Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 2 3 [4] 5 
Super-Skunk od Sensi - Indoor - Klikni zde pro originální téma
AladinXXX
dulezitej je dobrej ofuk na plno,kdyz mas vyssi vlhkost....nejlip 24/7bomby
Madical-Strains
Do tretiho tydne by to melo byt jeste ok , ofuk tam mam od zacatku fakt silnej , jen se pro nedostatek mista v boxu neotaci .
AZ se paldy trochu zvetsi tak pridam jeste jeden ofuk pokud bude v boxu stale jeste nad 50%. .
Madical-Strains
14 DEN - 12/12

Dnes opet prorez vetvi , jelikoz na spodnich vetvickach se uz tvori uz zbytecne kvitka , tak aby rostlnky nemusel plytvat zbytecne energii na kvety ktere stejne budou odstraneny.

Detail nakvetu indic .
Dve holky sativy jsou trosicku pozadu s nakvetem oproti jinym sativovym ale to snad dozenou.

Trochu jsem prohazel kvetinace a dal jsem blize ke svetlu , ty co jsou s nakvetem trochu pozadu.

EDIT: Oprava preklepu a doplneni co jsem zapomel napsat. :)
Madical-Strains
16 DEN 12/12
Growoli
Jsem velice zvědavý jaký tato technika bude mít úspěch,jsem rád,že máš odvahu to vyzkoušet za mě máš k+ zatím to vypadá velice dobře,držím pěsti
anon8791313
Parada, holkam se ve tvych rukou evidentne dari, nenasel jsem zadnou znamku stresu...a ta krasna barva. Jsem zvedavy, jestli se na strukture palicek nejak podepise prostrihani listu a jestli budou vice zalistene. Mozna se mohl jednu nechat bez defoliace pro srovnani, ale treba priste :)
Madical-Strains
Diky kluci , jo zatim to ujde.... :)

Od amika vim ze i on ma obcas nejaky ten deficit a to ma dokonce vse automatizovane a hlidane .
A v organice to plati dvojnasob.

Neni to vubec jednoduche odjet pest uplne bez sebemensiho deficitu , vetsinou odrudy stridame a kazda je jinak narocna na ziviny , jinak citliva na zmeny a jeste u organiky je navic to casove prodleni , nez nam kytka odpovi , kdyz se ji zeptame. Jde hlavne o to , ty chyby vcas odhalit a co nejdrive eliminovat a vcas sjednat napravu.
Proto obdivuju kazdyho zdejsiho growera , co kola odjedou se zelenyma listama az k Flushi.

Nekdo se proste dobrym zahradnikem narodi a jde mu to samo , ted to vubec nemyslim na nikoho konkretne a nekdo naopak , se to musi tvrde ucit a tvrde si to vydrit . To myslim sebe :D
Ale i tak to stale neni zadna jistota zdarneho dokonceni pestu, staci kdyz prijde jeden blbej zachvat a na tyden zapomenu uplne vsechno a pest se podela.
Bohuzel s timhle bojuju nejenom v pestu ale bohuzel hlavne v beznem zivote. :(

Nakonec , "podelat" se to muze vzdycky i bez meho zachvatu, jelikoz , mylit se je prirozene a lidske . Ale clovek musi byt optimista :)

Jinak jeste k tomu odlisteni....
Jsou udajne 3 mozne scenare ktere muzou u odlisteni kazdeho potkat.
Tu uplne nejhorsi variantu scenare jsem radeji uple vypustil.

1.- Ten nejhorsi scenar - Vsechny palicky budou ridke a male a sekne se to po 21 dni odlisteni.
Ten 21 den odlisteni je klicovy , tam se to rozhodne. :)
.
2.- Ty hlavni paldy nebudou o nic vetsi nez bez odlisteni ale nizsi patro pald bude hutnejsi , vetsi , tvrdsi a mely by byt priblizne podobne velikosti jako vrcholovky.

3.- Vetsina pald bude vetsich jak vrcholovky tak nizsi paldy , nez bez odlisteni , pokud se vubec nic nepodela a pokud to bude dana odruda snaset.

Ale uz ted vim , ze tam mam bohuzel 3 fena .... jedny jsou indicy ktere to snaseji bravurne , pak dva druhy do sativy , bohuzel 2 rostlinky z tech sativ uz jsou ted opozdene a odlisteni jim evidentne nesvedci.
Pravdepodobne ty dve odlistovat uz radeji nebudu.
Nafotim je o vikendu.
anon8791313
Jak to mas vlastne s vyskou kytek? Jak velke si je prepinal a jak moc ti az do ted narostly po tom odlisteni?

Tak doufejme, ze pujde o ten scenar c. 3 :).
Madical-Strains
citace:
Původní příspěvek od Zbyněk1

Tak doufejme, ze pujde o ten scenar c. 3 :).

Tak to pevne doufam :D

Zitra pro tebe kytky namerim a podam report :) , jeste jsem je ani nemeril
ale muzu te ubezpecit ze kazda je jinak velka.

Odhadem mezi 35 cm-110 cm , zitra az se rosviti budou presnejsi vysledky.

Uz jsem SS od Sensi jel pred 3 roky a vsechny byly jeden pheno-tip , priblizne skoro stejne vysoke, proto me ted ta nestabililita phena u SS dost prekvapila.
Sensi seeds uz asi neni co byvala. :(

Prikladam 3 roky starou fotku SS s jednou salene hladovou kytkou ktera dostavala uplne stejne jako ostatni.
Tenkrat jsem to samozrejme nepoznal ze ma hlad ale casem ke konci nakonec zezelenala.

EDIT: Vlastne zustala zluta az do kosy , ted sem se koukal na fotky ve vlakne , jsem uz vazne sklerotickej.
anon8791313
"Odhadem mezi 35 cm-110 cm"

Takova skoro rovinka, sem tam dira :). Ty mensi nebudes podkladat necim?
Madical-Strains
Samozrejme ze mam uz od zacatku rozdilu vysky kytek podlozene kvetinace , snazim se to rovnat do roviny jak to jen jde :D
Ty tam vidis u me nejaky diry? Myslim ze prostor zaplneny skvele .

Ta zadni rada je nejvyssi , hlavne ta jedna kytka uprostred , premyslel jsem ze je vsechny ty vzadu zlamu a srovnam s ostatnima ale nechci je uz nijak navic stresovat , kdyz je budu za 5 dni odlistovat Nemuselo by me to projit. :)
anon8791313
Ne. mas je srovnane dobre. To jen ze bez podlozeni by tam ty diry byly :). Asi uz bych v tehle fazi kytky nelamal, max je trochu ohni...Jednodusi je ale podlozeni.
AladinXXX
no ja vidim podlahu boxu,takze tam diry mas.....
Madical-Strains
citace:
Původní příspěvek od AladinXXX
no ja vidim podlahu boxu,takze tam diry mas.....

