|
momentalne ju volam liberado ...lebo tak ju teraz kupujem v Rio de Janeiro ...nazdar vtaci ..je tu 38 stupnov a 12.52 ;;; a sfajceny ako pes |
|
|
executor |
My tomu říkáme "něco".
Máš něco. Du si dat něco. Dáme něco na cestu? Nevezmem tam něco? |
|
|
Raptor |
u nas okoli Tabora rikame -jamall,špek,brkoslav stočený,joint a mnoho dalsich nazvu ale ted me nenapadaji :) |
|
|
Hunter37 |
Asi se budu opakovat: Ganja, zelí, zelená, mářa, pálo, hůlo- špek, brko, špíček, žbřň:-)(přímo vymyšlený z pce) larvička... |
|
|
miguelx |
východní čechy - zelí, roští, pukání :-) |
|
|
fenor |
ganja , trava , zeli , cutka , brcko a atd. |
|
|
fenor |
jo a to jsem z jizni moravy kosek od zlina a vic nic . |
|
|
Caligula |
u nas je to BRUT |
|
|
LordFitgerald |
hulo, čoudík, skiff, shit, tráva (jak jinak že) a skunk... Johnny jako jointík, pávek a trubka... |
|
|
pipoboy |
unas pavik, ganja, makak alebo len trava ci marisa |
|
|
worrapS |
na východní moravě špek, brko pro joint
pálo, tráva, ganja pro matroš
ještě moravanka pro shitný outdoor :crazy: |
|
|
Juzephe |
U nas na slovensku je trava,matroš,gres,helenie,pipa,pujka,sluky,čana,
shortys,zelene alebo jeednoducho "nemas nieco"?,alebo len pome fajcit,
burina,buriška,ďúry,budiška,dilli,dilliška,mimiška alebo kricie slova borovicka......Treba mať len predstavivosť.PEACE |
|
|
getzz |
u nas v michalkovicach se rika cestine chanž, chanžovička a skeru se rika hovezi, hovezina:D |
|
|
miguelx |
smotek, válec, křoví, zelí :-)))))) |
|
|
Santha |
to my u nás kouříme květy :frog: >:D |
|
|
The Pooh |
toz unas na morave...kde vinne sklepy mame...rikame....lampysko...zeleny...hasek-granko:D |
|
|
Cannabidol |
My na orave davame "šulec".....dobre sa po nom šuľa!!!!!!!!! |
|
|
stream |
bageta, bagetojd, blunt, cliff, stroncle, buk, spagro, spejle je toho hafo |
|
|
|
mantra, šiškebab, dobrota, gbelík nebo prostě "něco" :D
edit: víckrát jsem čet že "makak" je to slovo pro trávu. to je dobrá prdel, mám spolužáka co mrtě hulí, už dlouho mu všichni řikaj Makak :D ale vzniklo to z toho, že tak opravdu vypadá :D |
|
|
Vyhulda |
modylek,fruticka,brcicko,blazinec ........... |
|
|
|
mno thak na severnom slovensku je to jednoduche trava je "FUMO! a hashis je "COKOLADKA"! :D |
|
|
400w |
názvy pro materiál :frog: : ganja, skéro, sušenka, sensi atd....
názvy pro ubalenej matroš :rasta: : brko, špek, větev, buřt, cígo atd...
a vlastně tomu řkám i jinak...ale to tu někdo 100% psal ty názvy....
mějte se, a hulte větve :rasta: |
|
|
gantali |
dudlani,skuro,pokouřeničko,ganja,palo,morda,jedy,zeli,čoudy,bučo,noname(češek,seno-vetšinou),sklo(shity),špek,brčko(mrkev,žiletka),hash(kostička,čokoladka,matehash-matiaš)nádobíčko(drtička,bong,atd),je SPOUSTA nazvu,každy tomu řika nějak jinak,ale vždycky se pochopi!a jinak tim mladym(15let),urputnym-KONOPNY GANG:frog: |
|
|
Grove.Tekk |
hulák...čmoudák a nebo proste zelenáč |
|
|
Nyfuz |
huleni
skanky
skero
skerko
palo
bero
josch
zbre
gecka
cutka
brka
jointy
ganja
coudy
koure
smoke
rostovak
ranni ptace
bambero
zila
ziletka
"za 50 ?"
a "za dvě pá"
Juán
to je on
peknej krypl
vsechno?
trawex
G
..... |
|
|
Lowrider |
dem ubalit poradnyho ,,mrože" :) |
|
|
melir |
Raketa!protoze žilky jsem se za tech 11 let fakt nenaučil a naučit ani nechci.Takže když osobák,tak zas jen osobni Raketu.
