Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To Sogeking: Zasad to dokud prší a je zataženo , ze dvou důvodů : za prvé když do kytek nepraží při přesazování slunce zvládají lépe stres z přesunů a přesazení.Za druh
é , budou mít víc vláhy do začátku a tím pádem budou lépe kořenit.
cuz, chcu se zeptat, jestli se da vysadit tedka skoro na konci kvetna........ trochu jsem se spozdil a tak bych potreboval poradit jestli by to slo. fakt jsem se na to moc tesil a tedka vsude ctu ze uz je nejspis pozde
Původní příspěvek od Ray cuz, chcu se zeptat, jestli se da vysadit tedka skoro na konci kvetna........ trochu jsem se spozdil a tak bych potreboval poradit jestli by to slo. fakt jsem se na to moc tesil a tedka vsude ctu ze uz je nejspis pozde
Původní příspěvek od Ray cuz, chcu se zeptat, jestli se da vysadit tedka skoro na konci kvetna........ trochu jsem se spozdil a tak bych potreboval poradit jestli by to slo. fakt jsem se na to moc tesil a tedka vsude ctu ze uz je nejspis pozde
kdyz se podivas o nakou tu stranku zpet, tak se tam probiralo, ze dost lidi sazi kytiz az na zacatku cervna (seminka) protoze kytku to pak vystresuje a vyroste skoro tolik velka, ovsem mnohem palicatejsi... ja to teda nezkousel, ale kdyz to tvrdi toliko lidi...
Původní příspěvek od Pinus melon: a ako velké? sadil som teraz tiež a nemám skúsenosť s takto neskoro zasadenými. Do akej výšky vyrastú? hnojiť budem plagronom
Na plagron se vykašli. Začni hnojit ekologicky kopřivami a jen to přihnojuj plagronem. Radši si kup místo na růst hnojivo Biozz na květ. Pěstil jsem to ve fólijáku a měli krásnejch 180. ale to totálně bez hnojiva, dobrého pěstitele. Takže myslím že by ty kytky mohli dát klidně 2,5m.
Jinak hnojivo z kopřiv se dělá: Vezmeze 12 litrová nádova(může jak menší tak i větší) do ní se naskládaj do půlky nasekané kopřivy. Necháse to 14 dní v teple, stínu a za přístupu vzduchu vylouhovat. Poté POZOR! SMRDÍ! VELICE SMRDÍ! DOPORUČUJI RUKAVICE A NĚJAKÝ ŠÁTEK PŘES NOS!! Poté ředíme s vodou v poměru 1:15 a můžeme postupně zvyšovat obsah hnojiva Klidně až na 1:5
No ja by som povedal ze sadit sa da kludne este dlho...........sadil som uz v roznych mesiacoch roka a vysledok bol vzdy uspokojivy....cim neskor zasadis,tym mensie rastliny ale o to lepsie sa daju schovat
Zdar opetovne vsem Grower´s,tak dneska sem myslel ze dostanu 2 infarkt behem dvou tejdnu.....1tejden z 10kytek mi zbyly pouze 3 kyti Š.O.K.(slimejsi si pochutnali jak sem tak koukal) ale prekousnul sem to jelikoz zbyli ty nejhezci aleeee co se dnes nestane sel sem zalejt moje holky a ta nejhezci nejkrasnejsi nejmodelovatejsi kytka bylo vozrana jak noha ale snad se z toho dostane bylo vokousanejch par listku tak doufaaaam ze bude zit ta jedna holka usata
njn slimaci sou svine ale tvoje chyba ze si tvoje kyti dostatecne nezajistil i kdyz je pravda ze ke me se taky jeden prokousal a to i pres to ze sem tam rozsypal celej vanish vokolo.... a co se tyce toho jestli bude zit pochyboval bych o tom myslim ze prave tedka doziraj poslednich par listku...chce to trochu investovat nez se pak takhle trapit... chybama se clovek uci taky sem se to musel ucit
_Dr.Skunk_ ....JJ presne kyti uz je spaseny slimejsi maj plny bricho tak uz preziva jenom 1 musim vymyslet nakej sistam bo neco pac nvm ale naky jedy se mi do zeme lejt nechce...sou to strasny potvory ty slimejsi ja semto tam pohazel kolem kazdy kytky skorapkama pak piskem(ne zrovna maly mnozstvi) a vokolo kyti jeste flasky a stejne je to naprd
4 BooBoo : Zadnej system nevymyslis, bud chemka (Vanisch, Mesurol a spol. ) nebo ti to proste pokazdy sezerou, jestli je jich tam hodne.
Kdo nekdy viděl takovy ty proflakly viideo, jak slimak leze pres prekazkovou drahu ze ziletek to s tema skorapkama nemuze myslet vazne
Kilo za nejakej pripravek snad neni zase takova raketa, ne?
(tohle je IMO jedinej pripad v pesteni, z mych zkusenosti, kdy je treba bezpodminecne nasadit chemii)
měděnej drát kolem stonku... vyvolává to s jejich slizem nějakou humus reakci a zabije je to nebo minimálně odpudí... funguje to, ale nevim, jestli by kytce potom nevadily ty oxidy mědi v půdě...
ja mám řizky co uz měly šišky myslel sem že jak to rozesadim tak to přepne znovu na růst ale zatim to spíš vypadá jak kaktus vubec s toho nemam dobrej pocit rostou tomu blizny a pokrouceny jednolisty no doufam že se to ještě vzpamatuje nevite někdo co s tim plíss???
na nahodenie nových rastlín máš ešte čas.. ale s tým pýtaním semienok - nevidím v tom rodzdiel medzi tvojou požiadavkou a sockami, čo odomňa pýtajú na zástavke MDH cigu a drobné
JJ stou medi to sem taky vydel nekde na ČT1 nakej porad pro deti ale zabraloto mno ale stou oxidaci to prave nvm nvm no ...Koupim asi neco proti slimejsum nakej ten KILL pripravek
Tak sem dal new semenec(8) na home predpest...snad naka ta kedlubna vyroste 1foto-semena...2foto moje kytii(jedinácek)...trochu zloutnou listky predpoklad spis to vedro nez nejakej sunt(snad) pac byla docela v dehiydratovanym stavu kdyz sem ji prisel zalejt sorry kytii uz se to nestane ...Joooo a jeste sorac ale mocc za kvalitu fotek njn mobajl
Co si myslíte že by mi vyrostlo za kytky kdybych je dnes zasadil do skleníku a pečlivě se o ně staral, hnojil je a zaštipoval jak se sluší a patří.
Já si myslím že tak ke 2 metrům by se snad vyšplhali.
Hul co ti plíce stačí!
Měj rád přírodu a ona bude mít ráda tebe.
Kytka je krásné stvoření a proto legalizuj!
Nečórujte kytky! Jaké by vám bylo kdyby si někdo odnesl vaše kytky?
Původní příspěvek od Lubosh.Předpěstovávat ve skříni a potom ven je blbost!! BUde to v šoku a pokud to ta kytka zvládne, tak ti min. měsíc neporoste;-)
jeste bych chtel hodit par rezu ven a prdím us letos na to,pak us bude moc pozde
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
...dávám řezy (ve velikosti 3-5 listů) do skleníku 10.7. a vždy to 2 metry udělá!..
ještě pořád můžete začít nakličovat semena, kytky budou menší ale budou, furt je to lepší než celý rok somrovat od kámošů...
Do kukuřice dávám běžně začátkem červenca a kolikrát jsem měl problém to dosmýkat domů :-) tož tak
Ve stredu se chystam vysadit konecne sazenicky z balkonu uz po druhe na policko, po prve mi to posvacila naka zver :p nastesti chlupy a vanish uz mam ted nachystane takze doufam ze si na tom nic nesmlsne :p
Letos bohuzel musim sadit az ted,tak doufam,ze bude cervenec hodne slunecnej,aby z toho neco bylo.Pocitam,ze posledni varku budu sadit pristi tyden v pondeli-prave jsem je dal vyklicit.
Teprve teď jsem se dostal ke kvalitní genetice, kterou chci pěstovat, ale léto už přece jenom pokračilo... Takže má cenu vůbec teď začít vysazovat kytky, když sklizeň bude až někdy na prahu září?
Můžu mluvit sprostě, poslouchat rock'n'roll, pro mě už není místo v ráji..
cus,mas li rezy,sup s nima ven a jesi mas seminak tak us je dej klicit,podle me jeste neni zase tak pozde aby z toho bylo nic!
naky to G urcite sklidis,ale jak rika De la Vas.... ,necekej e sklidis naky rekordy..ale urcite to za to stoji
no este to na rychlo stihas ja by som to nehal trosku dlhsie kvitnut do kim sa bude dat nech to co najviac dozreje ked uz toho bude malo
nech to je aspon delo
Ihned to mrskej ven!!.Osobně jsem sázel trochu větší řízky na přelomu července a srpna a vyrostli mi krásné kytís,sice menší ale i tak pěkné a hlavně nečornuté páč nebyli,díky malému vzrůstu,vidět....https://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=129941
Ja taky dal vcera klicit semena(slimaci jsou svine).Uvidime jestli z toho neco bude.Loni jsem touhle dobou taky sadil a kyticky byly tak 1,5 m vysoky.Hodne bude zalezet na pocasi!
Každopádně sázej! Pro rychlejší růst jim postav z latí a fólie pařník.
Rači víc menších květináčů(tak 15l) naplň slušnou hlínou a ohejbej(nezastřihávat)
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
já sadim co to de pořád...pro mně je dobrý to mít menší a trochu bush než třímetrový obludy. tak bych si s tim nedělal hlavu a sadil o sto šest.
řízky si dělám furt.. sice to budou třebas tak metrový kyti ale daj ...tak hodně štěstí
ja bych nevahal a sazel.... jen mi neni jasne proc mu radite rizky ano semena ne. j byt to vydel spise naopak semena se prizpusobuji lepe jak klony... kazdopade 100g minimalne sklidis.... za mesíc není problem vypestovat 1m kytku a dalsi 2mesice kvetu ato take roste... proste budes mit neco jako ,,lampu´´ venku... takze nevahej a sazej