Aladine , ja ti vubec nerozumim a vubec nevim o jaky fotce ted konkretne mluvis .

To je prave cilem odlistovani , videt co nejvic zkrz kytky , kdyz je videt co nejvice skrz kytky tak se tam dostane zakonite i vice svetla a to je prave ten ucel defilace.
Ty nejvetsi stare listy ktere stini palicky vespod odstranuji prubezne 2x tydne prubezne ihned jak zacnou stinit. Zkus odstranit par listu a uvidis tak az na podlahu boxu.

Krome toho jsem pred par dny prohazoval skoro polovinu kytek aby ty zpozdeny nakvety byly co nejblize svetlu. A to jsem ve vlakne tez uvedl .
Zkus prohodit mista kvetinacu a vzdycky tam nejaka mezerka nove vznikne do te doby nez to zaroste. To je jako bys me upozornoval minutu ped zalivkou ze mam suchy substrat.

Jinak jesli mluvis o te posledni fotce tak to neni fotka z aktualniho pestu ale 3 roky stara. Je to v tom prispevku uvedeny.

EDIT:
Zbynda - Ted se mi rosvitil box tak vyska te nejvyssi v posledni rade je 92 cm a v te prvni rade meri kytky mezi 40-50 cm.

Prepinal jsem na kvet priblizne ve 25-30 cm , po 6 tydnech rustu.
Madical-Strains
18 DEN 12/12

Ty zpodeny nakvety jsou druha kytka z prava v prvni rade , kytka uplne v pravo v zadni rade v rohu.

Moc nepocitam s tim ze ostatni dozenou , pokud vubec vykvetou tak budou mit ridka mala kvitka.
Ze to nejaky kytky tu defilaci nerozdejchaj , s tim se musi pocitat.
AladinXXX
Myslel jsem příspěvek c.309 v pravodole,u ty žlutý vidím podlahu boxu,jen reaguju,ze to mas skvele vyplneny.....za me jen skoro skvele...musit te prece trosku potrapit....
Jinak to mas fajnovy....
Madical-Strains
citace:
Původní příspěvek od AladinXXX
Myslel jsem příspěvek c.309 v pravodole,u ty žlutý vidím podlahu boxu,jen reaguju,ze to mas skvele vyplneny.....za me jen skoro skvele...

Příspěvek č. 309
Tu fotku jsem vlozil jen na ukazku jak to driv mela Sensi Seeds stabilni , vsechny rostlinky priblizne stejne , jedno pheno a ted , aktualne skoro kazda jinak vysoka a jeste tam tedka maji 3 phena a pod.
Sensi uz na to asi kasle .

Mel jsem na mysli aktualni pest .
Rozhodne jsem nekomentoval NE-aktualni , 3 roky stary tema v souvislosti s "dirami" .

Jo , ta stara fotka SS s 5 kytkama , tak to bylo moje druhy kolo :D
a tam to bylo jedna velka dira. :D
AladinXXX
Aha,sorry moje chyba.....jak ctu vsecko tady tak mi obcas utecou souvislosti...priste tam pro me napis:prikladam ilustracni foto...
Madical-Strains
V pohode , nic se nestalo , Aladine , zmylit se muze kazdy ! :)
Madical-Strains
Podlozeny kvetinace jsem sice mel ale jen asi 10 knizkama ale bylo to , jak si vsiml Zbynek docela nedostatecne , zacez mu timto dekuji za vnuknuti myslenky , podlozit to poradne.
Tak jsem vytahl dalsich 8 ks 11l kvetinacu a pokusil jsem se to srovnat s tou uplne nejvyssi kytkou.
Sice to ted v boxu vypada dost nevzhledne ale myslim ze to svuj ucel splni i kdyz to neni tak uplna rovina jakou bych si predstavoval. :D

UP-Date bude v nedeli rovnou s totalnim odlistenim. :)
anon8791313
Prihod v nedeli i bocni foto spodku, jak to mas prostrihane od spodnich vetvicek....tak pro srovnani.

Pravda, jedna zadni krapet vycuhovala, ale nic tragickeho. Beru to tak,ze dohlizela na ostatni :)
Madical-Strains
Tak teda maly Mezi-UP ciste jen "podlozeni kvetinacu"

Podlozeni obracenyma kvetinacema.

Tady je jedna z tech co je pozadu , uz se taky rozjela ale vypada nejak divne. Ma ale vsechny hodnoty v poradku. A ta druha zpodena je uplne vepredu , je tam jakoby navic.
Madical-Strains
Na zadost Zbynka jeste foto spodku a vrsku. :)
anon8791313
Jak tak koukam, celkem si prostrihal i spodni listy. Ja si jich na kytkach nechal vice, ale asi ty nejnizsi taky trochu zkrouhnu, aby nezacaly plesnivet.

Prijde mi, ze ta zadni kytka v rohu, ktera je trochu opozdenejsi v nakvetu oproti ostatnim, tak bude dle listu sativa pheno. Mozna ji jen par dni dele trva, nez se poradne rozjede.

Srovnane je mas dobre. Jak ta tva LEDka zvlada prosvitit zaplavu listu? Pocitam, ze s dalsi defoliaci uz s prosvicenim problem nebude. :) Psat ti tedy, ze sem tam ustrizena cepel by mohla pustit dolu vice svetla je tedy zbytecne :):)

Jo a ty k light-mixu pridavas i liapor? Nebo co to je za kulicky/bobky co vidim??
Madical-Strains
Jo , spodni listy vsechny pryc.:) jako u SCROG , at je to hezky provzdusneny , mam tam fakt hodne vysokou vlhkost, po zalivce vzdy na jedena pul dne kolem 80%.
Druhy den to nastesti pak klesne na 60%.
Nikdy jsem s plastovymi kvetinaci nemel problem s vlhkosti v boxu az ted s tema textilnima. Priste do nich dam neco radsi na balkon.

Dnes uz jsem daval 3ml grow a 2 ml bloom 1 ml top-max na litr zalivky.

Jasne ze je ta zadni v rohu do sativy ale do sativy tam jich je valna vetsina z tech 13 ks a uz v pohode kvetou , mam tam cistych indic s sirokymi listy jen bohuzel cca 4 ks , takze budou asi ty sativy potrebovat delsi dobu kvetu. Jsou tam dva druhy sativ , sativy hybridy indicy a sativy vice sativovejsi . No uvidime , stejne budu koukat mikroskopem na trichomy.

Ta zadni v rohu v pravo , bych spis tipoval ze nedava to odlisteni , zrovna tak jako ta uplne samotna ve ctvrte rade, uplne vpredu. Na tuty budou ridky a nebudou to urcite zadny sutry.

