Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
Cocos, 600W HPS, 17x Critical Mass - Klikni zde pro originální téma
FarmBoys
Zdravím bando,

Tak po X leté odmlce opět tu, ( byla nuda ), ačkoli se mi uplně nechtělo zakládat vlákno, jelikož jsem koukal, že si tu člověk vesměs píše sám, už to není co to bývalo před těmi cca 5 lety tak i přesto to sem postnu.


Setup:
Probox Master 100*100*200
Sunpro Silver 600W předřadník 4-regulace
Sunpro 600W SUPER BLOOM Bude, je v ProTube kvuli chlazení
Prima Klima CTRL 125
VENTILÁTOR S KLIPSNOU MONKEY FAN 16W, PRŮMĚR 15CM
Zvlhčovačka
Sonoflex
Jedu tedy v Cocosu ( Advanced )
Hnojky : Canna A+B, Rhizotonic, Cannazym, CannaBoost
Měřák teploty a vlhkosti

Co jsem doma našel z dřívějška 4x 11L květináč tam jsou 3x 2 kytky a 1x1 kytka a 10x 6,5L celkem tedy 17X Critical Mass z řezu.

28.4. Dovezeny prckové a porád jsem jim ustlal.

1. Foto je 1.5.
2. Foto je 4.5.
Do dneška 5.5. jeli na 250W a dnes sepnuto na 400W ( ofuk nechám jet nonstop, Teploty se s 250W drželi den 23 noc 17,5 vlhkost cca 80-85% )

Se 400W zatím nevím, přeplé je to cca hodinu a půl a aktuální je 27,8 a ventilátor jede na 30% asi zvednu na 40-45% (je tam ještě Pacháč)

Zalejváno pH 5,8 a Ec 1,4 ( 10ml A+B, 10ml Rhizotonic ) povedl se nechtěný proplach a na výtoku naměřeno pH 5,8 ale Ec 0,3

První chybka byla to, že při namáčení kokosu jsem neměl měřáky a ani kořeňák, tudíž jsem jim dal jel 10ml A+B složky a nic nesrážel, bohužel jsem zjistil že pH bez změn bylo 6,8, proto mají sem tam zakroucené listy nejspíše. Vše bylo hned napraveno s měřákama.

Budu rád za každé rady, názory, upozornění na chyby prostě cokoli,
someone.noone
Nachystáno a jedeme :) no vidím že se založením vlákna a s pocitem že si vlákno pises pro sebe to máme stejné :D ale mám otazecku jak si spokojený se 125 ctrl ? Někde jsem četl že když ho stáhneš cca na 20% takže divné vrci snad chyba regulátoru a jak je na tom z hlučnosti ? Jinak určitě budu sledovat
FarmBoys
citace:
Původní příspěvek od someone.noone
Nachystáno a jedeme :) no vidím že se založením vlákna a s pocitem že si vlákno pises pro sebe to máme stejné :D ale mám otazecku jak si spokojený se 125 ctrl ? Někde jsem četl že když ho stáhneš cca na 20% takže divné vrci snad chyba regulátoru a jak je na tom z hlučnosti ? Jinak určitě budu sledovat


No bohužel mám, jak jsem to tu pár dní sledoval a různé vlákna lidí, dříve to tu byl koment za komentem a teďka celkem hluché, no uvidíme. Jinak ano, když je okolo 20% je tam slyšet nejspíše regulátor, jak zvedáš otáčky zmírnuje to, ale až teď, jak jsem zvedal otáčky jsem zjistil, že to mizí až někde u 80% což mi přijde prostě moc, psal jsem na Shop tak uvidím upřímně se mi to moc nelíbí a nebo to zaboxovat nějak odhlučnit. Přes sonoflex neslyším absolutně tok vzduchu, ale uvnitř platu ventilátoru celkem dost.
Váchy 55
Já budu určitě sledovat, když to bude stát za to. Taky jedu canna coco řadu. Udělal bych to stejně jak ty.. jen 1.4 EC bych se bál.. jednorazove na dohnani klidně, ale trvale jet 1.4 na ještě dobře nezakorenene jim nemusi svědčit. Je fakt ale, že máš asi hodně tvrdou vodu, když ti to po 10ml udělá 1.4.
No každopádně ať se daří.. a hlavne dávej fotky. bez nich to neni ono.
Peace
Panteon
Budu sledovat, držím palce
SmSK
Zdravím Tě , určitě to nezakládáš sám pro sebe . Budeš mít spoustu diváků, každej dobrej počin je k něčemu dobrej, tak ať se daří!!! Sleduju.
FarmBoys
Zdravím všechny, tak jsem rád, že to tu nebudu mít jen pro sebe :) :D

Váchy: uvidíme zda to bude stát za to, pevně v to tak nějak doufám. Bál? No nevím, jedu to dle tabulek, ale spíš mi přišlo, že kytky moc živiny nebrali kvůli tomu pH na začátku, těžko říct, zatím se zdají celkem v pohodě, spíš bych řekl, že by ještě maličko snesli. Jinak ano, voda je dost tvrdá bohužel, ihned po změření má cca 0,5ec :( a nemám kde brát jinde bohužel.

Jinak děkuji všem za sledování, foto přidávat určitě budu, další dám v pátek, ať je vidět nějaká změna kord teď jak si jedou už pod 400W, dám i za světla ale blejsknu to i za tmy což je asi nejduležitější.

Dnes jen za světla 24,6 Stupnu a 61% vlhkost ( zvlhčovačka jede na full )
El Dudelíno
Super kamošu.

Zatím to vypadá na pohodu. Pěkný řezivo.
0.5 je docela dost, ale už jsem jel i s 0,65 a s plagronem to fungovalo. EC jsem vůbec neřešil. Valil jsem to tam od oka podle toho co jsem viděl na listech.

Jinak co tě nakonec přimělo to semka šupnout?
Tak máš dalšího diváka.

GL
FarmBoys
Zdravím,
Děkuji, snad se jim u mě bude opět dařit. Jo bohužel je to dost, ale nemám kde jinde brát :(

heleee prostě se rád podělím o info a právě mě hlavně zajímají názory ostatních a právě především kritika, abych se z toho poučil a věděl co a jak bez rad pro příště sám. Ovšem i pochala zahřeje.

No a na co jsem dnes debil přišel? že mi frčí zvlhčovačka na full, ale přijdu a koukám na kytky a z ničeho nic mi cvaklo, že jsou takový světlejší, ale vše bylo ok se zálivkou no a pak? že leju do zvlhčovačky vodu rovnou z kohoutku a nedocvaklo mi, že ta voda má pH 6,8... takže... hned vypnout, dolejt a upravit pH i tam.


Jinak je možné, že za 9 dní, mi u jedné kytky projeli kořeny komplet až dolu v květináči, až koukají z dírky? jsou to 6,5L. Přijde mi, že tam právě vyčuhuje už kus kořenu.

Zítra dodám slíbené foto jak za tmy tak za světla pro porovnání, jinak mohu říct, že přepnutí na 400W jim asi svědčí daleko víc, mají to 2 dny a jakoo slušnej progres ( alespoň za mě ) vy můžete hodnotit zítra :P :)
El Dudelíno
pH ve vodě co jde do zvlhčovače upravovat nemusíš, tam jde spíš o složení minerálů. Na to je nejlepší destilka, deštovka nebo převařit.
FarmBoys
Zdravíčko,

Tak tu máme 10. den růstu, 3 dny svítím 400W. Kytky se snad zdají být v pohodě, jediné, tak bych řekl, že se jim moc nechtějí dělat patra a postranní větve, přemýšlím, zda je zkusit nějak poohýbat a třeba za týden pustit květ.

Vaše postřehy? Názory? Dnes bych měl zalívat, ale nejspíš je ještě nechám, maj vlhko dost i zespoda je to vlhké, ( ta vylitá voda je od zvlčovačky, když jsem ji zvedal )



Ach jo, protože grower nemá licence nebo co mi to píše mi nejde přidávat foto doháje :( zajímalo by mě, zda to daj dokupy tj
FarmBoys
už?
FarmBoys
Za tmy
FarmBoys
A toto je co? :) píše to více lidem co vím
FarmBoys
čím to tedy je? nahrával jsem je klasicky jako vždy. ( mimo jiné někdy ve 12h se mi to povedlo a foto tam už dávno jsou, takže tyto texty jsou už celkem zbytečné ) ale optám se, kdy bude vyřešeno toto? Když to není certifikovaný a furt to vyhazuje z prohlížeče atd kvuli bezpečnosti. Díky za Info
FarmBoys
Dotaz, mám je nechat? Střihnout? ohnout? :) dík za názory
AladinXXX
certifikat vyrese carlos az tu bude.....

ja bych je zastrihl....
FarmBoys
Zdarec borci :)

Tak tu máme 19. den 18/6 a dnes přepínám na 12/12 a navyšuji na 600W HPS. Kytky jsem se snažil ohýbat, teď už vše sundáno a přemýšlím, že pak nahodim síť jen pro lepší koordinaci vršků kam budu chtít, mám ji pčipravenou, jinak vyndal jsem zvlhčovačku, tak je tam nějak moc místa najednou, + je tam jeden mrzák, co se prostě sekl na růstu má asi 5 pater, ale dohromady má cca 12cm prostě nejede nevětví se nic. Asi ho vyhodim ven nebo nechám dojet at si dělá co chce no.

Teploty držím v klidu Max mám 28-29 Stupnu u té 600W za světla a ve tmě cca 18-19. Vlhkost bez zvlhčovačky je okolo 44-49%.

pH zálivky je 5,6-5,9 a EC s mou vodou co má základ 0,5 ec dávám tedy 2,2 EC konečné zálivky, když odečtu vodu a minerály ze základní vody tak je to 1,6-1,7 EC a kytky se zdají být v pohodě i barva snad v cajku můžete posoudit sami.

Mám už od zítřejší zálivky přidávat Booster od canny nebo je to zatím zbytečné? Když teprve přepínám. Jinak dokoupil jsem od canny PKčko, až bude potřeba.

Poslední zálivka byla čistě bez Enzimu i kořeňáku, jen čistě hnojky A+B, teď dám zas nejspíš s kořeňákem. I když kořeny už vykukují dole z květináčů.

jinak na hodnocení toho odtahu... pffff síla atd super, ale??? ten hluk? strašný :( nevím co to je, někde jsem četl že to dělá ten termostat či regulátor, ale hučí to jak debil. Tok vzduchu slyšet v tom Sonu není vůbec, ale ten venťák, to je mazec, další kolo ho nějak zkusím odhlučnit a nebo ho hodim z okna. Hluk přestává až okolo 85-90% Ale to už je celkem zbytečné si myslím zatím.
someone.noone
Čus farmo tak jak to čtu jsem rád že jsem do toho ventaku nešel :D v Elektru a technice jsem něco psal o odhlučnění tak na to když tak mrkni. Kolik cm mají holky v průměru před tím přepnutím?
FarmBoys
citace:
Původní příspěvek od someone.noone
Čus farmo tak jak to čtu jsem rád že jsem do toho ventaku nešel :D v Elektru a technice jsem něco psal o odhlučnění tak na to když tak mrkni. Kolik cm mají holky v průměru před tím přepnutím?


Oukej kouknu pokud to najdu :D Hele jinak mají cca 25-30 cm bez ohybu, takže čekám, že asi pěkně vylítnou i když nevím, tento model jedu prvně :)


jen bych se optal, má smysl dávat ted do boxu ten CO2 Bag jak prodávají? dík za info.
FarmBoys
Zdravím, Kytku se slušně vytáhli a rozvětvili, foto dodám nejspíše zítra nebo pátek. Zdají se být uplně v klidu :)

jediný co, tak zalejvám pH 6,5 a EC 2,2 a na výtopku jsem dnes měl pH 5,8 a EC až 2,8 což mi přijde hard.

Minulá zálivka byla Canna coco A+B a + Rhizitinic
A dnes A+B a + Cannazym
DrGrinspoon
CO2 bagy sú vyhodené peniaze
FarmBoys
Zdravím, tak dávám nějaké upg. zdají se být v klidu, momentálně je dnes 5. den 12/12

3. Foto akorát bliklo světlo a mají den :-)
Woody
zdravicko .. vizeraju spokojne aj farbu maju fajnu :) .. nech to kvitne
FarmBoys
Ahoj, Děkuji to jsem rád, ale jediný co, tak když kouknu na vlhkoměr a na max a min údaje tak občas tam skáče vlhkost až k 90% což je masakr, Ale to jen když mají tmu. Dost se rozrostli a i listů mají mraky, jen nevím, zda je už od spodu holit nebo jim ještě nechat čas, abych je zbytečně nějak nebrzdil. Ty velké listy se snažim vždy nějak ohnout, aby nevadili menším vrškům pod nima, takže ty velké vezmu a ohnu je jen rukou pod vršky :D :)
Growoli
Máš to hezký,barva je o.k jak píše Woody... prostor taky pěkně vyplněný,ještě,že jsi je ohnul
FarmBoys
Jojo, jediný tak je tam ten mrzák v pravo pak trocha místa po zvlhčovačce, příští kolo ale vím, že budou všechny květináče stejně velký a na růst na 100% zvlášť lampu no. Bojim se, že mě to ale i tak přeroste, uvidím na kolik pujde zvednout pak světlo max no.