Pozdrav z Jičína |
|
|
R3dm4n |
šiška,ganja,tráva,zeleninka,makak,moja mama tomu hovorý mariška:rasta: .. |
|
|
crackonos |
fuko (asi nejvíc), pak ganja, něco na prda-na takovýho malýho zmrda, lampa... |
|
|
Selfik |
navážu na Lil Jona, minule když jsem nakupoval g tak jsem to nazval lightScribe dvd :D |
|
|
Pflusik |
No tak ty běžný názvy tady už asi padly ale nedávno se mě kámoš už docela spálenej zeptal : hele nefouknem tam jednoho žbrbláka ? |
|
|
Faharadza |
Po telefonu se většinou bavime o hudně neboli CD "hej nemaš nějakou dobrou hudbu? Pučiš CDko? A nemaš taky nějakej přehrávač?" Když balíme tak - Johana, Jonyho, Jonatána, bůčo nebo taky brčál. Nebo jedná-li se o smrťáka tak to je zásadně "Heavy long" :rasta:
Jinak normál podle modelů šamana atd... |
|
|
mishaq |
kouřo, hůlo, masení ( Masivo ... dem se zmasit.. ), čoudy, fouky, zelí, fúú, ..etc |
|
|
SčAd_sčaDů |
Sčady, džéra, brka, chlupy, kombinačky, zelený, KAVRMÍ |
|
|
brávooo |
jony,zelí,šhit,špek,.......je toho hodně a ještě víc je tu u¨ž napsáno,-))
čus bus |
|
|
xcduke |
špancko ......... a jak říká můj kamarád ,, Zase jsme ze sebe udelali pič* ... |
|
|
milion1989 |
dame si gong? dem na brko? dobra zilka... to je skéro nebo venky? Tyhle venky jsou model Frankenstein :D |
|
|
|
übalime poro???bučo,paleni,kerko,zelene,nebo něco do skla :) |
|
|
Dudman |
u nás je najpoužívanejší výraz asi: fumo |
|
|
ptchj |
speku rikame freund. jakoze jdeme na freunda.
jinak pojdme se poradit. spachame zlo. mam nejake dobroty. ale taky se pouzivalo zmastovadla,dezolatiny,okurky(podle specificke vune)
ja nekdy pouzivam provokativne nazvy jako drogy nebo fet 8) |
|
|
m4uL |
Jen a pouze Marry Jane, občas bylina. :rasta: |
|
|
Charakter |
čital som tu rozne prispevky ako sa vyjadrujete do telefonu a pod.
Ja s kamosom ked si volame tak sme velmi vypeceny jeden alebo druhy, stale ine pribehy a ine slova.
Ale posledne co si pamatam bolo ked mi volal.
Tak jeho veta bola pan inspektor derrick?
A ja na to ze ano co sa stalo?
Stal sa tu velky zlocin. a uz to pokracovalo debatou ktora trvala asi pol hodinu, ale dosli sme k podstatnemu :)
U nas v Kosiciach sa hovori vseliako Kava, Grass, Ganja,skero, smiech, rastlinky, ideme SPEKulovat na SPEKulanta :) a pod. vazne vedel by som tu menovat do nekonecna :) |
|
|
monty.jack |
No u nás různě
čouzení, čudka, hulo, seno(nekvalitní model), pálo, pálení......... když je poblíž osoba, která by nemusela vědět, tak jako bezpečný označení slouží CD&DVD média :-)
no a špekům? špek, špekoun(asi o 30% větší než obyvkle), mrkev mrkvoň, žilka nebo žíla(menší než obyvkle) a nebo mordachaj(označení pro všechny špeky abmornální velikosti nebo tvaru) |
|
|
Dwarf Vingette |
u nas se vetsinou rika nemas neco na PRDA??:D nebo neco na zhul??jointum rikame mrkvace a ziletky:D |
|
|
brávooo |
smotky,zelí je toho hodně jinak na shulenou |
|
|
|
Bučo,skero,skuno,kunko,skank,ministr,ganja,drogy,kouř,dým,difko,lufka,beton atd...:D |
|
|
sybot |
špek, brko, kouře, čoud, mrkev, žíla, špenát, joker .. občas se tomu říka i ,,veselá'' |
|
|
cannabi88 |
šmorajz :mutant: |
|
|
|
bučení , zelí , hulo atd atd :) |
|
|
Frouman |
Pér
Jdeme kouřit péro.... |
|
|
Rákosníček |
knedlík :frog: |
|
|
CannaDragon |
U nás ganje říkáme kopr a skeru pálo |
|
|
Nyc Diesel |
U nas to je gogš...gogšátko...:bandit: |
|
|
DanekRider |
Fet- "Jdeme se zfetovat":bandit: :drools: |
|
|
georgocze |
no ještě se u nás řiká haši bláto nebo káko |
|
|
camilos |
tak to u nas na severu- čivava |
|
|
antoo |
u nas v KE zelenemu hovorime kaava :) alebo maja :P |
|
|
TSO |
Pokaždý jinak, stejně každýmu dojde o co de :crazy: |
|
|
flySter |
zapadne slovensko - Levice - tak u nas napriklad do telefonu muzika, tricka s jednym znamym dokonca zaznievaju dialogy ako "cau, mas odvoz?" :D ale aj spekacky, pavucina...a s oldschool nazvov ganja, trava, fet, skank, skero a podobne chutovky ;)
world peace |
|
|
|
Cd,DvD,Pokec,Kafčo..... Hold ultra secret :D |
|
|
sponge-bob |
makak,kapusta........ śpek ,brko ,ale staći správny pohlad správnym smerom a netreba nić vravieť.... |
|
|
|
5rzalka : nuure,tentele,makak,mariaana a podobne |
|
|
DaWeU |
proste ostrava skero skank kuření travka zhulovinka čuráček nebo špek |
|
|
Zatoichi |
Hulení, bůčo, palivo, cédéčka ( Kam jdeš? Ále, nakupovat cédéčka :D ) |
|
|
Freyer |
U nas se rika marijanka, huleni, pukani a pokud se bavime do telefonu, tak predni blatniky (dobre huleni) nebo zadni (docela shit).. |
|
|
sw0rdfish |
citace: |
Původní příspěvek od MALCON
V rožnově říkáme zelí, brka, tráva, ganja, hulení a můj učitel co o mě ví že hulím tak tomu říkal mařena |
Posilam pozdrav z valmezu
s kamosem tomu rikame pálo a nebo mr. Jonhson |
|
|
JakuPIC |
Kouření,Maštění,Štrůů,Skéra,Hulení |
|
|
jozi444 |
u nas rastliny petunky |
|
|
|
u nas na zlinsku tomu rykame huleni |
|
|
George |
Kromě klasických jointů, brk, a podobných, se v naší partě říká hlavně George, Washington, nebo dohromady :D |
|
|
nero |
Matroš materiál spása atd |
|
|
lucas.skill |
zelí a maryjane nejčastějc |
|
|
Lahvan_FlaskiCZ |
ňáký kašláňý.... |
|
|
Wejdas |
Zelí hulo palo palení travka a ti opatrnější Cédéčka ( ale to jen zřidka ) |
|
|
|
skank skank skank
brko
čutka
palo
:) |
|
|
$p!n@ |
My tomu hovorime rozne Weed, Green, Trava ehm thats it |
|
|
|
skank, skero, kero, palo, dým, čoudy, brko, zelí, kouřo atd... |
|
|
BůCzeG |
- špeky, brka, buřty, štroncl, štrůdl,krocan, raketa ...
- hulení, maštění, kůra.......asi nejběžnější
nebo MárahulíAnnu:) ; důchodci mají v oblibě slovo Mahurijana
Kámoše nezapomenutelná hláška: Jsem vypálenej jak švestka, úplně maximum největšího kalibra.;)) |
|
|
miguelx |
...zelí, roští, něco do papíru....:-))))....teda krom obvyklých i krajových názvů...:-))) |
|
|
honnafetky |
Pro mě je to svinstvo a sajrajt, které dokáže dřív nebo později zničit zdraví a život svému uživateli a je pouze otázkou času a individuální odolnosti daného jednotlivce, kdy k tomu dojde... |
|
|
daymoon |
my ked sa na verejnosti medzi sebou pytame ci je niekto zhuleny tak davame otazky typu: je fero v senku?:D ano je teraz prisiel ale o piatej:D a ked je niekto brutalne zhuleny tak staci prirovnanie ze "je jak lokeš":D inak hovorime makak, zelenina, búrka, púrka, búranica, burina, zelina, kalamitné zboží, materiál, šmaky, ponďes, cúc, potah, šluky, zelené a este hodne vela ale to ma teraz nenapadne:) |
|
|
honnafetky |
výstižnější je: Kde se tu vzalo tolik vyhrabanců, hájících to svinstvo.... |
|
|
BůCzeG |
Mě by spíš zajímalo, kde su tu vzal takovej přizdisráč, mlející takový hovna, vrať se z5 na odpor.org, tam si budeš s těma nedonošenejma opicema (NO) rozumět!! ;) |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od BůCzeG
Mě by spíš zajímalo, kde su tu vzal takovej přizdisráč, mlející takový hovna, vrať se z5 na odpor.org, tam si budeš s těma nedonošenejma opicema (NO) rozumět!! ;) |
:frog:přizdisráč:frog: |
|
|
SmallDudeZombie |
"štróny" :bandit: |
|
|
Bubu |
u nas hovorime zelina , burina , mana, makak |
|
|
mrzout |
kolega s prace rika ze kourime nasi bachorku (sice myslim muj vlastni tabak, ale to nevadi) :), křodl, prd, šluk, sklo, páv, .... ted uz asi nic nevyplodim. doplnim pozdeji. |
|
|
StreetWRitter |
No my vždycky když jdem zahulit, říkáme, že se jdem spasit/vypasit, takže spása :))) |
|
|
Lopticka |
U nas sa vravi "baki" "fumko" a ostatne klasiky typu makak alebo special "zabava" :D seva, co dnes vecer, nejdeme sa niekam zabavit ? |
|
|
cypres |
mno ja to mam v CD boxu - celou vybavu, a tak rikame ze dame "kouzelnou krabicku" :D hop dom pro ni a hop zhulit se :D |
|
|
Lopticka |
jj magic box :D Fear and loathing in LA, |
|
|
FUKYou |
rukavice, sušené želvy, nebo jen želvy |
|
|
|