Ja cepele listu nestriham ale kdyz list vyroste nad palickou a stini ji tak ho bez milosti odstranim i mimo dobu odlistovani.

Ty bobky jsou ...ted si nevzpomenu jak se to jmenuje . Dava se to do hydra nebo se to pouzije na kvetinace aby tak rychle nevysychaly.
Ne nepridavam je tam , pouzil jsem cast substratu z kytek z balkonu a tam sem je mel na substratu , tak se to tam jen zatoulalo, jsem linej je vybirat. :)
WhiteFrost
vypadá to že tam máš 3 phena minimálně..
Madical-Strains
Ano , bohuzel to tak je.
Nejradeji bych mel pouze cisty indicy Super-Skunku. Kvuli tomu aby to vice sedativni , kvuli lecbe a spanku.

Tez samozrejme kvuli uniformite.
odo
MADI : Tak pokial tam máš keramzit - ten dvíha pH smerom hore. On je určený na dekoračné účely, prípadne ako drenáž na spodok kvetináča, tak pozor s tým do budúcna. Radšej to nemiešať do substrátu, ktorý chceš mať maximálne pod kontrolou.
Madical-Strains
Jo , Jo , keramzit ! Ten to je :) . Ja skleroza :D Celej vecer vcera jsem si zkousel vzpomenout.
PH je v naprostem poradku ve vsech kvetinacich .
Je tam jen par zapomenutych "kulicek" .

Vim Odo , diky :)
Madical-Strains
21 DEN 12/12 - Brutalni odlisteni a odvetveni spodnich slabych vetvicek.
odo
To je fakt brutál, držím palce a som zvedavý. Takéto som ešte ani ja neskúšal. Akurát pri vodných rastlinách - tam brutálne odlistenie spôsobilo, že to začalo odnožovat na kvetné stvoly a na tých sa tvorili sekundárne rastliny.
Docela sa mi pozdáva to, čo robíš. Je to riziko, ale verím tomu, že to tie dievčatá dajú. Držím palce!:punk:
Growoli
Tvl tak to je fakt extrém,ale asi to tak.ma být...vidím že.jsi otrhal i docela pěkné větve,myslíš že by je to neprosvitilo,když to je tak oholený?
anon8791313
Teda odlistil si je solidne! Hod sem potom, jestli melo odlisteni nejaky vliv na vlhkost v boxu. Me by bylo asi ouzko pri tom strihani, ale jsem zvedavy na vysledek :)
Madical-Strains
Odo- Dik ze drzis palce :) vazim si...
Verim taky ze to holky daji.

Growoli - Domnivam se totiz , ze za 7-10 dni to bude opet zarostle , pokud je moje domenka spravna , tak rozhodne po tech 10 dnech uz by se ty kratke vetvicky co dosahovaly jen do poloviny vysky roslin opet utapely ve tme a nemuzu odlistovat v tomto pestu donekonecna , to by pak bylo kontraproduktivni.

Zbyněk - Jsem tez sam zvedav , ted po tomhle odlisteni ve 21.dnu kvetu se vse rozhodne. :)
A ne , bohuzel to s vlhkosti ani nehlo.
Dnes u nas pres den prselo a venku jsem koukal ze bylo pri desti 90% vlhkosti.
V boxu 85% . Tusim ze kdybych mel odvlhcovacku tak by taky nestihala , jelikoz by musela odvlhcit krome boxu i celou mistnost.

Obavam se plisne v pozdejsim stadiu kvetu pokud se to nezlepsi , dalsi ofuk jsem samozrejme pridal , je tam skoro uragan v boxu.
Madical-Strains
Den pote....UP.

Mam dotaz , mate nekdo zkusenosti s vlhomerem kombinovany s teplomerem?
Jde mi o to , jesli ten vlhkomer nemuze ukazovat spatne?
Uz mi to pripada fakt dost podezrely ze by najednou z niceho nic kvuli tem textilnim kvetinacum bylo v boxu stale kolem 82%. Uz se ta hodnota ani nesnizuje a me nepripada pocitove ze bych mel v byte takovy vlhko.
Diky predem za nazor.

EDiT: Pridani info- Kdyz dam vlhkomer treba jinam tak se hodnota zmeni , neukazuje to stale stejne. Jde mi jen o to jesli nemuze merit prehnane nepresne.
Treba teplomer asi nemuze ukazovat spatne, ze ne , narozdil od PH,EC metru.
Pavel.k77
Nevím jak je to u měřicích přístrojů,ale já používám na měření stavebnici Arduino a můžu ti říct, že každé čidlo, které napojím ( označení DHT22) tak ukazuje jinou vlhkost. Rozdíly jsou cca 10 %. Teplota bývá rozdílná tak 0,5 °C. Jediná možnost jak zjistit přesnější odchylku je, že si seženeš těch měřáků tak 5 kusů a potom to zprůměruješ.
Madical-Strains
:D :D :D Tak to si me pobavil , hned po ranu :D

Me jde jen o to jesli to nemuze ukazovat misto 50% tech kritickych 80% a ja se zbytecne stresuju . Jde mi proste o to jesli mam koupit novej vlhkomer.
Trisuli
Klidne muze...mam vlhkomer a teplomer v jednom 3x a kazdy vzdy ukazuje neco jineho- rozdily teploty +/- 1 stupen C, ale vlhkost +/- 20%...podle me tyhle levny vlhkomery jsou vzdy nepresny a pouze orientacni
AladinXXX
nemel by mit takovou odchylku......
me tri vlhkomery v jedny mistnosti u boxu,se rozchazi cca o 5% podle toho kde jsou.....
urcite bych koupil jeste jeden,at mas klid,ted jsem kupoval digi vlhkomer s teplomerem za dve kila na alze....
odo
Pavel.k77: - neni tam náhodou možnosť kalibrácie? To sa mi pri tom procesorovom sledovaní nezdá. Čidlá majú od výroby rozptyl, to je ok, ale v celkovej konštrukcii by sa to malo dať presne nakalibrovať.

MADI:
Mám obyčajný digital Sencor a Hama so zabudovaným čidlom - rozdiel vo vlhkosti 2 percentá
Subatomic
Cau, termostaty s temahle kovovejma cidlama co vypadaj jak 3.5mm jack, neumeji snimat venkovni vlhkost. Takze vlhkost kterou ti to ukazuje je hodnota kterou snima samotnej pristroj, a pokud ho mas polozenej treba nekde na kvetinaci tak se vubec nedivim ze ti to ukazuje takovy hodnoty.
Madical-Strains
Mam vlhkomer na kvetinaci a vsechny kola pred tim ukazoval v lete bez zvlhcovacky kolem 40-50% , kdyz venku prselo tak 74% ale rozhodne ne 90% a vic.
Kdyz ho dam do poloviny boxu tak je tam o 2-5 % mene ale i t je moc.

