Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jeste bych chtel hodit par rezu ven a prdím us letos na to,pak us bude moc pozde
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
...dávám řezy (ve velikosti 3-5 listů) do skleníku 10.7. a vždy to 2 metry udělá!..
ještě pořád můžete začít nakličovat semena, kytky budou menší ale budou, furt je to lepší než celý rok somrovat od kámošů...
Do kukuřice dávám běžně začátkem červenca a kolikrát jsem měl problém to dosmýkat domů :-) tož tak
Ve stredu se chystam vysadit konecne sazenicky z balkonu uz po druhe na policko, po prve mi to posvacila naka zver :p nastesti chlupy a vanish uz mam ted nachystane takze doufam ze si na tom nic nesmlsne :p
Letos bohuzel musim sadit az ted,tak doufam,ze bude cervenec hodne slunecnej,aby z toho neco bylo.Pocitam,ze posledni varku budu sadit pristi tyden v pondeli-prave jsem je dal vyklicit.
Teprve teď jsem se dostal ke kvalitní genetice, kterou chci pěstovat, ale léto už přece jenom pokračilo... Takže má cenu vůbec teď začít vysazovat kytky, když sklizeň bude až někdy na prahu září?
Můžu mluvit sprostě, poslouchat rock'n'roll, pro mě už není místo v ráji..
cus,mas li rezy,sup s nima ven a jesi mas seminak tak us je dej klicit,podle me jeste neni zase tak pozde aby z toho bylo nic!
naky to G urcite sklidis,ale jak rika De la Vas.... ,necekej e sklidis naky rekordy..ale urcite to za to stoji
no este to na rychlo stihas ja by som to nehal trosku dlhsie kvitnut do kim sa bude dat nech to co najviac dozreje ked uz toho bude malo
nech to je aspon delo
Ihned to mrskej ven!!.Osobně jsem sázel trochu větší řízky na přelomu července a srpna a vyrostli mi krásné kytís,sice menší ale i tak pěkné a hlavně nečornuté páč nebyli,díky malému vzrůstu,vidět....https://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=129941
Ja taky dal vcera klicit semena(slimaci jsou svine).Uvidime jestli z toho neco bude.Loni jsem touhle dobou taky sadil a kyticky byly tak 1,5 m vysoky.Hodne bude zalezet na pocasi!