Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Matky můžou růst idéle než pět let ,záleží na tom jaké má podmínky a pokud změní periodu tak by to mohla být i slušná kytka ale kdo by sázel matku outdoor když může mít stály přísu čerstvých řezů.
Zdravim z upstatu v New Yorku,jsem tu novy,ale nejaky ten rok se zde priucuju. Tady sazim predpestovany az koncem kvetna ven,potom to ma i 3m,co je to za odrudu neznam,ted jsem posilal asi 100 semen do Ceska kamaradce,tak jsem zvedavy jak to tam poroste a jaka bude chut.Ale hlavne ze je dostala.
Neska som dal seminka klicit xcem si ich predpestovat a zaciatkom aprila pohadzat do zemky do krikov (Early Girl a plno no name seeds co som mal zo sisiek)
Původní příspěvek od lasko666 Neska som dal seminka klicit xcem si ich predpestovat a zaciatkom aprila pohadzat do zemky do krikov (Early Girl a plno no name seeds co som mal zo sisiek)
Ja by som povedal minimalne na zaciatku maja zacat vysadzat out.Aj ked bude uz urcite teplo aj skor ale dam radsej na istotu ako kazdy rok.Radsej si predpestovat doma vacsie a potom sa aj lahsie chytia von.Naklicit ale davam pomaly uz aj ja....
V tuhle dobu to neklíčí tak dobře,ale čim dřív tim líp.Pak to taky o to dřiv dozraje.Je tu taky možnost,že při dřívějším vysazení ÚNOR-BŘEZEN se můžou nadělat Hermafroditi.Idál pro OUT je pro mě začátek až půlka DUBNA.