Proto je mi to nejak divny ze by najednou byla takova vlhkost.

Ok, dik kluci , zitra koupim a uvidime jesli ukazuje ten starej spatne.

Nakalibrovat vlhkomer? To jsem jeste neslysel ale dneska je mozny asi uz vsechno.
Madical-Strains
Tak novy teplomer/vlhkomer je doma. Cena - do 200 kc.
Bohuzel me ale pohled na vlhkost vzduchu v boxu neuklidnil i kdyz se od vcerejska vlhkost vyrazne snizila.

Na starem aktualne v boxu 65% na novem 59% , takze opravdu v boxu problem s vlhkosti je.

Ale naopak aktualne venku je odchylka pouze o 1%.
Takze to meri uplne pokazde jinak pri jine vlhkosti nebo v jine prostredi.

Kazdpoadne dekuji vsem za sve poznatky a pripominky. :)
Trisuli
Vlkost kolem 60% mi ještě nepřijde tak tragická...venku máš taky bežně přibližně takovou vlhkost...Ano, bylo by ideální, kdyby byla nižší, alke když to nejde, tak to nejde...takže pořádnej ofuk, pořádnej odtah a jede se dál
Madical-Strains
60% mi taky neprijde tragicky ale vcera ihned rano po zalivce cca 80% a do vecera se to snizilo na 75% .

Ofuky mam dva velke. Odtah mam Prima-klimu , udajne dostatecnou ale brzdi ji pachac , kterej se taky samozrejme nici tou vlhkosti jelikoz to casem zhrudkovati a bude nefunkcni. Zatim ale fouka zkrz pachac obstojne.

Venku tedka aktualne poprchava a na displeji je 80%.
Tak se obavam ze tezko muze pomoci , menit rychleji vzduch kdyz nasavam vzduch do boxu z pokoje kde je permanentne pootevrena vetracka a do bytu vnika jeste vice vlhci vzduch nez je v boxu.

Je fakt tezky srazit jakkoliv vlhkost v boxu kdyz je venku 80%. :)
Zatim me to tak moc neznopokojuje ale do 14 dnu pokud se to nezlepsi tak uz budu asi vysilovat.
anon8791313
No dnes jsem zaslechl v radiu, ze se ma ochladit a maji prijit deste. Nechci te nejak strasit, ale radeji bychom meli pocitat i s variantou, ze bude venku vlhkost dlouhodobe vysoka.

Me teda napada uz jen odvlhcovacka, ale ani ta neudela pri vlhkem venkovnim vzduchu zazraky. Leda bys mel vnitrek hermeticky uzavreny vuci venku. Hodil by se nejaky saman s antidestovym tancem...
Madical-Strains
24 DEN 12/12 - Treti den po odlisteni a odvetveni
odo
čče, pokiaľ sa tie paldy ponafukujú, tak to v tom stane bude vyzerať moc dobre...
Madical-Strains
No pokiaľ ...tot je otazka. :)
Mely by se snad trochu jeste prifouknout. :D

EDiT:

Hnojeni 3ml grow, 3ml Bloom , 1 ml Top-max.

Poprve jsem pocital kolik tam bude pald.
Je tam 52 Top-vrcholovek a 11 spodku o cca 15-20 cm nizsich , nez jsou ty Topy.

Takze dohromady by tam melo byt nejmene
Tedy dohromady minimalne 63 palicek , nejaka se jeste mozna vytvori v te stredni casti.
anon8791313
Souhlas s Odem :).

Kdyz si daval foto po posledni defoliaci, vypadal prostor jen zridka zaplneny, ale dnes radost pohledet. I tak jsem ale nazoru, ze by se priste jeste aspon jedna nebo dve dalsi kytky vpoho vlezly. Ty to vidis v realu, pletu se?

Mozna je to tim, ze si dnes fotil a mel si zhasnuto, ale neztmavly ti trochu listy? Jinak ti muzu s klidem rict, ze zatim mas sisky vetsi nez ja ;).
Madical-Strains
1.- Ano, mas samozrejme pravdu , v boxu je jeste misto na dva kvetinace ale je tam 1.no velke ALE... Bylo by to na ukor vzdalenosti cipu od vrcholu , jelikoz me to z tech 30 cm co to ted mam , neosviti tu prvni radu kvetinacu . Ta 13.ta kytka co je hned u vchodu uz je mimo dosah primeho svetla..
Box je ctverec ale Vero je bohuzel obdelnik.

2.-Listy jsou stale stejne barvy , alepson nepozoruju zadny rozdil , mozna to bude trochu zkreslene to tmou a bleskem.

3.- Neboj , za chvili me predhonis a ja zustanu daleko za tebou , musi se to projevit ta rodillne silna Wataz , mas 2 a pulkrat silnejsi svetlo , tak za chvili me uteces , nemej obavy . :)
odo
Zbyněk1 - nie som presvedčený o tom, že výnos priamo súvisi s množstvom kvetináčov. Záleží od mnoho faktorov, vždy sa to dá ešte vylepšiť pri ďalšom peste toho istého modelu, keď už vieš, čo od toho čakať. Snáď sa k tomu vyjadria aj iní. Je to večná dilema. U Madiho by to narobilo ešte vačši problém s vlhkosťou.

MADI - čče je to zábavné sledovať Ťa ako počítaš topovky a spodky...:frog: nemaj obavy, pre vlastnú spotrebu tam budeš mať toho dosť a kým to minieš, tak budeš mať už rozbehnuté ďalšie kolo... :leaf:
Nacháme sa prekvapiť!?
Madical-Strains
Jo to doufam :)
Jinak uz mam dalsi seminka CBD se skoro nulovym THC s CBD kolem 20% .
Takze hned rozjizdim dalsi kolo v boxu.
Bohuzel tech 5 ks CBD auto , jak ted jedu ve skleniku a na balkone tak toho bude opravdu hodne malo , to uz vidim tedka , takze musim jet kvuli te lecbe oci , jinou CBD odrudu , takovou kde bude mnohem vetsi vytezek a uz rozhodne ne autoflower.

Takze se muzete tesit hned na dalsi kolo :)
Madical-Strains
25 DEN 12/12

Aktualni barva listu.
Krasne je videt jak uz rasi nove listy.

Foto pri zalivce , 3ml grow , 3ml bloom , 1 ml top-max / na jede litr zalivky.
Madical-Strains
Foto 9.ticipeho listu na balkone , na dennim svetle bez blesku.
Prispevek vyse se mi zapnul bohuzel automaticky blesk na mobilu tak to trochu zkreslilo tu barvu.
anon8791313
Barva dobra! Pri dalsi aktualizaci dej i blizsi foto paldy z vrchniho pohledu, at je videt mnozstvi pryskyrice na listech...na te prvni fotce z 25 dne to neni videt.
Madical-Strains
Myslim ze na foceni detailu paldicek je jeste brzy ale tady to teda mas :)
Jsou malinke.
Trichomy na listech moc videt zatim nejsou ,nekvalitni fotak na detaily v mobilu a tresou se mi ruce starim. :) Musel by sis tu fotku zvetsit na plose.

Ale , pohled do boxu je uz mnohem veselejsi nez po prvnim tydnu kvetu.

Pozitiva odlisteni zatim tedy nepozoruju , nejak explozivni rust sisticek , jak je to na tech fotkach na netu , po 4 dnech. Uvidime jak to bude dal. :)

Zda se ze Bourek je opravdu daleko pred nami , mels pravdu , ve stejnem dni kvetu . :)
Zalezi to ale na mnoha faktorech...hlavne odrude , sile svetla , podminkach v boxu , hnojkach organika VS Mineralni a umu growera atd.

Se slabym svetlem 242 W , moc parady neudelam :D ( oproti tvejm 600w )
LinChi
Koukni jakou parádi dělám pod 242wattem :D blázne všalk akorát na pohodu :) máš to fajné sleduju
Madical-Strains
Ano ...ale ty jedes hydro a mineralni hnojiva ...a to je zas trochu o necem jinym , rychlost , vetsi paldy atd.

Jinak dik za chvalu , ja taky sleduju tve vlakno , neboj . :)

EDiT: Ted tam u tebe ctu ctu ze si tam pridal nebo mas Vero 242w + marshydro II 480 fialovy , Tak jakejch 242W :D
Elvírka
Pro vsechny, kdo sleduji Madiho defoliaci, tak ho odvezla pred nekolika dny sanitka do nemocnice a snad se zase brzo vrati zpet.
Growoli
Tvl tak to mě mrzí,at se dá tedy brzy do kupy!! Držím pěsti
Madical-Strains
Dobrý večer.

Podle instrukci kamaráda , mám za povinnost zalévat a hnojit jeho kvítka obden , měla jsem se tu zaregistrovat a vkládat fotografie , pod svou přezdívkou , do jeho vlákna ale vzhledem k tomu že registrace po mě vyžadovala mé skutečné telefonní číslo , kvůli zasláni kódu , což jsem nebyla ochotna akceptovat , tak jsem se raději nezaregistrovala.

Naštěstí jsem konečně našla v jeho pc heslo , tak snad se nebude , ani on ani nikdo jiný zlobit , že to vkládám raději z jeho účtu . Ale ani s heslem nebylo jednoduché se přihlásit.

Ohledně kamaráda ...sestry mě k němu na jipku nepustily , tak nevím jak na tom zdravotně je , informace podávají jen přímým příbuzným. Telefon má nedostupný , asi už vybitou baterii , tak se ho nemohu ani zeptat na radu , kdybych nutně potřebovala. Už jsem stejně skoro vše zapomněla .
Mám z toho hlavu v pejru , tolik instrukcí co jsem během pár minut od něj ten první den dostala .
Hromada věcí a já už si nepamatuji z jeho velkého počtu instrukcí zhola nic.
Nikdy bych si byla nepomyslela že vypěstovat pár rostlin je tak náročné .
Tak nevím jestli to vše zvládnu k jeho spokojenosti i ke spokojenosti těch rostlinek.
Mám teda docela dost velké obavy.

Dostanu se sem jen 2x v týdnu a to ještě ne pokaždé , mám to přes celé město , tak doufám že nic nezanedbám.

Pevně doufám že do sklizně bude snad doma , to nevím jak bych to jinak zvládla.

Po přihlášení se na mě vyvalila hromada zprav , tak mu je nafotím a pošlu mu je na mobil , snad si mobil konečně nabije a snad i odpoví.
Rombero
V prvni rade drzime Madimu pesti at je vse vporadku a kdyz budes potrebovat nejakou radu a Madi nebude moct komunikovat,tak tady jiste poradime.a neboj urcite to zvladnes.
pineapple
Hlavne je ve fazi kdy uz skoro nic delat nemusis, tak drzim palce tobe a samozrejme hlavne jemu
Karantena2
Vypada to na pekny kousky :)
Madical-Strains
.
Elvírka
Urcite to vis, ale nezapomen, ze se zacina blizit pruplach cistou vodou. :) Palec hore!
Madical-Strains
Ahojky

Na mobilu jsem viděla že si psal něco o proplachu , asi to bude důležité , tak jsem ještě dnes přijela odpovědět abych něco nepropásla , když jsem byla poblíž v práci.
Ano o proplachování mě říkal ale o to se prý vůbec nemám starat že do té doby bude už dávno doma , prý se nechá určitě do proplachování propustit na revers.
Jen mě trochu udivuje fakt , že se ještě sám neozval , běžně mě bombarduje zprávami nejméně 3 x za den.
I kdyby neměl nabíječku , tak může někoho požádat o zavolání nebo o sms.
Ale znám ho dobře , je dost spolehlivý .
Snad vysvětlení které se nabízí , se nakonec doufejme nepotvrdí.
Může mít rozbitý mobil , nebo mohl o něj přijít a číslo si nepamatuje.

No , pročítala jsem jeho starý pěst superskunku ( tam se mám podívat , kdyby náhodou něco ) a začal proplachovat někdy ve 45 dnu ale říkal že tento pěst prodlouží o týden , tak asi přestat hnojit někdy mezi 49 až 55 dnem květu.
Prý se dívá na trichomy mikroskopem ale ten nemůžu nikde za živého boha najít ale stejně bych to asi nepoznala ani tím mikroskopem.

Ty kvítka vypadají nějaká malinkatá , vůbec mě nepřipadá že by přibývaly na objemu , jak mě říkal , že přímo před očima , když je neuvidím každý den ...když to srovnám s květem co má můj soused na chatě na zahradě , 2 m. keře , tak nic moc teda. Ale zase je soused nemá tak krásně zelené , stále má nějaké škůdce na zahradě , či co.

Dívám se tady na výměnu manželek , tak ještě mohu na chvilku odpovídat , pak až pozítří až přijdu zalévat.
Madical-Strains
.
Madical-Strains
/
Karantena2
Vypada slusne :) sleduju
Madical-Strains
Smazano :)
Madical-Strains
44.DEN 12/12

Tak abyste to neprechvalily....tak tedy poradnej UP.
Nedokazu podle pohledu zatim posoudit pozitiva nebo negativa odlistovani , dokavad to asi nezvazim.
Tezko se to odhaduje takhle na rostline ale jedno muzu rict uz ted ... palicky na spodkach jsou trochu vetsi a tvrdy jako jeste nikdy pred tim. :). Vrcholovky se mi zdaji o malilinko mensi nez by mely mozna byt ale tezko soudit.
Ale zase jsou mnohem vetsi , nez me tvrdila v noci do telefonu kamaradka , takze jsem byl mile prekvapen po nakouknuti do boxu. Od te doby co jsem je nevidel se nafoukly uplne brutalne.

