Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 
Jak u vás říkáte marihuaně? - Klikni zde pro originální téma
olda
nevím jestli to tady už neni ale mezi známejma říkáme skuffu "skafandr" např. oblečeme skafandr :)
SmouK
býdlém ko´sek od Brnˇiska a tam temu šprtáme po našem:

GANJA!!!

prdy
bůčo
zelí, zelenˇisko

JOINT!!!

špek, špíček
brko, brčko
žiletka

... a komerčnˇáci :confused: :eek: :slizoun: :rocket: temu žvachtlaj skéro a "- podělal sem dobře"
Lipo.nc
Nevim jestli to tady někdo už nepsal ale u nás tomu říkáme zloděj slin:-)
wolverin
tak to je asi najvystiznejsie pomenovanie:))
Alien Canabis
Palčo hulčo
Majky
matros, fajcenie, santa, gugo,herbal, klasika hulenie, trafca, kafka, pierko, veci...fuu je ich viac ..ale nepametam..stava sa :D
S~th
zelený , mazce , prowary
Joža...
Takže tady u nás v BÝLÝCH KARPATECH se jí říka marihajna, zelčo, travka, atd.
Dr.Green
Severni morava : dýmy

as: mas nejakej dým ?

jednoduche, učelne
wad
u nás se tomu říká prostě.. "něco do fajfky" :)
cannabio
Dost často používáme slovo TO.

Např. ubal TO, vodpal TO, jedu TO zalejt, jak TO roste, kdy TO sklidíš, je TO suchý atd...
S~th
hehe ... to je přesný :) ... to taky používáme , ale nějak jsem si to dříve nevšiml :)
Mrmoon
palo
luckymeg
No jako ja sem wod Hradce Kraloweho a tam se tomu rika takto-wsheliyako:
trava, palo, zeli, trawa, brko, josh, kour, huleni, kornout, mrkew, basebalka, matrosh, ... nebo proste jenom "TO" ... Wshichni totiz wime co "TO" je... :))
já říkám hulení, někdy ze srandy zelenej ďábel :)
player
okolo Holešova tomu říkáme brko nebo tráva
fredrro
hulit blantzka....
vruty.....
baklažány....
PirátTEK
blant nebo brko
dave18
skero.bučko.ganja. ale petr skůra sem fakt jeste neslisel
De la Vastierre
grínkóř:frog:
Nebo grinkóřka, přinde na to.
DAWEX
dost názvů tady zveřejněných znám ale spousta mě - mile - překvapila. Marie Huanová rulezz!!!!! ještě bych přidal mexická (tráva), machorka a řezanka.
GODOT
momentalne je to MATERIAL. P
eNDy
U nas tomu hovorime:
trava: špan, gunjah, happes (vyslov ako citas), ge, zelené, špux, špuxt

joint: džoják, ukrútený ukrutňák, džodžes, decentňák

hashish: hash, čokina, maso - húš, hašík
ytsim
Osobně tomu tak neřikám, ale zaslechnul sem taky název "špenát"
Aidampower
Zeleninka,hulkinis,sekeres,šloučky,šláčky,šlaky,prdíky,formule paměť a nedávno se mě mařenka na petrově zeptala jestli nemám něco na ,,písta" a tim mě naprosto odrovnala
walkinginspace
weed, pot. clovek sa prisposobi :-)
dost suše:obecně hulení
hašiš:haš, kostka
ganja: gáňa
Skank:skéro
špek:špek, brko
fakt orignální...made in Liberec. jinak jako všude existuje soukromě nepřeberný množství výrazů, který vznikaj ve zvláštních situacích a chápe je jen hrstka zasvětcených + další hrstka nakažených, brzo samy vyprachaj...tak je to nejspíš všude
ganja, weed, grass, matroš, šajba, droga.
:) hele co tam vylezlo, a já jak se tady ty smajlíci dělaj
walkinginspace
My sme mavali tajne hesla ako CDcka a knihy. Dones mi to nove cedecko alebo knihu, popocuvajme a tak.
PsYcHo84
Brko, veselá květina, hůlo,

joint = larva, špek, válec,
Hanyz
joint= špek, brko, roura, lauf
skunk=skank, skero, skuna
"obyčka"= obyčka, lighta(lajtka), model, čestina
TeRRy
Se mi fakt libej ty KAPRADINY co psal MATA to je fakt husty!!! My rikame ze jdem na ŠPIČKU
De la Vastierre
Chřipka

Máš chřipku? O.K. Dáme chřipku?

:D
Landrover
u nas v meste je oblubene pomenovanie mamina alebo proste jednoducho trava ale to sa mne osobne moc nevidi take tvrde na taku nadheru cha
Kucma
Fajn at benga vi na co davat v telefonech bacha.
lordWilliam
No to by se zase předvedli :-°)
"máš chřipku?" "jo mám" Přijeli by benga a von fakt měl chřipku :-°)))

Sorry za off-topic ale nemohl jsem si pomoct :-°)
wOOkie
Jednou sem měl pálo v tokový šikovný plechový krabičce, něco jako energitka, ale jmenovalo se to Fisherman´s friend. Kámoš se stavil, jestli nepůjdu ven a já na to že klidně. Potom sem se ho zeptal: "Půjdeme si zarybařit?" a von na to "Cože jako?". Pak sem vytáh krabičku a už sme rybařili :D

A od té doby, vždycky když mě chce pozvat na práska, tak mi napíše smsku : "Zdar, nejdeš zarybařit" :D
Kyblik LopAtka
My tady MJ říkáme porůznu - tráva, travka, matroš, zelí, hulení, hůlo, drogy, fet, atp... no prostě nic novýho a převratnýho.

Jinak 4 wOOkie:he, to si mne pobavil, je to shoda náhod, ale my chodíme taky rybařit - kámoška má takovou šluknu ve tvaru ryby - s ní chodíme vždycky rybařit :-)
wOOkie
Tak já se někdy stavím se svou krabičkou za tvou kámoškou a to bude těžce stylový hulení :bandit:
lulugang
Zeli,skuro,buco,shit,traFka..nebo neco do skla..proste owa klasika
Kyblik LopAtka
2 wOOkie: jasný, se zrybaříte :-)... až ju potkám, blejsknu tu šuknu a pošlu foto :-)
Ladin
havirov: paleni, skerko, skero, coudy, ganja, trava,huleni

ale nekde jsem jeste cetl nazvy jako:acapulco gold, indiana hey a jeste dalsi marasy ale uz nevim
meetee
marek, brko, ganja:)
BADBITER
všeobecně: brka nebo libeček
herb,mrs. herb
U nás(Kladensko), Už si dneska kašlal?Dem si zakašlat!, přeju pěkný kašlání...Ale jinak jí řikáme tak jako všade.ganja,canna, herb,kaya,tráva, čutka, shluky....hulo, pálo,nějaká pochutinka by nebyla:D ..a tak.Ale ať se jí řiká jak chce, všichni hned vědi oč jde...A tak to má byt...Protože se pak všichni spálíme :bong:, vypadáme jak holanďani, a je nám jedno jak jí kdo řiká....

Hawk, domluvila sem...:D
wOOkie
Kyblik LopAtka :
já blejskunu tu svou krabičku... hehe...
Kyblik LopAtka
wOOkie: jasný a uděláme fisherman´s smoking set :D
Fermer
zelenina
cojch
máš cojch?
hehe
jestli někdo pochopí, odkuď jsem to vzal
a jednou se mě kámoš ptal, jestli nezajdem opálit nějaký křoviny
Z!P
brko,marie a jana,huleni,šluky,matroš,
maslox
hulení,pálo :)
Lístie
cLicK
joint : prento , jackson, bambaaro ... ale jackson je nejwiiic :)
ganja : mantra, matro, cudka, paalo ... :)
Z!P
neco do plic,slukenzis,pukenzis,shitum treba ve skle.....karamel
malicka
nejaky drogy?
dovezu srandu
šišken sie
oroslav
U NAS V TRENCINE JE TO MAKAK, MAKAKUS,ALEBO NORMALNE LEN MATROS...
lulugang
Jo a jeste sem zapomnel na nase nejpouzivanejsi s kamosem:Mary-Jane..podle cypress hill:)
jo a taky sou zajimave nazvy pro hashik:cokolada,kosticka,hovno..
swen
vražda,když je dobrej vzorek
Krishna
rolenie,hulco,hulenie,skeer,skeerko,pičenie,ganja
jointka,klada,kladicka,brcko
..kedysi ..asi 5-6 rokov dozadu sme zacali s kamosom volat sisky lajsne ...teraz to je v nasom a nielen nasom meste normalna vec tak sisky volat...a pritom to bol iba vymysel prehulenych magorov....
pritom lajsne su tusim nejake dosky alebo co hhh...zdar
Krishna
to click...ty vole Jackson je jeba neskutocnaa hahahaha,JACKSON RULEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karakoe
kurna neni nad to ubalit si poradnyho ŠTRONCKA ! jak se rika u nas v kerkonošich
Zoltan
ty kraavo to sem vzivote neslisel ze se treba nekde rika chechtavica ,pééťa nebo pepsi haha a nebo Fufu...
unas vetsinou pouzivame:brka, jointy, blunty, huleni, neco, naky neco, to, visco, veci a tak no
buqice, jamky, blunty, pan dlouhán, smraďoch, tvrdolín, hulení, kuřivo, skankýý, bylina, dylina, zelený lisst
Garion
Tak u nas to je pálo, hůlo, smích do fajfky nebo taky "ňákýho špeka" a mnoho jiných výrazů používaných desetiletými dětmi......no prostě provar městečko......
leepery
Smodža,čmenia origo nee
Kaya
do u wanna smoke a bowl?..heh:)
swen
ja tomu ještě někdy říkám bumprásk do škeble,když se jedná o značnou kvalitu šmátra
Romano
Říkáme třeba: ,,Smotni pořádnýho negra!"
Romano
Zeuch! Ich habe Zeuch! Hast du Zeuch?
CHOURIS
No z kámošema když si chceme zahulit tek řekneme DEŠ SI POKECAT, POD NA POKEC . No a vod toho mám dobrej model= mám dobrý téma(na ten pokec)
CHOURIS
Ještě napíšu nějaký jiný výrazi.
Vodárna - vodˇouch
Špek-žilka,kláda,mrkev,kornout,
SKLENĚNKA- sklenička,sklo
hulení-model,matroš,
hašík-nugeta,lejno(jelikož to je hnusnej název tak jsme to zavrhli, kdo by chtěl hulit lejno?),čokoláda,Hašan
ostatní: mám nouzi,plíce volají je potřeba nabrat novej dech,
executor
DROGY! Nemas nejaky drogy? nebo dobra hlaska: Tož kořeňu, nechceš něco kupiť?
rief
bučo, kuřo, přepuk, zhul
CHOURIS
MODELAŘINA
Brejkhem
Pytel srandy, gunja, naše zelená holka která nás nikdy nepodvede... stačí ne;)
wOOkie
sem měl pokec s nějakým úletem je taky mazec :)
jo a na základce sme dostávali spolužačky, když sme jim říkali, že máme sraz s Marií a Janou :D:D
wad
Zdravim všechny, sem trochu v seku s toho jak tady lítaj názvy. Je mi jasný že je mnoho názvů a pod. ale co si mám mysle když uvidím

citace:
..nekdo zaslal par seminek ganji ci skunku

sem s toho špatnej... to jek kdyby někdo řek lže chce pár semínek cannbis a nebo konopí...

NoName je prostě nějaký zelí který nemá název nebo neznámý původ či tak něco, pokud někdo řekne Bluebery, Ak-47, GWS,OB a pod..tak je mi jasné že jde o nějaký originál. (šlechtěnej model) ale co si mám představit pod pojmem skunk... někdo pěstuje ganju a skunk... co je to za zmatek ?? existují indoor a outdoor modely, ale skunk... ?? (to se vstahuje k té citaci) fakt nevím...
Yan.Xi
u nás se říká fruta(matroši),brk,brčko(dle velikosti ubaleného) a já osobně říkám veselej dým.
honcek
Co Ota Haščák :o)
impozant
skero, gadzovianka, material, vypek, vytahovacka hehe a ked potrebujeme nejaku fajku tak sa pytame ci nema niekto system hehe
Krishna
to impozant: my sme tomu hovorili aplikator hhhh,teraz uz davno fajku prakticky nepouzivam....iba rolim dzontky,alebo si davam bongy :D
Gustav Ustav
co na zpuk, čmo, pálo, asi nejrozšířenější kuřo
100Thermal
CHŘOCHŘA
cabax
ganja, zelene, trava, hulivo, burina, growerina
meSaja
No když kolem vás stojí 15 kukláčů s dobrmanem, tak je nejlepší: kouzelný školní autobus , To jim zaručeně netrkne :) Ono vlastně skoro nikomu :)
G.E.M.E.R
dačo
HELLEN
moje máma říká špeku " čubík"
Ondřej
Guma...jsme celý gumový :)
BOOTHA
neplecha,kambula,daga,pálky,louf,sekec,atd.Chtěl si ty nejkurioznější,nebo ne!?
seno seč
Harvest...
pytlík srandy:)matroš:)pálo..hulení..sranda... :) :)
lmarky
v nasi severocesky parte proste chleba, zeli, matros, trava, huleni, palo
Ježíš
Minuly rok u nas letelo cokoliv s Karlem:"pujdem ven s Karlem" "vem Karla a dem do kina" "bude tam i Karel?". fakt prdel, nejlepsi sifra, trochu schizofrenni ale na druhou stranu sme meli imaginarniho kamarada:sun:
RachtY
u nas se rika Geta....skeroo...a jointu Joshua,Aivory nebo brko:-)))
Shorty*1
U nas proste ganja mas nakej travex nebo sluka
FelliipoDaSilva
Ve špinavym Chodau říkáme tráva, čoud(y), špek(y), Josh, hulení, kouře, skérko, bůček.
nojono
GANJA,HULENÍ,BYLINA,KOUŘ
Griziak, griziačik, chlap, ganja, maras, čady do papulky..........stále sa to mení a vznikajú nové názvy.
buba.sparxxx
a nebo taky ...čau jak se máš něco ...

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma