to proste
no jo ale matky su pod lampamy so svetlom 18/6 alebo 24/0 a nato aby zacala kvitnut potrebuje svetlo 12/12 ...ale to sa ti vonku v prirode stat nemoze bo slnko neovplivnis...takze uznavam ze cim skor ich zasadis tym budu vecsie ale iba indoor...ak to vonku prilis skoro zasadis tak to nebude velmi dobre...takze si skus precitat ty forum bo 5 rocnu outdoor rastlinu som este nevidel ...a asi ani nikto iny
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
Matky můžou růst idéle než pět let ,záleží na tom jaké má podmínky a pokud změní periodu tak by to mohla být i slušná kytka ale kdo by sázel matku outdoor když může mít stály přísu čerstvých řezů.
Zdravim z upstatu v New Yorku,jsem tu novy,ale nejaky ten rok se zde priucuju. Tady sazim predpestovany az koncem kvetna ven,potom to ma i 3m,co je to za odrudu neznam,ted jsem posilal asi 100 semen do Ceska kamaradce,tak jsem zvedavy jak to tam poroste a jaka bude chut.Ale hlavne ze je dostala.
Neska som dal seminka klicit xcem si ich predpestovat a zaciatkom aprila pohadzat do zemky do krikov (Early Girl a plno no name seeds co som mal zo sisiek)
Původní příspěvek od lasko666 Neska som dal seminka klicit xcem si ich predpestovat a zaciatkom aprila pohadzat do zemky do krikov (Early Girl a plno no name seeds co som mal zo sisiek)
Ja by som povedal minimalne na zaciatku maja zacat vysadzat out.Aj ked bude uz urcite teplo aj skor ale dam radsej na istotu ako kazdy rok.Radsej si predpestovat doma vacsie a potom sa aj lahsie chytia von.Naklicit ale davam pomaly uz aj ja....
V tuhle dobu to neklíčí tak dobře,ale čim dřív tim líp.Pak to taky o to dřiv dozraje.Je tu taky možnost,že při dřívějším vysazení ÚNOR-BŘEZEN se můžou nadělat Hermafroditi.Idál pro OUT je pro mě začátek až půlka DUBNA.
no já jsem sázel předpěstovaný i na začátku července a nebylo to rozhodně špatný, už to neudělalo takovou výšku, což se mi hodilo kvůli utajení, a paldy taky gut. Letos to dám ven tak v květnu.
Zdar, není půlka dubna na lowridery nějak brzo? Nechci rejpat, ale nebylo by lepší si počkat, až bude víc šajnit slunce? To bys už měl usušeno začátkem července. Pokuď ti jde jenom o brzkou slizeň, tak klidně ale jinak bych sázel později. zdar ať se daří
Původní příspěvek od krast Zdar, není půlka dubna na lowridery nějak brzo? Nechci rejpat, ale nebylo by lepší si počkat, až bude víc šajnit slunce? To bys už měl usušeno začátkem července. Pokuď ti jde jenom o brzkou slizeň, tak klidně ale jinak bych sázel později. zdar ať se daří
Čau, no mě jde právě o to aby dokvetli co nejdriv. Chci je mit na leto. Zimni zasoby uz dosli davno
Mno jenze tim, ze vysadis driv nezajistis drivejsi sklizen, vse je ovlivnene sluncem, takze ti to akorat vic vyroste, ale kvest zacne az tak v sprnu nejdriv... peace
Ňák moc nechápu,proč všichni chcete sázet tak brzo??Ja osobně si myslim,že nejidealnější čas je mezi červnem a červencem,obvzvlášt pro outDoor pěstitele,kteří pěstují nevyzkoušené NoName modely a nemájí možnost sázet u sebe na zahradě!!Až vám někdo ty 3metrový monstra šlohne,tak se ani nebude moct divit!!!Pěstuju sice teprve třetím rokem,ale i s možností sázet doma se snažim bejt co nejmíň nápadnej!No a co se tyče tich longrů,tak myslim,že tim i celkem strácí na kvalitě!.......,,Peace"
PS: Všichni jsme nedočkaví,ale stejně nakonec sklidíme v září,nebo říjnu,tak ať je nás co nejvíc!!
Ja rastlinky dám na predpest na strechu... Nechám tri poschodia, aby sa aspoň kus udržali, obštím pole, dám okolo rastliniek pevné pletivo, aby ju len tak nejaké zvieratko nezlomilo... Ale rastliny budú zasadené asi až len v polke apríla ...
jo jo ja teď taky sleduju počasý jako nikdy a vypadá to slibně. ale za tech 14 dni co uz bude fakt na to je poslat ven budou mít kyti 20 cm. To sem zvědavej jak to na tý babeťe vodvozim
jo jo ja sem taky z jiznich čech a konecne se včera ukázalo sluníčko a bylo paradne teplíčko což mne mile prekvapilo ale dneska zase celkem zima a prsi tak nevim nevim