Wokap |
Letošní vodu se fajnově chtla hláška - dáme "cokoli" se špekem, takže byly knedlíky se špekem, CHLEBA se špekem, ROHLÍKY se špekem, ŠPEK se špekem a tak, byla hlína.
Avšak můj nejoblíbenější je odborný název - CHACHASPARÁGUS INDICKÝ |
|
|
korkis |
u nás na jihu říkáme jdeme na drpa, jinak jsou tu názvy, hulo, duno, fety, prdy, gesa, atd je toho moc, a teď se mi nic moc nevybavuje... |
|
|
nervi |
docela hodně názvů....u nás když voláme tak třeba padá....vem granáty..máš nějaké dráty do karburátoru...atd atd |
|
|
katana |
spek, spicek, zilka, funeni, neco, paleni........:frog: |
|
|
enesir |
u nás se pomalu začíná dostávat do oběhu "ZELENÁ SRANDA" |
|
|
hehelum |
Proste čvahňák. Občas ale i špek brko, raketa, pálo, hulení, štangle, bylina. A kamosovi se rika motibrk:D:D |
|
|
Dannn |
Makak je naj! Potom Zelena a to su moje a nase najpouzivanejsie. |
|
|
Digital |
Zelené :D .. Po Slovensky |
|
|
|
řeřicha, používal jsem to i jako krycí název, nebo obecněji, třeba v tramvaji Zelenina.... |
|
|
Jahudka! |
Ja ji rikam vzdycky a za kazdejch okolnosti proste tráva.Nemuzu si pomoct,libi se mi to nejvic.. |
|
|
PsYcHo84 |
bylinky nebo vesela kvetina :) |
|
|
varan |
duno, pálo, hulo, travka, paní veselá, matroš, ganja |
|
|
Varuker |
"Dáme páva?"-jedna z nejpoužívanějších otázek v naší bandě :D
Jinak ale taky brčko, skaňoury(samozřejmě skunky), joint(vyslovujeme joint :) ), no a všechno dohromady je to tráva, víme? ;) |
|
|
FlickerBird |
prdy... a strašně ten výraz nemám rád, prd jako šluk je celkem dobrý výraz ("poď na prda" musí být pro nezasvěceného celkem zajímavé :D ), ale říkat prdy samotné kytce mi přijde jako urážka :) |
|
|
Jack_Herer |
U nás v Rožnově pod Radhoštěm říkáme marihuaně tráva, brka, listí, palo , hulo, šluky a nejčastěji hulení |
|
|
enesir |
hulo je supr.......díky tomu si říkám Hulvát |
|
|
mr.poison |
pálo.koureni .huleni.špeky, |
|
|
PsYcHo84 |
Jacku_Herer: ty jsi z Roznova? tak to jsme 2 woe :) |
|
|
|
Jack_Herer :
PsYcHo84 :
tak to ja mam ve frenštatě chatu, je to kousek... |
|
|
PsYcHo84 |
ale jdete pane praxer, to bychom si mohli v nasem libeznem mikroregionu udelat nejaky mikrosraz :-) az budes na chate |
|
|
|
PsYcHo84 :
Jasně, to by bylo uplně skvělé!!!
Jinak trvale jsem v Ostravě, ale Frenštát je skoro každých 14dní!
A do rožnova je to kousek... Třeba na kole.
Byli jste někdy na Velkém Javornku v noci? Já jsem tam jednou vylez s bratrancem a dost super. |
|
|
Kirk |
můj děda říká: Kouřit drogy |
|
|
Fantasie |
Skero, Ganja, Grass :) |
|
|
PsYcHo84 |
praxer: ja jsem tam byl naposledy ve 3 letech a pamatuju si, ze to bylo dost napicu, protoze to byla streka a otec me nechtel nest na zadech :) od te doby jsem tam nebyl ani ve dne ani v noci..
Hele tak az budes ve frenu a budes mit cas (a ja budu mit cas) tak posli pm a spachame nejaky zhul.. Konec ot :) |
|
|
lordWilliam |
Muj spolubydlici z Angoly dycky rika "Dóbrá Žoijnta" :-D |
|
|
Romano |
U nas v Tachově tomu říkáme: špeky, hulení, brka, skéro, pálení, matroš, čoudy. Občas se mě doma zeptaj jestli náhodou nekouřim tu "marihuánu" nebo "marjánku" :-) |
|
|
FroNy |
skejo, bka, kuřo, hulo..... nevim
tak nejak. Kdo si to ma pamatovat?!? |
|
|
cocoNut |
u nas na ulici sa tomu hovori "MAKAK" alebo "MACHICO" |
|
|
liborq |
normalne Hulčo nebo Traviša a Zelené |
|
|
Gucspeed |
no a u nás na Považí okrem iného aj : Vtipála... |
|
|
nojono |
divizna velkokvětá........ :) vzniklo to tak,že sem kamošovi ukazoval na zakrádce kytku, právě když se kolem promenádovala matka...
čichali sme k ní a chválili ji jak hezky roste ,když najednou příde mamka a ptá se:...co že je to za kytku??? |
|
|
SPARTAKUS |
Nyní nejvíc asi DŽIHÁD. |
|
|
supersmažka |
venkovkám řikáme:tráva,čutka,seno,listy
indu se nadává:skéro,skank,skerdžives,pálení,hulení,čoudy |
|
|
iXtiN |
My chodime na rande s Mariou Chuanou |
|
|
very_hard |
u nas v Blave Grass Ganja Makak |
|
|
CAESAR |
gres,gandža,makak,hulivo,fajčivo,zelina,burina,bylinky,hulenie,zelene,kanabis,kanab,trafka,kapusta,ž
užula,maruška,mary janka,zelenina,pofajč,maja-jana,maria huana,travička...na vsetky si isto nespomeniem |
|
|
Morys |
Mno mi dycky rikame ze dem na Jonatana:D |
|
|
Frankie |
Mary Jane, Jon, kafka |
|
|
Split |
Opava- jednou mi nejaký cikan povida.... Hele bracho nechces naké sake pake filmovaké? ....
jinak to spíš závisí na partě, klasika skuro, špeky šméé, vuřty, špidla, phou-phou atd |
|
|
Blow-Ganja |
kava , ganes,trava a pod |
|
|
Moje |
jedine libovej krocan |
|
|
belladonna |
:smoker:@:smoker: |
|
|
Janco |
My zelina, zelene,
Do telefonu uharky (vokurky), alebo rajciny |
|
|
Ritch da Bitch |
My říkáme : džéro, bré, žilka, špekenziebite, brčale, fet, jedovatá marjánka, dávka |
|
|
Ondřej |
"Naše vysmátá kolegyně" :D |
|
|
Mastex |
Něco bich taky napsal,ale nechci se opakovat.Ale nejvíc mě dostalo to "Něco na kašla",jak psal Johnykrnda |
|
|
Hellemese |
Nechce se mi to tu cist, takze se budu asi opakovat.A mozna nereknu vlatne nic novyho.
Ganja,mařka,tráva,kvítí,sranda,Marie,Jana,Majoranka,koreni,prd,kaslatko,neco do skla,chechtátko,kopřítko...
Pojmenovani pro jointa:
Mrkev,flétna(nebo jiny foukaci nastroj,treba pistala...),brko,špek,joint,džon... |
|
|
Hellemese |
a samozrejme skéro,skunk,lampa,podlampovka a plevel:-) |
|
|
SakinSAK |
zelenina, software (hardware je tym padom bongo, alebo fajka ;)), tocene (jedno tocene bongo prosim ;)), hlina, blato, CDcka, trafka, weed, zelene, smiech, polepsovak, šmak, pleskanica, prskaníčko, mastenica, a ja neviem, podla mna ludia vedia vzdy o com sa bavia :)) |
|
|
Hulicz |
Ganja je gája když jdem hulit, tak jdem opékat špekáčky...skero je káro atd :-)
Peace |
|
|
Hanyz |
někteří lidi jsou hákliví na telefon, tak v tomhle případě mluvíme o "šatech ve skříni":D |
|
|
TWiSTY |
-brčko
-huleni
-bučo
-prd
-joint
-johan
-larwa
apod.....je toho KOTEl |
|
|
lyuk |
u nás jí říkáme "maruš" nebo klasicky tráva |
|
|
Skřeťák v Sudu |
zelená sranda, veselý koření nebo treba kdyz dem hulit tka ze dem valet džengy |
|
|
shakelukas |
u nas,tj. zlínsky kraj tomu rikame: prdy,hulení!! to jsou dva nejpouzivanejsí nazvy u nas!!!!! |
|
|
Lahvan_FlaskiCZ |
hurimuana, konopka, speky, póra, štroncly, ganja, hulení (asi nejvíc). |
|
|
shakelukas |
Marakush:ty ses ze zlina?nebo nekde z okoli? |
|
|
kickdashit |
Z L I N reprezent :beer: :jumper:
jo mimochodem proste a jednoduse pálo |
|
|
Mr. Figaro |
V Liberci je to klasicky - Pálení, Hulení, Kouř, Skérko, Ganja.... - Nějak moc to u nás s názvama neřešíme....:smoker: |
|
|
dfblbec |
unas v dedine a v ba som pocul zatial
trava, makes, makak, mačes, šluky, puky, wýd, gandžis, tráfka, peky, prásky, bongá, atd atd atd......
vodne bongo : fono, strundžo
jointy : brko, špek, palička, papek,
suche bongo : suche,
sklenka: sklenka,
vaporizer: vapo
bublačka/ bublaňa,
fajka: bafna, bafnidlo (:))
tych nazvov je mrte co som pocul ,ale teraz si nespominam uz ale makak a makes a mačes su preffered nazvy |
|
|
Karri |
u nás se tomu říká jedině zkuřovadlo:pimp: |
|
|
Pepe46 |
u nas na zlinsku (otrokovice) ganja nebo sluky |
|
|
The Farm |
no jak jinak než skera ganja prostě zahul! |
|
|
Xan. |
prdy špeky brka hulo zeli Géčka ganja huleni paleni
haš plastik čokolada |
|
|
Karri |
jj, bůčo se tomu u nás říká taky =) |
|
|
kouba |
mno tak u nas na valasku rikame: šprymi , štráfy , kouře, šluky , |
|
|
Vladbur |
U nás v Ústí nad Labem se tomu říká skanky,skéra,čutka,hulení,tráva,veselej pytlík,atd...
Teda většinou... |
|
|
skiwalker |
u nas dili , smerovky , reflektor , rakúska čokoláda a tak podobne |
|
|
kurdt |
no u nas se tomu rika klasicky ganja,trava nebo zeli....zadny specialni nazvy nepouzivame :) |
|
|
Skřeťák v Sudu |
"listky do kina" :D asi nejlepsi |
|
|
JAHmaican |
podle toho co je to za model, tak : depresív, nebo ganja, kaya, sinsemillia( nebo jak se to píše) |
|
|
Spawnmaster |
my tomu říkáme všeljak... třebas gáňa, ganja, tráva, marry jane, zelenina, shit, grass... po telefonu krmení pro rybičky. jinak jointům asi klasicky - brko, špek, smotek někdy taky špíček či žiletka... podle velikosti hehe ... no a když to je velkej špek, tak je to většinou labakán nebo špek jak hovado či bambáro :)
češt |
|
|
Maroko |
Mne raz babka zadrela, ze fajcim maniharpunu |
|
|
po.pol.noci |
Ja to nazyvam 'Ma'.
Alebo 'P'
(vyslovuj tak ze hlaska p plynule prejde do piskania, prdenia a trubenia:) |
|
|
po.pol.noci |
Alebo 'Smrt', resp 'Smrt - Metal' |
|
|
mikel |
ganja
travička
hulčo |
|
|
Zodiak |
Konopí, Marihuana, Doping, Bhang, Gandža, Tráva, Mařena, Mařka, Bůčo, Buřidlo, Tlaky, MaryJane, Zelené, Do hlavy, Bomby, Pukani, Cannabis, atd. až do nekonečna... :sun: Vždyť se to všechno opakuje... :p:
Osobně nejraději používám:
- pokud jsou přítomní pouze zasvěcenci: MOTA
- pokud jsou přítomní i lidé nezasvěceni: NĚCO
V duši mám nejraději stejně Cannabis včetně vznešeného přídomku Sativa, který má jako jediná ze všech Dicotyledontních kryptosemenných rostlin z potřídy Hamamelidae. :wink: |
|
|
Vladbur |
Velkej joint je kombo,nebo mekambou,hulení je ságl,skenour,skankozák,skérotoč |
|
|
Shlukmaster |
tráva= makak alebo mačo
podme hulit= pome na puky |
|
|
Lupus |
Hulo, hulčo, duno, dunčo, ňůňo, ňuňínko :D , zboží, matroš, gandža :D, nebo tak nějak :D |
|
|
d3ath |
u nas mame "zajice v pytli" |
|
|
G-Farmer |
U nas je to FAJČO,Ganja,Zelené,nebo vysmáté,a nebo SKANY!! |
|
|
G-Farmer |
a nebo se rika "Něco"
"Ďime naň ho!!!"
"Odpal to"
a dalsich 10000009999999999...................................... |
|
|
omniaaliterest |
joint=spronzl,brkolois,burt,marihuanovy smotek,pistala,brcko...etc.....
kdyz jsme doma..sedime u kompu...kecame pres mirandu...tak davame ONLAJNAKA... |
|
|
onrejblesk |
heh lol.. sem to za celou noc poctive precetl.. a celekme HC nazvy.. nejvic me dostal nzev.. "neco na kasel"..:D
tag to u nas na severu se pouziva proste TO a kdyz uz tag normalna rikame Hulo a nebo Josh.. a nebo se u nas casto rika.. pod pudem grilovat.. nebo dneska bude grilovacka.. to se azse prezereme(zhulime)
btw.. jak nekdo psal s tou majorankou.. uz ste ji nekdo nekdy hulil.. my sme ji zhuleni skouseli.. a ma peknou chut.. pak si dat na to nejaky grilovany masicko.. to je pak chut.. mier.. |
|
|
Slavka |
My tomu hovoríme HU . A ked ideme hulit, tak hovoríme, že ideme robiť HU |
|
|
|
ani to nemusíme pojmenovat, každý ví, o čem je řeč :)
jinak - kouř, huleníčko, ganja, brko, skero |
|
|
Everl0st |
to d3ath:zajíce v pytli nekupuj :D
U nás na západě...v takovým známým trojměstí se používají názvý jako:modus,bombení,potřebuju pomoc,jahůdky,je něco na skladě,hraje dneska Holandsko???,zelený dráčci :D
Když dem konzumovat :dáme bóňo,bondžínko,džambáro,rachejtli a názvy který tu už padali |
|
|
|
Jednoduše - lampa.
Ale já jí říkám kytí. |
|
|
jumpra |
ja rikam proste jen dam si Green!! |
|
|
papírek |
my rikame skero..kank...nebo,,mame radost" |
|
|
trojbodka |
sk...ganja makak pohul pohulenz spek brko joint mrkva bejzbolka |
|
|
Vochomurka |
maš něco na prda????
tráva
ganja
fialky ----tak to se říká u nás na valašsku!!!! |
|
|
TouchWood |
mě tohle přijde jako policejní průzkum slangu huličů konopí .-) |
|
|
Toxikoman |
citace: |
Původní příspěvek od Lupus
Hulo, hulčo, duno, dunčo, ňůňo, ňuňínko :D , zboží, matroš, gandža :D, nebo tak nějak :D |
haha tak na tom to som sa mrte zasmial :DD ze hulčo, duno, dunčo hhehe
u nas hovorime ale respektive ja hovorim: makak, material, weed , atd...alebo dunčo-sluk haha ale to uz kecam :D |
|
|
Spouk007 |
Brcka, nebo kdyz neco resime a musime byt nenapadni tak treba green rabbit |
|
|
|