Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já sundám první list max 5dní před sklizní...nechám je tak,2 dny tma a pak palicový listy co to jen jde když už to visí.dělal sem to kdysi až po kose ale to je hodin a hodin práce tak si pár dní před koncem ulehčuju práci
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
jo strihat listy az na konec pokud vubec strihat. jinak behem kvetu tak maximalne konce listu. Kodiak z ICmagu radi ze je nejlepsi je pouze privazat ke stonku a vubec nestrihat pokud to de
ja striham len tie najvacsie, ale nikdy nie tesne pred zberom. rastliny si tahaju vsetky ziviny z listov, hlavne 20 dni pred zberom, ked vysadim hnojivo. je to moj nazor......
já listy vůbec nestříhám. nechám je zežloutnout a potom sami odpadnou. ( je to továrna na energii, když neni světlo tak tovarna stavkuje a stává se slkadištěm energie) Prostě jak nevyrábý tak kytka si vytahne energii a list odhodí)
Listy na palicích zastřihávám tak že se snažím aby zustalo co nejvíc listu ale aby nestinolo ostatním palicím.
já listy vůbec nestříhám. nechám je zežloutnout a potom sami odpadnou. ( je to továrna na energii, když neni světlo tak tovarna stavkuje a stává se slkadištěm energie) Prostě jak nevyrábý tak kytka si vytahne energii a list odhodí)
Listy na palicích zastřihávám tak že se snažím aby zustalo co nejvíc listu ale aby nestinolo ostatním palicím.