Ocekavam ale ze prijdou mozna mensi problemy , (Uz ted jsem nasel par spalenych spicek) protoze kamaradka nehnojila po mililitrech jak jsem ji kladl na srdce ale lila tam vsechno pokazdy od oka rovnou z flasek i kdyz se teda udajne koukala na tabulky Biobizzu , jelikoz nenasla doma strikacky a nenapadlo ji jednu proste koupit za par kacek v lekarne.
Ale nezlobim se , sem ji vdecnej.

Flush zahajim 8.09 na cca 14-?? dni. Kosa ...to se uvidi az podle listu a trichomu.
Zatim jsem jeste na trichomy nekoukal az pri zalivce az budou venku z boxu.

No uvidime jak se to bude dal vyvijet , jesli se jeste malinko prifouknou ale z logiky veci by mely pribyvat na vaze jeste minimalne 14 dni , dokavad budou cerpat jeste ziviny i z listu.
Nevim presne do kdy obycejne boptnaji , jesli az do kosy...

A jeste porovnani palicek...za okamzik
Madical-Strains
Palicky...
Elvírka
Kdyby si mel kvety na kour, tak by se hodilo s flushem (aspon dle me teda) zacit asi uz ted, ale takhle si myslim, ze kdyz zacnes 8/9, tak to bude stacit... Sem tam nejaka spalena spicka jde videt, ale zadna tragedie. Kamoska se ti o kytky starala si myslim dobre. :)

Na jedne fotce vidim zluty polepovy arch na hmyzaky...nasel si na nem neco prilepeneho? Me se teda musim rict smutnice tentokrat vyhnuly, az se tomu celkem divim.

Jinak vitej zpet a drz se!
odo
Vitaj spať! Verím, že budeš fit - držím palce! Mne sa toto kolo moc páči. Flush nechápem teda, na koľký deň kvetu chceš zahájiť? Kolký deň to je pred koncom?
Madical-Strains
Jakmle vyschne substrat a budu zalevat , zkontroluju trichomy a pokud bude alespon priblizne 50% uz mlecnych tak zacnu flush.

Flush cca 14 dni plus minus par dni :)

Ty zluty desky tam dala pred zhruba tydnem kamoska , protoze tam videla poletovat musku. A ano nasel jsem prilepene 2 musky ale resit je uz nebudu ale smutnice ta pravdepodobne budou.
A to jsem tam daval preventivne pred prepnutim na kvet paraziticke hlistice.
Madical-Strains
Co se tyce boje se skudci v organice , tak....snad to nekomu pomuze :)

U tech parazitickejch hlistic je riziko ze te poslou uz proslou sarzi bez zivota a pokud jsou hlisitce zivy tak pusobi na larvy smutnic az za 3-7 dni .
Ale dozvedel sem se , ze nejlepsi proti vsem skudcum je v Organice NeemAzal .
Pusobi okamzite do par hodin a je to takova prirodni "chemka"

Pusobi tak bezpecne na skudce , jako by se clovek otravil mochomurkou zelenou.
A ma to i sposutu vyhod , je totiz univerzalni od mandelinky pres msice az k larvam smutnic , da se aplikovat postrikem i zalivkou a muze to mit grower uz doma pripravene k pouziti a neztracis cas objednavkou z eshopu jako u parazitickych hlistic.
Chci to priste urcite vyzkouset.
Madical-Strains
Tak kontrola trichomu dopadla tak ze je priblizne 30-70% mlecnych , jak ktera kytka.
Ty vice do sativy maji sotva 30% mlecnych , jinak jsou jeste cire.

Takze dnes posledni zalivka s hnojkama !
Za 14-17 dni kosa!

Nektere budou vice mozkove ,vice thc ...vyborne na bolest a ostatni budou vice gaucove , vyborne obecne na lecbu .

EDiT: Hnojil jsem dnes uz naposled tak jsem jim dal pouze polovicni davku , jen 2ml/l, aby vedely holky ze se blizi jejich cas.
HVR
Zdar,
mam vyzkouseno,mohu potvrdit.Pouzivam preventivne jiz 5l..ne kazdy pest;-) Pokud mohu doporucit,lepsi je zalivka..mel jsem spantou zkusenost s postrikem na listech specielne v kvetu..listy jsou pak mastne a fotosynteza i evaporizace je daleko horsi...staci zalejt..nimbovy olej se dostane pres korenovy system do cele kytky a skudcum okamzite prestane chutnat kytka..navic nimbovy olej pusobi jako antikoncepce,skudcum se zastavi reprodukcni schopnost a nemohou se dale rozmnozovat ;-)
Mam zkusenosti s cistym 100% nimbovym olejem lisovanym za studena ;-)

citace:
Původní příspěvek od Madical-Strains
Co se tyce boje se skudci v organice , tak....snad to nekomu pomuze :)

U tech parazitickejch hlistic je riziko ze te poslou uz proslou sarzi bez zivota a pokud jsou hlisitce zivy tak pusobi na larvy smutnic az za 3-7 dni .
Ale dozvedel sem se , ze nejlepsi proti vsem skudcum je v Organice NeemAzal .
Pusobi okamzite do par hodin a je to takova prirodni "chemka"

Pusobi tak bezpecne na skudce , jako by se clovek otravil mochomurkou zelenou.
A ma to i sposutu vyhod , je totiz univerzalni od mandelinky pres msice az k larvam smutnic , da se aplikovat postrikem i zalivkou a muze to mit grower uz doma pripravene k pouziti a neztracis cas objednavkou z eshopu jako u parazitickych hlistic.
Chci to priste urcite vyzkouset.
Madical-Strains
Ahoj HVR :)

Moc dik za poznatek.
Chci se zeptat ...ten NeemAzal je to podle prekladu to same jako ten druhy nimbovy olej ale u azalu pisou ze zabiji vodni organismy.

https://www.vinarskydum.cz/neemazal...IQobChMIi_qo9u-

https://www.vegetalismus.cz/nimbovy...AiABEgK6i_D_BwE

Ty pouzivas asi ten duhej bude asi ten setrnejsi?
Nezabiji to bakterie v pude kdyz je to nebezpecne pro vodni organismy?
U toho duheho dokonce pisi ze je antibakterialni.
Uz si tim opravdu zlikvidoval larvy smutnic nebo svilusek?
Postrikat jen na substrat na povrchu nebo prolit kvetinace?

Jeste jednou moc diky!
HVR
Cau Madi,

hele pouzivam cistej olej..kupoval jsem ho pred xy lety nekde na netu...proste cistej olej zadny mix..
Do 1L vody kapku,dve prirodniho mydla a asi 5ml oleje.Poradne protreses a normalne tim zalejes kytku ;-)
Trik je v tom,ze tento pripravek ti nic nezabije,ale jakmile se vylihnou z larev ty mrdky,tak nemaji co zrat,jelikoz jim ta rostlina nechutna a zadruhy ztrati reprodukcni schopnost ;-)
Tak ze zdechnou hlady :-) a dale se nemnozi.Musi se to ale chytit na zacatku...jakmile uz mas napul sezrany kytky,tak ti to moc nepomuze..
Urcite tato zalivka nema zadny vliv na mikroorganismy v pude..alespon ja jsem tedy nevypozoroval,ze by kytky mely nejky deficity atd..
Rychlejsi aplikace je postrik,ale jak jsem psal...mel jsem pak celkem fest mastne listy a kytky to podle me celkove zabrzdilo a zpomalilo...

citace:
Původní příspěvek od Madical-Strains
Ahoj HVR :)

Moc dik za poznatek.
Chci se zeptat ...ten NeemAzal je to podle prekladu to same jako ten druhy nimbovy olej ale u azalu pisou ze zabiji vodni organismy.

https://www.vinarskydum.cz/neemazal...IQobChMIi_qo9u-

https://www.vegetalismus.cz/nimbovy...AiABEgK6i_D_BwE

Ty pouzivas asi ten duhej bude asi ten setrnejsi?
Nezabiji to bakterie v pude kdyz je to nebezpecne pro vodni organismy?
U toho duheho dokonce pisi ze je antibakterialni.
Uz si tim opravdu zlikvidoval larvy smutnic nebo svilusek?
Postrikat jen na substrat na povrchu nebo prolit kvetinace?

Jeste jednou moc diky!
Elvírka
Tady pro srovnani. Paldy nejsou nijak extra nafoukle, coz je pro me jedine dobre, bo bych musel zase spoustu z nich kvuli plisni vyhodit. Jspu ale tvrde jako sutr a libi se mi, ze jsou i celkem malo zalistene. Pak si nech prispevek smaznout...
odo
Čo sa týka NeemAzal - nemůžem potvrdiť tie olejové škvrny a vplyv na fotosyntézu, nakoľko ja do postreku nepridávam prírodné mydlo - v návode to nepíšu. Aplikoval som to postrekom pri boji s voškami v iných kultúrach izbových rastlín na vošky. Nejaký účinok to malo, zabrzdilo to vývoj, ale je nutné to častejšie postrekovať, inak sa tie mrchy čoskoro zase rozmnožia. Do zálievky som to neskúšal aplikovať. Používam Neem preventívne hneď od začiatku pestu.
Parazitické hlístice som skúšal a mám s nimi najlepšie skúsenosti. Neverím, že by poslali "prošlé" po čase ubotrebenia - je tam dátum upotrebiteľnosti, takže to človek vidí hneď a může reklamovať.
Madical-Strains
46 den 12/12 - Jo, pro srovnani , diky :)

Je krasne videt jak se ted kazdym dnem trosicku prifouknou. :)
Elvírka
Asi jen prkotina, ale ta palda vzadu na prave strane vypada, ze je oprena o stenu boxu. Me se to v minulosti moc neosvedcilo a palicka chytla plisen. Ale s dobrou ventilaci a ofukem to snad nehrozi. Mas ofuk co se otaci nebo je staticky zamereny jednim smerem?

Za me palec hore!
Madical-Strains
Ty jo :( , ted na to koukam , ani sem si toho popravde nevsiml , dik za info !
Jo mas pravdu , ta palicka je oprena jelikoz se ji podarila evidentne zlomit vetev cca v polovine asi kdyz vyndavala kytky pri zalivce. Ted koukam ze je ta vetev privazana provazkem k tycce stanu. Ach jo :(. Hned sjednam napravu v nedeli az budu zase zalevat.

Horsi ale je ze ve stanu mam minimalne dva dni pri zalivce kolem 70-75% vlhkosti, nez to holky vypijou a nez to trochu proschne , to me trapi daleko vic nez ta zlomena vetev. Divim se ze uz se nejaka plisen jeste neobjevila.
A ted ma navic 3-4 dni prset.

Mam otacivy velky vetrak ale ted visi od stropu takze je permanentne namiren na prostredek ale hybou se komplet vsechny vetve i vrsky v celym stanu , proudi krasne vzduch zkrz cele kytky i dole.
Ten druhej stejnej velkej vetrak co jsem tam pridal pred mesicem , kvuli te zvysene vlhkosti , jsem vyndal po jednom dni , jelikoz to uz bylo na kytky moc velkej vichr i kdyz to bylo pusteny jen na prvni stupen.

Nechapu to , nikdy pred tim jsem s vlhkosti zadne problemy nikdy nemel i kdyz byla velka vlhkost a prselo , spis naopak. Vidim pricinu v tech textilnich kvetinacich, jinak si to nedovedu vysvetlit.
Madical-Strains
citace:
Původní příspěvek od odo
Čo sa týka NeemAzal - nemůžem potvrdiť tie olejové škvrny a vplyv na fotosyntézu, nakoľko ja do postreku nepridávam prírodné mydlo - v návode to nepíšu. Aplikoval som to postrekom pri boji s voškami v iných kultúrach izbových rastlín na vošky. Nejaký účinok to malo, zabrzdilo to vývoj, ale je nutné to častejšie postrekovať, inak sa tie mrchy čoskoro zase rozmnožia. Do zálievky som to neskúšal aplikovať. Používam Neem preventívne hneď od začiatku pestu.
Parazitické hlístice som skúšal a mám s nimi najlepšie skúsenosti. Neverím, že by poslali "prošlé" po čase ubotrebenia - je tam dátum upotrebiteľnosti, takže to človek vidí hneď a může reklamovať.

Ja bych tam zase asi uz nepridaval tech 5ml obycejnyho oleje. Jen ten Neem.
Mydlo je smacedlo na postrik je docela uzitecny ze ten Neem olej rozprostre krasne po listech a prilne lepe k rostline .. :)
El Dudelíno
No stres kámo. Běžně se mi valeji krajní boule po stěnách stanu kolem dokola a nikde jsem žádnou plíseň skrze toho neměl. Ty stěny jsou suché a teplé, nevidím důvod.