Jinak dnes večer dám zálivku jen Enzimy a čistá voda kvuli tomu minulému výtoku EC 2,8...
FarmBoys
Tak po dnešní zálivce 10L vody + enzimy a pH vody bylo 5,8 ec 1,2 ale na výtoku už bylo pH teda stejné, ale EC opět vylítlé až na 2,8... Myslíte, že je to bude cajk?
cca 3L vyteklé vody jsem z flexiny odsál...
Woody
ja mam herecky myslim 10 dni prepnute a este som spodky neholil .. urobim tak az sa zastavia co by sa mali o par dni .. tie velke listy ohybam/ schovavam rovnako :)
a to ec by som az tak neriesil, ocividne to zvladaju v pohode .. listy sleduj a tie mas pekne zelene .. az im bude vela zacnu sa palit spicky .. a ten teplomer/vlhkomer mas v podstate pri zdroji asi preto ukazuje taku vlhkost .. skus ho popremiestnovat ci bude ukazovat rovnako ..
zZz93
Ahoj, taky budu sledovat tak přidávej a moc se těším na výsledek. :)
FarmBoys
Ahoj bando, tak jsem zas tu po týdnu s nějakým updatem ať vidíte nějaké změny.

Posuďte sami, jak se holky změnili, vytáhli nebo jak se jim daří, můj názor je, že příští kolo asi přepnu dříve :D

Holky maj 13. den 12/12 a mají 50cm :D
pH - 5,8-6,0
EC 2 - 2,1 CANNA COCO A+B , Boost, Cannazym ( ted budu dávat asi už pravidelně )
Rhizotonic už nedávám vůbec, a PK 13/14 zatím také ne, kdy by jste doporučili nasadit?

Teplota Světlo 27,-29 stupnu, Vlhkost okolo 55%
Jsou fakt hoodně listnatý, maj jich hromadu, ale ono tam je dost kytek no :D doporučujete stříhat třeba ty velké listy? zatím je ohýbám to to jde dospodu, aby nestínili paldám, co už pomalu vylézají.

Foto ve tmě a akorát se rozsviceli :)
FarmBoys
To už se rozsviceli
someone.noone
Čus, vypadá to dobře jak cyp. S tím "odlistnovanim" já bych řekl že velké listy které stíní můžou klidně pryč já každý den když vypletam tak minimálně hrst de pryč .

Když koukneš ke mě vypadá to že to nemám tak dobře výplete jako ty ale spis.jsem je víc ostříhal a tak hlavně vidím jak moc by to chtělo ještě vyplest
FarmBoys
Od spodu je zas pak trošku vezmu, to as no, ale jen krapek, ale já měl namysli jak se jim listy stříhají v pulce čepelý třeba, ale zas se bojim, abych si tam něco nezanesl.

Jinak já jich tam mám podle mě dost a ohýbal jsem je no. V pravo je jeden mrzák co má asi 20 cm a vubec se mu nechce je už i vypodloženej ale asi ho hodim ven a nebo ho nechám dojet pokud se na něj pak něco prosvítí no.
sadař22
Zdar moc listy netrhej budeš mít malí palice jen prohol spodky raděj si dej tu práci listy jen ohni kolínkama. Ono když to moc prorveš nebudou mít kytky čím dělat fotosyntézu.Píšu ti to z vlastní zkušenosti a sám sem si nechal v minulosti poradit od zkušenějších tady na G. Jinak máš to moc pěkny myslím že to bude dobrej vévar budu sledovat jak ti to pokračuje. Čau.
plagatek
Cau. listy bych nestrihal . Oholit spodky max.
someone.noone
No já čekal že všichni budou proti trhání listů ..:D a ještě před týdnem jsem byl taky ale četl jsem na světových fórech a objevil jedno vlákno kde jedná kunda dělala test kdy v jednom.boxu holila jen spodky a v druhém to docela řádně oskubala komplet. A světe div se ten rozdíl byl brutalni.
Woody
zdar .. ja sa tiez stale pohravam s myslienkou na defoliaciu .. podla mna to ale nie je len tak a ma to svoje pravidla a kopu premennych .. myslim, ze tie brutalne rozdiely sa daju dosiahnut, ale skor s naucenou odrodou ..napr. niektore znesu naozaj hrube zaobhadzanie a este im to aj prospieva a inu odrodu nemozes ani len zastrihnut lebo sa hned zasekne ..

ty mozes urobit podobny test a v jednom boxe .. daj polovicu dohola a druhej ohol iba spodky .. sam uvidis co to urobi .. a my s tebou .. ja sa rad pozriem na rozdiel :) .. ale ak naozaj chces skubat dohola, tak to radsej skus iba na jednej - dvoch ..
FarmBoys
citace:
Původní příspěvek od Woody
zdar .. ja sa tiez stale pohravam s myslienkou na defoliaciu .. podla mna to ale nie je len tak a ma to svoje pravidla a kopu premennych .. myslim, ze tie brutalne rozdiely sa daju dosiahnut, ale skor s naucenou odrodou ..napr. niektore znesu naozaj hrube zaobhadzanie a este im to aj prospieva a inu odrodu nemozes ani len zastrihnut lebo sa hned zasekne ..

ty mozes urobit podobny test a v jednom boxe .. daj polovicu dohola a druhej ohol iba spodky .. sam uvidis co to urobi .. a my s tebou .. ja sa rad pozriem na rozdiel :)


Noo právě :) A nwm jak reaguje ten Critical, ale udajně je to dost otrlá rostlinka. vydrží hodně.

Noo zkoušet by to šlo, ale uplně se mi do toho nechce s tím, že bych se třeba připravil o úrodu. Ovšem může to být naopak, ale nechce se mi to moc riskovat.
DrGrinspoon
Defoliácia sa robí hlavne v hydro/aero systémoch, max kokos s kapilárou - tam dokáže spraviť slušný rozdiel, ale v hline je to vždy väčšie riziko, že rastliny sa nestihnú zotaviť a zhutnieť. Inak defoliácia sa robí 1-2 krát počas kvetu - niekedy na začiatku (3.-4. Deň od prepnutia) a potom okolo 15-20. Dňa). V hline je istejšie oholiť spodky a to podľa výšky rastlín a použitého osvetlenia (silnejšie svetlo presvieti hlbšie)
FarmBoys
citace:
Původní příspěvek od DrGrinspoon
Defoliácia sa robí hlavne v hydro/aero systémoch, max kokos s kapilárou - tam dokáže spraviť slušný rozdiel, ale v hline je to vždy väčšie riziko, že rastliny sa nestihnú zotaviť a zhutnieť. Inak defoliácia sa robí 1-2 krát počas kvetu - niekedy na začiatku (3.-4. Deň od prepnutia) a potom okolo 15-20. Dňa). V hline je istejšie oholiť spodky a to podľa výšky rastlín a použitého osvetlenia (silnejšie svetlo presvieti hlbšie)


Jasan, díky za poznatek, já v kokosu jedu :) a jsem dnes přesně ve 14. dnu 12/12, tak zvažuji, zda zkusit ostřihat ale jen fakt ty velké listy i z vršků, co stíní na ty malé paldy pod nima a nebo je nechat a ohýbat je jako doteď. Váhám, váhám, nerad bych něco posral, ale zároveň si říkám, ž je fakt že místo do velkých listů dají tu energii pak do vrchních menších lístků a hlavně do růstu palic. No těžko říct.
sadař22
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=49342

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=61712
FarmBoys
Nevím, zda se mohou vkládat odkazi z jiných webů, snad ano, ale přečíst toto není vubec špatné, zas naopak jsem víc a víc pro to ostříhat jak zde borka popisuje.

https://www.pestujtejednoduse.cz/ko...teni-navod.html
Woody
FarmBoys .. tato tema sa rozobera uz roky a stale su tu dva tabory, tak ako pri kazdej otazke .. nic lepsie ako skusit si to asi nevymyslis .. mozes predsa skusit defoliovat iba zopar hereciek aby si videl rozdiel ..
FarmBoys
citace:
Původní příspěvek od Woody
FarmBoys .. tato tema sa rozobera uz roky a stale su tu dva tabory, tak ako pri kazdej otazke .. nic lepsie ako skusit si to asi nevymyslis .. mozes predsa skusit defoliovat iba zopar hereciek aby si videl rozdiel ..


Přemýšlím nad tím, že to na 1-2 holkách zkusím co mám hned u vlezu do boxu a uvidím sám no co a jak. Ale bojim se, abych si tam nezanesl nějaký srajdy, jak je budu holit, zda to brát rukama vydezinfikovanýma nebo vydezinfikovat nůžky raději no. No jako dnes jsem koukal a jsou zas o kus výše, fakt rostou jak blázni mi přijde.
sadař22
Co jak to pokračuje ??
FarmBoys
Hodím info a foto zas asi v sobotu :) jako zatím každou, vždy po týdnu foto :-) ať vidíte rozdíly :)

Ale dle mého názoru super, ale je to strašná jungle strašně listnatý o víkendu to asi budu muset vyndat z boxu a ty spodky i vzadu trochu prostříhat jsem teprve v 18. dnu 12/12 a z boxu je cítit fakt krásná čerstvě citrusová vůně.
Holky mají 60Cm nejvyšší vrcholky

A jediná taková... přemýšlím, kdy a zda vůbec tam posílat světelný boost na 660W ted mám 600 teploty držim za světla okolo 29 stupnu, vlhkost 45-50% ale zítra zapojim asi další ventilátor na cirkulaci vzduchu. a Od neděle nejspíš začnu přidávat Canna PK 13/14 :)
Maxman
Zdaar,

s tím PK bych asi ještě chvilku počkal. Řešil jsem to s jejich odborníkem na Cannafestu. CANNA PK se dává pouze v době cca jednoho týdne ve chvíli, kdy palice nabírají na hmotnosti. Mě to v praxi vychází tak 5. týden květu, pak dva týdny už bez PK a s nižším EC a pak už jen voda.

Já držím EC kolem 1,9 a nad 2 se dostávám právě až když dávám PK, ale to prostě záleží na strainu a vkusu :-) Jinak CANNA coco za mě top!
FarmBoys
citace:
Původní příspěvek od Maxman
Zdaar,

s tím PK bych asi ještě chvilku počkal. Řešil jsem to s jejich odborníkem na Cannafestu. CANNA PK se dává pouze v době cca jednoho týdne ve chvíli, kdy palice nabírají na hmotnosti. Mě to v praxi vychází tak 5. týden květu, pak dva týdny už bez PK a s nižším EC a pak už jen voda.

Já držím EC kolem 1,9 a nad 2 se dostávám právě až když dávám PK, ale to prostě záleží na strainu a vkusu :-) Jinak CANNA coco za mě top!


Cawees :)

Optám se a jakou máš vstupní hodnotu vody EC ? :) ještě před hnojkama? Já totiž 0,5 cca takže když už tam mám hnojky a vše je připraveno pak má voda hodnotu EC na 2,1-2,3 v této době. Kytky se zdají být uplně v pohodě žádné přehnojení nikde nic spáleného a ani deficity vidět nejsou :) Zítra je sobota takže večer sem zas nahážu nějaký aktuální foto.

Jinak na to PK no co říct mě bylo řečeno od dvou ruzných prodejcu že s tim šetřit nemusím a nebát se toho, klidně dávat 4. a 5. klidně i menší množství 6. týden pokud má kytka dobu květu třeba 7-8 týdnů, což Criticall Mass má 50-55 dní. Tak ted fakt nevím, na netu a všude se píše po dobu 1 týdne a 3 týdny před kosou.


Jinak dotaz, kdy zvedat světlo na boost 660W teda? pokud to má smysl vubec víte někdo nějak cca? kdy to má smysl? Nebo na to kašlat v takhle malém boxu raději? už ted je tam slušná jungle :D Je to straaašně listnatý strain.
El Dudelíno
Zdar.
660 jim naper v půli květu.
Alespoň já to takto dělám.
Celkovou efektivitu neřeším, prostě to tam prdnu a je.
👍
FarmBoys
Zdravím bando,

tak je tu zas UP po týdnu jsem na 20. den 12/12 :-) momentálně za tmy, ale v 18h maj světlo a pár z nich vytáhnu abych se dostal až dozadu a ošmikal jim alespon spodky, maj tam strašnou jungli.

No posudte sami, jak vypadají :-) Za mě se zdají být naprosto v pohodě, čepele OK, barva OK, paličky začínají takže taky oukej a vůně?, mmm škoda že se nedá postnout taky a to jsou teprve prckové. Jsem zvědav co mě čeká za pár týdnů.

Jinak alespon vidíte jak jsou brutálně listnatý :( nevím co s tim, vždy za světla ohýbám listy co to jde, ale prijdu tam zas navečer a zas je maj narovnaný :( :D

Poslední foto je foto kokosu, včera zalito ale občas se tam dělají tyhle skvrnky a nevím co to, ale jako doufám, že plísen nee, nijak se to nerozrusta nic, ale jen mě to občas zarazilo, je možná že to jsou nějaké zbytky hnojiv :-)
someone.noone
Čau farmo, vypadato fakt dupne krasa!! Hele jak jsi na tom s EC vstup,výstup?
Teploty,vlhkost?
FarmBoys
Děkuji :-)

Hele Vlhkost je 45-50%
Teplota za světla 26,5 - 29,5 max
Teplota za tmy 18-20 Stupnu
pH mám 5,7-6 jak kdy a výtok se většinou drží na těch 6
EC Byla ted poslední 2,25 na zalití, ale výstup mám furt strašně vysoký a to byl výstup 2,8

Ele jde o to, že já mám kohoutkovou vodu EC 0,5 takže samo o sobě vysoké.

Jedu:
COCO A+B 17-20ml /5L ( asi uberu na 15ml )
Canazym 15ml /5L
Canna Boost 10-12ml/5L ( asi zvednu na těch 15)


Jinak jak se holky rozsvítili, povindal jsem je a trochu obral ty spodky něco málo i ty velký listy ze středů a vršků, uvidíme jak se jim to bude či nebude líbit no, každopádně už zas vidim dole světlo :D předtim tam bylo celkem šero.


Poslední 2 foto je z roku 2015 to bylo mé poslední kolo tuším 9x Power Plant :D 90*90 tuším a ani jsem to pořádně nevyplnil, tak snad to ted nebude taky taková bída.
FarmBoys
Jen dotaz, kdy začínáte řešit snižování vlhkosti?
Mám 50% a 23. den květu, ale přijde mi že jaká je tam jungle je tam vlhko prostě celkem dost, místy i vlhčí listy a nerad bych řešil plíseň, zatím tam mohu hodit jen tu kravinu od ceresitu a absorbční sáčky, zvlhčovačka je v plánu příští týden doufám. Ale zalejvat už budu asi jen tak, aby do Flexiny moc neprotýkalo a nestála tam zbytečně voda
JesseRoyal
Hola.. 50% neni zadna hruza.. ta mensi defoliace tomu taky pomuze.. navic kdyz venku panuje pocasi jaky panuje.. tak se i ta vlhkost v domacim prostredi drzi 55-65 podle toho jak se vetra a jak se hybe vzduch.. no a EC 0.5 na vstupu taky neni zadna hruza kdyz nejedes vylozene aktivni hydro.. jen kdyz tam lijes 2,5 a vytila ti 2,8 tak by ti melo cvaknout, ze neni treba tomu tolik solit.. prospel by proplach cistou vodou s upravenym PH.. klidne vic, nez-li min.. a pak zacit na 1,7-8 at vidis, ze si spápnou to co jim davas.. Ve vysledku si za rok koupis o flasku hnojek min :)) pekny to mas :)) at to kvete
FarmBoys
citace:
Původní příspěvek od JesseRoyal
Hola.. 50% neni zadna hruza.. ta mensi defoliace tomu taky pomuze.. navic kdyz venku panuje pocasi jaky panuje.. tak se i ta vlhkost v domacim prostredi drzi 55-65 podle toho jak se vetra a jak se hybe vzduch.. no a EC 0.5 na vstupu taky neni zadna hruza kdyz nejedes vylozene aktivni hydro.. jen kdyz tam lijes 2,5 a vytila ti 2,8 tak by ti melo cvaknout, ze neni treba tomu tolik solit.. prospel by proplach cistou vodou s upravenym PH.. klidne vic, nez-li min.. a pak zacit na 1,7-8 at vidis, ze si spápnou to co jim davas.. Ve vysledku si za rok koupis o flasku hnojek min :)) pekny to mas :)) at to kvete


Ahoj,
díky za příspěvek :)

Pokud zatím 50% není moc tak oukej :) jinak větrá se furt je tam ventilačka. Defoliace byla někdy v sobotu tuším nebo neděli ted nevím a vlhkost byla dnes 50% :-) ale je fakt venku je hnusně mrholí nebo prší no. Snad bude příští týden ta odvlhčovačka. Jinak ano, na zítra ráno mám namícháno EC 1,7 a budu jim to tedka takhle stahovat, vypadají, že jim nic nechybí barva až až :-) takže snížím, radši ubrat, ať si spotřebují co mají v sobě, než to přehnojit. Jinak proplach věřím že by byl dobrej, ale ale no... Joo hnojky tu mám cca 5,5L A a i B složky, 1L boostu, 1,5L PK13/14 a ták no :D zásoby jsou :D :)

Děkuji, snad to dojedu do konce bez problémů.
El Dudelíno
Ta vlhkost co píšeš je za světla nebo tmy nebo kdy?
FarmBoys
Za světla právě, ale bylo to 1h po rozsviceni.
El Dudelíno
Hodinu po rozsvícení je špatně to hodnotit.
Třeba vědět kolik za plného prohrati boxu a v noci.
V noci můžeš mit klidně 70% a pod hps ve dne to většinou horko vysusi.
Důležité je taky mít správnou cirkulaci aby se vlhkost nedrzela v porostu.
Čidlo je třeba umístit mimo salani tepla z lampy ale v prostoru pod reflektorem. Měnit cirkulaci, jak směr tak výkon a sledovat jak se vlhkost mění a reagovat. Jinak je celá problematika kolem vlhkosti lycha, protože po nepresnem měření máš guláš a víš prd.
Nikdy se mi nestalo abych pod šestkou potřeboval nějaký srač na snižování vlhkosti. U aera už jsem to měl na hraně ale u půdního mixu spíše opak. Moc sucho.
Kolikrát stačí úplná maličkost a to změnit proudění vzduchu z ofukače/ú.

Jinak osobně bych zkrátil čepele u velkých listů aby se světlo dostalo více do porostu. Secvakany list pořád funguje. Některé kytka shodí, ale ona si sama reguluje.
Čím více suchých listů vespod, tím více třeba mít prostupný spodky.

GL
FarmBoys
Zdravím,

Dnes 26. den 12/12

Kytky bobtnají celkem hezky, ale... V Noci mám vlhkost cca 75% což mi přijde fakt moc a ve dne už okolo 55%. Předevčírem jsem přidal jeden menší motor co jsem našel starý z TT125 aby foukal volně do prostoru proti dalšímu ofuku co tam mám klasiku klipsnák 16W co je a jsou naproti sobě. Sem tam když sáhnu do hustých listů tak některé jsou i vlhké, že je na nich vyložene vidět vlhkost. ale to fakt jen vyjmečně, ale bohužel je.

Dnes jsem zapl boost na 660W.

Dnes zalito s pH 5,6 a EC 2, ( booster dávám 15ml/5L vody ) další zálivku snížím EC a dám jen booster a cannazym nejspíš, bez A a B hnojek, aby si ˇˇsdělali co mají v kokosu ˇˇ

Od pondělí bych možná začal dávat už i PK13/14 pokusím se o víkendu dodat nějaké foto, ale uvidíme, mám ho dost pracovní.
BongKeeper
Ahoj, kde máš upevněný ten ofuk ? hledám inspiraci, nikde to na fotkách nevidim
FarmBoys
Ahoj, v levém předním a zadním pravím rohu. cca v urovni lampy a míří dolu na kytky...
FarmBoys
Jinak zdarec bando, dnes je to 28. den 12/12

Foto asi vynechám tentokrát, holky už svítí a nestl jsem to vyfotit za tmy, ( tma je přes den ) a byl jsem v práci takže bohužel.

Dnes dostanou jen dietku. pH 5,7, EC jsem shodil na 0,9-1,0 ale dal jsem jim booster 15ml/5L a cannazym 15/5L a klasiku A+B jsem dal asi 6ml/5L, No dietka, at si seberou co mají v kokosu :D

od příští zálivky nejspíše přidám už PK 13/14 od canny.
dva-tři
Ahoj, taky jsem byl par let mimo grower a je fakt, ze už to není, jak, když jsem tu ještě měl nick dvojka-trojka (mimochodem porad je tu k nalezení, ale zapomněl jsem heslo😉), ale zatím se tak nějak orientuju a tvoje vlákno se mi moc líbí a určitě budu sledovat, takže jen pro sebe to nepises😉. Držím palce a K+
FarmBoys
citace:
Původní příspěvek od dva-tři
Ahoj, taky jsem byl par let mimo grower a je fakt, ze už to není, jak, když jsem tu ještě měl nick dvojka-trojka (mimochodem porad je tu k nalezení, ale zapomněl jsem heslo😉), ale zatím se tak nějak orientuju a tvoje vlákno se mi moc líbí a určitě budu sledovat, takže jen pro sebe to nepises😉. Držím palce a K+


Ahoj, díky za koment :-)
Nezkoušel jsi vygenerovat nové heslo? :-) Určitě by to nějak šlo. Popřípadě napsat Adminovi.

Jinak ano, bohužel ani z daleka to není co to bývalo, ale i pár lidí sem tam napíše což je fajn. každopádně ti děkuji, v týdnu nejspíš nahodim nějaké foto a nebo vás nechám napínat až do dalšího víkendu :D aby byla vidět změna, jen furt bojuji s tou vlhkostí :(

Děkuji moc
zZz93
Ahoj, nevyfotil by jsi prosím jak daleko máš nainstalovanou výbojku na stínidlo?
Jedu ve stejně velkém boxu a myslím že jí mám moc nahoře.

Jinak ten odtah 125crl taky mám a to vrčení je hrozné, už jsem si zvykl. Myslím že to budu stejně muset brzy pouštět na 80% a to jak píšeš už opravdu přestává vrčet.

Jaké máš větráky na ofuk? Koupil jsem klipsový 15w Profan Garden Highpro a je úplně špatnej, i přesto že ho dám před kytky tak to skoro nefouká. Hold prostě všechno z Growshopu není zrovna super do boxu. :D

Držím palce a sleduji
Growoli
Čauko zkus sundat tu mřížku z toho větráku hodně to pomůže
dva-tři
citace:
Původní příspěvek od FarmBoys


Ahoj, díky za koment :-)
Nezkoušel jsi vygenerovat nové heslo? :-) Určitě by to nějak šlo. Popřípadě napsat Adminovi.

Jinak ano, bohužel ani z daleka to není co to bývalo, ale i pár lidí sem tam napíše což je fajn. každopádně ti děkuji, v týdnu nejspíš nahodim nějaké foto a nebo vás nechám napínat až do dalšího víkendu :D aby byla vidět změna, jen furt bojuji s tou vlhkostí :(

Děkuji moc
Cau, jasný, ze jsem to zkoušel, ale mail z kterého jsem to zakládal byl firemní a už tam nedělám, a když jsem to chvilku řešil s Carlosem (včetně otázek, jako na co jsem si vzpomněl z Pm komunikace, ale fuck it) nakonec mi napsal proč, to tak nutné chci, tak jsem si založil novej nick, kterej jsem až do teď moc nepoužíval, protože jednu dobu tu byla dost nuda, ale teď jsem něco potreboval, tak jsem opět začal bejt trochu aktivní, abych měl alespoň těch 30 příspěvku 😂. Ne kvůli inzerci a Pm jsem si zaplatil tu sms. Každopádně to tu zase trochu sleduju, abych oprášil některé veci😉. Abych nebyl úplně offtopic, určitě postni nějaký ty fotky, změna je vidět i po par dnech😉............hoj 23
FarmBoys
zZz93: Helel mám to vždy od vršků kytek v úrovní cca 45-55cm :-) Foto klidně dodám, ale dnes už to nedávám. Odtah je masakr, děs děs děs, bud ho příště zkusím zaboxovat ( přijde mi škoda vyhazovat no, když funguje ) a nebo nevím :D Ale děs jak hučí, zas mi přijde zbytečné, aby jel na X procent zbytečně. jinak Ofuk pfff tedka nevím, nějaký klipsnový 17W tuším. Díky díky :-)

G: Káámo to už jsem udělal a bohužel nic moc efekt :-D

23: Aaha zajímavý tj, no co už, máš nový tak to zas rozjedeš :-D plánuješ nějaká vlákna? Jinak foto dodám, ale.... max za světla, protože za tmy mohu fotit jen o víkendu. Protože svítím přes noc a nestiham, když mají tmu.
zZz93
Grovoli: Moc děkuji opravdu to pomohlo, pořídil jsem ještě jeden pořádnej stojanový otáčivý ofuk a problém nejspíš vyřešen. Klipsák fouká na výbojku směrem nahoru.

FarmBoys: Ty jeden cca 50cm se 600w od vršků? Já mám 400w tak 80cm. :D
Myslel jsem ale jak máš daleko výbojku od stínidla, myslím že jí mám moc vysoko.

Přidej foto jsem moc zvědavej. držím pěsti.
FarmBoys
Zdravím všechny :-)

Tak vám sem šoupnu nějaký UP po menší odmlce kvuli zdrav. problémům co bohužel mám.

Momentálně jsme v 34. dnu květu.

pH 5,8
s EC jsem si hrál, dal jsem jim hladovku s EC 1,0 aby vstřebali co měli v kokosu takové dostali 2 zálivky a poté jsem jim už zas přidal. respektivě ubral základní hnojení A+B a přidal PK13/14 10ml/5L, boostu dávám 15ml/5L, a klasiku A a B jsem snížil na 10-12ml/5L Konečné toto EC mi vychází 2-2,1 s tím, že EC na vstupní vodě mám prostě bohužel 0,5

Vlhkost se mi už povedla usměrnit alespoň trochu v noci 65% ve dne okolo 45% Já totiž blbec zjistil, že jak hučí ta Klima CTRL tak jsem myslel že mi běží na buh ví kolik a ona celou dobu jela jen na 30% tak proto ta vlhkost předtím, teď už jede na 65-70% a ještě nejspíše zvednu.

Kytky mají cca 65cm ( čekal jsem že vyletí na 1m, bohužel nou, ale alespoň neřeším zda je spálím od světla nebo ne )

Házejte kritiku, snesu vše :-D Peace
FarmBoys
Další:


zZz, to klidně mužeš dát níže, kord se 400W stačí udržovat cca těch 50cm od vršků, jinak mám CT a v té mám výbojku vodorovně prostě :D od stínidla cca 3cm tuším :D
Maxman
Na 34 den vypadají hezky! Tu dietu jim dals proč? Měříš nějak výtok, nebo prostě preventivně. Já teď cca 35. den zjistil, že mi z kokosu teče EC skoro 3. Takže dám dietu s enzymama.

Tu vlhkost snižuješ schválně pod 50? V této fázi květu je v pohodě i 65%. Pokud máš dobrou cirkulaci. Teda záleží samozřejmě i jakou máš teplotu.
FarmBoys
citace:
Původní příspěvek od Maxman
Na 34 den vypadají hezky! Tu dietu jim dals proč? Měříš nějak výtok, nebo prostě preventivně. Já teď cca 35. den zjistil, že mi z kokosu teče EC skoro 3. Takže dám dietu s enzymama.

Tu vlhkost snižuješ schválně pod 50? V této fázi květu je v pohodě i 65%. Pokud máš dobrou cirkulaci. Teda záleží samozřejmě i jakou máš teplotu.


Ano měřim i výtoky jsou psaný někde u postu :-) proč jsem to snižoval a proč byla hladovka :-) taky jsem se dostával na EC výtoku třeba 2,8 takže dostali méně a na další zálivku ponížím ještě A složku co jsme řešili s Growolim, mají dost Dusíku, který ted už nebude tak potřeba, takže budu snižovat.

Teploty v Tma 19-20 a za světla 28-31 jsem naměřil max. Což bych řekl je vše oukej :-)

Jen pevně doufám, že holky ještě narostou, mají na to ještě čas no. Chtěl bych se dostat alespoň na g/w, ale nwm nwm uvidíme no, prý se to dá na klid a zkušení dají i 1,5g/w

Jinak enzym jsem dával ted asi 14 dní každou zálivku, ted ale vynechám, jelikož jsem zvedl to PK tak at tajm toho není až moc.
FarmBoys
Ahoj Bando,

tak tu máme 41. Den 12/12 pokud počítám dobře :-D Posuďte sami jak se mají, od minula to rozdíl asi moc není :-) Holky mají ještě cca 15-20 dní před sebou.

Zálivka furt to stejné
pH-5,8
EC cca 1,8 tuším Furt Boost 15ml/5L, PK 10ml/5L a A a B klasika

Teploty za světla 29, za tmy 21
Vlhkost za světla 45-55% za tmy i 65%

Holky už slušně voní. Názory, připomínky uvítám cokoli :-)
FarmBoys
Za světla a porovnání s rukou, zatím to asi nebude nic extra no :-( váš názor?
FarmBoys
Zdarec bando, je to tu nějaký mrtvý, ale snad se někdo ozve,

Kdy sundáváte listy? Když už byla vlhkost Ok, ventilace jede na max, ofuky dva a vše cajk ale za tmy mi skáče vlhkost okolo 72% což mi přijde už mooc zase... Za cca 14 dní bych měl kosit, a nerad bych to nějak posral nebo aby to chytlo plíseň, díky za rady, typy.
Váchy 55
Čau. Máš to pěkný. Teď ta vlhkost je způsobena i tim jak je venku. Mám podobný hodnoty. Vzhledem k tomu bych to trochu protrhal uz teď ať se to vic provzdusni. Ventilaci dát naplno a rozhodně pořád větrat místnost, kde máš stan. Když nemáš odvlhcovac, tak pro to nemuzes udelat víc.
Hackthor
wau! konečne niečo aktuálne a hlavne motivujúce :D velmi pekná záhradka, úplne by mi stačila :) tak nech to pekne dozreje a pozor na tu vlhkosť v kvete, nacpi tam aspoň ryžu alebo niečo ;) :D K+
FarmBoys
Váchy: Cawes, díky díky, noo přemýšlím a zítra to asi trochu oškubu, ale nerad bych tim neco zbrzdil kord ted na konci nebo tak, tak si nejsem uplně jist. Jinak větrám furt nonstop otevřená ventilačka :-D

Hackthor: Také děkujii, potěší :-D Nějaká ta snaha byla, jen mi přijde, pálek vypadá že je dost, ale...? přijdou mi strašně malý :-( tak pevně doufám, že to ještě nakyne, ale mají na to cca 10-14 dní takže nwm nwm těžko říct ted už.

Za K+ děkuji všem co dávají, potěší to a i od lidí, od Profi lidí co bych nečekal, že vůbec sledují :-)

Zítra dodám možná nějaký UP i když změny tam od minula moc vidět nejsou.
Hackthor
podla mňa sa ti to len zdá tie palky su v pomere množstvo/objem až prekvapivo hezke ;) možno by som ich ešte viac zrovnal do laty a skrátil zopár listov, ked ideš sog mozes sa inspirovat Kvakosom, jeho growmi a navodom "jak na poradnej indoor bez debilnich kecu" -až na ten jeho sádroš, ktory ja moc nemusím..tomu to vzdy pekne "došlo" až dokonca, inak odporučam investovať a "prečalúniť" mylar v stane na bielu orca foliu, videl som rozdiely či už na papieri alebo realne a chystám sa to už dlho spravíť ako prioritnú vec no furt sa len vyhovaram jak sa mi nechce.. :D

no ak ťa to zaujíma do hlbky určite by som išiel za dovodom togo, tj genetika, podmienky, svetlo, hlavne všetko čo mu stoji v ceste, pro tube zhltne isto niečo inak ludia toto je seriozne pokial sa vam v cool tubes nestihne dostatočne ochladzovať vzduch medzi sklom výbojky a samotnym cool tube, strácate výkon nedostatočným chladením. takže energia nejde do svetla ale do tepla. podla mna sa treba s tym prietokom a vymenou vzduchu poriadne pohrať pred tym než narvete 600w sodík do obmedzeneho priestoru v ktorom sa rychlo prehreje. je to neefektivne :) no hate inak to máš brutalne a niet viac čo dodať z mojej strany
FarmBoys
No možná zdá, ale řekl bych že nezdá, vím co jsme měl dříve byli pálky a porovnával jsem se s flaškou kozla :-D ted? to není ani poloviční. Přemýšlím nad tím zkrácení listů, neposeru tím ted už nic? :-D

Přečalounit? no to by byl celkem mazec :-D do toho se mi taky úplně nechce a člověk by řekl, že to má dobrou odraznost tyhle boxy už.

Genetika těžko říct je to prostě z klonů :-) Podmínky bych řekl, že špatné rozhodně neměli a ta pro tube... Myslím, že to chladit stíhám v pohodě, při 660W mám v boxu 29stupnu stálých na klid, maximálně na další kolo zlepšit tu cirkulaci a vymyslet nebo dokoupit více menších ofuku a lépe je rozmístit to samé seženu lepší pachový filtr, tenhle už to má za sebou.
Hackthor
keď tak na to pozerám tie listy by som u teba už isto neskracoval, máš to v pohode. práveže si myslím že tie pálky sa ešte teraz za posledných pár dni drasticky nafúknu.
FarmBoys
No, ale mám tam listů fakt hafo :-D i ta vlhkost díky tomu je nejspíše vyšší :-) Ale nevím, jaký dopad by to mělo na kytku tedka před sklizní no. A zda drasticky to nwm nwm ale jsem na to zvědav :-D dnes dostanou čistou vodu už 2 dávku čisté no a možnáá udělám nějaké foto i když moc není co fotit :D
FarmBoys
Tak dnes 49. den květu.

Foto jsem nestihl, už svítí.

Zálivka jen Voda s upraveným pH na 5,9 a EC bylo 0,7 ( canna Flush 25ml/10, 25ml cannazym )

A na výtoku naměřeno pH 5,7 a EC 2,6
To EC leze postupně dolu, dřív mi na výtoku lezlo i EC 3,5, minulou zálivku bylo 3,1 a ted je to na 2,6 mají ještě cca 10 dní tak snad to sleze uplně at tam není nic cítit.

Jinak teploty za světla 29 za tmy 20
Vlhkost za světla 49% za tmy 65%
Woody
a fotky?? :rejp: skus viacej fotit .. su to predsa slecinky a rady sa fotia .. kvitnu potom do krasy :D .. a bez fotiek je to trosku nuda ti poviem .. inak rozmyslam ci je az taky problem na chvilu zhasnut lampu kvoli fotkam a ked tak preco .. cav
FarmBoys
Dneska dodám foto 🙂😁 a hele nevím zds je to problém nebo neni, ale dnes foto stihnu určitě 🙂 svitim přes noc a přes den tma. Tak odpolko udělám fotodokumentaci i kdyz od minula se to moc nezměnilo 😁
FarmBoys
Tak dodávám foto :-)

Dostávají jen vodu s tím co jsem psal, tak nevím, proč ty pilky na listech :_( už mají 3. zálivku tuším jen vodu jen včera jsem přidal ten cannazym :/ Ale jinak vypadají dle fotek mužete soudit sami
FarmBoys
ještě
someone.noone
Já myslím ze se máš na vo těšit :) to budou šutry jako blázen
Hackthor
čo dodať. zvládol si to úspešne do ciela :) máš to krásne. dúfam bude tipovačka, nie rabovačka :D K+
FarmBoys
someone.noone: No doufám v to, že se ještě za těch pár dní holky ukážou a odvděčí se :-D

Hackthor: Konec je ještě za pár dní je teprve 50, viděl bych to na 56-60 možná i uvidíme. Každopádně děkuji a ano uděláme :-)
Woody
a uz ti rozumiem trosku .. je to 600vka a od toho clovek asi ocakava tie palice ako flase od Kozla .. hlavne ked uz ich predtym taketo mal .. tak snad este coto dokazu nabrat a zlepsia ti naladu .. drzim palce .. ja to tam vidim plne krasne obsypanych paliciek :)
.. inak co tie zubky na listoch ? tiez sa ti dvihaju ? si vypozoroval kedy sa to zacalo? popripade co si im pred tym pridal/ubral/zmenil ??
FarmBoys
Ano Ano je to 600W :-) A přesně jak píšeš, asi jsem byl zvyklí na něco jiného :-D ale uvidíme, ale upřímně si myslím, že už to moc nenabude a každopádně , na to že mám kosit za cca 3 dny tak to nevypadá vubec, převahují bílé pestíky a spodky? tam hnědé pomalu ještě ani nezačli...

hele zoubky se oběvili až ted a to když jsem dal 35ml cannazymu... Asi to hodně rozpustilo stará hnojiva a ty soli a kytky si vzali prostě moc, jinak si to nevysvětlím, už totiž 3 dávky jedu jen čistou vodu s Canna Flush a max přidám ten cannazym.
Woody
.. ked si tak prezeram fotky, s tymi najsmakuloznejsimi palicami od roznych majstrov tohto nasho hobby, tak na nich blizny v podstate nevidim .. rozmyslam .. kam a kedy sa stratili .. ale myslim, ze je to najskor o trpezlivosti .. aj moje by papierovo mali byt ready po 7mich tyzdnoch a mikroskopom uz v pohode najdem jantar .. no a co ? svietim dalej a basta fidli .. az kym nezostane ani jedina blizna, tak ako to vidim na tych spominanych fotkach .. prajem krasny den
FarmBoys
Zdravím, dnes je to 54. den květu, možná dodám foto k večeru nebo zítra, ale podle udaju bych měl zítra kosit, ale nwm nwm uplně se nezdají ještě. Děláte někdo stresy třeba typu před kosou 24h tma? nebo něco ruzného? nezalejvat skoro vubec třeba 3-4 dny nebo ták? klidně si nechám poradit.
someone.noone
Čau fotky určitě postní :) no já jsem klidně pro před kosou 24-48h tmy
FarmBoys
Hehe foto asi až zítra a s překvapením :-P jop, dnes už jsem jim nesvítil, měli mít světlo v 18h, ale... už je vypnuto. Zítra jsem tu snad i s ˇˇpřekvápkemˇˇ
someone.noone
No už se nemůžu dočkat :D tak pome :D
FarmBoys
Tak jooo no tak to sem nahážem? :D Upřímně? vůbec nevím co od toho čekat, ale ta vůně? brutááální to jako bez pochyb, jen ten výnos... No uvidíme uvidíme.

Jinak kořeny dám taky jednu foto, tyhle byli prorostlé asi nejvíc zbytek i o pulku méně.

Jen upřímně nevím, zda další kolo tolika kytek? Nechat tolika kytek ale všechny v 6,5L. No nevím vubec zas váhání. Ted ty spodky byli skoro bílé jak to neprosvítí bylo to celkem dost nahusto si myslím na 1*1*2m 16 kytek...

Jinak mám spadeno na Lemon Zkittle


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma