Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
První indoor - pár otázek - Klikni zde pro originální téma
Mihu
Zdravím lidi,

potřebuji odpovědět na pár otázek týkající se začátků. Hledal jsem po celým foru, ale nenašel jsem přímo odpovědi, které jsem hledal. Možná to jen potřebuji vysvětlit po lopatě, tak se kdyžtak omlouvám za banální otázky.

Teď k věci - pořídil jsem si box 120x120x180, 600W výbojku, narval jsem tam 16 kusů vyklíčených kytek a začal jsem svítit. Po pár dnech to vypadá, že se jakžtakž chytli. Převážně mi jde ale o to, jak pořádně větrat a vyměnovat vzduch v boxu. Vevnitř mám umístěný jeden ofuk naproti výbojce ( jede celou noc a přes den 15 min každou hodinu ). Dále mám přichystaný i odtah v podobě větráku ( 350m3/h ), který ale ještě nemám nasazený a ke kterýmu ještě příjde pachový filtr. Dále se chci ještě zeptat na zalévání v období růstu, jelikož zalévam často lehkým kropením ( 1x - 3x denně - abych udržel vlhkou půdu ) a jsem tím pádem nucen zalévat i pod světlem.

Potřebuji vědět teda:
- Mám odtah zapojit ihned a jak často ho mít puštěný, aby kytičky měli dostatek vzduchu?
- Zalévám v období růstu správně?
Postman16
Zdar, odtah zapoj hned a měj ho zaplý nonstop klidně i ten malej větrák můžeš dát nonstop.. Zálevat by se mělo převážně jen když máš zaplou výbojku ale můžeš i přes noc ... ze začátku je dobrý to nechat trochu proschnout aby se pořádně rozlezli kořeny zalívat třeba jednou denně až budou větší můžeš častěji.. ale musíš to poznat kdy a kolik kytka chce .. kdyby byli přelitý tak to poznáš snadně listy budou takový povislý.. dost užitečnej thread "Překlad MyNameStichova threadu o chorobách, škůdcích a problémech s pH" ..
sailinder
skus preluskat tychto par linkov jak vetrat: http://grower.cz/pestovani/navody/o...pestirny/3.html a http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=21949

a tady jak zalevat:http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=10048


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma