Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no já jsem sázel předpěstovaný i na začátku července a nebylo to rozhodně špatný, už to neudělalo takovou výšku, což se mi hodilo kvůli utajení, a paldy taky gut. Letos to dám ven tak v květnu.
Zdar, není půlka dubna na lowridery nějak brzo? Nechci rejpat, ale nebylo by lepší si počkat, až bude víc šajnit slunce? To bys už měl usušeno začátkem července. Pokuď ti jde jenom o brzkou slizeň, tak klidně ale jinak bych sázel později. zdar ať se daří
Původní příspěvek od krast Zdar, není půlka dubna na lowridery nějak brzo? Nechci rejpat, ale nebylo by lepší si počkat, až bude víc šajnit slunce? To bys už měl usušeno začátkem července. Pokuď ti jde jenom o brzkou slizeň, tak klidně ale jinak bych sázel později. zdar ať se daří
Čau, no mě jde právě o to aby dokvetli co nejdriv. Chci je mit na leto. Zimni zasoby uz dosli davno
Mno jenze tim, ze vysadis driv nezajistis drivejsi sklizen, vse je ovlivnene sluncem, takze ti to akorat vic vyroste, ale kvest zacne az tak v sprnu nejdriv... peace
Ňák moc nechápu,proč všichni chcete sázet tak brzo??Ja osobně si myslim,že nejidealnější čas je mezi červnem a červencem,obvzvlášt pro outDoor pěstitele,kteří pěstují nevyzkoušené NoName modely a nemájí možnost sázet u sebe na zahradě!!Až vám někdo ty 3metrový monstra šlohne,tak se ani nebude moct divit!!!Pěstuju sice teprve třetím rokem,ale i s možností sázet doma se snažim bejt co nejmíň nápadnej!No a co se tyče tich longrů,tak myslim,že tim i celkem strácí na kvalitě!.......,,Peace"
PS: Všichni jsme nedočkaví,ale stejně nakonec sklidíme v září,nebo říjnu,tak ať je nás co nejvíc!!