GL.
Madical-Strains
Steny suchy a teply jsou ale vzhledem k ty vysoky vlhkosti co u me v boxu tenhle pest panuje , jsem tu vetev radeji pro sicher oddalil od steny, kdyby snad nahodou...
Paldy by se obecne nemely spravne niceho dotykat ani sami sebe.
Kazdopadne to zabralo jen pul minuty casu .:)

Dnes poprve zalivka cistou vodou s upravenym PH jablecnym octem ale uz ta minula zalivka s ubranim hnojek na polovinu , uz je na nekterych spodnich listech trochu znat . :)
Madical-Strains
Jednim slovem Katastrofa.

Ta degenerace sitnice postupuje opravdu rychle, jsem uz skoro slepy.
Ani uz nerozpoznam v boxu roje smutnic , proste je nevidim jak mam rozostreny zrak.

Muzu bohuzel konstatovat ze tenhle test odlistovani , proste je neobjektivni a o nicem nevypovida.
Pri odlisteni se kytky nesmi dostat ani jednou do stresu !
Pokud se dostanou tak uz je test o nicem.

Na tenhle pest jsem si vazne daval na vsechno dobry pozor a na vse jsem byl pripraven, nic sem nepodcenil a se vsim jsem pocital dopredu..
Kdo cte tohle vlakno tak dobre vi ze jsem preventivne ty hlistice daval hned na zacatku a pak jeste jednou pred prepnutim na kvet a tohle je vysledek...roje smutnic.
Ty smutnice , litaj venku , vsude kolem a maji na balkonech raj , co balkon to nejaky kytky nebo zelenina a jelikoz jsem s nima pocital dopredu tak jsem je opravdu objednal a jeste vcas aplikoval..
Ta ochrana s parazitickymi hlisticemi ma byt cca 6 tydnu od aplikace , udelal jsem ji 2x a presto tam larvy smutnic vesele hoduji na korinkach.
Proste poslaly me mrtve hlistice , jinak to neni mozny.

Nechci byt nevdecny vuci kamaradce ktera se v dobe nepriitomnosti starala o kytky ale fakt je ze je proste prepalila , uz to je pro ne stress a zpomalily se a ztratily odolnost , pak jeste ty smutnice a stress se nasobi..
Dalsi vec neustale vysoka vlhkost se kterou bojuju , v rozmezi mezi 60-75%.

Vcera vecer u me byl kamarad tak me na ty smutnice upozornil, jinak bych ani o nich nevedel. Sice jsem o nich vedel ale domnival jsem se , ze jich je tam jen zanedbatelne mnozstvi , asi se fakt ty kurvy rychle mnozej .
Vic jich lita mezi kytkama nez je prilepenejch.

Ten zbytek hlistic sme rozdelaly ve vode a koukly mikroskopem, proste mrtvo...nic ...zadny pohyb !
Samozrejme ze byly uchovavany tak jak byt maji.

Priste radeji ten NeemAzal preventivne kazde 3 tydny.

Pamatuji si ze kdyz jsem mel jednou smutnice tak vysledek byl ze 7 kytek pouhych 50g , snad to tentokrat tak uplne katastroficky nebude.

Proste , pri mym stesti se to posralo a nemohl sem tomu ani zabranit.
odo
tie smutnice už nemajú moc šancu nejak ohroziť tie kytky, takže NO STRES! Pridaj tam dole lepové dosky
Madical-Strains
Ja jen ze je to pekna svinarna , udelas proste vsechno , zaplatis paraziticke hlistice aby vse bylo ok , myslis proste na prevenci ale stejne ti to nepomuze , jelikoz ti poslou prosle hlistice bez zivota.

Samozrejme ze i kdyz to kytky nezabije tak bezpochyby to ovlivni urodu, Nebudou se prifukovat palicky tak jak by se bez stresu krasne prifukavaly.
Nakonec budu rad kdyz tam bude alespon kolem 100 gecek.
odo
Mne sa to s tými hlisticami aj tak nezdá, napíš im! Nemyslím, že to je seriózne ich takto verejne odsúdiť. Zbytok hlistic jasne vychcípal, má sa to po otvorení spotrebovať a neodkladať. Niekde to aj píšu. Životnosť je velmi obmedzená. Preto ani na Slovensko tie hlistice priamo neposielajú.
Ja som hlistice použil tiež, naposledy pred rokom. Vyvraždil som s tým preventívne všetko v byte.
Vidíš to moc čierne, ako obyčajne.
Neboj sa, budeš tam mať dosť materiálu pre seba!
Madical-Strains
Odo , ty hlistice ..to je proces ktery trva v substratu a ochranuje kytky podle navodu po dobu dlouhych 5 tydnu , tyden k tobe jdou postou, dohromady 6 tydnu.
Takze se daji jeste 5 tydnu skladovat v lednici pro druhe pouziti.

Od duveryhodneho zdroje vim ze v lednici vydrzej dokonce mnohem dele , ze to je vyzkousene ale jelikoz vyrobce potrebuje abys to od nich kupoval aby vydelavaly a abys to neskladoval a objednal si hned dalsi v pripade potreby , za dalsi penize tak garantuji zivotnost jen na 6 tydnu.

Kdyz nalejes ty hlistice do substratu zive jen 1x tak uz bys mel mit az do kosy po problemu. JJa aplikoval 2x .
Tak si jsem naprosto jisty ze chyba byla na strane hlistic , to je jen muj nazor.

Precti si pozorne navod , z toho ja vychazim.
http://www.biocont.cz/cz/eshop/nema...ernema-_i10.htm

Nemam je z tohoto eshopu, bohuzel je v te dobe zrovna nemely.
Madical-Strains
49 DEN 12/12

Dnes zase flush a musel jsem podperama a provazkama podpirat paldy jelikoz uz dost ohybaji vetve , coz pred par dny jeste nebylo.

Presto ze radi v boxu smutnice (at se taky na chvili pomejou :) ) a spicky jsou spaleny od kamosky na uhel :) , kyticky jakoby o tom vubec nevedely a fakt stale ty palice bobtnaj.
Nebo se mi to jen zda ??? :)

Ta posledni fotka je palicka ze spodku.
GrowPlace
Super :)
Madical-Strains
Tohle je hodnota vlhkosti namerena aktualne venku.
Ani nechtejte vedet kolik je v boxu.

A ano, delaji to ty textilni kvetinace, schvalne jsem je na zkousku vsechny vyndal z boxu a nechal jen plastaky a uzavrel box , za chviku tam bylo "pouhych" 60 % .
Elvírka
Skoda, ze ty latkove kvetinace nepasuji do plastaku, mohl bys tak v kvetu snizit trochu vlhkost. Zkus pouvazovat o odvlhcovacce...aspon na suseni, kdyz uz se blizi konec kvetu. Drzim pesti, at se ti plisen vyhne obloukem.
Elvírka
Srovnani...pak nech smaznout

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma