Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 
Jak u vás říkáte marihuaně? - Klikni zde pro originální téma
Marcuss_23
Mi mame Buřty,bůčky - skráceně jen Bůůů,špeky,moduly,bambara, občas jdeme třeba na pehe,nebo na řapeto,fnuky,a nejpoužívanější je asi žbre nebo žbreto,žbrecko,nebo v poslední dobje taky Umček nebo zdrácene jenom ček. a taky ešte třeba nekdy deme na špíze,nebo na špróňo.
MadEGGA:()
mno u nas se taky obcas rikalo "NEmas neco na písta?". Ale paac tohle me prislo, jak kdyby po me chteli neco do buchny, tak sem tenhle vyraz do sviho slovniku ani nezarazoval :)
bulm
štrůčo, joker :p
hulabalu
... žužula :D
Lupus
dame si vředa? :D
Soul Rebel
citace:
Původní příspěvek od Lupus
dame si vředa? :D

fuj to bych snad ani nechtel hulit:D

my rikame - Josh, spek, joint, brko, cigo (nikdo z nas nekouri, takze vsichni chapou:D)
dfblbec
bušivo a (na)bušiť(sa), makak, štiplavica, mačes, mariana, korenie, ideme sa nafetovať ?, fono (vodne) bono, šmáák, material, blant, špek, pán jonatán, pán eŠ(ako šluk), aparáty, matrooooš kamoš, bylina, zeleninka, bublať
danihel
znie to mozno trochu divne, ale u nas niekedy aj marihuana:):D
zvire
Dáme Venouše?
wile
U nas sme zase mali pojem, ze "fondy" ako oznacenie pre bongá.

Teda ked sa ide davat bonga, povie sa, ideme podpisat nove fondy:)
Hy3nA
hulení
krivkin
Old Tobby neboli dolanské listí, to nejlepší z Jižní Čtvrtky
k/-\pr
babicka tomu rika ''marijánka''..... ale ja to nazivam ruzne,npr. matrial,hulo,zelí....atd.....
Icelander1
U nás tomu říkáme, skung, vatra, zelenina, atd a tady v Irsku se mi velice zalíbil název VERY GOOD STAF.......
C.R.E.A.M.
Ské, Spliff, Léky, Ljuby, Mor, Bradla, Uran, Rumburaky, Spalničky, Řepeta,
Řešeta, Řěmena, Bolest, Brunclíky, Kedrna, Kerouak, Kersko, Kunk, Úpal,
Ehud, Rulík, Ruard, Bertold, Mrskov nad Nepálkou, Luborov nad Otravou... :D

whatever! .......whatever! :) :) :) :) :)

Cokoli řeknu, vždycky si rozumíme....

MiMi
nejradši tomu říkam kretén...:D protože si du ubalit kreténa a du na debila..:D:D:D
cantona9
u nas hovorime ze ideme nieco podpisat a ked sme dohulili tak sme podpisany ale tiez makak matros kapusta zelenina atd....
Ja siskam hovorim ´´Chichničky´´ , a tomu zelenemu normalne, Ganja, maškrtka. Ked balime jointy , tak hovorime ze ´´ davame rozum do papieria´´ A ked je potom tak mame napecene napadrt a sme ciste muky. :-)
Lahvan_FlaskiCZ
od včerejška říkám marihuaně "autobus" :crazy:

"dáme autobus? to je autobusové nádraží (energitka), pojedeme autobusem?" atp.......
P0mpO
Brko, hulení, pávy, tráva no proste ruzne :D
chuck53
Postupem času se vyvíjíme my i náš slovník takže stále přicházejí nové krycí názvy (at už kvuli domluvě před rodičma nebo kýmkoliv).

zlo,satanův pamls,kus dobrého šmaku,satanova lahůdka,palivo,a další.. Klasicky teda ještě Tabasco jako označení obyčejně silné trávy a Wasabi pro skéra :afro:
ThunderFuck!
Tak u nás se říká trávě KAMBODŽA

Nebo jeste VŘED, HEFT atd.
dawed
na vysočině:pól,brk,zelí a báseň:)
Zedy
Nedávno sem našel, že Maconha je portugalsky Marihuana, tak sem tak hned pojmenoval moje NoNamy;)
jumpp
to dawed
hele nevím už nakej ten patek na vysočině žiju ale tohle jsme fakt neslyšel od nikoho pól,brk,zelí a báseň:D:D:D u nas tomu říká každý jak chce, ja třebas konopa, ale je to jak co tě napadne :)
žolík, žbrážblik (joint), cédéčka, jogurty - (trava)
Soul Rebel
citace:
Původní příspěvek od jumpp
to dawed
hele nevím už nakej ten patek na vysočině žiju ale tohle jsme fakt neslyšel od nikoho pól,brk,zelí a báseň:D:D:D u nas tomu říká každý jak chce, ja třebas konopa, ale je to jak co tě napadne :)

to jo... dawed zije asi ne nejaky divny Vysocine:D
dawed
to soul rebel:
Žiju na vysočině(okolí Žďáru n.S.)22 let...vybral sem schválně názvy který nejsou tak známý nebo o kterých vím,že je moc lídí nepoužívá,tak nevím co se ti nezdá?Jak napsal Jumpp každej tomu říká jak chce a je to na tobě jak si to nazveš ne???
Timer
Já jsem z Prahy a říkáme tomu mezi klukama Mary Jane, Pstruh(Brko)...
tekknou
Stř,Č..
mezi kámošema tomu říkáme štýlo ,skandál,zelí,CDa,zeleň atd,...
a kdyz je nutnost neco resit treba po tel. tak to jsou vzdycky taky kamuflovany rozhovory ,ze se mi parkrat stalo ,ze sme se domluvily na necem jinym nez sme puvodne meli na mysli:D :D
hlavně tráva to je jasný.. ale i něco zelený, indickej tabák, gbelík, inspoirace a nedávno kámoš prones hlášku "něco na rozšoupnutí" :D
Tomicz
To co řikáte je známý, vohraný.... ale my tomu řikáme "zelenina". Máš zeleninu? Nikdo nic nepozná.... a je to moc rafinovaný :-)
Tomicz
Taky je dobrý "sáček smíchu" :-)
Specnaz
u nás po tel zelené cédéčko Brko -žiletka,buřtík,mačes,makak,
pan.zzz
u nas je to ted šmušcojc :D:D
u nas to volame GRES alebo mariška(mariška preto lebo sa na tom vzdy bavime hh:D)
chuck53
Taky mě ještě napdalo že už léta všecky fotky a tak cpu do složky KPZN.Tak taky přezdíváme satanovu šmaku... Klub Přátel Zeleného Neštěstí :afro::frog:
atcq
u nás jednu dobu jelo slovo ''pštronc''pštroncek:-D
dztd
u nas je joint - špejrak, johan, brko.
huleni - PRDOV, švácek, špucek
wasco123
U nas sa je to "Nalož fajku". Nikto tu nerozprava tak ze "nemas spek?", "mam skero" apd. U nas sa hovori na rovinu "Nalož fajku!"
Skřeťák v Sudu
vzpoměl jsem si na jeden dobry nazev "raňajka"(fajka po ranu) :D
Sagara
tak unas na vychode-material,makak,gres,weed, ubalime speka atd.. najpouzivanejsi je asi gresik. :D
Lupus
nebo taky VATRA --- jako TRA-VA --- VA-TRA :D
PsYcHo84
u nas marihuane rikame jedine marihuana :D a jointu rikame marihuanova cigareta
wasco123
citace:
Původní příspěvek od PsYcHo84
u nas marihuane rikame jedine marihuana :D a jointu rikame marihuanova cigareta

Jak moja mama
Lucifer
U nás se marihuane říká:Ganja,Travka,Sakl,Hulčo :cool:
v případě hroznýho pytlíku je to buď :seno nebo šméčko :D
a jointu :Lauf,Brčko,Špek,Josh :bandit:

a když se řekne dem se zhulit tak můžete použít i jdeme se Spasit :D
:rasta:
sultan0069
no a u nás kdyš si chceme dát špeka tak řikám : kdo to smotá ??? páč se mi skoro nikdy nechce motat :D :D
Lucifer
HEHE tak s tímhle jsou u nás občas taky problémy (hlavně když jsou všichni už moc :D ) ,ale jinak většinou se toho někdo chopí (většinou se tak pozna ten největší vyhul :D protože mu to porstě nedá :D ) :rasta:
Softly
U nás papričky, zelí, salát a jinak ganja a ty běžný
tekken
u nas brko ,ganja,hulo,pálo, a nebo klasicky tráva:D
Mozdik
ganja, gress, matroš... ale inak, keď niekdo povie "zelené" tak každý ( vrátane 80 ročného dedka ) vie o čo ide :)
Dr.House
U nás mařce říkáme ganja, weed, mařena, brko a to je asi všechno nač si vzpomenu.
P.I.H.
u nás na vesnici tomu říkáme Maria Chuana,weed,šlukenzi nebo prostě zelí.
Jednou sem zavolal kámošovi,jestli nechce pokouřit Marii a Janu(myslel sem tím travičku,pro méně chápavé),napřed nevěděl,ale potom sem za ním zašel a pochopil...
HERBSMAN
my na jižní moravě řikáme-čoudy,něco na prda, jdeme začmánět
Hooligan
skunk, kouření, králíci (to mám jen s kámošem, když nemůžem o tom mluvit otevřeně) :david:
ONko
mařena,to je naše slovo a taky deme smotnout brčko ;)
Wokap
U nás se říká, něměl bys něco do papíru? :p:
macabo
u nás je joint: cornetto,páv,krocan,fuk,palička,roláda
ganja: makak,fumo,dunda,zelo
pixel
-mochadaras,
-pizza (skocime na pizzu :) )
-pomsta
Mishelou
je to možná zvláštní, ale u nás se třeba někdy říká trávě - brko. né jako joint,ale prostě brko. Máš nějaké brko? :D
Greenbert
Tak u nas v City sa tomu vravi: Makak, Pavy, Sluky, Zelenina, Kapusta, Sranda v pytliku, Zvaranie, Prd, Hento a tamto, Coud, Mr. Green a neviem este jak no proste kopu nazvov... Nieco - Nazdar mas Nieco??? Alebo nazdar napalil si mi to uz??? Fakt sa ludia asi nudili ked vymysleli tolko nazvov... :) :) :)
to neni z nudy, to je sifra kvuli odposlechu telefonu. To vas jeste nenapadlo?
Muhehehhe
Malda_cz
Tak u nás na vysočině je to samo travča,skéro,pálo,pohuleníčko
HracH
U nás ve Slezsku se říká-brko, jdem začpat, dáme šluka, smotnem brčko, zkouříme se jak zmrdi...
safi7
u nas se tomu rika normal ganja,trava,spek,zeli
xjackx
U nas se tomu ani nijak rikat nemusi, staci rict "dame?" a kazdy vi uz o co goo:-D
cannabi88
u nás nemáme vyčleněnej nějakej speciál název ale napadá mě třeba Marije Johana, buřt, larva a nebo taky jdem na kreténa! a víte jak se řiká brku v celulozce? Brko v prostoru!
Rives22
brko, mrkev, prento, jonatan, josh......
zfouknem se?....dáme kouř?....odpal :-)
Ariel
PÁVA ?
RASTA s.r.o
citace:
Původní příspěvek od Gusse
u nas je to chechtavica

No tady v okr.Uhesrke Hradiste,nebo aspon my tak mezi kamarady rikame "ČUTKA" nebo...nemas neco na prda?na prdika?? na prdicka ? :D
ENYCE
u nas to je makak gres mek
ideme si dat Becko?
perfection
brko... huleni...sony
Knight
máš hulo?
dej si prda!
to byl matroš :D
Don PEDROS
Jak jistě všichni dobří lidé vědí Vypsaná fiXa vydala nové CD (Fenomén). V písni Darling se zpívá:" Hej, máš drobný, darling?" Když jsem to poslouchal poprvý tak jsem nějak blbě slyšel a vylezlo mi z toho: "Hej, máš nějaký darling?" Takže od tý doby když s někym mluvim o trávě tak používám slovo darling :)
př: " Nedáme darkling?" - myšleno: Nedáme špeka?
" Nemáš trošku darlinga?" - Nemáš nějakou trávu? atd.atd...

Jinak samozřejmě ganja, MarryJane apod. (ale darling je pro mě best)
Pindulinka
weed, grass, hops, chronic, skunk, ganja, hippie crack, reefer, beaster, mary jane, hash, shit, dope, hydro, cheeba a dalsi a dalsi
pin
saiklon
my u nas s kamošema používáme zčista originálnía to:

dáme jouka? jako džouka - JOKE, jako JOKER :-)
anebo třeba šlaky, a taky občas ganeš.
Ale jouky jedou asi nejvíc, okolí UL.
SoukuPak
U nás v UL rikame hulení,čmoudys,skunky,jointy,brka...
doggy
u nas fumo, fumko, aaa ten Vas makak, tak sa vola typek co diluje :D
Tonik
Poslední a pro mě nový název pro hulení, který jsem zaslechl je ¨kůra¨
cannaba
join , špek , šrtoncl , špekulator , žilka , ...apod...
PsYcHo84
jo ted jsem si vzpomnel na skandal. Skunky = skandály.. mne se to synonymum libi
patres
unas su najčastejšie použivane gres,death,
Skreko
Tak bezne to volame matros, hulenie, gres, skerko (ak ide o skunk), smerom na zapad makak, na strednom slovensku fumo.. A potom tak medzi recou tomu hovorime ako nas napadne, opicky, carovne pytliky, dobrotky...
Jointu hovorime spek, brcko, stick...
mikel
zelí,ganja,hulení,tráva,mařka,mary-jane,skéro
patres
u na v Poprade sa jej vravy gres, joint,death.
Konůpek
ŠLUK...tak to je u nás mezi kámošama a jinak "šiška"
b.bang
speky, ganja, shit , zeleny, skunk, kazety cedecka
Joe
Joint - špek, žiletka, John, brčko, mrkev, raketa, telefon, štroncl, zelený cígo

Ganja - Mary Jane, kytí, zelí, tráva, travka, trafka, weed, konopí, ganja, gáňa, zelenej čaj, kouř, čoud, smouke, dým, mařena, marijána, marihuana, něco dobrého, čerstvý vzduch, CD, něco, To, chundel, bučo, kebučo, hůlo, pálo, matroš, skunk, venek, čutka, shit, bylinka, hemp, zelená, grass, něco na prda, hulení, hydro, lampa, skéro, brko

Hašiš - hash, kostka, bláto

Let´s smoke - máš telefon, dáme, zahulíme, zmastíme se, srolíme, smotáme, vypálíme CD, restartujeme hard disk, dem na čerstvý vzduch, odpálíme, začadíme, dem na brko, dáme žilku, dem se odreagovat

Není to sice podle abecedy, ale snad to pomůže zabránit dalším nedorozuměním. Tyto názvy byly posbírány v různých koutech republiky: Olomouc, Praha, Brno, Tábor, České Budějovice atd :shots:
patres
death, brko, gras, palivo, suciastka do raketoplanu a este je toho vela...
Lahvan_FlaskiCZ
kašel
smích
lootman
Slecna (paní) Huana podle toho jestli je naprcla :D
m4uL
skero, skunčík, Marry Jane... Ostravsko:)
Raskar
špek,hulení,matroš,žilka,brko,brčko,skanky,venky,ganja,tráva,pojď na sklo,smotni to,ubalíme.
LordPepino
ŠPENÁT, ZELÍ , Mrkvička, Makak, hulo, šišky..........
tepláky,rotosmot:D,tront....záleží na situaci a na lidech.:)
outdoorista
brko,nebo název modelu co hulim....
ubal "něco"...dej mi "něco"...na, tady, ještě tam "něco" hoď...prostě "něco" :D
outdoorista
''něco'' lepší než nic:D
liqui-dnb-itch
u nas sa to vola travicka, pukesik , ganja,gres... a take bezne :) ale pukesik/pukes pouzivam asi najviac :)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma