Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 2 3 4 [5] 
Super-Skunk od Sensi - Indoor - Klikni zde pro originální téma
Madical-Strains
ok, dik za fotky .
Taky to mas hezky :) Palda vedle paldy :)

Ty deficitni listy pod paldou jsou uz predpokladam z flushe.....?
Elvírka
Bohuzel deficit z premiry svetla. Po podepreni jak se vetve narovnaly, tak se dostaly asi blizko vybojky. Uz je zvednuta, ale nektere listy takhle zezloutly... A zase se to podepsalo i na vuni...nastesti jen na par kytkach.
Madical-Strains
Nevadi , budes vedet pro priste.

Spoustu groweru se snazi osvetleni tlacit co nejniz to jde az do krajnosti , i ja to delal , jelikoz jsem tim byl tez bohuzel ovlivnen ale vidim to sam , tem kytkam to proste nesvedci.

Ted mam vrcholky cca 50 cm daleko a paldy rozhodne nejsou o nic mensi. :)
Clovek si na to musi ale prijit sam , jinak nicemu neveri. :D
HVR
Ty mas paldy jak svina a porad stresujes.. :-D nechapu...

citace:
Původní příspěvek od Madical-Strains
49 DEN 12/12

Dnes zase flush a musel jsem podperama a provazkama podpirat paldy jelikoz uz dost ohybaji vetve , coz pred par dny jeste nebylo.

Presto ze radi v boxu smutnice (at se taky na chvili pomejou :) ) a spicky jsou spaleny od kamosky na uhel :) , kyticky jakoby o tom vubec nevedely a fakt stale ty palice bobtnaj.
Nebo se mi to jen zda ??? :)

Ta posledni fotka je palicka ze spodku.
Madical-Strains
No prave .... paldy jak svine bych to zrovna nenazval , ale 80% vlhkosti v boxu v kvetu , ukaz mi nekoho kdo by se neobaval plisne a zuztaval by v klidu :)
Kontroluju to 2x denne , kdyby se objevla plisen tak to pujde pod kosu okamzite.
Doufam ze se ale neobjevi.
Madical-Strains
52 DEN 12/12 - predposledni tyden

Musel jsem dnes pri flushi podeprit dalsi 2 kytky , ohyba se to pod tihou fakt brutalne.

Sem zvedavej na tenhle vysledek :)
WhiteFrost
Koukám že tam máš phena co jsem měl minulý rok chutnalo to jak ponožky, hrůza děs nevím jestli to vzaly někde z pole nebo se prostě vysraly na to šlechtění ale sensi neni to co dřív...
Madical-Strains
No ty teda dokazes potesit :D

Ano , mam tam nejmne 3 phena.
Na 100% mas na mysli tu kytku , druha fotka od shora , paldy uplne v vlevem rohu nejblize k tycce.
Ano mas pravdu , jako jedina ma trochu odlisne paldy vic do zelena , i na fotkach je to videt a jako jedina z nich pachne dost silne jako bezdomovec.
To neni jen u Sensi , i u ostatnich kvalitnich sed-bank se obcas vysktnou phena co pachnou bud jako bezdomovec nebo jako zapach hniloby.
Ta kytka pujde samozrejme cela do masti , tyhle co takhle "voni" tak jsou udajne na masti to nejlepsi.

Tyhle pachnouci phena se maji flushovat nejmene 3 tydny , protoze nedostatecny a nekvakvalitni flush da tu chut o ktere hovoris, pokud jsou dostatecne dlouhou dobu a kvalitne prolejvane vodou , tak ta chut tech smradlavych ponozek pri huleni udajne nehrozi a dokonce i pry prekvapive chutnaji.

Ostatni kytky do jedny , nadherne vonej silne po citrusech , bude z nich extrakt az na jednu vetsi sklenici kterou necham zakonite na svuj oblibeny caj. :)
SS uz dobre znam , uz jsem ho jel a nemuzu si ho na lecbu vynachvalit.
Krome toho i kamarad hulic dost chvalil.
Growoli
No teeedaaa pěkně se ti to rozjelo, gratuluji ke krásným macatym palicím!! Jde vidět ,že defoliace se povedla,taky někdy zkusím,díky za inspiraci 👍 tak on Super Skunk je i znám svými velkými palicemi,já ho jel jednou ve skleníku a byli to nehorázný stromy měli ke 4 metrům...ještě že jsem měl možnost sundat střechu jinak nevím....
K+ bez debat
Madical-Strains
Verim ze se paldy jeste vic prifouknou , evidentne maji v listech jeste stale dost zivin , listy zloutnou zatim jen ve spodnich patrech , takze palicky se mohou prifukovat teoreticky skoro az do kosy.

Pristi pest bude trochu jiny , zkusim zase jeden zajimavy testik . :)
Madical-Strains
54 den 12/12

Foceno z vetsi dalky.

Zjistil jsem ze smutnice pomalu vymizely mozna jak snizuju ph zalivky tim jablecnym octem. Kdo vi...
Elvírka
Slusne palicky a uz koukam i svetlaji spodni listy pri flushi. Zajimave to s tim cernym dratem...vyhnes se sity nebo navazovani jednotlivych vetvi.
Madical-Strains
Sit to urcite nenahradi ty oka z dratu na tyci.
Ta posledni rada jsou kytky pres metr a uz na to ty oka z dratu nestaci a musel jsem i navazovat vetve. Ale na ty nizsi kytky kolem 60-80 cm ta tyc s okem postaci.

Sit je ale sit , tu nic nenahradi.

Ty stonky nejsou nijak moc tenky, bych rek ale ty vetve se ohybaji fakt paldama cim dal vic uplne brutane, neprirozene.

Ta defoliace byla uspesna alespon v tom , ze jsou i ty spodni palicky fakt tvrdy a hutny a mohlo by to hodit urcite par gramu navic oproti ridkym spodkum.
Ty vrcholovky jsou tvrdy jak zeleny sisky .
No , nechci to zakriknout ale mozna ta vaha by mohla byt tentokrat hodne zajimava. :) ale urcite tam bylo par chyb s tema smutnicema a prepalenymi spickami.

Jak musi byt asi tvrdy a velky spodky pri SCOG , kdy na ne vali vsechno to svetlo po celou dobu pestu.
Jsem uz rozhodnut , pristi kolo dam sit , mam doma tu z growshopu , sice ma velke ctverce ale lepsi nez nic. Mozna ze by se dala jeste vic proplest tlustym vlascem aby tech ctvercu tam bylo vic a byly mensi.
odo
MADI : "Jak musi byt asi tvrdy a velky spodky pri SCOG , kdy na ne vali vsechno to svetlo po celou dobu pestu."
Obávam sa, že to je hodne závislé aj od genetiky. Niektoré modely do SCROGu sa asi nebudú hodiť. Npr konkrétne DINAMED, čo som pestil, bol dosť satívny. Ťahal sa až do poslednej chvíle. Šišky sa nejak extra nenafukovali a neboli ani moc hutné, takže gramáž nič moc, ale pre udržiavanie a liečbu na vlastné zdravie dosť. Hold - záleží od priorit.:love:
Madical-Strains
Chtel sem napsat pri SCROG, pod R byla nejaka necistota tak nesla klavesa zmacknout.

Odo- Moje priorita je kvalita i kvantita :)
Chci pokud mozno oboje. :) Jako kazdej.... :D

Takze na SCROG jen nektere odrudy...
Vidis to jsem treba nevedel.
Madical-Strains
56 DEN 12/12 - POSLEDNI TYDEN !

Az na 1.foto , foceno od vchodu do boxu s vetsi blizkosti nez predesly UP.

EDiT: Takhle na pohled jsem velmi spokojen , kdyz vemu v uvahu negativa.
Snad to nezakriknu kdyz si troufnu uz ted tipnout ze 250 by tam mohlo byt.
Nikdy jsem se ale netrefil :D

Verim ze pristi pest neopustim takhle na 3 tydny a budu ho mit pod kontrolou od zacatku do konce a tam zadne spalene spicky a smutnice nedopustim !
Madical-Strains
Na zaver nejaky pokus o makro.
Jsou mez nima i palicky te odrudy jak smrdi jako bezdomovec.
Ty maji nejmene trichomu koukam. :(
Jinak vetsina je nadherne pocukrovana.
Madical-Strains
dalsi...

Vim , spatny fotky , tresou se mi ruce .
Madical-Strains
57 DEN KVETU-dnes rano probehla mozna posledni zalivka, predposledni (?)
Foceno jen pri dennim svetle bez blesku.

Aktualni stav:
Teplota pres den 25C , v noci 20C.
Vlhkost 85%.
PH substratu 6,6 , PH vytoku 6,4 .
Nejnizsi rostlina - 47 cm , nevyssi -109 cm.
Par smutnic tam jeste lita , na lepovych deskach je prilepeno v prumeru na kazde desce 5 smutnic , takze zda se ze uplne premnozene asi nebyly.
Vetve se ohybaji cim dal tim vic , takze je evidentni ze stale paldy kynou.
Od posledniho polovicniho hnojeni je to dnes presne 12 dni flushe a nektere listy u nekterych kytek uz zacinaji zloutnout ve strednich patrech.
Elvírka
Klidne bych jim jeste par dni dal a jeste je jednou prolil, ale ta vlhkost je silena, bacha na plisen...ted by se hodila ta zvlhcovacka. Predposledni fotka se mi libi, pridam ti taky 2 na porovnani.

Jak pises, ty smutnice se k tobe dostaly az na konci kvetu, tak uz se dle me tolik na vysledku a mnozstvi nepodepisou.

Jeste je brzo na tipovacku, ale ja uz neco nahodim. Dle me tam budes mit min 280g, ale preju samozrejme i vice.
Madical-Strains
Dekuji za pozitivni prispevky , nejvic tobe , Odovi a nesmim zapomenout ani na Growoliho. To vzdycky potesi , kdyz clovek vi , ze nekdo to vlakno sleduje a reaguje tez svymi podnety.

Pod mikroskopem to vypada uz ted na kosu ( jsem ted akorat v tom okne ) ale ja si den nemuzu vybirat , jakmile zavola kamos , ze ma v praci volno tak na to vlitneme , mezi 20-25.9.
Sam to nechci delat , jsem linej jako prase. :D
Kamos udela tu hrubou praci , otrha velky stredni a mensi listy a ja zapracuju na te kosmetice a opravim jeho odflaklou praci :) , takhle me pomaha pokazdy. Za ty 3-4 hodiny na to padnou cely cigara. a kazdej 3 kafe minimalne. :)

Co se tyce Gecek , tak jak jsem odhadoval tech 250 , tak ted uz tomu zas moc neverim , preci jen , ty smutnice uberou vzdy i kdyz je chytnes az v kvetu.
A prepaleny kytky to samy , je to mnohem horsi nez kdyby kamaradka davala tech hnojek malo.

Nejsem zadnej expert ale sem si jistej ze smutnice + prepaleny kytky = ztratu nejmene 20-30 g ,mozna i vic , mam na mysli , aktualne ted v mem pripade.

EDIT:

Vzhledem k ty aktualni vysoke vlhkosti predpokladam ze se budou susit mozna dele nez obvykle ale mozna zas ne , kdyz uz tam nebudou pri suseni ty textilni kvetinace ale zvlhcovacku uz mam pripravenou a vycistenou .
Pri suseni je optimalni vlhkost prvnich par dni 60% a pak se doporucuje zvysit az na 70%. Teplotu ted v pozdnim lete asi neovlivnim.

Vetsinou bylo ususeno po 3-5 dnech .
Tentokrat jsem ale pripraven , na Curing mam pripraven do sklenic maly vlhkomer abych to neprehnal s tim dosusovanim . A pak po Curingu , samozrejme nezbytnou Bovedu 62%.

:)
Elvírka
Jo strihani a cisteni je trochu opruz, ale to k tomu patri. :) Ja se s malyma listeckama v prvni fazi suseni nezdrzuju a nechavam je na palicich. Az pak pred spotrebou provedu finalni docisteni... Na druhou stranu ty uz se s tim nemusis v budoucnu nejak zdrzovat.

Planujes i nejaky den tmy pred kosou? jeden, dva?
Madical-Strains
Dobre ze se na to ptas :D zapomel jsem se o tom uplne zminit. :)
Vlastne jsem ten dnesni up popletl.

Ja se ridim tim , jak to dela amik , uz to ma za tu dobu vychytany a ma dobry rady , krome toho ma spoustu pratel co jsou tez zapojeni v konopnym byznysu a nestydim se za to ze me dava sva moudra, naopak , sem za to velice rad.

Takze ja uz od vcerejska palim cyklus 6/18.
Udajne z praxe zjistil , ze je to mnohem praktictejsi a vice efektivnejsi nez den-dva tmy nebo dokonce propichovani stonku a podobne veci ...

Pry , den dva tmy pred kosou nic neresi , nez si kytka neceho v organice vsimne tak uplyne mnimlane 2-3 dni a do dalsich 2-3 dnu stihne udajne teprve zareagovat.
Takze cyklus by mel byt idealne dlouho-trvajici , cca ten tyden udajne postaci aby to melo vubec nejaky pozitivni efekt.
Madical-Strains
58 DEN 12/12

Palicky kazda z jine kytky , vetsi i male.
Madical-Strains
Dalsi...

Vypada to ze kosa bude az toho 25.9. driv kamos asi nebude mit cas.
Madical-Strains
Prosim , potreboval trochu vasi pomoc.
Byl u me kamos z growshopu a dival se na trichomy mkroskopem a tvrdil me ze jsou trichomy tak na pul cesty cire/mlecne , ze jeste minimalne 14 dni !

Ja vidim mikroskopem jen mlecne, mam rozostreny zrak , takze je mozne ze vidim spatne.
Muze prosim nekdo podle chloupku urcit jesli je to pripravene na sklizen?
Nebo podle trichomu , zvetsenych fotek palic.

Chci sklizet na vrcholu THC.

Naosledy jsem jsem kosil SS v 57 dnu a byla to naprosta pecka..
Aktualne jsem 59 den , nejak se mi to nezda ale spoustu lidi sklizi podle chloupku, to ja ale nepoznam, nemam s tim zkusenosti.
Vzdy jsem to bral podle trichomu.

Muze se PROSIM par ZKUSENYCH groweru vyjadrit.
Predem dik !

Nechci ovlivnovat ale me se to zda jako hotovy.
Potreboval bych nazor nejlepe ihned. :)
carlos
Podle fotek jsou hotovy.. a ty ten strain znas nejlip.. takze pokud to bylo minule 57 dnu urcite to ted nebude 57+14 dnu...
pineapple
Sklidit
Madical-Strains
OK, moc vam dekuju za vas nazor na vec !!! :)
Ted uz jen aby kamos prisel co nejdrive.

Uplne me ten znamy z toho growshopu znejistil. :D
Pestuje Out a maka v growshopu tak sem predpokladal ze to pozna.

Jeste jednou diky , vam oboum !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Madical-Strains
Foto - zalisteni

KOSA

18.9...kosa , kamos dorazil neocekavane jeste ten vecer.. :)
Odlistovali jsme az do svitani , miliony mensich listku v paldach , prisernej ojeb !
Nejdelsi umornej Trimming , jaky jsem kdy zazil.
To prehnojeni - prilis dusiku v zaveru a mozna i ta defoliace , po cele kytce , bohuzel hlavne v paldach , za ten posledni tyden kvetu zpusobila opravdu masivni narust novych listku fakt uplne brutalne , misto aby sla energie hlavne do pald tak to slo evidentne i do listu.
Od zacatku ve VEG. , odlisteno 2x a v kvetu 1x masivne a po par listech , odlisteni prubezne , behem celeho kvetu.
Za jeden velky stary odstraneny list narostlo vzdy cca 3-5 mensich listku , ktere se uz nijak nezvetsovaly..
Zustalo to vice mene opravdu po celou dobu pestu hodne provzdusnene a prosvicene nez kdyby tam ty velke stare listy zustaly.

Tech malych listku tam bylo fakt miliony a tim padem , bohuzel , musim priznat i prace navic.
Trosku jsme ten triming odflakli a dve kytky s nejvice zarostlymi paldami , ktere pujdou do extraktu jsme ani neodlistovali.
I pres to neprijemne zalisteni palicek , se ta defoliace povedla a vyplatila .
80-90 % spodku je tvrda skoro jako vrcholovky na sutr a tez uz na pohled vetsich nez v predeslych kolech.

Az na 2 kytky ktere na defoliaci zareagovaly negativne a maji totalne meke ridke a extreme malinkate spodky , vrcholovky jsou OK ale urcite jsou mensi nez bez defoliace.
Mozna ty dve kyti , byly napadeny vice smutnicemi nez ostatni , nebo byly k odlisteni nebo smutnicim vice citlivejsi , kdo vi...
Madical-Strains
SUSENI

Po zvazeni vsech okolnosti a k prihlednuti k tomu , ze tentokrat uplne poprve , nebyl zajem o tipovacku jak je v mem vlakne zvykem , jsem se rozhodl uz vysledky vazeni do budoucna nezverejnovat .
Priznam se jen ze vysledek splnil me ocekavani nadmiru :) .

Takze ANO , defoliaci se strainy ktere se k tomu hodi , urcite vrele doporucuji.

Za ten obrovsky narust novych listku v paldach v zaveru , stoji bezpochyby prilis mnoho dusiku v zaveru kvetu.
Ale i tak si kamaradka zaslouzi odmenu za gut job ! Jinak bych ted nemel vubec nic.

4 palicky z te co zvlastne voni jsem tez ani neodlistoval , pujdou po Curingu do masti a extraktu , vcetne spodku.
Spodky z ostatnich kyticek si necham na konopny cajik.
A vrcholovky pujdou samozrejme do extraktu.

Pristi pest pojedu opet hnojky Biobizz s light mixem , pravdepodobne nejaky fem strain CBD s co nejmene THC a nebo...uvidime...jeste.
Kazdopadne chci uz konecne vyzkouset ten SCROG.+ zase jeden " test " , zatim nechci predbihat. :)

Mockrat dekuji vsem za podporu a sledovani vlakna.

"V tipovacce" byla jasny vitez Elvirka , jelikoz byla nejblize ze vsech zucastnenych :D , posilam samozrejme K+++ !

Edit:
Prave ted me prisla sms od kamose , vcera vecer sem mu dal na zkousku otestovat tu nejmensi palicku spodku a pry " dobry "
GrowPlace
Já chci znát výsledek :)
250g?
carlos
citace:

Takze ANO , defoliaci se strainy ktere se k tomu hodi , urcite vrele doporucuji.

Za ten obrovsky narust novych listku v paldach v zaveru , stoji bezpochyby prilis mnoho dusiku v zaveru kvetu.
Jestli spis ten narust listku v paldach neni zpusoben defoliaci.
HVR
Cau Madi,
budu souhlasit s Carlosem a priklanim se k jeho domence..Ja jsem posledni 2 kola taktez strihal,kde u NL jsem strihal mene a ne tak pozde. U BB jsem to fakt holil jeste ve 4,5 tydnu a taky jsem ty paldy mel vice olisteny nez normalne...,ale sklidil jsem nejvice hmoty prave v tomto poslednim kole...Tak ze tezko rict..sice vice prace,ale i vice muziky..

citace:
Původní příspěvek od carlos
Jestli spis ten narust listku v paldach neni zpusoben defoliaci.
AladinXXX
Take se priklanim ke carlosovi...
Elvírka
Gratulace Madi!
Madical-Strains
citace:
Foto - zalisteni

KOSA

To prehnojeni - prilis dusiku v zaveru a mozna i ta defoliace , po cele kytce.........................

Growplace - Ver mi , ze bych se tentokrat moc rad pochlubil. :)
Je to ale tak nepravdepodobne blby cislo , ze se obavam ze by tomu stejne nikdo neveril. :)

Ale muzu ukazat vrcholovky v 5 l sklenicich.
Sklenice-1. Vrcholovky te kytky smradlavky , co rostla v levo v zadnim rohu boxu + vrcholovky tech dvou kytek co na ne dofoliace zapusobila negativne. Samozrejme netrimmovane.
Sklenice-2. Rozebrane ty nejvetsi paldy ktere jsem se bal kvuli plisni nechavat vcelku + rozebrane vrcholove palicky ze strednich pater + par nejbrutalnejsich spodnich vrcholovych palicek ale tech je tam jen par.
Sklenice-3. Palicky stredni velikosti , ktere snad bez rozebrani , plisen doufejme nechytnou , tak muzou doufam zustat zatim v celku..

Spodky uz jsou spracovane na maste , takze bohuzel nemuzu nafotit , ale bylo toho v 5.l sklenici cca jako v tech sklenicih v pravo , takze priblizne do poloviny sklenice.
Kamaradka po me chtela 5 masti tak jsem ji rekl ze kdyz udela maste i pro me a pro mou mamku ze ji material na to dam.
A ona , ze klidne a rada . Tak me odpadla alespon prace s vyrobou masticek.
Samozrejme jako podminku jsem si dal svuj postup vyroby !!!
Za to zalivani jsem ji dal z vdecnosti litr .:)

( EDiT: Nemam totiz doma troubu s termostatem , ani neco v cem by se dal material na maste dekarboxylovat )

Carlos , HVR , Aladin....- Ano, s tim souhlasim , to je i muj nazor , jak jsem uvedl v prispevku 430.
To odlisteni vseobecne podporuje masivne rust novych listu , to uz bylo videt po prvni defoliaci.
Ale v kvetu rostly listy hlavne po cele delce stonku a paldy opravdu nebyly zalistene jak ted , na uplnem konci.
Ten posledni tyden to byla vazne expoze novych listu.

Jinak to s tim dusikem a prisernym zalistenim palicek v zaveru , me tvrdil amik a zaroven to i logicky navazuje na to jak to kamoska hnojila od oka a spalily se spicky a tim jsem se samozrejme amikovi radeji nepochlubil :D , takze to ani nevedel.
Nakonec z kamosky vylezlo ze hnojila jen tim Grow a na Bloom asi pry zapomela, ze si ted uz neni jista.

Myslim si teda ze pricinou bylo to prehnojeni soucasne s tim odlistenim.
Roly mohly hrat vazne oba dva faktory.

Elvirka - Moc dik :)

Foto-2. Boveda stara cca 2 roky , maka jako nova !
AladinXXX
chtel jsem ti poslat K ale neni vysledek neni Karma,bohuzel.....
Madical-Strains
citace:
Původní příspěvek od AladinXXX
chtel jsem ti poslat K ale neni vysledek neni Karma,bohuzel.....

Dobre vis jak to s tou karmou tady mam.
Psal jsem ti to nekolikrat.
Karmu jsem si kdysi od Zedyho , na prosbu nechal skovat z duvodu smrste negativnich karem od nejakeho "dobraka" , s tim ze po nejakem case , opet poprosim o obnoveni .
Pak uz jsem ji zpet na zadost ani prosby nikdy nedostal.

Nic proti karme :) , naopak , karmu bych mel rad , vzdy potesi kdyz te nekdo oceni , ale je to trochu usmevne , fakt to nemyslim ve zlem !
Netusil jsem ze karma je podminena zverejnenym vysledkem.

Slo predevsim o test odlisteni a vysledek testu jsem uvedl myslim zretelne.
odo
ja dávam + aj tak. Materiál máš, nezačni to prežívať. Pokus to bol zaujímavý a poučný. Nebuď sklamaný, fičíme ďalej - už vieš čo tam zasadíš?
AladinXXX
vlakno bez vysledku v g. je pro me vlakno neukonceny,vlakno bez finalovy pasky/bez finise
urcite to zajma hodle lidi kolik toho bylo....(tvoje sledovanost je TOP)
vlakno pak trosku postrada smysl,nejaky testovani je pak zbytecne prezentovat bez vysledku....(z nejaky zavarovacky poznam prd)
muj nazor ale tohle je tvoje vlakno a tvoje pravidla...
tesim se na tvuj srcog....
GL a posilam K i bez G.
Madical-Strains
Odo- Dekuji .
Nevim jeste co presne pojedu ale pravdepodobne nejaky CBD kolem 20% z co nejnizsim THC.

Aladin- Tez dekuji.
Kdyz se podivas na zahranicni vlakna tak tam malo kdo uvadi vysledek.

Omlouvam se , rad bych vysledek zverejnil ale mam proto hodne silnych duvodu a argumentu proc to neudelat a bohuzel je nemohu ani vysvetlovat.
Tak snad mi zdejsi groweri prominou .

Na muj SCROG se moc netes :)
Nebude tak nadherny a vzhledny jako to mas ty.
Jde mi predevsim o prakticnost te techniky a ne o estetiku .
Nebudu se prilis s propletanim parat , jen to prikurtuju stahovaci plastovou paskou k siti aby to splnilo svuj ucel.
Takze zadna krasa to asi nebude .
Krome toho si to musim jeste dost-trochu prostudovat.

Ale hlavne se soustredim na to aby kolo bylo bez spalenych spicek a smutnic !!!
Snad se mi postesti ho odjet od zacatku az do konce.
Kokura
Nechápu Aladine, proč tak moc lpíš na káčkách. Už jsem si toho u tebe všimnul ve více vláknech. Taková stupidita.
Pěkný grow, pěkné palice, K+. Pěstuje se pro radost, ne? Výsledek není až tak podstatný.
Mně se to líbilo, proto posílám. Proč furt řešit gramy?
AladinXXX
2madi:scrog uz dlouho nedelam,chci videt nekoho jinyho kdo tomu da vse,hodi tomu jinej um,uhel pohledu....pro vsecky plus....

2kokura: openfreehatezone....:D
Chapu ze pro tebe karma nic neznamena,nic si tady tomu nedal,kdybys tu neco ukazal,venoval groweru nejakej cas tak by pro tebe karma neco znamenala.je to takova odmena za praci....

Jestli mi neco chces tak mi napis pm,jinak se venuj tematu a ne me!
Veci mimo tema budem resit TB
El Dudelíno
Pěkný poznatky a to se cení
Pěkný grow
Madical-Strains
Diky , diky , sem rad ze se nekomu libilo. :)
Madical-Strains
SMOKE REPORT:

Bohuzel nemuzu popsat , jelikoz sem to sam jeste neochutnal , jen pouze v caji.
Ale byl sem dnes v centru , za jednim byvalym spolu-pracovnikem a obcas kdyz ja nemam na caj a on jeste ma (vetsinou nema) tak me taky vzdy prinese.
Tak sem mu prines na ochutnavku asi 3 g spodku.
Takze me hlasil ze je prej dobra , jemna , ani jednou se nerozkaslal , coz je divny jelikoz jsem teprve na zacatku Curingu.
Zatim to je na 65% vlhkosti takze mu asi 3x behem huleni zhaslo.
Cca v polovine speka , me hlasil ze uz to citi ale bylo to dost mozkove misto uzemnujici .
Nez toho speka zhulil tak uz byl radne zhulenej :)

Na stupnici od 0-10 to zhodnotil na 7 ale to bylo v polovine, nez to zhulil , pak uz sem z nej moc nedostal.Akorat rek ze je to slusny.
No 7 ..na to ze to byly pupeny ze spodku , tak myslim ze vic nez dobry.

Sice sem se nedozvedel , chut a dalsi veci co by me zajimaly ale alespon vim , to co muzu posoudit sam , coz je krasna tezka vune Brusinek, ted kdyz je to suche.
Kdyz to dozravalo citil sem spise citrus ale ten nekam vymizel.

Je videt jak dulezity je ...to nepresusit. :)
Pak tam ty terpeny uplne delaj zazraky.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma