Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 30 31 32 33 34 »

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
berrea
Stálý Člen

Karma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 497

no, kolovaly tu teorie od starsich clenu, ze sazeni zacatkem cervna je efektivnejsi, nez sazeni driv... a nemam duvod tomu neverit, souvisi to se stresem, zrychlenym rustem a snazsim prepnutim na kvet, takze asi budes prijemne potesen

EnPsyRo - nejlepší web o kytičkách pro všechny z nás
jungle grow 2008

Old Post 18-05-2008 v 21:49 PM
berrea je offline   Profil uživatele berrea   Find more posts by berrea   Foto galerie člena berrea   Click here to Send berrea a Private Message   Add berrea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sogeking
Stálý Člen

Karma uživatele Sogeking - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 498

Nikde jsem to nenašel, a proto, že jsem nový, tak se chci zeptat. Za jakého počasí je nejlepší vysadit Out? Mám nachystáno cca 15 řízků, už mám vybráno aji několik lokalit, jen bych chtěl mít ideální podmínky, takže kdy myslíte, že je nejlepší sadit, aby se to co nejlépe ujmulo? (po dešti, před deštěm, když už pár dní neprší) Předem díky.

Old Post 19-05-2008 v 07:24 AM
Sogeking je offline   Profil uživatele Sogeking   Find more posts by Sogeking   Foto galerie člena Sogeking   Click here to Send Sogeking a Private Message   Add Sogeking to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RastA
Nový Člen

Karma uživatele RastA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 499

no nato jak vidíš že jsou teď lijáky myslím že až po dešti tedy ,alespoň tady u nás v Praze prší jak o závod jinak kdyz si koupíš nějaké řízky i semínak jeste taky jdou tak budes mít fajnovou úrodu

Servis Chlape

Old Post 19-05-2008 v 07:54 AM
RastA je offline   Profil uživatele RastA   Find more posts by RastA   Foto galerie člena RastA   Click here to Send RastA a Private Message   Add RastA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sogeking
Stálý Člen

Karma uživatele Sogeking - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 500

No jednu výhodu by to mělo, sázet teďka v tom nečasu. Jsem si jistej téměř 100%, že ybch na nikoho venku nenarazil. Na druhý straně o to víc bych byl podezřelej co sakra dělám venku v takovým blivajzu, jinak díky, asi to nechám do konce deště, ale pokud se to do čtvrtka neumoudří tak du na to. (všední den=méni turistů a hulivší mládeže)

Old Post 19-05-2008 v 09:30 AM
Sogeking je offline   Profil uživatele Sogeking   Find more posts by Sogeking   Foto galerie člena Sogeking   Click here to Send Sogeking a Private Message   Add Sogeking to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
telekuk
Stálý Člen

Karma uživatele telekuk - 94% PěstitelskáKarma uživatele telekuk - 94% PěstitelskáKarma uživatele telekuk - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 501

To Sogeking: Zasad to dokud prší a je zataženo , ze dvou důvodů : za prvé když do kytek nepraží při přesazování slunce zvládají lépe stres z přesunů a přesazení.Za druh
é , budou mít víc vláhy do začátku a tím pádem budou lépe kořenit.

telekuk

Old Post 19-05-2008 v 13:18 PM
telekuk je offline   Profil uživatele telekuk   Find more posts by telekuk   Foto galerie člena telekuk   Click here to Send telekuk a Private Message   Add telekuk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RastA
Nový Člen

Karma uživatele RastA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 502

Má pravdu ten chlapec, ale budeš hodně promáčenej

Old Post 19-05-2008 v 17:43 PM
RastA je offline   Profil uživatele RastA   Find more posts by RastA   Foto galerie člena RastA   Click here to Send RastA a Private Message   Add RastA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ray
Nový Člen

Karma uživatele Ray - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 503

cuz, chcu se zeptat, jestli se da vysadit tedka skoro na konci kvetna........ trochu jsem se spozdil a tak bych potreboval poradit jestli by to slo. fakt jsem se na to moc tesil a tedka vsude ctu ze uz je nejspis pozde

Old Post 22-05-2008 v 11:47 AM
Ray je offline   Profil uživatele Ray   Find more posts by Ray   Foto galerie člena Ray   Click here to Send Ray a Private Message   Add Ray to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 504

citace:
Původní příspěvek od Ray
cuz, chcu se zeptat, jestli se da vysadit tedka skoro na konci kvetna........ trochu jsem se spozdil a tak bych potreboval poradit jestli by to slo. fakt jsem se na to moc tesil a tedka vsude ctu ze uz je nejspis pozde

ještě to pude, ale kytky budeš mít možná menší

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 22-05-2008 v 11:54 AM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
berrea
Stálý Člen

Karma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 505

citace:
Původní příspěvek od Ray

kdyz se podivas o nakou tu stranku zpet, tak se tam probiralo, ze dost lidi sazi kytiz az na zacatku cervna (seminka) protoze kytku to pak vystresuje a vyroste skoro tolik velka, ovsem mnohem palicatejsi... ja to teda nezkousel, ale kdyz to tvrdi toliko lidi...

EnPsyRo - nejlepší web o kytičkách pro všechny z nás
jungle grow 2008

Old Post 22-05-2008 v 12:18 PM
berrea je offline   Profil uživatele berrea   Find more posts by berrea   Foto galerie člena berrea   Click here to Send berrea a Private Message   Add berrea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Melon
Stálý Člen

Karma uživatele Melon - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 506

Dá se sázet i teď! Sázel jsem takhle loni a pěkný stromky jsem měl.

Old Post 22-05-2008 v 12:58 PM
Melon je offline   Profil uživatele Melon   Find more posts by Melon   Foto galerie člena Melon   Click here to Send Melon a Private Message   Add Melon to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Melon! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Melon
Stálý Člen

Karma uživatele Melon - 0% Pěstitelská

Palec nahoru rada Příspěvek č. 507

citace:
Původní příspěvek od Pinus
melon: a ako velké? sadil som teraz tiež a nemám skúsenosť s takto neskoro zasadenými. Do akej výšky vyrastú? hnojiť budem plagronom

Na plagron se vykašli. Začni hnojit ekologicky kopřivami a jen to přihnojuj plagronem. Radši si kup místo na růst hnojivo Biozz na květ. Pěstil jsem to ve fólijáku a měli krásnejch 180. ale to totálně bez hnojiva, dobrého pěstitele. Takže myslím že by ty kytky mohli dát klidně 2,5m.

Jinak hnojivo z kopřiv se dělá: Vezmeze 12 litrová nádova(může jak menší tak i větší) do ní se naskládaj do půlky nasekané kopřivy. Necháse to 14 dní v teple, stínu a za přístupu vzduchu vylouhovat. Poté POZOR! SMRDÍ! VELICE SMRDÍ! DOPORUČUJI RUKAVICE A NĚJAKÝ ŠÁTEK PŘES NOS!! Poté ředíme s vodou v poměru 1:15 a můžeme postupně zvyšovat obsah hnojiva Klidně až na 1:5

Old Post 22-05-2008 v 14:10 PM
Melon je offline   Profil uživatele Melon   Find more posts by Melon   Foto galerie člena Melon   Click here to Send Melon a Private Message   Add Melon to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Melon! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Method
Stálý Člen

Karma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 508

No ja by som povedal ze sadit sa da kludne este dlho...........sadil som uz v roznych mesiacoch roka a vysledok bol vzdy uspokojivy....cim neskor zasadis,tym mensie rastliny ale o to lepsie sa daju schovat

Old Post 22-05-2008 v 19:46 PM
Method je offline   Profil uživatele Method   Find more posts by Method   Foto galerie člena Method   Click here to Send Method a Private Message   Add Method to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taig
Nový Člen

Karma uživatele Taig - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 509

tak to ja sem zasadil uz pred 2 mesici.prezili aji kroupy se snehem.ted maji prumerne 53 cm.

Old Post 22-05-2008 v 20:57 PM
Taig je offline   Profil uživatele Taig   Find more posts by Taig   Foto galerie člena Taig   Click here to Send Taig a Private Message   Add Taig to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BooBoo
Nový Člen

Karma uživatele BooBoo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 510

Zdar opetovne vsem Grower´s,tak dneska sem myslel ze dostanu 2 infarkt behem dvou tejdnu.....1tejden z 10kytek mi zbyly pouze 3 kyti Š.O.K.(slimejsi si pochutnali jak sem tak koukal) ale prekousnul sem to jelikoz zbyli ty nejhezci aleeee co se dnes nestane sel sem zalejt moje holky a ta nejhezci nejkrasnejsi nejmodelovatejsi kytka bylo vozrana jak noha ale snad se z toho dostane bylo vokousanejch par listku tak doufaaaam ze bude zit ta jedna holka usata

Old Post 27-05-2008 v 20:06 PM
BooBoo je offline   Profil uživatele BooBoo   Find more posts by BooBoo   Foto galerie člena BooBoo   Click here to Send BooBoo a Private Message   Add BooBoo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Dr.Skunk_
Stálý Člen

Karma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 511

njn slimaci sou svine ale tvoje chyba ze si tvoje kyti dostatecne nezajistil i kdyz je pravda ze ke me se taky jeden prokousal a to i pres to ze sem tam rozsypal celej vanish vokolo.... a co se tyce toho jestli bude zit pochyboval bych o tom myslim ze prave tedka doziraj poslednich par listku...chce to trochu investovat nez se pak takhle trapit... chybama se clovek uci taky sem se to musel ucit

Poteseni 2008
Poteseni 2009
Poteseni 2010
Poteseni 2011
Poteseni 2014
Poteseni 2015
Poteseni 2017

Old Post 30-05-2008 v 17:23 PM
_Dr.Skunk_ je offline   Profil uživatele _Dr.Skunk_   Find more posts by _Dr.Skunk_   Foto galerie člena _Dr.Skunk_   Click here to Send _Dr.Skunk_ a Private Message   Add _Dr.Skunk_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BooBoo
Nový Člen

Karma uživatele BooBoo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 512

_Dr.Skunk_ ....JJ presne kyti uz je spaseny slimejsi maj plny bricho tak uz preziva jenom 1 musim vymyslet nakej sistam bo neco pac nvm ale naky jedy se mi do zeme lejt nechce...sou to strasny potvory ty slimejsi ja semto tam pohazel kolem kazdy kytky skorapkama pak piskem(ne zrovna maly mnozstvi) a vokolo kyti jeste flasky a stejne je to naprd

Old Post 31-05-2008 v 07:09 AM
BooBoo je offline   Profil uživatele BooBoo   Find more posts by BooBoo   Foto galerie člena BooBoo   Click here to Send BooBoo a Private Message   Add BooBoo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 30 31 32 33 34 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás