Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: [1] 2 3 4 
Sličné venkovanky (od sezóny 2006 až pryč) - Klikni zde pro originální téma
Zedy
-> OUT 06 <-


Zdravím všechny growery,

nedávno sem si tady zakládal nick a dneska sem se dostal k založení tohoto tématu kde vám chci ukázat svůj první outdoor:-) Měl sem s tím dost problémy, protože naše zahrada kde sem pěstoval je blízko potoka, kterej se loni když byla ta velká voda vylil jak nikdy a když opadla voda měl sem půlku s těchto kytek na padrť rozežranou, nebo vyplavenou a všechny byly zasraný od bahna, tím byla moje úroda dost ovlivněná, ale i přes to sem pár holek zachránil a vyrostly z nich kousky který vám chci ukázat.

Začal sem tak že sem si tak půl metru do země prokypřil půdu, vybral všechno co tam bylo za bordel a do takle připravený půdy sem zasadil malý prcky, který mi ze začátku klíčili v namočený vatě a pak lezly z půdy v květináči většinou pod sluncem, občas pod lampou. Ze začátku to byl pro ně šok a byly pěkně přepadlý, ale pak to šlo jak de vidět na prvních fotkách. Takovýdle malý zahrádky sem měl 2, bohužel z tý druhý mám foto až po čase:-/
Zedy
No a pak sem dlouho nefotil, ani nevím proč, asi z toho nasrání z tý povodně. Tak další fotky sou z července, nějaký kytky vypadaly mizerně a nějaký byly dobrý. Toudle dobou sem jim kolem stonku rozkládal koňský hovna:-) na doporučení borce kterej na tom sezónu přede mnou vypěstoval luxusní kytičku!

Čas od času když už ty bobky byly skoro rozložený v půdě sem je rozsypal na novo. Jinak sem zkusil ty bobky naložit asi na dva týdny do vody, byly naložený v přikrytým kýbly pěkně v chladu a pak sem tu vodu slil jako že s tím pak ty kytičky až budou dobře odrostlý budu hnojit přímo na list, no jo jenže mě nedošlo že asi takle přímo slitá voda z těch bobků nenaředěná bude trochu silný hnojivo a jednu malou kytku mi to přímo spálilo, naštěstí se z toho dostala a po delší době se ukázalo že je to samec:-) asi nějaká pomsta:-) tak šel stejně hned pryč, ještě se o něm rozepíšu o hajzlovi, oprcal mi většinu kytek :-(
Zedy
Tady už sou fotky po dalším měsíci, kdy bylo vidět že jim hnojení docela spěje a že docela rostou i když nějaký kousky nemají dostatek slunce, protože jim stínily stromy, který ze zahrady nikdy nezmizí:-) Začaly se už pomalu tvořit paličky a já je pořád obskakoval a s velkou láskou zalejval:-) Byly už párkrát zaštíplý a s pěčí o ně mi pomáhal i motejl jak de vidět na jedný foto:-)
Kubííííík
Souhlas se Soul Rebelem,radši si ty fotky smaž,at maš klid.Jinak ty saziš jen ze seminek,řízky vůbec? Sorry za zasírání,pak smaznu.
Zedy
Jo zapomněl sem napsat na začátek co to je vlastně za odrůdku! Všechno je to ,,NO NAME" :-)

No a jelikož byly prázky, tak sme se vydali s mojí holčinou, která se na pěstění taky podílela někam k móři v dobu kdy sem ještě nerozeznal toho samce o kterým už sem psal na začátku. Po dvou týdnech co sme se vrátili bylo jasný že de o samce a to už bylo bohužel pozdě opracal nám všechny kytky kolem, ale naštěstí sem měl pár sice malejch mrzáčků bokem o něco dál, který byly čistý. Ale nějaký kytky byly oprcaný brutálně:-( to de vidět na některých fotkách, sou focený někdy v září. No a z tý hafo oprcávky mám aspoň letos spoustu semen, který si hodlám sám pojmenovat:-) Sou totiž dost barevně rozeznatelný a tak si rozjedu nějakou odrůdku:-)
Zedy
Hoši máte pravdu díky moc!!! Už je to ready, avatara sem si smazal, musím nějakýho novýho stvořit a akty sou taky fuč, díky!!!:-) Vůbec mi to nedošlo :-/ :-)

No nic další foto mám akorát až ze sklizně, tak hurá k fotkám. Každou kytku sem zabalil do novin, pak při kouření má kytka nádhernou jemnou chuť a snad nikdy mě to neškráblo ani nekoplo, fakt doporočuju!
Zedy
No a když už byly dostatečně usušený, tak sem se na ně vrhnul s kudlou a šel obírat. Jinak z listí bylo pár dobrých mlíček:-) a každopádně zážitků. No a je hotovo. Letos už mi klíčí na další out a jinak rozjíždím svůj první indoor, tak sem zvědavej jak dopadnu, tady je odkaz: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=28489

