olda |
nevím jestli to tady už neni ale mezi známejma říkáme skuffu "skafandr" např. oblečeme skafandr :) |
|
|
SmouK |
býdlém ko´sek od Brnˇiska a tam temu šprtáme po našem:
GANJA!!!
prdy
bůčo
zelí, zelenˇisko
JOINT!!!
špek, špíček
brko, brčko
žiletka
... a komerčnˇáci :confused: :eek: :slizoun: :rocket: temu žvachtlaj skéro a "- podělal sem dobře" |
|
|
Lipo.nc |
Nevim jestli to tady někdo už nepsal ale u nás tomu říkáme zloděj slin:-) |
|
|
wolverin |
tak to je asi najvystiznejsie pomenovanie:)) |
|
|
Alien Canabis |
Palčo hulčo |
|
|
Majky |
matros, fajcenie, santa, gugo,herbal, klasika hulenie, trafca, kafka, pierko, veci...fuu je ich viac ..ale nepametam..stava sa :D |
|
|
S~th |
zelený , mazce , prowary |
|
|
Joža... |
Takže tady u nás v BÝLÝCH KARPATECH se jí říka marihajna, zelčo, travka, atd. |
|
|
Dr.Green |
Severni morava : dýmy
as: mas nejakej dým ?
jednoduche, učelne |
|
|
wad |
u nás se tomu říká prostě.. "něco do fajfky" :) |
|
|
cannabio |
Dost často používáme slovo TO.
Např. ubal TO, vodpal TO, jedu TO zalejt, jak TO roste, kdy TO sklidíš, je TO suchý atd... |
|
|
S~th |
hehe ... to je přesný :) ... to taky používáme , ale nějak jsem si to dříve nevšiml :) |
|
|
luckymeg |
No jako ja sem wod Hradce Kraloweho a tam se tomu rika takto-wsheliyako:
trava, palo, zeli, trawa, brko, josh, kour, huleni, kornout, mrkew, basebalka, matrosh, ... nebo proste jenom "TO" ... Wshichni totiz wime co "TO" je... :)) |
|
|
|
já říkám hulení, někdy ze srandy zelenej ďábel :) |
|
|
player |
okolo Holešova tomu říkáme brko nebo tráva |
|
|
fredrro |
hulit blantzka....
vruty.....
baklažány.... |
|
|
dave18 |
skero.bučko.ganja. ale petr skůra sem fakt jeste neslisel |
|
|
De la Vastierre |
grínkóř:frog:
Nebo grinkóřka, přinde na to. |
|
|
DAWEX |
dost názvů tady zveřejněných znám ale spousta mě - mile - překvapila. Marie Huanová rulezz!!!!! ještě bych přidal mexická (tráva), machorka a řezanka. |
|
|
GODOT |
momentalne je to MATERIAL. P |
|
|
eNDy |
U nas tomu hovorime:
trava: špan, gunjah, happes (vyslov ako citas), ge, zelené, špux, špuxt
joint: džoják, ukrútený ukrutňák, džodžes, decentňák
hashish: hash, čokina, maso - húš, hašík |
|
|
ytsim |
Osobně tomu tak neřikám, ale zaslechnul sem taky název "špenát" |
|
|
Aidampower |
Zeleninka,hulkinis,sekeres,šloučky,šláčky,šlaky,prdíky,formule paměť a nedávno se mě mařenka na petrově zeptala jestli nemám něco na ,,písta" a tim mě naprosto odrovnala |
|
|
walkinginspace |
weed, pot. clovek sa prisposobi :-) |
|
|
|
dost suše:obecně hulení
hašiš:haš, kostka
ganja: gáňa
Skank:skéro
špek:špek, brko
fakt orignální...made in Liberec. jinak jako všude existuje soukromě nepřeberný množství výrazů, který vznikaj ve zvláštních situacích a chápe je jen hrstka zasvětcených + další hrstka nakažených, brzo samy vyprachaj...tak je to nejspíš všude |
|
|
|
ganja, weed, grass, matroš, šajba, droga. |
|
|
|
:) hele co tam vylezlo, a já jak se tady ty smajlíci dělaj |
|
|
walkinginspace |
My sme mavali tajne hesla ako CDcka a knihy. Dones mi to nove cedecko alebo knihu, popocuvajme a tak. |
|
|
PsYcHo84 |
Brko, veselá květina, hůlo,
joint = larva, špek, válec, |
|
|
Hanyz |
joint= špek, brko, roura, lauf
skunk=skank, skero, skuna
"obyčka"= obyčka, lighta(lajtka), model, čestina |
|
|
TeRRy |
Se mi fakt libej ty KAPRADINY co psal MATA to je fakt husty!!! My rikame ze jdem na ŠPIČKU |
|
|
De la Vastierre |
Chřipka
Máš chřipku? O.K. Dáme chřipku?
:D |
|
|
Landrover |
u nas v meste je oblubene pomenovanie mamina alebo proste jednoducho trava ale to sa mne osobne moc nevidi take tvrde na taku nadheru cha |
|
|
Kucma |
Fajn at benga vi na co davat v telefonech bacha. |
|
|
lordWilliam |
No to by se zase předvedli :-°)
"máš chřipku?" "jo mám" Přijeli by benga a von fakt měl chřipku :-°)))
Sorry za off-topic ale nemohl jsem si pomoct :-°) |
|
|
wOOkie |
Jednou sem měl pálo v tokový šikovný plechový krabičce, něco jako energitka, ale jmenovalo se to Fisherman´s friend. Kámoš se stavil, jestli nepůjdu ven a já na to že klidně. Potom sem se ho zeptal: "Půjdeme si zarybařit?" a von na to "Cože jako?". Pak sem vytáh krabičku a už sme rybařili :D
A od té doby, vždycky když mě chce pozvat na práska, tak mi napíše smsku : "Zdar, nejdeš zarybařit" :D |
|
|
Kyblik LopAtka |
My tady MJ říkáme porůznu - tráva, travka, matroš, zelí, hulení, hůlo, drogy, fet, atp... no prostě nic novýho a převratnýho.
Jinak 4 wOOkie:he, to si mne pobavil, je to shoda náhod, ale my chodíme taky rybařit - kámoška má takovou šluknu ve tvaru ryby - s ní chodíme vždycky rybařit :-) |
|
|
wOOkie |
Tak já se někdy stavím se svou krabičkou za tvou kámoškou a to bude těžce stylový hulení :bandit: |
|
|
lulugang |
Zeli,skuro,buco,shit,traFka..nebo neco do skla..proste owa klasika |
|
|
Kyblik LopAtka |
2 wOOkie: jasný, se zrybaříte :-)... až ju potkám, blejsknu tu šuknu a pošlu foto :-) |
|
|
Ladin |
havirov: paleni, skerko, skero, coudy, ganja, trava,huleni
ale nekde jsem jeste cetl nazvy jako:acapulco gold, indiana hey a jeste dalsi marasy ale uz nevim |
|
|
meetee |
marek, brko, ganja:) |
|
|
BADBITER |
všeobecně: brka nebo libeček |
|
|
herb,mrs. herb |
U nás(Kladensko), Už si dneska kašlal?Dem si zakašlat!, přeju pěkný kašlání...Ale jinak jí řikáme tak jako všade.ganja,canna, herb,kaya,tráva, čutka, shluky....hulo, pálo,nějaká pochutinka by nebyla:D ..a tak.Ale ať se jí řiká jak chce, všichni hned vědi oč jde...A tak to má byt...Protože se pak všichni spálíme :bong:, vypadáme jak holanďani, a je nám jedno jak jí kdo řiká....
Hawk, domluvila sem...:D |
|
|
wOOkie |
Kyblik LopAtka :
já blejskunu tu svou krabičku... hehe... |
|
|
Kyblik LopAtka |
wOOkie: jasný a uděláme fisherman´s smoking set :D |
|
|
|
cojch
máš cojch?
hehe
jestli někdo pochopí, odkuď jsem to vzal
a jednou se mě kámoš ptal, jestli nezajdem opálit nějaký křoviny |
|
|
Z!P |
brko,marie a jana,huleni,šluky,matroš, |
|
|
cLicK |
joint : prento , jackson, bambaaro ... ale jackson je nejwiiic :)
ganja : mantra, matro, cudka, paalo ... :) |
|
|
Z!P |
neco do plic,slukenzis,pukenzis,shitum treba ve skle.....karamel |
|
|
malicka |
nejaky drogy?
dovezu srandu
šišken sie |
|
|
oroslav |
U NAS V TRENCINE JE TO MAKAK, MAKAKUS,ALEBO NORMALNE LEN MATROS... |
|
|
lulugang |
Jo a jeste sem zapomnel na nase nejpouzivanejsi s kamosem:Mary-Jane..podle cypress hill:)
jo a taky sou zajimave nazvy pro hashik:cokolada,kosticka,hovno.. |
|
|
swen |
vražda,když je dobrej vzorek |
|
|
Krishna |
rolenie,hulco,hulenie,skeer,skeerko,pičenie,ganja
jointka,klada,kladicka,brcko
..kedysi ..asi 5-6 rokov dozadu sme zacali s kamosom volat sisky lajsne ...teraz to je v nasom a nielen nasom meste normalna vec tak sisky volat...a pritom to bol iba vymysel prehulenych magorov....
pritom lajsne su tusim nejake dosky alebo co hhh...zdar |
|
|
Krishna |
to click...ty vole Jackson je jeba neskutocnaa hahahaha,JACKSON RULEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Karakoe |
kurna neni nad to ubalit si poradnyho ŠTRONCKA ! jak se rika u nas v kerkonošich |
|
|
Zoltan |
ty kraavo to sem vzivote neslisel ze se treba nekde rika chechtavica ,pééťa nebo pepsi haha a nebo Fufu...
unas vetsinou pouzivame:brka, jointy, blunty, huleni, neco, naky neco, to, visco, veci a tak no |
|
|
|
buqice, jamky, blunty, pan dlouhán, smraďoch, tvrdolín, hulení, kuřivo, skankýý, bylina, dylina, zelený lisst |
|
|
Garion |
Tak u nas to je pálo, hůlo, smích do fajfky nebo taky "ňákýho špeka" a mnoho jiných výrazů používaných desetiletými dětmi......no prostě provar městečko...... |
|
|
leepery |
Smodža,čmenia origo nee |
|
|
Kaya |
do u wanna smoke a bowl?..heh:) |
|
|
swen |
ja tomu ještě někdy říkám bumprásk do škeble,když se jedná o značnou kvalitu šmátra |
|
|
Romano |
Říkáme třeba: ,,Smotni pořádnýho negra!" |
|
|
Romano |
Zeuch! Ich habe Zeuch! Hast du Zeuch? |
|
|
CHOURIS |
No z kámošema když si chceme zahulit tek řekneme DEŠ SI POKECAT, POD NA POKEC . No a vod toho mám dobrej model= mám dobrý téma(na ten pokec) |
|
|
CHOURIS |
Ještě napíšu nějaký jiný výrazi.
Vodárna - vodˇouch
Špek-žilka,kláda,mrkev,kornout,
SKLENĚNKA- sklenička,sklo
hulení-model,matroš,
hašík-nugeta,lejno(jelikož to je hnusnej název tak jsme to zavrhli, kdo by chtěl hulit lejno?),čokoláda,Hašan
ostatní: mám nouzi,plíce volají je potřeba nabrat novej dech, |
|
|
executor |
DROGY! Nemas nejaky drogy? nebo dobra hlaska: Tož kořeňu, nechceš něco kupiť? |
|
|
rief |
bučo, kuřo, přepuk, zhul |
|
|
Brejkhem |
Pytel srandy, gunja, naše zelená holka která nás nikdy nepodvede... stačí ne;) |
|
|
wOOkie |
sem měl pokec s nějakým úletem je taky mazec :)
jo a na základce sme dostávali spolužačky, když sme jim říkali, že máme sraz s Marií a Janou :D:D |
|
|
wad |
Zdravim všechny, sem trochu v seku s toho jak tady lítaj názvy. Je mi jasný že je mnoho názvů a pod. ale co si mám mysle když uvidím
citace: |
..nekdo zaslal par seminek ganji ci skunku |
sem s toho špatnej... to jek kdyby někdo řek lže chce pár semínek cannbis a nebo konopí...
NoName je prostě nějaký zelí který nemá název nebo neznámý původ či tak něco, pokud někdo řekne Bluebery, Ak-47, GWS,OB a pod..tak je mi jasné že jde o nějaký originál. (šlechtěnej model) ale co si mám představit pod pojmem skunk... někdo pěstuje ganju a skunk... co je to za zmatek ?? existují indoor a outdoor modely, ale skunk... ?? (to se vstahuje k té citaci) fakt nevím... |
|
|
Yan.Xi |
u nás se říká fruta(matroši),brk,brčko(dle velikosti ubaleného) a já osobně říkám veselej dým. |
|
|
impozant |
skero, gadzovianka, material, vypek, vytahovacka hehe a ked potrebujeme nejaku fajku tak sa pytame ci nema niekto system hehe |
|
|
Krishna |
to impozant: my sme tomu hovorili aplikator hhhh,teraz uz davno fajku prakticky nepouzivam....iba rolim dzontky,alebo si davam bongy :D |
|
|
Gustav Ustav |
co na zpuk, čmo, pálo, asi nejrozšířenější kuřo |
|
|
cabax |
ganja, zelene, trava, hulivo, burina, growerina |
|
|
meSaja |
No když kolem vás stojí 15 kukláčů s dobrmanem, tak je nejlepší: kouzelný školní autobus , To jim zaručeně netrkne :) Ono vlastně skoro nikomu :) |
|
|
HELLEN |
moje máma říká špeku " čubík" |
|
|
Ondřej |
Guma...jsme celý gumový :) |
|
|
BOOTHA |
neplecha,kambula,daga,pálky,louf,sekec,atd.Chtěl si ty nejkurioznější,nebo ne!? |
|
|
Harvest... |
pytlík srandy:)matroš:)pálo..hulení..sranda... :) :) |
|
|
lmarky |
v nasi severocesky parte proste chleba, zeli, matros, trava, huleni, palo |
|
|
Ježíš |
Minuly rok u nas letelo cokoliv s Karlem:"pujdem ven s Karlem" "vem Karla a dem do kina" "bude tam i Karel?". fakt prdel, nejlepsi sifra, trochu schizofrenni ale na druhou stranu sme meli imaginarniho kamarada:sun: |
|
|
RachtY |
u nas se rika Geta....skeroo...a jointu Joshua,Aivory nebo brko:-))) |
|
|
Shorty*1 |
U nas proste ganja mas nakej travex nebo sluka |
|
|
FelliipoDaSilva |
Ve špinavym Chodau říkáme tráva, čoud(y), špek(y), Josh, hulení, kouře, skérko, bůček. |
|
|
nojono |
GANJA,HULENÍ,BYLINA,KOUŘ |
|
|
|
Griziak, griziačik, chlap, ganja, maras, čady do papulky..........stále sa to mení a vznikajú nové názvy. |
|
|
buba.sparxxx |
a nebo taky ...čau jak se máš něco ... |
|
|
|