No a to je všechno, matroš to byl docela dobrej, hlavně měl perfektní chuť, spíš taková pohoda model, žádnej smrťák:-) Tak zdarec a díky za jakýkoliv názory a hlavně díky borcům Soul Rebel a Kubííík za upozornění:-)))
Anakonda
Sakra, dnešní rok se na OUT vrhnu po hlavě! Zatim jedu INDO. Tak uvidim jak to venku dopadne. Máš to pěkný, to výš někdo tě taky musí pochválit.....:D :D

Chválí se do PM nebo komentáře ke karmě, samotná chvála bez relevantních informací thread akorát zasírá a ubírá autorovi threadu případnou novou K+, když čtenáře přestane bavit prohrabávat se příspěvky "máš to pěkný" ;). Takže příspěvek nechávám s tímhle vysvětlením a prosím, už nevyráběj další podobné v pěstitelských fórech :). Jedule
Zedy
Díky za pochvalu už sem myslel že mi todle téma každej přehlíží:-) A já du letos do indoorka, jen potřebuju domáknout box a nějakou elektroniku. No zase tak dobrý ty kytky nejsou, ale lepší než nic;-)
Zedy
-> OUT 07 <-

Koukám že je tady hafo založenejch témat na letošek a tak sem se rozhodl hodit ten svůj ročník 07 do toho loňskýho, mám zatím naklíčeno pár kytiček, pár už jich roste, ale chci vám ukázat jednu moji krasavici která se mi líbí nejvíc, jelikož je venku mizerný počasí tak ji nahřívám pod lampičkou, protože mi ještě nejede INDOOR, kterej je ve výstavbě.
Zedy
Tak tady sou fotky přípravy mého políčka, vybral sem půdu do kolečka. Od souseda sem nabral 2igelitky koňskýho trusu a celou plochu políčka těma koblihama :-) posypal a pěkně rozprostřel, pak sem to celý zavezl tou půdou z kotouče, zase pěkně rozprostřel, tak aby ty bobky byly akorát ke kořenům těch rostlinek. Zatím sem tam hodil jen jeden odrostlej model, ale ještě to nemám nafocený, tak foto s modelem sem hodím až se mi nabijou baterky do foťáku :-) A celý políčko sem ještě pocukroval semínkama z loňský úrody a už mi leze pár klíčků, tak je to zatím takovej mišmaš.
Zedy
Tak baterky už sou nabitý :-) a mohl sem vyfotit začínající úrodu na tom políčku. Hned první se mi povedla blejsknout se šnekem a další 2 sou detaily. Jinak poslední sou klíčící, ty dva sou největší siláci, který se chytly asi ze stovky rozesetejch semínek a ty malý klíčky z ničeho nic umíraj :-/ Je možný že to dělaj ty šneci? Hned dneska se mi tam plazily tři, jestli když ten malej klíček přeplazí, tak je asi po něm co? :-/ Jinak sou to NoNamy, který mám sám pojmenovaný.
damaja
keby som mal na poli tolko slimakov(snekov),skusil by som okolo tych rastlin pohadzat skrupiny z vajec...A to by ich malo odradit...Ja som to este neskusal lebo so slimakmi nemam problem ale poradil mi to kamarat ktory vypestoval najlepsi outdoor aky som kedy fajcil...tak si myslim ze by ti to pomohlo
Zedy
damaja:

díky moc za radu, určitě to zkusím. Jinak mi ještě kámoš radil ať okolo každý kytky nasypu sůl a ty slimáci se jim potom vyhnou, jenže jak dlouho tam taková sůl vydrží :-/
Zenga
Zdravim,sul tam nesypej,to je blbost-nasyp tam pisek nebo neco hrubyho.Nebo muzes koupit Vanish v zahradnictvi(takovy modry granule) a mas to 100%-jak na to vleze,tak je po nem!
Zedy
Zenga:

pic, no víš co když šneka posolíš :-) tak je po něm. Díky moc, na Vanish se optám a uvidím jak to půjde dál. Jinak sem preventivně napíchal kolem sirky, ale s tím asi moc velkej úspěch nesklidím :-)
Zedy
Tak sem tady zase po tejdnu a hodím sem nějaký aktuální foto jedný krasavice která se mi zamlouvá nejvíc :-) Zatím hnojím kořen koňským trusem a jinak Kristalon Start. Přes tejden bylo nádherný počasí a s pravidelným zalejváním rostly jako z vody a de to poznat!
Zedy
Ty jo dokázal by mi někdo vysvětlit co mi to přes noc vyrostlo vedle kytek za houbu???
Zedy
Pic, myslel sem právě že s kytkama něco společnýho budou mít, tak nic :-) No jasný potřebuju ten co tam vydrží i přes nějaký deště a větry. Díky šéfe!
Zedy
Po nějaký době se vracím ke svému tématu a přináším foto rostlinky kterou mám nejradši. Na zaštipování hlavního stonku zatím seru, protože takle nerad beru krásnej rozjezd do vejšky, FIMkem se vyblbnu až na větvích který tam pomalu raší, chci aby vyrostla pěkně do výšky a nechci ji brzdit. Na kořen použřívám koňskej trus, jednou za 2týdny zalejvám s Kristalonem, jinak leju ráno a večer, za chvíli použiju Cererit.
Zedy
Lidi, ještě mi přibyl jeden řez, prej je to model ,,Church" , je to možný? Nikdy sem se s tím názvem nesetkal.
FaLda
Cuss, kamosi maj zkusenosti s vanishem a nebo jednoduse pisek, jakmile na nej najede, tak se na nej nalepi a chcipne, me na zahradce sezrali slimaci asi tri kytky zmetci, taky skody, sice to vypada jako FIM, ale ucel to nema........snad se chytej hej
Zedy
Jo jo někde sem to tady řešil, taky mě srali šneci, ale kytky už vyrostly a je to OK, teď už se jen tak plazej kolem a nemůžou nic.

Jenom mám ještě jeden dotaz: kámoš vyhodil jen tak pár semínek, ze kterejch se tři chytly, vyrostly asi na dvě patra a na místě kde byli se jim moc nedařilo, borcovi byly ukradený, tak sem se jich ujmul, udělal sem záhony (druhý foto), půdu sem ze začátku jen trochu prohnojil Rohoskou a promíchal s půdou, kytky tam hodil a přes noc ty kytky normálně seschly, odešli jim listy a skoro i stonky odumřeli, no kytky sou hotový a na vyhazov (první foto) a to sem je ještě pěkně prolil a tak sem je dneska hned vytahl z tý země a přesadil do samotnýho substrýtu a dal do květináčků, jestli se vzpamatujou, ale už sou asi jasný, je to škoda :-( Jen mě zaíjmá co to mohlo způsobit, nevíte někdo?
Zedy
Tak sem si dneska úplně na rychlovku vyrobil konstrukci pro fóliovník z toho co sem našel a úplně provizorně bez nějakýho sraní :-)
Jen se chci zeptat jestli mi někdo můžete doporučit nějakou special fólii, která by zastopila fukci skleníku co?
Zedy
A fóliovník je ready a na mém milovaném grow place! Ještě jedna foto s náhledem dovnitř.
hudson
Ten vanish je fakt 100% ve funkcnosti je to opravdu vrah vsech slizu, takze ochrana po cele obdobi.Ten foliovnik mas pekny i dost vysoky, ale pozdeji ho stejne budes muset sundat :)
Zedy
K tomu Vanishi sem se ani nedostal, nějak sem to řešil když byly kytky malý a pak povyrostly a už sem se na to vyprdl, teď ani s nějakejma plazama nemám problém, asi si to už rozmysleli, nebo se jim nechce plazit po tý hlíně :-) Jinak ten fóliovník je fakt rychlovka, měl sem ho hotovej snad za 2hoďky, mám ho hlavně na růst a kdykoliv ho můžu přehodit kamkoliv na zahradě na jakoukoliv rostlinu potřebuju, jansý až přerostou, ak de fóliovník pryč.
Zedy
Ten fóliovník nemá chybu, kytky rostou před očima. Ta první kytka je ta kterou sem dávám nejčastěji, je to moje druhá generace NoName, říkám ji Armagedon :-)

Jinak sem asi před měsícem tady na to políčko vysypal něco okolo 200semínek a když mi už třetí tejden ani jedno nevylezlo, tak sem si říkal že je s nima se všema konec. A před pár dny kdy jsem dal nad kytky fóliovník a začal zem pravidelně zalívat začaly lízt ven a jejich už kolem 50ti, jsou na té třetí fotce, takovejch prcků je tam fakt hafo. Co myslíte, mám je nechat odrůst a pak naházet do květináčů, nebo co s nima, když začaly lízt až teď?

A ta poslední fotka je řez z matky, prej model Church, je to možný? Nikdy sem o takovým modelu neslyšel.
Zedy
Ty vole to je bordel, tady to tak letí v tý Outdoor galerii, že tady mám v tématu pár dotazů, některý už dokonce dvakrát a než se na to někdo mrkne a odpoví mi, tak už to mám nakonci stránky a nebo už někde v prdeli :) Sou to fofry co hoši, každej pěstí a má z toho radost, ale to je dobře!
Zedy
Ho ho hó, tak sem s máti udělal dobrej kšeft. Vykecal sem s ní celou jižní stěnu baráku, kam se vejde asi tak 6kytek za to že polovina z nich bude pro ní na koupele a tak, dobrý ne? ;)
Zedy
Tak to je můj novej záho kolem tý vykecaný stěny. Takovej krátkej filmeček jak sem prohnojil půdu kobilincema ;)
Zedy
A tady sem si zalil bobky a nechám je několik dní odstát ve vodě a pak s tím budu hnojit listy v dobrým poměru s čistou vodou :)
hudson
Hm vypada to chutne :D ja mam doma uz normalne konsky hnuj premeneny na hlinu a to micham s pudou je to fakt dobry hnojivo...
Zedy
Koňský hnůj proměněný na hlínu? Jak to děláš :)

Já míchám rovnou ty koblihy s půdou jak de vidět vejš;)
lukas04
Na predošlej strane ste hovorili o slimákoch (šnekoch), počul som , že je na ne účinné, keď okolo rastlinky nasypete kávu. :)
Zedy
A je ta káva učinná i po deštích a zasiltí? To už asi ne co...
Soul Rebel
citace:
Původní příspěvek od Zedy
Koňský hnůj proměněný na hlínu? Jak to děláš :)


Kazdej hnuj, kdyz je cerstvej, tak je hodne silnej. Pokud se ale necha odlezet - asi par let, tak v nem uz muzou rust rostliny, protoze postupem casu ,,slabne''
Schvalne si vsimni az pujdes kolem nejaky kupy hnoje na poli, ktera tam lezi dlouho, ze nekde neroste vubec nic a jinde je porostla uplne cela:)
Zedy
Jo takle ste to mysleli hoši :) Jak tam psal proměněný tak sem to špatně chápal. Když ho zapracuješ do půdy taky tím nic nezkazíš, je dobrý ho dáva do země po sklizni přes zimu když půda odpočívá a potom i tak sílí.
Je pravda že po třech letech co pěstuju na stejným místě je lepší ten čtvrtej rok nechat tu zem odpočinout?
Soul Rebel
citace:
Původní příspěvek od Zedy

Je pravda že po třech letech co pěstuju na stejným místě je lepší ten čtvrtej rok nechat tu zem odpočinout?

No jeden druh rostlin si bere stale stejne latky, takze je asi logicky, ze jich po par letech uz mocc nezbyde. Musis tedy hodne hnojit, nebo menit mista.
Zajimavy mi taky pripada napad zasadit tam na jedn sezonu treba hrach nebo neco podobnyho-na korenech ma bakterie, ktery jsou schopny na sebe vazat dusik, takze by mela byt puda na rust dostatecna. Fosfor a ostatni latky budes muset asi ale dohnojit.:)
Zedy
Víš co, pěstuju doma na zahradě a mám vyhrazený místa kde můžu a kde nemůžu, kde mám dost sluníčka a kde ne a tím sem omezenej na dva záhony a jinou možnost nemám, jedině hodit kytky ven a na to chuť nemám, když vidím jaký sou některý lidi svině a obíraj druhým jejich kytky. Tak že bych si jeden rok odpustil moji travičku a šel do hráchu, tak to se mi moc nechce :)

Jo a tak se to dá řešit třeba tak, že když je půda po sklizni nevyužitá a tak ji pořádně prohnojit slepičákama a kobilincema a nechat ji chrnět přes zimu a na jaře zase na novo co?
Soul Rebel
Tak bud hodne hnojit, jak rikas hnuj na podzim a nechat ulezet (taky praktikuju). A nebo uplne nejluxusnejsi zpusob: vykopej diru na poli, kup kvalitni hlinu a mas to nejlepsi;)
Zedy
No jo jenže na poli je to riziko že ti ty kytky někdo zčoří :( a nebo jak píšeš nakoupit kvalitní hlínu a promísit ji s tou starou, jde jen o investici :) a je pořešeno.
lukas04
citace:
Původní příspěvek od Zedy
A je ta káva učinná i po deštích a zasiltí? To už asi ne co...
Toto som zistil na jednom sajte.

Záhonky zeleniny a dalších užitkových plodin ohradit 10 cm širokým pruhem pilin, které se pak polijí černou kávou i s logrem (při snížení účinku opakovaně polít, zvláště po dešti). Bylo zjištěno, že roztok s 1 až 2 % koncentrací kofeinu je pro plže smrtelným nervovým jedem a rovněž je odpuzuje (rostliny přitom snáší i mnohem vyšší koncentrace). Je možné použít i další překážky jako dusíkaté vápno, pálené vápno, popel, samotné piliny nebo směsi.
Zedy
No to bych si musel udělat kurva pořádný kafe na ty moje záhony :) jenže tím vápnem pak ovlivňíš ph té půdy ne. Já už sem se rozhodl pro ten Vanish, protože mám zase mezi kytkama takový ty oslizlý cesty z kterejch se mě vždycky mrazí po zádech jak to bylo zase o fous, že mi nepřejel kytku :)
Zedy
Ty jo těch klíčků je na tom záhoně čím dál víc, nevím co s nima budu dělat, asi je tam nechám až jim vyleze pár pater, tak je rozházím, kam se mi to hodí, co myslíte?

Na dalších třech fotkách je moje krasavice, kterou schválně nezaštipuju a nechám ji, ať se táhne jak chce.

Na poslední fotce sou ty dva Churche, už se jim klube třetí patro, je to dost pozdě, ale oni to doženou;)
Zedy
Ty vole a teď sem ale fakt nasranej, slimáci zkurvenýýýýý!!!!!! :grrr: :grrr:

Myslíte že to rozchodí?
Zedy
Slimáky sem si vyčíhnul a topím je v hrnku, kterej sem musel přikrej, protože ty kurvy normálně i přes to že byly potopený, tak se dokázali dostat ven. Zejtra kupuju ten Vanish!

Jinak sem si nechal pár dní uležet ty kobilince ve vodě a dneska sem to slil a mám 5litrů kvalitního hnojiva, teď to jen dobře namíchat abych nespálil kytky!
Zedy
Můžete mi někdo poradit v jakým množství a jak často bych měl kombinovat ten výluh z koňských bobků (viz. příspěvek výše) s Plagronem Phyt-Amin? Předem díky moc!
Hanulkááá
No myslím,že phytamin bude lepši stím konákem nekombinovat a dávat ho zvlášt,ale i tak by se stát asi nic nemělo.Ty daváš phytamin do zálivky? Ten konák zkus napřed menší dávky,uvidíš co to stěma kytkama udělá a když tak to zvyšuj....
Zedy
Jo jo, rosím s ním listy v kombinaci se zálivkou. Určitě si dám bacha, abych kytky nespálil, ale de mi o to jestli ta kombinace nebude mít nějakej negativní vliv na rostliny? Máš s tím zkušenost?
Zedy
Tak a se slimákama je konec :vampire:
hudson
Kolik te prosimte stal jen pro srovnani ten VAnish?
Zedy
Stál necelou 100,- je ho 200g a vydrží veškerý zalejvání a deště a na dlouho, prostě kvalitka.

Včera sem tím obyspal záhony a chytili se mi hned 4kousky to sem koukal jak se pořád líhnou i když jich třeba 10 vychytáte, sotva se prolezli po granulích a hned bylo po nich, viz. foto :smoker:
Zedy
Check 23.6.07

Sem tady s novým foto a i přes to že je můj letošní outdoor dost pozadu, tak z něj mám radost!:)

-začnu prvním záhonem, kde sou dva Churche, na kterých si nedávno pochutnali slimáci, ale dostali se z toho a jedou pěkně dál. Na třetí fotce je kytička, kterou sem dostal od borce kterýmu říkáme Lubond, tak sem ji pojmenoval Bond :), ještě sem šoupl mezi ty tři malý záhony květináč se dvěma kytičkama a celý sem to přikryl fóliovníkem, všechno de vidět na fotkách.

-půda je prohnojená kobilincema na kořen, na list používám Plagron Phyt-Amin a kolem to mám ošetřený Vanishem proti těm zkurvenejm slimákům, jako že jich tam někdy je hafo mrtvejch.
Zedy
...mám to rozdělený do dvou příspěvků, protože je to na víc fotek.
- tady sou další dva záhony, na těch prvních fotkách sou taky dost mladý kytičky, první 3 jsou NoNamy pojemnovaný jak mě napadlo :) a 2x Hempstary na 4. a 5. fotce, na 6. je focenej celej záhon.

-další fotky sou z posledního záhonu, kde je to samej NoName, sou tam dvě větší kytky a pak asi 40 malejch, který ještě hodlám někam rozházet ;)

- jinak je to všechno hnojený, jak už sem psal nahoře, kobilince a Plagron.

- tak jen doufám že to všechny kytky doženou a nakonec budu spokojenej:)
k/-\pr
zdravim,ta velka vypada masakralne,mel jsem neco podbneho ve foliaku,ale jak zacaly obrustat stromy tak tam nejde moc svetla a stoji to za prd,ale tohle vypada dobre a us bych je rozsazel,protoze as si udelaj nejakej korenovaj system a ty je budes chtit rozsazet tak jim ho ponicis a treba to ani nerozchodej....
Zedy
Ahoj, jo jo taky sem jí měl ve fóliáku, ale ten byl dost malej a tak sem ho hodil na jinej záhon a kytka roste bez fóliáku, jen mě sere že dneska nemám všechny takle rostlý, ale co zbytek to určitě dožene, jako loni tak i letos sem to zase nějak prospal :)

No díky, kudla takovou radu sem potřeboval, konečně někdo se na to podíval, víš co je tady takovejch témat a jak to frčí, tak mi nikdo ani nestíhá odpovídat a když se na něco zeptám, tak už mám téma někde dole a nikdo si mýho dotazu ani nevšimne. Někde vepředu sem se na to totiž ptal co s těma prckama, kdy a jak a konečně mi někdo odpověděl, díky :) vlítnu na jejich přesazení hned jak to půjde!
Zedy
Lidi mám dotaz, na fotce je několik kytek, který vylezly ze země a ještě sem se nedostal k jejich přesazení, některejm už leze i třetí patro a moc už se mi nechce jim vrtat do kořínků, co když je takle nechám?
pajloo
ahoj no toto by ti mohlo pomoct http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=30296

nech sa dary
Zedy
Díky moc za odkaz!

Jen mi je moc líto těch kytiček co se krčí pod těma většíma, který jim stíní a nenechaj je pořádně růst.

No a zase když do nich rejpnu a budu je chtít všude možně rozesadit, tak je budu muset všechny rozdělit, přece je nebudu sázet po dvou nwbo po třech a jak jí pustí hlína z kořenů, tak jim z toho po přesazení klepne, dostanou šok a pak to dopadne tak jak je to na fotce a aby takle dopadly všechny kytky co odsud přesadím, na to náladu nemám, to jim spíš ublížím mi připadá :confused:
Hyde
Zedy- tuším jsi psal, že jsi usmlouval s mámou jižní stranu(nechce se mi to pročítat znovu). Pokud ano, nechal bych to tak jak to je a pro letošní dlouhé léto se spokojil s křovím. Do květu tomu už dnes stejně moc asi nechybí, přesazování, resp. uchycení seseknutých řízků by bylo nejisté.
Z určitého procenta budeš mít stejně kluky - tím se to opět protříbí. No, a pokud do toho půjdeš se stejným srdcem a pečlivostí (jak je vidět na přípravě tvých latifundií) i příští sezonu, bude to jistě velmi, velmi zajímavé. Z historie tohoto threadu je celkem znát, kolik pokusů+omylů=ponaučení - pěstitel absolvuje za 1rok a že jich ještě bude....
....začal bych třeba tím, že nedám do placu foto s barákama sousedů (č.5) páč všechno může skončit dřív než začne...

dtto tvůj indoorek. Zdá se, že máš podmínky, o kterých se řadě začínajících growerů ani nesnilo, s řemeslnou pečlivostí si důvěrně tykáš, ale v pěstitelství (grower-pěstitel) je přeci jen nutné hlavně číst, naslouchat, vnímat a opět číst... aby pokud možno FORMA neměla navrch před OBSAHem.

Přeju mnoho úspěchů.
Zedy
Ahoj Hyde, jak píšeš počítám s několika samci a tak to i prořídne a beru to jako experiment, po kterým si vezmu další ponaučení;)
Snažím se mabírat informace kde to de, hlavně musí být prostředky, jinak moc díky Hyde!
Zedy
Check 19.7.2007

1.záhon:

- jedná se o usmlouvaný záhon:), kde hnojím kořen kobylincema a na list kropím Phyt-Amin, už docela povyrostly, jen nějaký holčiny sou trochu pozadu, ale to mi vůbec nevadí
- fotky:
1) jeden z mých NoNamů
2) celkový pohled
3) Church
4) NoName od kámoše, říkám jí Bond:)
5) Hempstar
6) Hempstar
Zedy
2.záhon:

- tak tady na tom záhonu sem měl vysazeno i loni, jak už sme psal v předešlých příspěvcích, tak sem na něj vysel několik semen a vysadil i svoje kytky: chyba! Dneska to vypadá tak, že je tam něco kolem 60ti kytek, který maj něco k půl metru a mezi nima jedna velká. S těma menšíma sem si nevěděl rady a nechtěl sem jim hrabat do kořenů, tak sem je tam nechal a vypadá to tak jak to vypadá:) Všechno je to zase hnojený kobilincema na kořen a na list Phyt-Amin, jinak sou to všechno NoName.
- fotky:
1) pohled z vrchu
2) prfil toho mišmaše:)
3) detail z prava
4) detail z leva
Zedy
3.záhon:

- tendle záhon sem si vysekal na neutrálním území, mezi polem jezedáků a naší zahradou, kde roste spoustu plevele a kopřiv a tak se tam snažím držet kytky dost při zemi, aby na ně nikdo moc neviděl. Na kořen zase kobilince a list Phyt-Amin.
- fotky:
1) celkový pohled
2) Church
3) Church
4) 2 kvetináčovky, jedna je ten Bond a drůhá můj NoName
5) Bond;)
Zedy
A jinak mám po zahradě všude možně poházený nějaký kytičky a taky mám ještě něco v květináčích:
1,2 a 3) Hempstary v květináči
4,5,6 a 7) Ty moje NoNamy, říkám jim Maconhy :)
Zedy
Čím víc tím líp, ale nejdůležitější je kvalitka:D taky sme zvědavej, hlavně v tom bordelu kytek musím uhlídat každýho samce a hermouše, no bude to pekýlko:)
Hyde
Zedy, pokud se v tuto dobu teprve chystáš na samce, tak tě skutečně pekýlko teprve čeká. A sice ne ze samotných samců, nýbrž z obavy, že kyti nedojedou(hlavně květináčky). i kdyby jsi dnes objevil prvního samce, tak holkám z té samé setby vylezou první fusy až po týdnech.
Snad bude léto skutečně delší, ale fotoperiodu při OUTu neošulíš, pokud ji neošulíš. Mě ostatně letos čeká zřejmě to samé - přes week budu muset zatmívat.
Tak ať ti to šlape a aby nezbyla jen ona útěcha - čím víc, tím líp.
Zedy
citace:
Původní příspěvek od Hyde
Zedy, pokud se v tuto dobu teprve chystáš na samce, tak tě skutečně pekýlko teprve čeká. A sice ne ze samotných samců, nýbrž z obavy, že kyti nedojedou(hlavně květináčky). i kdyby jsi dnes objevil prvního samce, tak holkám z té samé setby vylezou první fusy až po týdnech.
Snad bude léto skutečně delší, ale fotoperiodu při OUTu neošulíš, pokud ji neošulíš. Mě ostatně letos čeká zřejmě to samé - přes week budu muset zatmívat.
Tak ať ti to šlape a aby nezbyla jen ona útěcha - čím víc, tím líp.


To hustý sazení beru jako experiment, tak to pro mě nebude zase tak příšerná škoda, když tydle kytky nedojedou, proto mám taky další záhony;)
tva kvantita vypada dobre ale co to tam mas za prcky?
Zedy
citace:
Původní příspěvek od aero1
tva kvantita vypada dobre ale co to tam mas za prcky?


Ty jo to sou všechno takový opožděný kousky, který vylezly ze země dost pozdě a tak co s nima, rozházel sem je kde to šlo, aspoň ozkouším nový místa na zahradě, kde a co jak roste a dám jim tak život ne. Sou to všechno kytky ze semínek, který sem poházel po tom záhonu. Když mrkneš a pročteš pár stránek dozadu, tak se dočteš jak sem se k tomu dostal;)
Zedy
Selekce zhermovaných rostlin

- tak sem pořádně mrknul na můj druhej záhon a našli sme tam s moji krasavicí 9 kytek, který zhermovali a ani jeden samec. Konečně se udělalo trochu víc místa pro ostatní rostliny a zase chvíli počkám jak se ukážou další.
Zedy
Jedna z kytek sama do sebe, bez jakýhokoliv zatmívání kvete a to moc pěkně, kvete do růžova a moc jí to sluší i stonek má do fialova. Zatím to hnojím Phyt-aminem, mohl by mi někdo poradit kdy a jak přejít na Bloom?
BlackStar
Když kvete, tak bych stím Bloomem na nic nečekal.
golgotha
Zdravím, určitě jí začni krmit Bloomen, kvete a takovej květ potřebuje výživu ! Přechod z růstu na květ neřeš! Stačí namíchat hnojku a zalívat! Máš to pěkný tak ať to valí :)
Zedy
OK;) nebudu řešit a přcházím na Bloom, nebo to taky můžu zkombinovat ne? Phyt-Amin+Bloom, že?
JAHmaican
To víš, že to mužeš zkombinovat, ale pak bych ten Phyták vysadil, někdy kolem 4-5 tejdne květu, aby to nazačalo plesnivět třeba taky ;)
Wevi
citace:
Původní příspěvek od drobajs
Jahmajčan Je nákej CHYTREJ. Chytrý lidi je potřeba:::::::::::::::::::::::::


to jsi nemusel vůbec psát..Jak dlouho jsi držel tu klávesu??:::::::::D:D
Zedy
Koukal sem na Duduškovu zahradu a ten doporučuje vysadit Phyt-Amin v květu úplně a jet hnojku jenom na květ, tak sem se nechal inspirovat:)

Jinak díky za odpověď Jahmaicane;)

Lidi prosím vás nezasírejte mi to příspěvkama mimo téma;)
JAHmaican
Zedy: No jak chceš, ale podle mě tím Phytákem v začátcích květu nic nezkazíš ( odzkoušeno)
Každopádně ať se daří ;)
předchozí smazáno, taky to nemám rád.
Zedy
Ona už kvete tak druhý týden na Phyt-aminu a už cejtím, že má chuť na něco jinýho:) tak ji dopřeju jenom Bloom a uvidím.

Díky moc za smáznutí!;)
Zedy
Check 31.7.2007

1.záhon:

- hnojím kořen kobylincema a na list Phyt-Amin.
- fotky:
1) celkový pohled
2) jeden z mých NoNamů
3) Church
4) NoName od kámoše, říkám jí Bond
5) Hempstar
6) Hempstar
Zedy
2.záhon:

- hnojím kořen kobylincema a na list Phyt-Amin.
- všechno jsou to NoName.
- fotky:
1) celkový pohled
2) detail menších kytek z leva
3) a zprava
Zedy
3.záhon:

- hnojím kořen kobylincema a na list Phyt-Amin.
- fotky:
1) celkový pohled
2) NoName Bond
3) NoName Bond
4) Church
5) Church
Zedy
A nakonec nějaká pěkná tečka;)
Zedy
Ohýbání větví

- dneska sem se nechal inspirovat jedním členem groweru a 2 nejkošatější kytky sem pozohýbal k zemi.
- fotky:
1) první krasavice
2) druhá krasavice
3,4 a 5) pár detailů;)
meno
ahoj sůl bych tam asi taky nedával,taky by to mohlo ovlivnit životnost bylinek!O těch skořápkách už sem taky mnohokrát slyšel nebo prý popel myslím,že ten je taky v pohodě a zároveň ti poslouží jako hnojivo.
Zedy
Já už sem todle dávno vyřešil tím Vanishem, je to bezkonkurenční řešení za pár kaček;)
k/-\pr
zedy...koukaz ze jsi to pekne poohybal....a ta palicka..lool..takova pekna fialova :)
Zedy
Jo jo, zohejbaný je to fest, až na doraz:D můžu aktualizovat, na těch fotkách jsou roztahaný před několika dny, teď už sou zase víc;)
Zedy
Armagedon v květu

- tak Armí kvete čím dál hezčeji, hulení došlo a chuť je veliká, tak se musím dost krotit, abych ho neobral už dřív:D
Zedy
Check 13.8.07

1.záhon:

- hnojím kořen kobylincema a na list Phyt-Amin.
Zedy
2.záhon:

- hnojím kořen kobylincema a na list Phyt-Amin.
- u těch holek co už kvetou hnojím Bloomem.
- u toho Armagedonu mi od počátku květu začaly docela dost žloutnout všechny listy od země a už sem jich otrhal několikátou várku a pořád žloutnou, mám si s tím lámat hlavu nebo ne?
Zedy
3.záhon:

- hnojím kořen kobylincema a na list Phyt-Amin.
Eloren
:-O čumím ja plázen ... moc pěkné.... =)Ale jak se mi zdá tak neříkal si že už si ten phytamin vysadil ? ale k+ určitě
Zedy
Na tom druhým záhonu je víc kytek a jedinej ten Armagedon ještě s jednou holčinou hnojim Bloomem a zbytek ještě Phytaminem;)
Zedy
Ty jo kvete to jak blázen a chuť je veliká :crazy: mám co dělat, abych se udržel :D
Zedy
Už se to pečééé, za chvilinku to bude hotovýýý, hurááá :punk:
speedyam
hrubě....přeju dobrou chuť...
Zedy
Jo tak sem utnul jednu malou lehce oprclou paličku, která rostla někde od spodu a moc škody sem tím nenatropil, jóóó chuť je velká a ruce mě neposlouchají:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma